ErvaringenSite

    Orange
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (44)

    4.6
    41% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    4.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    LOVE pakket

    Via Carrefour LOVE Pakket met 2 GSM abonnementen.
    Kost €66 per maand , prachtig dachten wij, tot men een berichtje stuurt Tv kan niet aangesloten worden omwille van niet de juiste kabel van Telenet enz......
    Conclusie Love pakket word gecanceld, maar moeten dan meer betalen voor Gsm abonnementen omdat we geen Love pakket hebben.
    Zoiets zouden ze toch moeten weten op voorhand voor ze een abonnement aansmeren aan de klanten.
    Gevraagd om de Gsm abonnement terug te nemen, omdat Orange zich niet aan het contract kan voldoen, gaat niet of je betaald de Gsm's terug aan volle pot, en abonnement ook.
    Conclusie : Eerlijkheid bestaat niet meer, enkel klanten lokken en laten betalen, in mijn ogen opgelicht door Orange.

    Door: Ryssens14-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Abonnement

    Ge betaald u facturen ze koppelen et jie aan u account en dan sluiten ze u abonnement af wegens niet betaalde facturen schandalige mensen zeggen ze dood leuk aan telefoon dat ze niets kunnen doen is echt om mee te lachen

    Door: Lino03-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Laat zitten.

    Orange houdt er bijzonder agressieve verkooptechnieken op na en hun service is waardeloos.

    Door: Bert Reniers31-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Internet + SIM card

    What a terrible company!! Do a favour to people and just stop working! That way you won't continue wasting people's money and time.
    For everyone who reads this, just do yourself a favour and go to Edpnet. Serious people (not like Orange) and whitin one day everything is solved. I wished I had someone who would tell me this before.

    For the ones who are interested in my story:
    I kept talking to employees for around 3 weeks trying to arrange my WiFi. First, they were not doing anything so I had to call several times to pressure them. Then they send me the sim card and the same day I call to activate it and they tell me it will be the next day. After 3 days calling multiple times, they decide to cancel my order. I call again and they make another quote, here I realise that these people were doing things that make no sense. They didn't have my bank account number, my ID or anything (because I started this process with aanbieders, another useless company that was giving me false hopes). This person I was talking to created a new request and finally gave me a contract, I was told to send all my ID documents to the orange identification email, which I did, I sent everything that the Belgian government gave me and more. The next day my contract was cancelled because clearly this ID people should be fired since either they have absolutely no idea what they are doing or they just don't care at all about doing their job.
    The next day I call again, another employee makes another request and another contract (good to mention I was running out of time because this was Friday and the week after I had to work from home). The same day the request gets rejected again.
    I call AGAIN, pissed already of course, and a woman tells me that I should just go to a store that they would help me there. So after 3 WEEKS of me wasting money and time by calling this people, someone has the decency to tell me how I can solve this (supposedly).
    That same day I take an 1 hour bus to the Orange store in Maasmechelen, just to find out that there is a line of people because there is only 1 employee for the whole store (I seriously don't understand how Orange is getting away with such a bad service). I waited half an hour until it was finally my turn. This guy, Emre, he really tried to help me, he put everything in place, sent all the information needed and I finally got a confirmation. I was very happy with him and his help. But then, this ridiculous ID people cancelled my request again.
    To summarise, I wasted 3 weeks waiting for this people, I expended ours trying to deal with them, I expended my money to call them, go to the store and of course, buy more data for my phone and nothing was solved, and I have two useless SIM cards from these people. I go to the Edpnet webpage, I chat for 15 minutes with an employee and the next day everything is approved and arranged.

    Orange, you should be ashamed of yourselves and your terrible company

    Door: Vanessa28-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Mobiel internet

    Mobiel internet bij orange is super slecht je betaald er veel voor unlimited internet en hij doet het 90% van de tijd niet.. bel je naar klanten dienst zegge ze al maanden dat ze me gaan terug bellen nog steeds niet gehoord. Ik bel elke week 2-3keer krijg steeds hetzelfde te horen

    Door: Brayen27-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Internet

    Moet examen maken op computer, heb €20 voor internet gekocht. Ik had internet maar liep veel te traag!!!!!! 5 minuten om een pagina te laden!!!!! Ik heb dan maar mijn hotspot mogen gebruiken. Fuck You Orange, nooit meer koop ik bij u!!!
    Een gefrustreerde student

    Door: uwhol26-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Orange TV en Internet

    Eén en al miserie : ten pas en ten onpas storingen, geen verbinding, decoder die niet werkt, slechte gsm-verbinding, enz... enz... Onbereikbare klantendienst (na lang wachten kan je een berciht nalaten waar niets wordt mee aangevangen...) Onvoorstelbaar hoe dit bedrijf blijft overleven. Mij zien ze alvast nooit meer als klant. Ik kan het iedereen alleen maar keihard afraden bij Orange klant te worden.

