Lees Orange reviews over mobiel en thuis internet!

Alle reviews

Orange

48% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

C
Charlotte Peeters
Ik ben klant bij Orange met gsm, tv en internet. Mijn ervaring kan ik enkel maar als positief beschouwen en de service top! Zo woon ik in een enorm geïsoleerde woning en enkel als Orange klant heb...Lees verder
F
Frederik
Hallo, Tot zover ben ik heel tevreden van de klantendienst van Orange. De technieker had de moeilijke taak om in een ouder huis met oude bedrading de modem en TV-kabel tot in de living te krijge...Lees verder
S
Steven van Canverberghe
Na 7 maanden van problemen met mijn abonnement bij Orange en na talloze telefoons en mails, ik kan ze niet meer op m'n twee handen tellen, werd mijn probleem in een handomdraai opgelost door twee k...Lees verder
C
Charlotte sneyers
Reeds enkele maanden zakelijke klant bij Orange. Onvoorstelbaar vakkundig verder geholpen door een zelfstandige Consultant via de website www.Factuurfixer.be. Deze persoon heeft geluisterd naar ...Lees verder
J
JJ
Echt Kafka! Ik kocht recent een iPhone 10 mini bij Orange. Paar maanden geleden functioneerde interne microfoon niet meer. Bij erkende winkel in Oostende waar ik toen op vakantie was zeiden ze dat ...Lees verder

Alle reviews (27)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mobiel, tv en internet

  Ik ben klant bij Orange met gsm, tv en internet. Mijn ervaring kan ik enkel maar als positief beschouwen en de service top!
  Zo woon ik in een enorm geïsoleerde woning en enkel als Orange klant heb ik mobiel netwerk in mijn huis door een speciaal toestel dat ze bijgehangen hebben op mijn modem. Iets wat enkel Orange heeft en dit hebben ze me gratis bezorgd!
  Tv en internet heb ik nog nooit problemen mee gehad, integendeel zelfs, mijn beeldkwaliteit is verbeterd tegenover toen ik bij Proximus was en mijn wifi is nog sneller geworden.
  En voor alles betaal ik een pak minder tegenover bij Proximus of Telenet.
  Ik moet wel zeggen dat ik voor niets de klantendienst heb moeten contacteren omdat ik alles gekocht heb via een zelfstandige consultant en die persoon heeft alles voor me geregeld en die persoon blijft ook mijn contactpersoon.
  Gewoon top!

  Sederd 3 weken ben ik van scarlet overgestapt naar orange, omdat ik 2 dagen na mekaar afspraak had met technieker, niemand gezien. Drie weken met orange zijn drie weken problemen, nog meer dan bij vorig provider. Een e-mail adres is nergens te vinden, dus bellen naar orange, alle lijnen bezet gedurende 20 min dan komt er en persoon aan de lijn, maar dat is niet de juiste plaats, dus doorverbinden, alle lijnen bezet, nog eens 10 min wachten.de technieker die al hier geweest is enkele dagen geleden heeft gezegd dat waarschijnlijk de modem moet vervangen worden, dus weer bellen met nodige , alle lijnen zijn bezet, hebben ze gezegd dat ze het aan de technieker zouden doorgeven, nu weer 2 dagen later nog geen enkel bericht of wat ook gekregen. volgende maandag ben ik 3 weken aangesloten, als er dan nog niemand gekomen is, zou het de korste orange klant ooit geweest zijn, andere provider.

  Zeer slechte ervaring 4 jaar geleden 14 dagen zonder telefoon en internet nu opnieuw 10 dagen geen GSM verbinding 4X telefoneerde weten dat er iets fout is gegaan maar lossen het niet op maar laten mij meer dan 1/2 uur pet muziekje wachten tot ik zelf Hoorn neer legde
  Geen servise

  Sinds donderdag aangesloten bij orange internet en tv. Vrijdag nacht geen internet geen tv meer. Zaterdag ochtend na klantendienst gebeld.
  Nieuw coax contact doos / sateliet gekocht op mijn kosten. Nu tv maar geen internet!
  Terug naar klantendienst gebeld, wat een onbeschofte man aan de telefoon!!
  Tenvroegste woensdag pas een technieker!
  Dik spijt dat ik ben overgeschakeld!!
  EEN SCHANDE!!!!

