ErvaringenSite

  Ervaringen Mobile Vikings

  Wat vinden klanten van de diensten van Mobile Vikings? Zijn ze blij met de service die ze krijgen? Is een Mobile Viking abonnement voordeliger dan een abonnement bij een andere gsm-provider? Lees wat andere klanten vinden van Mobile Vikings op ErvaringenSite!

  Over Mobile Vikings

  Mobile Vikings is actief in België en Polen. De provider heeft geen eigen licentie en werkt onder een eigen merknaam die mobiele telefonie verkoopt over het netwerk van een andere gsm-provider, in dit geval het netwerk van de Telenet groep. Mobile Vikings richt zich vooral op gebruikers met een smartphone die graag mobiel surfen. De Belgische tak van Mobile Vikings bevindt zich in Hasselt. Mobile Vikings werd opgericht in 2008 door Frank Bekkers. In 2016 had de provider 250 000 Belgische gebruikers. De slogan van de provider is 'Stay restless'.

  Mobile Vikings was in 2008 de eerste Belgische provider die tariefplannen opstelde specifiek gericht op mobiel internet. Toen maakte het bedrijf nog gebruik van het netwerk van BASE. Mobile Vikings zette vooral in op reclame via sociale media en bereikte zo heel wat studenten. Mobile Vikings is ook een tijd actief geweest in Nederland. Hier bood het vooral prepaidkaarten aan maar in december 2015 werd besloten om die activiteit in Nederland stop te zetten.


  Mobile Vikings, met echte vikings!

  Diensten van Mobile Vikings

  Bij Mobile Vikings kan je terecht voor gsm-abonnementen en prepaidkaarten. Je kan zelf je abonnement samenstellen aan de hand van hoeveel gigabyte mobiel internet en hoeveel belminuten je maandelijks wil.

  Als klant van Mobile Vikings krijg je ook heel wat voordelen, zo zijn er de Viking Deals. Als je aankopen doet bij één van de partners van Mobile Vikings ontvang je Vikingpunten. Iedere Vikingpunt is één euro waard en die kan je gebruiken bij het betalen van je herlaadkaart of abonnement.

  Klachten of vragen over Mobile Vikings

  Heb je een klacht of vraag voor Mobile Vikings? Neem dan contact op met hun klantendienst. Alle informatie kan je terugvinden op de site van Mobile Vikings of je kan ook rechtstreeks contact met ze opnemen. De klantendienst is bereikbaar via de telefoon of Messenger van Facebook.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Mobile Vikings? Vind je jouw abonnement fantastisch? Laat het weten! Schrijf een review op ErvaringenSite! Hierdoor geef je mogelijke klanten een goed beeld van de service van Mobile Vikings.

  Ben je van plan om over te stappen naar Mobile Vikings? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Mobile Vikings
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  4.2
  38% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  3
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  4.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Supersnelle helpdesk en de beste prijs in de mark

  Supersnelle helpdesk en de beste prijs in de mark

  Door: Gerrit22-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Abonnement

  Kort maar simpel: het werkt niet. Ik heb vanalles geprobeerd om het aan de praat te krijgen maar die SIM werkt soms es paar minuutjes om het dan weer dagenlang af te laten weten. Ik zit een week bij mobile vikings en ik ga nu al overschakelen op een ander. Je probeert hen om hulp te vragen en krijgt telkens hetzelfde antwoord of gewoon geen antwoord alsof ze niet inzien dat het heel lastig is om onbereikbaar te zijn. Echt een slechte ervaring die me veels te veel stress bezorgd heeft de laatste week.

  Door: Luna Pecceu06-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Nieuw abonnement

  Overgeschakeld van Telenet naar Mobile Vikings voor onbeperkt internet, nu een week geleden en niemand kan mij opbellen of smsen! Al reeds contact gehad met Mobile Vikings, probleem nog steeds niet opgelost. Ik ben dus niet bereikbaar. 4G werkt niet eens.

