Mobile Vikings Reviews

: 22
64% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

A
A. Van den Bossche
Tot nu toe ben ik echt blij met de viking deals die ik heb gekocht bij deze provider. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is gewoon top. En dat je ook nog eens korting krijgt op je factuur door...Lees verder
D
Dumont
Ik ben echt blij met mijn aankoop van de internetverbinding voor thuis. Ik ben al een tijdje klant bij dit bedrijf en heb onlangs besloten om ook hun internetdiensten te nemen. Tot nu toe ben ik ec...Lees verder
R
Rania Meert
Ik heb vaak problemen met de automatische toekenning van Vikingpunten en moet hier regelmatig contact over opnemen. Soms wordt het snel opgelost, maar in sommige gevallen heeft het meer dan een maa...Lees verder
R
Robin Schmitz
Deze mobiele provider heeft echt de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit die ik ooit ben tegengekomen. Nergens anders krijg je zoveel gigabytes en belwaarde voor dezelfde prijs. Het enige min...Lees verder
G
Grégoire
In Zwitserland is het echt moeilijk, hoor. Ik moest mijn broer bellen om te zeggen dat ik veilig was aangekomen, maar ik kon dat niet doen zonder extra kosten. Mijn broer belde me maar 1 minuut en ...Lees verder

Reviews (22)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van viking deals

  Tot nu toe ben ik echt blij met de viking deals die ik heb gekocht bij deze provider. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is gewoon top. En dat je ook nog eens korting krijgt op je factuur door aankopen te doen maakt het nog beter. Ook wil ik graag mijn waardering uitspreken voor het klantenserviceteam, vooral voor Laurence, die echt goed voor ons gezorgd heeft tijdens de overstap. En ook een dikke pluim voor Nawar en zijn collega voor de professionele installatie. Alles bij elkaar genomen, zou ik dit zeker aanraden aan iedereen die niet te veel wil betalen voor dezelfde service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop internetverbinding thuis

  Ik ben echt blij met mijn aankoop van de internetverbinding voor thuis. Ik ben al een tijdje klant bij dit bedrijf en heb onlangs besloten om ook hun internetdiensten te nemen. Tot nu toe ben ik echt tevreden over de service. Alles was snel en efficiënt geregeld, net zoals ik gewend ben van hen. Wat me vooral aanspreekt aan dit bedrijf is de vriendelijke, snelle en duidelijke communicatie die ze behouden. Geen gedoe of lange wachttijden, en de prijs-kwaliteitverhouding is ook echt goed. Ik hoop echt dat ze deze kwaliteit blijven behouden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Moeite met Vikingpunten

  Ik heb vaak problemen met de automatische toekenning van Vikingpunten en moet hier regelmatig contact over opnemen. Soms wordt het snel opgelost, maar in sommige gevallen heeft het meer dan een maand geduurd voordat het probleem was opgelost. Vikingpunten verdwijnen ook soms zonder waarschuwing, omdat ze toch niet in aanmerking kwamen. Deze informatie wordt ook niet gecommuniceerd naar de klant toe, wat echt frustrerend kan zijn.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Beste prijs-kwaliteitverhouding

  Deze mobiele provider heeft echt de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit die ik ooit ben tegengekomen. Nergens anders krijg je zoveel gigabytes en belwaarde voor dezelfde prijs. Het enige minpunt is dat er geen opties zijn voor ouderen die geen internet nodig hebben en gewoon willen bellen. Zij hebben vaak een simpel mobieltje en hebben geen data nodig.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop in Zwitserland

  In Zwitserland is het echt moeilijk, hoor. Ik moest mijn broer bellen om te zeggen dat ik veilig was aangekomen, maar ik kon dat niet doen zonder extra kosten. Mijn broer belde me maar 1 minuut en stuurde wat sms'jes, wat me dan 17 euro kostte. Soms had ik ook geen bereik bij de grens tussen België en Nederland, dat was zo frustrerend. Ik moest voortdurend switchen tussen Belgische en Nederlandse providers, dat was echt niet handig. Bij andere providers kan je voor een klein bedrag een dag beperkt bellen of sms'en in Zwitserland, maar bij deze provider ging dat niet.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aansluiting via moederbedrijf

  Het heeft echt een eeuwigheid geduurd voor de aansluiting via het moederbedrijf eindelijk in orde was. Het heeft gewoon een heel jaar geduurd na de aanvraag voordat alles in orde was. Gelukkig verliep het contact met Mobile Vikings zelf wel vlot. Ze vertelden dat ze weinig controle hadden over de technici van het moederbedrijf (Proximus).


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Jarenlange tevreden klant

  Ik ben al jarenlang een tevreden klant van jullie. De service is altijd betrouwbaar en ik vind het echt top dat jullie de prijzen niet elk jaar verhogen. Ik betaal nog steeds hetzelfde bedrag als in het begin en dat waardeer ik enorm. Daarnaast is de hoeveelheid gratis mobiele data die ik krijg flink toegenomen, wat voor mij echt een geweldige bonus is 😊


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Thuis internet

  Ik heb nu al enkele maanden MV internet thuis. De installatie was heel vlot en ik heb geen enkele klacht over de stabiele verbinding tot nu toe. Ook de facturatie verloopt helemaal vlekkeloos. Ik betaal elke maand het vaste bedrag zonder gedoe, wat wel eens anders is bij andere aanbieders.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mobiel abonnement