    Door: Pieter Van den Bogaert21-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Wifi

    Vorig jaar tv opgezegd en moest mijn decoder terug zenden. Onmiddellijk gedaan, te volgen bij de track and trace. Enkele weken later sms en mail dat ik hem nog moest terug zenden. Gebeld, volgens telefoniste was er niets binnen gekomen. Na maanden over en weer gebel, en mijn weigering die 200 euro te betalen niets meer van gehoord. Nu mijn WiFi opgezegd, modem is volgens track and trace op 7mei binnengekomen. Gisteren dezelfde mail en sms ontvangen, bel vandaag, alweer niets binnengekomen volgens hen. Wees maar zeker dat men gsm abonnement ook weggaat daar. Afzetters zijn het

    Door: Beekman Lise14-05-2021
    Brayen27-05-2021

    Zelfde voorgehad jaar geleden nu continu problemen met mobiel abonnement

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Love trio

    Geen aanrader,

    Je gaat naar een orange center, op zaterdag 21 maart om je abonnement op te zeggen, ik krijg hier netjes een email van.
    Vandaag 24 maart krijg ik een oproep van oranges klantendienst.
    Ik bel netjes terug, hoor ik dat mijn abonnement nog actief staat.
    En als ik vraag of mijn abonnement is opgezegd, krijg ik als antwoord:
    Vandaag.
    Conclusie:
    Zeer onvriendelijke, onprofessionele medewerker van orange.
    Ik vraag mijzelf af of ze nog weten met wzt ze bezig??

    Dus orange, geen aanrader.

    Maar kleine kanttekening bij hun concullegas loopt het ook niet zoals het moet.
    Zeer triestige evolutie bij dit soort bedrijven.
    Winst boven alles en service en correcte prijzen een bijzaak.

    Waarom zou je als bedrijf je klant centraal stellen???

    Das toch not done.
    Hmmm

    Door: Dick24-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Love trio

    Heel goedkoop. Het goedkoopst dat er op dit moment is in de Belgische markt voor gsm/internet/televisie.
    Wel regelmatig problemen met mobiel en vast(kabel) internet.

    Door: Christophe faelens08-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    love duo

    In het algemeen was ik tevreden van Orange, totdat er één of anderen louchen type van de klantendienst waarschijnlijk een aantal instellingen gewijzigd heeft, en van dan af alleen maar problemen. Rekeningen die oplopen etc., slechte service tot de laatste minuut. Mijn abonnement opgezegd tegen vrijdag volgende week. Nu merk ik dat mijn internet toch al is afgezet. 4G kost inderdaad wat meer dan wifi. Als ze iets kunnen pikken, zullen ze het niet laten. Nu hoop ik dat het terugzenden van de modem vrij vlot verloopt.

    Door: Alrik Buchta04-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Gsm

    Oplichters eerste klas... Een gsm kopen die verzekeren ter plaatse 8 euro per maand ... Me terwijl een duurder abonnement aansmeren... Tot daar aan toe maar als de gsm stuk is me doodleuk vertellen dat het aan het verkeerde nummer gekoppeld is en jullie niks voor mij kunnen doen... Daarbij ook nog eens onbeschoft en onbehulpzaam voor een klant die al van in begin bij jullie is voor 140 euro per maand... Proficiat!!!! Bye bye orange ... Welkom Telenet !!!!!

    Door: Patrick dalemans03-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Klantenservice!

    Zeer slechte klantenservice! Vandaag gebeld om geholpen te worden, maar geen kans om mijn volledige uitleg te doen. Een brullende dame gehad aan de telefoon die gewoon zelfs heeft neergelegd 😳😠

    Door: Esra 16-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    internet + tv + gsm abonnement

    Een zeer maar echt zeer slechte provider
    Ik heb op 25 november mijn DIGI-RECORDER via de post opgestuurd en ik had daar een bewijs van gekregen. Na een paar dagen kreeg ik een NO-REPLY mail van orange om niet te vergeten om de digi-recorder op tijd via de post terug te sturen. Ik belde orange om hun te vertellen dat ik dit al gedaan, het terugsturen van de digi-recorder, ik geef haar mijn klantennummer en ze weet mij te vertellen dat het in orde is. Gisteren kreeg ik een mail om dringen het bedrag van 200€ te betalen voor het niet terugsturen van de recorder. Ik bel hen weer. En natuurlijk weten ze van niets. Ik kaart het probleem aan, maar zonder enige begrip. Voor mij is het simpel.
    Gedaan met de Franse "ik wil wel maar kan niet" provider.
    Echt niet mensen, niet bij deze provider ORANGE.
    jullie gaan er echt spijt van hebben.
    Ik ga nu alles stop zetten en nooit meer, zelfs al is het gratis.