  Door: Laura21-05-2021
  Anne Verkruysse17-06-2021

  Na 1 dag mijn simcard ontvangen maar de activatie is een ander verhaal. Die is gestart op 8 juni en die is nu al meer dan een week bezig, reeds 10 dagen maar helaas nog altijd niet geactiveerd. Technische problemen, zegt men en daar wordt aan gewerkt. Als nieuwe klant begin ik me vragen ten stellen. Ik krijg elke dag hetzelfde antwoord, technische problemen. Ik vraag me af of dat enkel met mij gebeurt of of dit met iedereen het geval is

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Datapaket

  De eerste Sim-kaart was er na 1 dag.
  Echter na korte tijd was ze niet meer bruikbaar.
  De vervangkaart is er na 8 dagen nog steeds niet.....Uiteindelijk is 15 GB voor 8 euro ook niet zo goedkoop....15 GB is ook niet zo veel.
  Voor weinig-gebruikers het produkt ook niet zo interessant, want de gekochte data zijn maar 1 maand geldig. is,

  Door: Dirk Maes20-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  15€ abonnement

  Pas op voor deze bandieten!!!
  Ik werd 41eur aangerekend voor 412mb internet gebruik boven mijn bundel van 1gb.
  412mb mensen voor 41eur.
  Na ik klacht indiende zeiden ze simpelweg dat ik hiervoor getekend heb.
  Blijf weg bij deze provider!!!!

  Door: Michael 07-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  2 abbo's van 29 euro

  Wij hebben een overstap gedaan van orange naar mobile vikings. Waar we na een week al ferm spijt van hebben, waarom? We zijn ocharme nog geen week klant bij hen en kunnen niet bellen naar elkaar of smsen, we kunnen enkel naar andere provider bellen, maar zij kunnen ook weer niet naar ons bellen. Mobiel internet werkt wel. Ze doen nauwelijks moeite om dit op te lossen of klanten bij zich te houden. Wij zijn uiteindelijk terug overgestapt naar orange waar we altijd goed hebben gezeten. Mobile vikings gaat zeker iets moeten doen want wij zijn voor die 5 dagen dar we er klant zijn geweest geen 60 euro betalen, liefst van al zou ik niets willen betalen.... eens zien wat het gaat worden.
  Nooit of te nimmer zullen wij klant worden van deze rommel provider !!!

  Door: Sheila Pelsers13-10-2019
  eddy verhas03-01-2021

  goed om weten had al begonnen met bestellen, ....thanks

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Te snel willen groeien

  Sinds het prille begin trouwe klant geweest, maar het laatste jaar vooral HEEL vaak onbereikbaar. Met een beroep als brandweerman moet ik op m'n gsm kunnen rekenen IVM oproepen, maar ook de verkoop aan aankoop van een huis werden er niet op vergemakkelijkt...
  Redelijk wat financiële schade opgelopen door berichten die dagen later pas toekwamen . Lees : in het midden van de nacht opstaan, zien dat er een interventie is.. richting kazerne rijden om dan te merken dat deze 3 dagen geleden was.

  Mobile vikings klantendienst hield zich dom, stelde steeds de zelfde vragen waar ze alle antwoorden op gekregen hebben (inclusief screenshots)
  Na 2 weken het zelfde liedje - heen en weer gemail-
  Heb ik de ombudsdienst telecommunicatie ingeschakeld,
  Hierbij deden ze het zelfde.
  Intussen 4 maand verder en nog steeds geen schot in de zaak.
  Ben al bij een andere provider intussen en raad iedereen af (als je bereikbaar wil zijn) om geld aan deze onbekwame provider te geven.

  Te snel willen groeien heeft de kwaliteit ongelofelijk veel verminderd..
  Jammer, want vroeger had ik hen op elk moment aan iedereen gepromoot

  Door: Maxim De parade05-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Geen klantendienst

  Ik heb een week geleden de klantendienst gecontacteerd omdat ik problemen heb met sms berichten, nog altijd geen antwoord gekregen!

  Door: Steven18-09-2018
  eddy verhas03-01-2021

  amaai wa lees ik hier allemaal, heb gelukkig op tijd mijn bestelling voor 5 lijnen afgebroken!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over Mobile Vikings

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mobile Vikings een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Mobile Vikings. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mobile Vikings actief?

  Mobile Vikings is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon, Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mobile Vikings gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.