ErvaringenSite

  Ervaringen Simyo.nl

  Simyo.nl is een telecomaanbieder op de Nederlandse markt. Simyo.nl is onderdeel van KPN en maakt gebruik van het 4g netwerk van KPN.

  Over Simyo.nl

  Simyo.nl is opgericht in mei 2005 in samenwerking met E-Plus. Kenmerkend aan Simyo.nl is dat vrijwel alles online geregeld wordt. De klant kan alles via de website of de app regelen. Winkels zijn er niet en de helpdesk bestaat als eerste instantie uit chatcontact. De app is beschikbaar voor IOS en Android en is op beide platforms gratis.

  In 2015 is Simyo.nl voor de zesde keer op rij uitgeroepen, door de Consumentenbond, tot de beste mobiele telefoonprovider van Nederland.

  Accelerating telecommunications growth

  Producten en diensten Simyo.nl

  Simyo.nlbiedt naast sim only abonnementen ook prepaid aan. Prepaid is het system waarbij iemand van te voren voor een vast bedrag tegoed koopt. Hiermee mag je net zo lang doen totdat het op is. Je kan het vergelijken met een soort cadeaubon. Hier zijn wel enkele voorwaarden aangesteld. Zo moet iemand minimaal een keer in de zes maanden gebruik maken van de telefoon. Dat houdt in bellen, sms’en of internetten.

  Bij Simyo.nl hebben ze abonnementen voor de zakelijke markt, speciaal voor studenten, Sim only en eSIM.

  Behalve de reguliere simkaart heft Simyo ook de mogelijkheid om een eSIM te nemen. Een eSIM zit niet fysiek in jouw telefoon. De e in het woord eSIM staat voor ‘embedded’, dat vrij vertaalt staat voor ingesloten. De eSIM neemt geen ruimte in jouw telefoon. Het voordeel hiervan? Bij een Dual sim telefoon kan je twee simkaarten in de telefoon stoppen. Hierdoor kan je twee telefoonnummers op een telefoon hebben. Bij sommige telefoons raak je hierdoor de plek kwijt voor een SD-kaart. Je moet dan kiezen tussen of een extra telefoonnummer of extra opslag. Dit probleem verdwijnt door de eSIM, omdat een eSIM niet fysiek in jouw telefoon zit. Behalve Simyo biedt ook T-mobile eSIM aan in Nederland. (link naar pagina van T mobile)

  Abonnementen zijn beschikbaar in vele varianten met ieder zijn eigen prijs. Simyo heeft als een van de weinige providers in Nederland geen 2-jarige contracten. De abonnementen hebben een loopduur van een maand of van een jaar. Hierbij is het 1-jarige abonnement per maand iets goedkoper dan het maandelijks opzegbare contract.

  Wanneer je thuis KPN of Telfort vast internet hebt, dan krijg je bij Simyo.nl extra’s. Jouw bundel wordt dan gratisverdubbeld, dat noemen zijn Simyo Compleet.

  Wil je een goedkoper abonnement

  bij Simyo.nl? En heb je de tijd om even te wachten? Simyo.nl heeft regelmatig aanbiedingen. Hierdoor krijg je hetzelfde abonnement, maar dan tegen een lagere prijs.

  Complimenten, klachten en tips voor Simyo.nl:
  Ben je een klant van Simyo.nl (geweest)? Laat dan op ErvaringenSite jouw mening over hen achter om zo anderen te helpen. Je helpt anderen om een goed beeld te krijgen van de bedrijven welke op onze website vermeldt staan. Heb jij ervaring met Simyo.nl? Heb je tips of ben je positief verrast? Wij zijn benieuwd wat jouw ervaring met Simyo.nl is. Door jouw review krijgen onze lezers een beter beeld van Simyo.nl. Zo helpen we elkaar!

  Simyo.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Simyo.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Simyo.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Simyo.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Simyo.nl actief?

  Simyo.nl is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Simyo.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.