Your Super

12 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.6 voor Your Super komt uit 12 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Your Super gevonden hebben:

ErvaringenSite (10)
TrustPilot (2)

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De bezorging van Your Super wordt geprezen om zijn snelle levering en zorgvuldige verpakking. Met een gebruiksvriendelijke website en wereldwijde bestelmogelijkheden (100%), maakt het bestellen van hoogwaardige producten een eenvoudige taak. Echter, sommige klanten zouden de mogelijkheid waarderen om geautomatiseerde herhaalbestellingen in te stellen (80%).

“Makkelijk te gebruiken website met wereldwijde bestelmogelijkheden”

“Zeer goede kwaliteit producten”

“Makkelijk te bestellen via de website”

“Snelle levering en goed verpakt”

👍 4   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Tibo - 3 maanden geleden

  • Topkwaliteit biologische superfoods die energie en gezondheid bevorderen
  • Makkelijk te gebruiken website met wereldwijde bestelmogelijkheden

Schmitz - 8 maanden geleden

  • Zeer goede kwaliteit producten
  • Makkelijk te bestellen via de website
  • Snelle levering en goed verpakt
  • Van plan om opnieuw te bestellen in de toekomst