ErvaringenSite

  Ervaringen AirHelp

  Iedereen die wel eens op reis is geweest, weet hoe hectisch de organisatie ernaar toe kan zijn. Het zij een zakenreis of een familietrip, reizen zal vaak genoeg gepaard gaan met stress, onzekerheden en onvoorziene omstandigheden. Denk maar aan een koffer die niet arriveert bij aankomst, een connectie vlucht dei wordt uitgesteld of een ongeluk dat zich voordoet tijdens de vlucht. Zaken die allemaal wel extra aandacht vergen.

  Gelukkig zijn er bedrijven, zoals AirHelp, die zich ontfermen over passagiers en de omstandigheden waarmee zij te kampen hebben voor, tijdens en zelfs na het reizen. Ben je van plan binnenkort op reis te gaan? Lees dan gauw even op onze website wat anderen vonden van bedrijven zoals AirHelp en ga helemaal voorbereid op reis.

  Over AirHelp
  AirHelp is opgericht in 2013 en is momenteel het grootste bedrijf ter wereld dat zich richt op de rechten van vliegtuigpassagiers. Hun doel is om de claims van klanten op een soepele manier af te handelen. Daarom wordt er geïnvesteerd in geavanceerde technologie. De medewerkers van AirHelp bestaan uit meer dan 750 advocaten wereldwijd en spreken samen ruim 16 talen. De organisatie is in bijkans 30 landen operationeel en bereikbaar via diverse advocatenkantoren.

  Producten en diensten van AirHelp
  De grootste dienst die AirHelp verricht is de strijd voor gerechtigheid op het gebied van vliegtuigpassagiers. Het claimen van compensaties wordt middels de diensten van AirHelp vergemakkelijkt. Dit doen zij door bijvoorbeeld luchtvaartmaatschappijen voor de rechtbank te slepen en campagnes te voeren om eerlijke vliegrechten in te voeren.

  Op de website van AirHelp vind je informatie omtrent verschillende vormen van compensatie als passagier. Zo beschrijven zij de compensatie voor verlaatte vluchten, voor gemiste connectievluchten, compensatie bij het overboeken, bij vertraging van de bagage aankomst en recentelijk bij vluchten die afgezegd zijn als gevolg van de COVID-19 situatie. Ook bij stakingen van luchtvaartmaatschappijen of van de staf komt het vaker voor dat vluchten gecanceld worden. In deze gevallen biedt AirHelp ook hulp om de passagiers te begeleiden in het proces van compensatie aanvraag.

  Een van de pakketten die wordt aangeboden is het AirHelp Plus pakket. Dit pakket maakt het mogelijk dat de passagiers schadevergoeding kunnen claimen voor beschadigde of verloren bagage. Ook kan men hiermee claimen voor eventuele extra kosten die zijn gemaakt als gevolg van een vluchtverstoring. Verder kan men via de live-chat optie voor, tijdens of na een vluchtverstoring ondersteuning krijgen wat te doen. Bij medische problemen worden er ook afspraken gemaakt met een arts in desbetreffend gebied of land. Er wordt ook geholpen met de toegang tot luchthavenlounges, in geval van vertraagde vluchten.

  Complimenten, klachten en tips voor AirHelp
  Als je gebruik gemaakt hebt van de diensten van AirHelp, schroom dan niet om jouw ervaringen te delen met anderen, zodat zij ook hieruit kunnen leren. Hoe vond je de dienstverlening? En zijn jouw juridische zaken daadwerkelijk goed opgepakt door het team van AirHelp? Welke tips heb je nog voor het bedrijf? Door jouw ervaringen te delen, zullen anderen die ook vaker reizen of van plan zijn ooit te reizen een bredere kijk hebben op zaken en weten zij ook wat te verwachten van dit bedrijf.

  Vissen Algemeen Nov'20: Seksuele eenwording, Wees verstandig, Geluk lacht naar jou + 4 x WIN!

  AirHelp
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AirHelp

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is AirHelp een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over AirHelp. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AirHelp actief?

  AirHelp is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AirHelp gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.