    Door: Kerim Akili03-02-2021
    Steven Vancanverberghe04-02-2021

    Na 7 maanden bellen en mailen naar Orange is het probleem met mijn abonnement EINDELIJK opgelost en dit door twee kraks in hun vak! Ik wil daarom ARSEN en TOM van de Orange Shop in de Veldstraat in Gent hartelijk danken voor hun professionele aanpak en hun vriendelijkheid! Dikke merci mannen, van een service gesproken ;-)

    Karim 05-02-2021

    Let op jongen en dames er zijn hier een paar reviews dien echt opvallen dat het mensen zijn van de "ik wil wel maar kan niet PROVIDER" ORANGE aanwezig, ze vallen op met hun uitgebreide LOVE PACK benaming, het val zo op dat alleen iemand die er werkt en de order krijgt van "ik wil wel maar kan niet" om hier reviews te schrijven, zielige FRANSE brol MERK, het is gelijk hun BROL auto-industrie. LOOOOL. Echt zielig organisatie.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    internet + tv + gsm pack

    Start nooit een internerboost bij orange. 2 jaar 15 euro per maand betaald om te mogen horen van een technieker van hun dat deze nooit geactiveerd is geweest. Simpel rekensommetje 24 x 15 = 360 euro, voorgestelde vergoeding: 75 euro. En voor deze vergoeding hemel en aarde moeten verzetten omdat bij hun klachtendiest 75% geen Nederlands spreekt. Schandalig is et, vuile ratten dat het zijn !

    Door: Sam Arnoys02-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Orange trio

    Minpunt dat alles een dikke 0 is bij orange, klantendienst na 2 uur een 5 personen verder nog niet verder geholpen met hunne rommel volgens mij willen ze het gewoon niet. 2 weken zonder wifi en 4G moeten bijkopen geen tv 2 weken lang mene piet sta vol brandwonden vant poepe omda we niks te doen hemme fc de kampioenen monopoly ook al veel te veel gespeeld naar men goesting conclusie KOOP NIET BIJ ORANGE 1 BENDE DEBIELEN!!!

    Door: Brent18-01-2021
    Steven Vancanverberghe04-02-2021

    Beste Brent, ik had ook problemen met m'n GSM abonnement en heb ook 10tallen personen bij Orange aan de lijn gehad zonder resultaat. Ik besliste daarom rechtstreeks naar een Orange Shop te gaan en daar m'n probleem aan te kaarten. Binnen de 10 minuten was alles opgelost, mededankzij ARSEN en TOM van de Orange Shop in de Veldstraat in Gent! Stap dus best even bij Orange binnen, die mensen hebben weet van hoe ze een probleem moeten aanpakken en oplossen! Tip ;-)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Tempo giga

    Slechte en slordige klantenservice .
    Na drie contacten met de klantendienst heb ik het gevoel dat dit bedrijf na jaren nog steeds niet door wat een goede klantenservice inhoud . Volgens de klantendienst heb ik een "porobleem" en sluiten ze af met : vroendelijke groeten . Zou een nieuw account moeten aanmaken zonder @telenet te gebruiken . Maakt beloftes die men uiteindelijk niet nakomt en waarvoor dan de verkeerde persoon een veeg uit de pan krijgt . Men gaat verkeerdelijk er van uit dat het probleem is opgelost en men staat dan zonder data op straat en kan geen contact leggen met zijn partner .

    Door: De Roose Guido13-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Nieuwe activatie

    De installatie afspraak door Orange gemaakt 1 keer verzet door hen de volgende afspraak kwam er niemand opdagen en werden we getroost met 15 euro terwijl zij 99 euro aanrekenen als je zelf niet thuis bent. De activatie van een nieuw gsm nr heeft 3 weken geduurd 😡..je word van de kast naar de muur gestuurd en alle lijnen zijn altijd bezet voor minimum 30 min.

    Door: Christiane Cogge03-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Nieuwe klant

    4 jaar geleden 2 weken zonder telefoon en internet nu zelfde probleem met GSM verbinding ,meer dan 1 week geen GSM reeds 4 X gebeld maar zeggen steeds zal worden opgelost niets is minder waar zal dit bekend maken op Facebook.
    Vriendelijke dame plaatst mij in wacht langer dan 1/2 uur met muziek maar komt niet terug heb dan zelf Hoorn neergelegd.
    Alles behalve service

    Door: Demuysere Johnny02-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Love pack

    Barslechte klantenservice en opvolging. In de zomer belde ik talloze keren om een nieuwe telefoon te bestellen. Uiteindelijk besloot ik mijn abonnement stop te zetten. Daarbovenop rekenen ze mensen nog eens onterecht een boete aan omdat ze zogenaamd het materiaal niet terug hebben ontvangen. Gek genoeg ontvingen ze de digicorder maar niet de modem terwijl die in dezelfde doos zijn verstuurd.

    Door: Kimberly Leclercq10-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Schrijf zelf een review over Orange

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Orange een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 44 ervaringen geplaatst over Orange. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 41% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Orange actief?

    Orange is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon, TV & Film, Internet & Hosting

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Orange gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.