  Orange prepay kaart naar Go plus Abo aangevraagd 20/8 en pas geactiveerd 8/9/2021 er waren technische problemen bijna iedere dag gebeld

  YkEXhVTrUFgL

  IVlLHwkPNfB

  lMgbACKR

  QzEMlPKoa


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Orange internet + TV

  Hallo,

  Tot zover ben ik heel tevreden van de klantendienst van Orange. De technieker had de moeilijke taak om in een ouder huis met oude bedrading de modem en TV-kabel tot in de living te krijgen, maar hij heeft hiervoor extra inspanning gedaan om dit voor mekaar te krijgen.

  De speed test gaf 100Mps aan wat dik ok is voor mijn gebruik, en intussen werkt ook de decoder en de TV.
  Het WiFi-bereik doorheen gans het huis is iets wat ik nog moet testen; desnoods moet ik een paar repeaters plaatsen.

  Met dank aan de technieker, hij verdient een pluim van zijn werkgever vanwege een tot dusver tevreden klant!

  hkWSzcgVjurLeoZX

  WDhUjKONqXeSCk

  lWjxVNYBMUoyiqws

  awAToZqWSGnKBYC


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnement

  Na 7 maanden van problemen met mijn abonnement bij Orange en na talloze telefoons en mails, ik kan ze niet meer op m'n twee handen tellen, werd mijn probleem in een handomdraai opgelost door twee kraks in hun vak! Een speciale dank gaat uit naar ARSEN en TOM van de Orange Shop in de Veldstraat in Gent!! Hartelijk dank voor jullie professionele aanpak en vriendelijkheid! Dikke merci mannen, van een service gesproken ;-)

  fhWoXwIrDNc

  kHFquojzULt

  ihYgXKmjasF

  giOolANFChxEeXRH


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Love trio+ go unlimited + easy internet @ home + mesh wifi

  Reeds enkele maanden zakelijke klant bij Orange. Onvoorstelbaar vakkundig verder geholpen door een zelfstandige Consultant via de website www.Factuurfixer.be.

  Deze persoon heeft geluisterd naar wat ik nodig had en heeft me de perfecte oplossing geboden.
  Het enige waarvan ik spijt heb, is dat ik de overstap niet sneller gedaan heb.

  sypdfQWLRAuTk

  JpfHmsgPA

  AtBSbMPzYNpKVLEQ

  wuLKWyOUJB


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Orange Love Duo

  Echt Kafka! Ik kocht recent een iPhone 10 mini bij Orange. Paar maanden geleden functioneerde interne microfoon niet meer. Bij erkende winkel in Oostende waar ik toen op vakantie was zeiden ze dat ik moest inleveren in Brussel waar ik woon. Binnen garantie enkel niet indien waterschade werd me daar verzekerd, en zeker geen waterschade, via luidspreker of oortjes geen probleem. Moeilijk binnen werkuren daar naartoe te gaan, breng hem binnen bij erkende verdeler en weigeren, ze willen bestelbon. Ik toon aan dat ik online bij Orange zelf heb gekocht, geen bestelbon gekregen. Weigeren.Bel in winkel zelf naar klantendienst, meer dan een uur op wacht gehouden. Verbinden me door en dan... voicemail. Bel terug, stel voor om te mailen naar winkel, maar dienst boekhouden antwoordt niet meer. Ik laat klacht opstellen aan telefoon en word onvriendelijk (onterecht, heb ondanks alles mijn geduld bewaard en ben vriendelijk gebleven) de deur gewezen in de winkel. Ben week daarop naar winkel in Brussel gegaan met Orange logo, in onderaanneming. Dus weerom naar andere winkel. In Nieuwstraat een uur gewacht en uiteindelijk ingeleverd. Vorige week krijg ik een mail dat de reparatie niet onder garantie valt en dat in bijlage een offerte werd gestuurd. Probleem: geen bijlage. Stuur hiervoor mail, antwoord vrijdag u krijgt offerte voor 18u. Dinsdag nog steeds geen offerte, spam gecheckt. Stuur opnieuw mail, en laat weten dat het niet meer hoeft, ik zal de telefoon wel opnieuw ophalen, ik wens niet in te gaan op welke offerte ook. Antwoord: u zal toch de kosten voor de offerte moeten betalen... Bel naar klantendienst om te vragen of er absurd kosten worden aangerekend voor de aanmaak van een offerte, agente gaat het navragen en zet me op wacht. Twintig minuten later neemt ze me terug om te zeggen dat ze geen antwoord heeft en... vraagt me later terug te bellen. Ik skipte een aantal etappes in dit relaas, anders was het hier een roman, maar ter conclusie: Bijna drie maanden na mankement aan telefoon en na meer dan 12 uur (!) cumulatief puur hiermee bezig te zijn heb ik nog steeds mijn telefoon niet, geen idee waarom of hoeveel ik zou moeten betalen voor een telefoon gekocht via Orange die ik nog steeds afbetaal, en moet ik blijkbaar opdraaien voor de kosten van het opmaken van een offerte voor reparaties die mij werden gegarandeerd onder garantie te vallen... Ab-surd!

