ErvaringenSite

  Ervaringen Lebara

  Lebara is een telecombedrijf dat Prepaidkaarten en Sim Only-abonnementen aanbiedt. In de Benelux zijn haar simkaarten bijna overal beschikbaar zoals bij de supermarkt, sigarenboer, drogisterij, elektronicawinkel en enzovoorts. Weet u nog niet zeker of u gebruik wilt maken van de diensten van Lebara? Of vraagt u zich af of u met Lebara altijd goed bereik heeft? Dan bent u bij de ErvaringenSite aan het juiste adres. Hier kunt u alle antwoorden vinden op de meest gestelde vragen, ervaringen lezen van andere gebruikers en zelf uw ervaring delen over Lebara.

  Over Lebara In 2001 werd Lebara opgericht door Leon Rasiah, Baskaran Kuntdiah en Ratheesan Yoganathan in London. De naam is een combinatie van de eerste 2 letters van de voornamen: LeBaRa. Het bedrijf was opgericht met als doel een betaalbare dienst aan te bieden voor migranten die wouden bellen met familie uit het land van afkomst. De drie oprichters van Lebara waren zelf ook migranten en zij zagen een groot probleem in hun omgeving dat veel migranten moeite hadden om in contact te blijven met familie.

  Diensten van Lebara Lebara heeft de laagste tarieven voor het bellen naar het buitenland. Afhankelijk naar welk land u belt, beginnen tarieven al vanaf € 0,01 per minuut. Er zijn 2 soorten simkaarten beschikbaar, Prepaidkaarten en Sim Only-abonnementen. De simkaarten zijn in bijna elke winkel verkrijgbaar in de Benelux. Verder is het ook mogelijk om eensimkaart te bestellen en op te waarderen via de website van Lebara. De twee diensten die worden aangeboden zijn erg flexibel en hebben als doel de klant zo veel mogelijk vrijheid te geven.

  Sim-Only Voor Sim Only is het mogelijk om het abonnement maandelijks aan te passen zonder extra kosten, verder is het ook mogelijk om elke maand het abonnement op te zeggen. Alle bestellingen op werkdagen voor 20:00 worden de volgende dag gratis bezorgd. Als garantie heeft u na aankoop 14 dagen bedenktijd om uw bestelling op te zeggen.

  Prepaid Voor Prepaidkaarten betaalt u alleen voor het opwaarderen want de simkaart is gratis. Er zijn 5 verschillende tarieven om uw Prepaidkaart mee op te waarderen. Lebara is het goedkoopst wanneer u opwaardeert met losse tarieven. Bij het opwaarderen via het tariefplan 10=20 wordt uw beltegoed verdubbeld. Een goedkoper alternatief is Lebara One waarbij uw beltegoed niet wordt verdubbeld. Het is ook mogelijk om te opwaarderen met bundels zoals een internet databundel, bundel voor gebruik binnen de Benelux en bundel voor internationaal gebruik. Overigens kunnen Lebara gebruikers gratis bellen naar andere Lebara gebruikers.

  Klantenservice Heeft u vragen of klachten over Lebara? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Doordeweeks zijn ze beschikbaar tussen 08:15 en 17:30 en op zaterdag tussen 10:15 en 15:30. Het is mogelijk om de klantenservice te contacteren via telefoon, chat, Facebook en Twitter.

  Uw mening over Lebara Heeft u recent gebruik gemaakt van een dienst van Lebara? Dan willen wij u zo vriendelijk mogelijk vragen om een review hierover te schrijven op de ErvaringenSite. Zo kunnen onze andere bezoekers lezen wat ze kunnen verwachten bij deze telecombedrijf.

  How Globe Telecom is driving digital innovation with no-code development

  Lebara
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lebara

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lebara een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Lebara. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lebara actief?

  Lebara is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon, Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lebara gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.