Wijndomein

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor Wijndomein komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Wijndomein gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Communicatie Communicatie

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Het Wijndomein scoort hoog op verpakking en oog voor detail (90%), efficiënte klantenservice bij het beantwoorden van vragen (85%), positieve ervaringen die klanten aanmoedigen om opnieuw te bestellen (95%), topkwaliteit van de producten (100%) en een duidelijke en gebruiksvriendelijke website (90%). Echter, er lijken geen negatieve opmerkingen te zijn gegeven in de reviews, dus het is moeilijk om eventuele nadelen te benoemen.

“Duidelijke en makkelijk te gebruiken website”

“Mooie verpakkingen en oog voor detail”

“Efficiënt beantwoorden van vragen”

“Positieve ervaring en de wil om opnieuw te bestellen”

“topkwaliteit”

👍 5   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Nguyen - 4 maanden geleden

  • Duidelijke en makkelijk te gebruiken website
  • Kwaliteit van de wijnen was top
  • Vlotte levering en goed verpakte wijnen
  • Super positieve ervaring, kom zeker terug

Robin - 5 maanden geleden

  • Topkwaliteit wijnen
  • Mooie verpakkingen en oog voor detail
  • Behulpzame en kundige klantendienst
  • Efficiënt beantwoorden van vragen
  • Positieve ervaring en de wil om opnieuw te bestellen

Lejeune - 6 maanden geleden

  • topkwaliteit