Lebara

Alle reviews

Lebara

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Stipte

1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

GSMLoket merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

GSMLoket

2 reviews

Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Natuurlijk houdt GSMLoket zich met telecom en met mobiele telefon...

UnitedConsumers merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten

UnitedConsumers

10 reviews

Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen a...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Geeektech.com

5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Lebara

Lebara is een telecombedrijf dat Prepaidkaarten en Sim Only-abonnementen aanbiedt. In de Benelux zijn haar simkaarten bijna overal beschikbaar zoals bij de supermarkt, sigarenboer, drogisterij, elektronicawinkel en enzovoorts. Weet u nog niet zeker of u gebruik wilt maken van de diensten van Lebara? Of vraagt u zich af of u met Lebara altijd goed bereik heeft? Dan bent u bij de ErvaringenSite aan het juiste adres. Hier kunt u alle antwoorden vinden op de meest gestelde vragen, ervaringen lezen van andere gebruikers en zelf uw ervaring delen over Lebara.

Over Lebara                                                                                                                                                             In 2001 werd Lebara opgericht door Leon Rasiah, Baskaran Kuntdiah en Ratheesan Yoganathan in London. De naam is een combinatie van de eerste 2 letters van de voornamen: LeBaRa. Het bedrijf was opgericht met als doel een betaalbare dienst aan te bieden voor migranten die wouden bellen met familie uit het land van afkomst. De drie oprichters van Lebara waren zelf ook migranten en zij zagen een groot probleem in hun omgeving dat veel migranten moeite hadden om in contact te blijven met familie.

Diensten van Lebara                                                                                                                                       Lebara heeft de laagste tarieven voor het bellen naar het buitenland. Afhankelijk naar welk land u belt, beginnen tarieven al vanaf € 0,01 per minuut. Er zijn 2 soorten simkaarten beschikbaar, Prepaidkaarten en Sim Only-abonnementen. De simkaarten zijn in bijna elke winkel verkrijgbaar in de Benelux.  Verder is het ook mogelijk om eensimkaart te bestellen en op te waarderen via de website van Lebara. De twee diensten die worden aangeboden zijn erg flexibel en hebben als doel de klant zo veel mogelijk vrijheid te geven.

Sim-Only                                                                                                                                                               Voor Sim Only is het mogelijk om het abonnement maandelijks aan te passen zonder extra kosten, verder is het ook mogelijk om elke maand het abonnement op te zeggen. Alle bestellingen op werkdagen voor 20:00 worden de volgende dag gratis bezorgd. Als garantie heeft u na aankoop 14 dagen bedenktijd om uw bestelling op te zeggen.  

Prepaid                                                                                                                                                                 Voor Prepaidkaarten betaalt u alleen voor het opwaarderen want de simkaart is gratis. Er zijn 5 verschillende tarieven om uw Prepaidkaart mee op te waarderen. Lebara is het goedkoopst wanneer u opwaardeert met losse tarieven. Bij het opwaarderen via het tariefplan 10=20 wordt uw beltegoed verdubbeld. Een goedkoper alternatief is Lebara One waarbij uw beltegoed niet wordt verdubbeld. Het is ook mogelijk om te opwaarderen met bundels zoals een internet databundel, bundel voor gebruik binnen de Benelux en bundel voor internationaal gebruik. Overigens kunnen Lebara gebruikers gratis bellen naar andere Lebara gebruikers.

Klantenservice                                                                                                                                                       Heeft u vragen of klachten over Lebara? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Doordeweeks zijn ze beschikbaar tussen 08:15 en 17:30 en op zaterdag tussen 10:15 en 15:30. Het is mogelijk om de klantenservice te contacteren via telefoon, chat, Facebook en Twitter.

Uw mening over Lebara                                                                                                                                      Heeft u recent gebruik gemaakt van een dienst van Lebara? Dan willen wij u zo vriendelijk mogelijk vragen om een review hierover te schrijven op de ErvaringenSite. Zo kunnen onze andere bezoekers lezen wat ze kunnen verwachten bij deze telecombedrijf.