Hollandsnieuwe

Alle reviews

Hollandsnieuwe

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Stipte
1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

GSMLoket merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
GSMLoket
2 reviews

Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Natuurlijk houdt GSMLoket zich met telecom en met mobiele telefon...

UnitedConsumers merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
UnitedConsumers
10 reviews

Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen a...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is een Nederlandse aanbieder op de telecommarkt. Hollandsnieuwe heeft geen eigen netwerk, maar gebruikt het 4G netwerk van Vodafone.

Over Hollandsnieuwe
Hollandsnieuwe is opgericht op 4 januari 2011. Het is een dochterbedrijf van Vodafone, maar kent haar eigen abonnementen en tarieven. Hollandsnieuwe opereert volledig los van Vodafone.

Kenmerkend voor Hollandsnieuwe is dat sms, bellen en internet uit een bundel komen. Er bestaat geen aparte bundel voor internet (mb’s) of voor sms’jes. Hierdoor lijkt het op de structuur van prepaid. Van te voren koop je een bepaald bedrag in en daarmee moet je de maand zien door te komen.

Producten en diensten Hollandsnieuwe
Hollandsnieuwe biedt naast simonlyabonnementen ook combinatie deals aan. Bij een combinatie deal neem je een telefoon in combinatie met een simonly abonnement. Voor de telefoon betaal je een bepaald bedrag per maand. Het bedrag is afhankelijk van welk model telefoon je erbij neemt. Hoe nieuwe het model, des te hoger is de prijs.

Bij het afsluiten van een contract zie je duidelijk hoeveel euro per maand je gaat betalen voor jouw telefoon. De optie bestaat om het bedrag dat je voor de telefoon dient te betalen, in een keer te betalen. De prijs van de telefoon blijft hetzelfde, maar zodoende is jouw maandprijs lager.

Abonnementen zijn beschikbaar in twee varianten; een jarig en twee jarig. Bij de twee jarige contracten betaal je meestal per maand iets minder. Hollandsnieuwe heeft namelijk de zekerheid dat de klant twee jaar lang bij haar blijft. Hollandsnieuwe beloont dit met een kleine korting op jouw maandtarief.

In jouw bundel maakt Hollandsnieuwe geen onderscheid tussen het verbruik in internet (mb’s), bellen of sms’en. Elke sms, belminuut of mb telt als 1. Bij een abonnement van 1000 kan je dus in totaal 1000 ‘punten’ verbruiken. De verdeling is aan jou. Alles gebruiken voor internet kan of 800 mb, 100 minuten bellen en 100 sms’jes. De verdeling hoef je niet aan te geven of te wijzigen. De vrijheid is aan jou.

Doordat Vodafone en Ziggo samenwerken, ze hebben een eigen CAO, kan je als klant van Hollandsnieuwe combivoordeel krijgen wanneer je thuisinternet afneemt bij Ziggo.

Het aanpassen van jouw bundel kan je iedere maand doen, zonder extra kosten. Het aanpassen kan zowel omhoog (meer verbruik) als naar beneden (minder verbruik).

Hollandsnieuwe heeft net zoals andere provider regelmatig aanbiedingen waardoor je per maand minder gaat betalen of geen aansluitkosten betaald. Mocht je de tijd hebben, dan kan het lonen om voordat jouw huidige abonnement afloopt af en toe op de website te kijken of er een leuke aanbieding is.

Complimenten, klachten en tips voor Hollandsnieuwe:
Ben je een klant van Hollandsnieuwe (geweest)? Laat dan op ErvaringenSite jouw mening over hen achter om zo anderen te helpen. Je helpt anderen om een goed beeld te krijgen van de bedrijven welke op onze website vermeldt staan. Heb jij ervaring met Hollandsnieuwe? Heb je tips of ben je positief verrast? Wij zijn benieuwd wat jouw ervaring met Hollandsnieuwe is. Door jouw review krijgen onze lezers een beter beeld van Hollandsnieuwe. Zo helpen we elkaar!