  Ik ben hier nu al meer dan een jaar klant en ik ben er echt super tevreden over. Het netwerk is echt top, ik krijg zoveel data dat ik niet eens weet wat ik ermee moet doen. En dan ook nog eens korting op mijn factuur dankzij het vikingpunten systeem. Echt een aanrader!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop abonnement

  Als trouwe klant ben ik echt heel tevreden. Heb slechts één keer een probleem gehad en dat was hun eigen fout. Het toevoegen en verwijderen van nummers is altijd vlot verlopen. De maandelijkse kost van 29€ is nog nooit veranderd, dus ik ben echt blij!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gratis data bij herlading

  Ik ben al bijna 15 jaar klant bij hen en ik heb echt nog nooit klachten gehad. Ze waren ook de eerste en enige die gratis data gaven bij een herlading. Ik kan hen echt met volle overtuiging aanbevelen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  internet en mobiele diensten

  Echt waar, ik ben al meer dan 10 jaar klant bij hen en heb zelfs hun internet thuis. Als er iets fout gaat, zijn ze er altijd om te helpen! En de verbinding is echt top! Ze zijn echt de beste én de goedkoopste!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  mobiel abonement

  Al meer dan 2 weken probeer ik Mobile te bereiken via telefoon en email. Zonder succes. Ik heb een maandelijkse betaling uitgevoerd van mijn abonnement en hen ook reeds het betalingsdocument opgestuurd, maar ik blijk de melding krijgen dat de factuur niet betaald is.
  Sinds de overname door Proximus is de service onbestaande.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Internet

  Tenminste dat heb ik geprobeerd. Al een maand bezig om het voor elkaar te krijgen. Uren aan de lijn gehangen, talloze malen 'ik mail u vandaag nog' maar helemaal niets gebeurt er. Echt super drama! Hangen nu twee nutteloze kastjes in mijn huis met een gat in de gevel om de kabel door te voeren maar er is geen signaal en niemand kan mij vertellen hoe of wanneer... Het was me al voorspeld door de monteur maar ik kon het niet geloven... tot nu. Mijn advies? Hele, hele grote boog omheen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mobile + internet

  Kort samengevat: onbestaande dienstverlening.

  Overgang een aansluiting verliep super vlot. De verbinding is onstabiel en ontoereikend. Zelfs in de zelfde ruimte waar de rooter staat. Klantenservice? Onbestaand. Je krijgt veel mailtjes en hippe berichtjes maar geen enkele ondersteuning. Enige antwoord: betaal door een wifi-versterker te huren. Maar een deftige controle ofzo, nooit voorgesteld.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vast internet

  Als de technieker niet komt opdagen de dag dat hij je vast internet komt installeren en de schuld dan bij jou legt ondanks je de hele avond thuis was; je een nieuwe datum mag kiezen dewelke minstens 30 dagen later ligt; je dan de situatie heel gedetailleerd toelicht per mail en je dan na 4 dagen een nietszeggend antwoord van 2 zinnen krijgt; dan weet je wel dat dit een foute keuze was.

  Waardeloos, onbetrouwbaar op alle vlakken en daarbovenop klantonvriendelijk. Trap niet in hun fraaie marketingcampagnes, ze steken liever daar hun geld dan in betrouwbare leveranciers en klantenservice.

  Hun tarieven zijn misschien wel beter dan de concurrenten maar de stress die je ervoor moet ondergaan zijn die paar uitgespaarde euro's niet waard. Dikke 0 / 10.

  Heel herkanbaar


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Internet

  Goedkoop: Ja!

  Maar dat is het enige positieve. Nu 2 weken na mijn installatie heb ik nog steeds geen stabiel internet. Soms heb ik maar snelheden tot 3MBPS.
  Overdag is het nog 'redelijk' stabiel, maar in de avond gaat het helemaal mis.
  Hun support is niet telefonisch bereikbaar, enkel maar via facebook of mail.
  Via facebook kan je makkelijk uren wachten PER bericht. Dus als ze je bericht lezen en een vraag stellen waarop je moet antwoorden, kan je dus weer enkele uren wachten.
  Support geeft antwoorden die meteen doen blijken dat de personen niet de nodige opleidingen hebben. (Bv: Mijn wifi kanaal veranderen om mijn internet via kabel te verbeteren? Dat zou echt magisch zijn... :-) )
  Vroeger een super tof en cool bedrijf. Nu een hoopje miserie waar je best van weg blijft.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnement

  Beste , ik heb al een paar keer gebeld en gemaild , om het abonnement stop te zetten, maar ik krijg hier maar geen antwoord op via mail en ook als ik bel via het telefoonnummer van jullie zelf geraak ik niet binnen , klantenservice een dikke 0 !! Blijven betalen voor iets wat nieens omkijkt naar hun klanten echt heel ontevreden ! Doe iets aan jullie contact nummer en het antwoorden van mails!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  intenet telefoon

  Verschrikking
  aansluiting op zich is al een ramp gebleken, afspraken zijn ze tot 3 keer toe niet komen opdagen zonder ook maar iets te laten weten. Na 1,5 maand werkte het eindelijk maar om de kabel in de straat aan te sluiten moesten ze mijn oprit open breken, blijkbaar miste er een stuk kabel in de straat.
  Die oprit zouden ze dezelfde week of zeker de week erna komen maken word door de grondwerkers gezegd die overigens van Proximus zijn, het modelbedrijf van Mobile Vikings. We zijn nu echter 2 maanden verder en ze geven geen gehoor, tevens geen reactie op emails.


Anderen bekeken ook