Simyo.nl

Alle reviews

Simyo.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Stipte
1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

GSMLoket merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
GSMLoket
2 reviews

Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Natuurlijk houdt GSMLoket zich met telecom en met mobiele telefon...

UnitedConsumers merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
UnitedConsumers
10 reviews

Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen a...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Simyo.nl

Simyo.nl is een telecomaanbieder op de Nederlandse markt. Simyo.nl is onderdeel van KPN en maakt gebruik van het 4g netwerk van KPN.

Over Simyo.nl
Simyo.nl is opgericht in mei 2005 in samenwerking met E-Plus. Kenmerkend aan Simyo.nl is dat vrijwel alles online geregeld wordt. De klant kan alles via de website of de app regelen. Winkels zijn er niet en de helpdesk bestaat als eerste instantie uit chatcontact. De app is beschikbaar voor IOS en Android en is op beide platforms gratis.

In 2015 is Simyo.nl voor de zesde keer op rij uitgeroepen, door de Consumentenbond, tot de beste mobiele telefoonprovider van Nederland.

Producten en diensten Simyo.nl
Simyo.nlbiedt naast sim only abonnementen ook prepaid aan. Prepaid is het system waarbij iemand van te voren voor een vast bedrag tegoed koopt. Hiermee mag je net zo lang doen totdat het op is. Je kan het vergelijken met een soort cadeaubon. Hier zijn wel enkele voorwaarden aangesteld. Zo moet iemand minimaal een keer in de zes maanden gebruik maken van de telefoon. Dat houdt in bellen, sms’en of internetten.

Bij Simyo.nl hebben ze abonnementen voor de zakelijke markt, speciaal voor studenten, Sim only en eSIM.

Behalve de reguliere simkaart heft Simyo ook de mogelijkheid om een eSIM te nemen. Een eSIM zit niet fysiek in jouw telefoon. De e in het woord eSIM staat voor ‘embedded’, dat vrij vertaalt staat voor ingesloten. De eSIM neemt geen ruimte in jouw telefoon. Het voordeel hiervan? Bij een Dual sim telefoon kan je twee simkaarten in de telefoon stoppen. Hierdoor kan je twee telefoonnummers op een telefoon hebben. Bij sommige telefoons raak je hierdoor de plek kwijt voor een SD-kaart. Je moet dan kiezen tussen of een extra telefoonnummer of extra opslag. Dit probleem verdwijnt door de eSIM, omdat een eSIM niet fysiek in jouw telefoon zit. Behalve Simyo biedt ook T-mobile eSIM aan in Nederland. (link naar pagina van T mobile)

Abonnementen zijn beschikbaar in vele varianten met ieder zijn eigen prijs. Simyo heeft als een van de weinige providers in Nederland geen 2-jarige contracten. De abonnementen hebben een loopduur van een maand of van een jaar. Hierbij is het 1-jarige abonnement per maand iets goedkoper dan het maandelijks opzegbare contract.

Wanneer je thuis KPN of Telfort vast internet hebt, dan krijg je bij Simyo.nl extra’s. Jouw bundel wordt dan gratisverdubbeld, dat noemen zijn Simyo Compleet.

Wil je een goedkoper abonnement bij Simyo.nl? En heb je de tijd om even te wachten? Simyo.nl heeft regelmatig aanbiedingen. Hierdoor krijg je hetzelfde abonnement, maar dan tegen een lagere prijs.

Complimenten, klachten en tips voor Simyo.nl:
Ben je een klant van Simyo.nl (geweest)? Laat dan op ErvaringenSite jouw mening over hen achter om zo anderen te helpen. Je helpt anderen om een goed beeld te krijgen van de bedrijven welke op onze website vermeldt staan. Heb jij ervaring met Simyo.nl? Heb je tips of ben je positief verrast? Wij zijn benieuwd wat jouw ervaring met Simyo.nl is. Door jouw review krijgen onze lezers een beter beeld van Simyo.nl. Zo helpen we elkaar!