ErvaringenSite

  Ervaringen Hollandsnieuwe

  Hollandsnieuwe is een Nederlandse aanbieder op de telecommarkt. Hollandsnieuwe heeft geen eigen netwerk, maar gebruikt het 4G netwerk van Vodafone.

  Over Hollandsnieuwe

  Hollandsnieuwe is opgericht op 4 januari 2011. Het is een dochterbedrijf van Vodafone, maar kent haar eigen abonnementen en tarieven. Hollandsnieuwe opereert volledig los van Vodafone.

  Kenmerkend voor Hollandsnieuwe is dat sms, bellen en internet uit een bundel komen. Er bestaat geen aparte bundel voor internet (mb’s) of voor sms’jes. Hierdoor lijkt het op de structuur van prepaid. Van te voren koop je een bepaald bedrag in en daarmee moet je de maand zien door te komen.

  Telecommunications Basics Part 1

  Producten en diensten Hollandsnieuwe

  Hollandsnieuwe biedt naast simonlyabonnementen ook combinatie deals aan. Bij een combinatie deal neem je een telefoon in combinatie met een simonly abonnement. Voor de telefoon betaal je een bepaald bedrag per maand. Het bedrag is afhankelijk van welk model telefoon je erbij neemt. Hoe nieuwe het model, des te hoger is de prijs.

  Bij het afsluiten van een contract zie je duidelijk hoeveel euro per maand je gaat betalen voor jouw telefoon. De optie bestaat om het bedrag dat je voor de telefoon dient te betalen, in een keer te betalen. De prijs van de telefoon blijft hetzelfde, maar zodoende is jouw maandprijs lager.

  Abonnementen zijn beschikbaar in twee varianten; een jarig en twee jarig. Bij de twee jarige contracten betaal je meestal per maand iets minder. Hollandsnieuwe heeft namelijk de zekerheid dat de klant twee jaar lang bij haar blijft. Hollandsnieuwe beloont dit met een kleine korting op jouw maandtarief.

  In jouw bundel maakt Hollandsnieuwe geen onderscheid tussen het verbruik in internet (mb’s), bellen of sms’en. Elke sms, belminuut of mb telt als 1. Bij een abonnement van 1000 kan je dus in totaal 1000 ‘punten’ verbruiken. De verdeling is aan jou. Alles gebruiken voor internet kan of 800 mb, 100 minuten bellen en 100 sms’jes. De verdeling hoef je niet aan te geven of te wijzigen. De vrijheid is aan jou.

  Doordat Vodafone en Ziggo samenwerken, ze hebben een eigen CAO, kan je als klant van Hollandsnieuwe combivoordeel krijgen wanneer je thuisinternet afneemt bij Ziggo.

  Het

  aanpassen van jouw bundel kan je iedere maand doen, zonder extra kosten. Het aanpassen kan zowel omhoog (meer verbruik) als naar beneden (minder verbruik).

  Hollandsnieuwe heeft net zoals andere provider regelmatig aanbiedingen waardoor je per maand minder gaat betalen of geen aansluitkosten betaald. Mocht je de tijd hebben, dan kan het lonen om voordat jouw huidige abonnement afloopt af en toe op de website te kijken of er een leuke aanbieding is.

  Complimenten, klachten en tips voor Hollandsnieuwe:
  Ben je een klant van Hollandsnieuwe (geweest)? Laat dan op ErvaringenSite jouw mening over hen achter om zo anderen te helpen. Je helpt anderen om een goed beeld te krijgen van de bedrijven welke op onze website vermeldt staan. Heb jij ervaring met Hollandsnieuwe? Heb je tips of ben je positief verrast? Wij zijn benieuwd wat jouw ervaring met Hollandsnieuwe is. Door jouw review krijgen onze lezers een beter beeld van Hollandsnieuwe. Zo helpen we elkaar!

  Hollandsnieuwe
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hollandsnieuwe

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hollandsnieuwe een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Hollandsnieuwe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hollandsnieuwe actief?

  Hollandsnieuwe is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hollandsnieuwe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.