Your Super

12 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.6 voor Your Super komt uit 12 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Your Super gevonden hebben:

ErvaringenSite (10)
TrustPilot (2)

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Het retourbeleid van Your Super heeft gebreken, met 60% klanten die klagen over duistere bedrijfspraktijken en 40% over het gebrek aan transparantie over testresultaten. Echter, het bedrijf biedt wel de mogelijkheid om producten terug te sturen, waardoor klanten een vorm van verzekering hebben bij ontevredenheid.

“Duistere bedrijfspraktijken met betrekking tot gezondheidsproblemen”

“Gebrek aan transparantie over testresultaten in vergelijking met andere bedrijven”

👍 0   👎 2

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Gray Atkinson-Adams - 4 jaren geleden Trustpilot 🔗

  • Goede intenties, gevaarlijk gebrek aan transparantie
  • Marketing als transparant maar het achterhouden van testresultaten
  • Duistere bedrijfspraktijken met betrekking tot gezondheidsproblemen
  • Gebrek aan transparantie over testresultaten in vergelijking met andere bedrijven