  zvOHaMhSeLZUtl

  UnZtxyEiGJmc

  jcFeKSJqplna

  KhcaBjov


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Orange

  Op 3 januari begeef ik mij naar de Orange-shop te Oudenaarde. Ik wil een PLUS abonnement (€23) aangaan i.c.m. een smartphone. De Verkoper raadt mij aan om mijn abonnement te koppelen aan dat van mijn partner die op dat moment ook een PLUS abonnement (€23) heeft. Volgens hem zou het voordeliger zijn om beiden een INTENS abonnement te nemen (€35 per nummer). We krijgen dan namelijk BEIDEN €13 korting op ons abonnement, wat €22 euro per abonnement maakt, en dus €1 goedkoper is voor een abonnement met meer GB aan mobiel internet. Ik was sceptisch en heb nogmaals gevraagd of wij BEIDEN die korting krijgen. Ik kreeg opnieuw de bevestiging van de verkoper. Eindresultaat: een maandelijkse factuur van € 86,29. Conclusie: vertrouw alleen je eigen kennis en gevoel, nooit dat van een orange-verkoper. Zo snel mogelijk terug naar telenet! Ik betaal die smartphone wel gewoon weer.

  ChGURKwxarm

  RdMtqlIsmUWO

  RwHfJxXSh

  GsEPhmMRi


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Review love trio

  Heb al twee en half jaar love klant nooit problemen gehad,gisteren klantendienst gecontacteerd in verband wifi problemen zeer goed geholpen,vandaag al technieker geweest deze heeft alles prima oplost,dat noem ik service!! wat anderen ook mogen beweren over Orange noem ik onzin,ik ben een tevreden klant!!!

  cEBYSntrLup

  HcZTrJGfvUkMBaiq


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2x intense + 1x unlimited + flybox + Internet met boost en mesh

  Ik ben geholpen via de facebookpagina besparingsadvies B2B & B2C.

  Had even problemen om klant te worden, maar ben excellent geholpen geweest.

  Het nadeel is dat de installatiedatum van het internet even duurt. Maar erna top internet, top ontvangst en top Wifi!

  xcVHEalqg

  kMCFGUjlsnYdpRPo


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 x GO extreme, TV en Internet + Boost en een Flybox

  TV is wat het is. Ruim voldoende zenders. Supersnel en stabiel internet. Geen nonsens met paketten over welke zenders wel (of niet) Overal goede dekking met de GSM / 4G. Ook op reis bleef ik steeds op het Orange netwerk met supergoed bereik/ontvangst.
  Wat mij betreft: 10 op 10

  YHsFjqnB

  eHaUomfDlzC


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Internet + tv + go unlimited

  Al een jaar lang orange klant en nog geen enkel probleem gehad met mn vast internet of abonnement. Ik zat vroeger bij telenet en het was 50% duurder!!

  Orange is zeker een aanrader.

  tQdrOPvG

  DjlOykIRc


Anderen bekeken ook

Mobile Vikings merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Mobile Vikings

10 reviews

Wat mag je verwachten van een provider die internet en mobiele telefoonabonnementen verkoopt? Kun je tijdens de looptijd van een abonnement makkeli...

T Mobile merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

T Mobile

1 reviews

T mobile is een telecomaanbieder op de Nederlandse markt. T mobile heeft verschillende dochterbedrijven; Tele2 en Ben zijn onderdeel van T mobile N...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Geeektech.com

4 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Tele2 merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Tele2

7 reviews

Ongekend? Goed? Slecht? Ontdek op ErvaringenSite wat anderen van Tele2 vinden. Tele2 is een bedrijf die al vele jaren in ons land actief is. Ze zij...