ErvaringenSite

  Ervaringen T Mobile

  T mobile is een telecomaanbieder op de Nederlandse markt. T mobile heeft verschillende dochterbedrijven; Tele2 en Ben zijn onderdeel van T mobile Nederland. T mobile heeft haar eigen 4g netwerk in Nederland.

  Over T mobile

  T mobile is ontstaan door de overname van het telecombedrijf Ben, dat gebeurde in september 2002. In 2003, 25 februari, werd de naam veranderd naar T mobile.

  T mobile biedt naast een eigen netwerk de volgende dingen aan; zakelijk internet, breedband internet, glasvezel internet, televisie en vaste telefonie.

  Door middel van overnames is T mobile een grote speler geworden op de Nederlandse markt. Sinds 2003 heeft T mobile de volgende bedrijven overgenomen; Ben, Orange, Vodafone thuis, Tele2 en Simpel.

  In het voorjaar van 2021 is T mobile begonnen met het aanbieden van glasvezel internet aan inwoners van Rotterdam. Het betreft in eerste instantie 15 000 huishoudens.

  Télécom Paris - Programme Ingénieur

  Producten en diensten T mobile

  Bij T mobile kan je verschillende diensten afnemen of combineren. Ze bieden internet, TV en bellen aan. Afhankelijk van jouw behoefte kan je ze los afnemen of combineren. Wanneer je ze combineert krijg je vaak een kleine korting in vergelijking met de prijs bij losse afname.

  Naast simonlyabonnementen verkoopt T mobile ook abonnement met toestel. Hierbij koop je niet alleen een simonly abonnement, maar ook een telefoon. Voor de telefoon betaal je een vast bedrag per maand. Het bedrag is afhankelijk van welk model telefoon je erbij neemt. Hoe nieuwe het model, des te hoger is de prijs.

  Naast de gewone simkaarten is er ook de mogelijkheid om een eSIM te nemen. Het verschil tussen beide simkaarten is dat een eSIM niet fysiek in jouw telefoon zit. De e in het woord eSIM staat voor ‘embedded’ dat vrij vertaalt staat voor ingesloten. Het voordeel hiervan is dat jouw simkaart geen ruimte in jouw telefoon inneemt. Bij sommige telefoons kan je twee simkaarten in de telefoon stoppen, dual sim telefoon. Hierdoor kan je op een telefoon op twee nummers, tegelijk bereikbaar zijn. Soms houdt dat in dat jouw tweede simkaart op de plek komt waar ook een SD-kaart past. Zodoende moet je kiezen tussen of een extra telefoonnummer of extra opslag. Dit probleem verdwijnt door de eSIM, omdat een eSIM niet fysiek in jouw telefoon zit.

  T mobiel heeft in Nederland fysiekewinkels waar je heen kan met vragen of om producten te kopen. Zaken regelen kan je ook in de app van T mobile doen. Deze is beschikbaar voor Android en IOS en is voor beide platforms gratis.

  Abonnementen zijn beschikbaar in vele varianten met ieder zijn eigen prijs. Je kan kiezen voor 1-jarige of 2-jarige abonnementen. Hierbij is het 2-jarige abonnement per maand iets goedkoper dan het 1-jarige abonnement. Verder kan je kiezen uit opties zoals onbeperkt bellen, onbeperkt internet of internet over het 5g netwerk van T mobile. 5g Internet is sneller dan het 3g en 4g netwerk.

  Wanneer je internetbundel op is, dan kan je gratis door internetten. T mobile geeft je dan wel langzamer internet, maar je blijft online bereikbaar.

  Wil je een goedkoper abonnement bij T mobile? En heb je de tijd om even te wachten? T mobile heeft regelmatig aanbiedingen. Hierdoor krijg je hetzelfde abonnement, maar dan tegen een lagere prijs.

  Complimenten, klachten en tips voor T mobile:
  Ben je een klant van T mobile (geweest)? Laat dan op ErvaringenSite jouw mening over hen achter om zo anderen te helpen. Je helpt anderen om een goed beeld te krijgen van de bedrijven welke op onze website vermeldt staan. Heb jij ervaring met T mobile? Heb je tips of ben je positief verrast? Wij zijn benieuwd wat jouw ervaring met T mobile is. Door jouw review krijgen onze lezers een beter beeld van T mobile. Zo helpen we elkaar!

  T Mobile
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over T Mobile

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is T Mobile een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over T Mobile. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is T Mobile actief?

  T Mobile is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Alles-in-1-pakket, Telefoon, Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van T Mobile gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.