Crazy Domains

Alle reviews

Crazy Domains

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

SOHOSTED merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

SOHOSTED

3 reviews

Wat vinden anderen van dit bedrijf? Sohosted.com is een hostingbedrijf, dat ook telecom- en internetdiensten aanbiedt. Het is een mooi en goed...

Neostrada merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Neostrada

2 reviews

Wat voor soort bedrijf is Neostrada? Heeft u ooit een website laten hosten door dit bedrijf? Zo ja, wat waren uw bevindingen? Wat ook belangrijk is...

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Stipte

1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

TransIP merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

TransIP

10 reviews

Wat vinden de klanten die aan je voorafgingen van TransIP? Hierover valt meer te lezen in de reviews van andere Belgen die eerder al gebruik maakte...

Crazy Domains

Op dit moment slaan grote, middelgrote of kleine bedrijven "hun vleugels uit" door hun producten online op de markt te brengen. Sommigen beginnen zelfs helemaal opnieuw online. Naast het verlagen van de operationele kosten van offline winkels, is de markt inderdaad geïnteresseerd in online winkelen. Daarnaast zorgen andere interesses zoals branding, promotionele media, product- of merkintroductie en toenemende verkoop ervoor dat zakenmensen ervoor kiezen om een ​​online shop te creëren. Sociale media die mensen dagelijks gebruiken, worden gebruikt voor mediamarketing en leiden potentiële kopers naar websites. Voor bedrijfseigenaren die nieuw zijn en niet weten hoe ze een domein moeten registreren en een website moeten maken, zijn er veel bedrijfsplatforms die daarvoor diensten aanbieden. Om de beste hiertussen te vinden, lees je best de recensies.

Over Crazy Domains
Dit is een bedrijf beheerd door Dreamscape Networks International Pte Ltd. In principe is Crazy Domains een platform dat hosting en andere online services aanbiedt voor jouw website. Ze proberen hun klanten te inspireren om hun doelen te bereiken. Wereldwijd hebben ze honderden toegewijde IT-professionals in dienst voor de ontwikkeling, ondersteuning en meer.

Diensten van Crazy Domains
CrazyDomains biedt een breed scala aan diensten met betrekking tot domeinen, hosting, websites, online marketing, beveiliging en ook e-mailhosting. Als je van plan bent een website te maken, kun je bij Crazy Domains beginnen met het controleren van de beschikbaarheid van de domeinnaam op basis van wat je wil. Je hoeft bij de domeinregistratie alleen maar de gewenste domeinnaam in te vullen, waarna je meteen ziet of die beschikbaar is en voor welke prijs je hem met elke extensie kunt huren. Maar een adres is niets zonder hosting en een feitelijke website. Ook dat biedt Crazy Domains aan met hun diensten. Daarnaast vind je tal van anderen zoals domein vernieuwing, domeinoverdracht, nabesteldomeinen, websitebescherming, e-mail hosting, cloud back-up, web design, logo-ontwerp, website builder, analytics en nog veel meer. Voor snelle gegevensoverdracht en hoge verwerkingskrachten staat het gehele netwerk op SSD-schijven. De hele infrastructuur is ondersteund door SLA en wordt 24/7 digitaal bewaakt.

Complimenten, klachten en tips over Crazy Domains
Als je niet bekend bent met websites, wees niet bang, want de pakketten zijn onderverdeeld zodat je er zeker een vindt dat bij je bedrijf past en dat alles omvat. Als je nog steeds niet weet wat je moet kiezen, Crazy Domains heeft een klantenservice die klaar staat om ons op elke moment oplossingen te bieden. Je bereikt de hulplijn altijd via telefoon, chat, e-mail en zelfs fax. Maar als je direct antwoord wilt, is de live chat misschien wat je zoekt. Dit is niet alleen voor degenen die advies of aanvullende informatie nodig hebben als potentiële kopers en kopers, maar ook voor degenen die problemen hebben met de diensten. Weet je nog steeds niet zeker of dit bedrijf wel te vertrouwen is? Of dat hun diensten werkelijk zijn zoals ze beloven, lees het dan in de reviews vol ervaringen van (voormalige) gebruikers. Deze vind je terug op onafhankelijke websites. Vergeet ook niet om je eigen ervaring te delen!