ErvaringenSite

    Ervaringen Centrum Voor Avondonderwijs

    Heb je het gevoel dat je nog wat kennis mist of wil je weer helemaal op de hoogte zijn van een bepaald onderwerp? Een extra opleiding staat goed op je cv en is perfect om je te onderscheiden van de 'concurrentie' bij een sollicitatie. Bij het Centrum voor Avondonderwijs vind je heel wat cursussen! Wat klanten vinden van het Centrum voor Avondonderwijs lees je in de reviews op ErvaringenSite.

    Over Centrum voor Avondonderwijs
    Het Centrum voor Avondonderwijs biedt verschillende cursussen aan, zowel thuisstudie als cursussen in je regio. De cursussen zijn perfect als je je slaagkansen op de arbeidsmarkt wil vergroten met professionele en praktijkgerichte cursussen, zo ben je al een stap dichter bij die droomjob! Het Centrum voor Avondonderwijs is een onderwijsvertrekker die Belgische en Nederlandse studenten begeleidt in thuisopleidingen, groepslessen en avondonderwijs. De opleidingen werden ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring. Het Centrum voor Avondonderwijs is onderdeel van de Ondernemersschool. Het bedrijf is ingeschreven in het Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), dit betekent dat ze voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ze voldoen ook aan de strenge kwaliteitseisen van ISO 9001. De school wordt erkend door de erkende beroepsvereniging Instituut voor Bedrijfskunde en Opleiding-Wellnessfederatie vzw. Tot deze school behoren ook het Centrum voor Afstandsonderwijs en de Schoonheidsschool.


    Diensten van Centrum voor Avondonderwijs
    In het Centrum voor Avondonderwijs kan je terecht voor heel wat erkende cursussen. Je vindt er zelfs cursussen voor beschermde beroepen. Je krijgt er ook professionele (online) begeleiding. De docenten kunnen je, door hun jarenlange ervaring, heel wat info meegeven die je later kan gebruiken in het werkveld. Centrum voor Avondonderwijs biedt ook toegang tot een uniek leerplatform, ontwikkeld op maat van elke student. Het centrum organiseert opleidingen voor gereglementeerde beroepen en vrije markt gereguleerde beroepen. De school heeft ook voorbereidende cursussen voor de examens van de Examencommissie van de Vlaamse overheid. Bij het Centrum voor Avondonderwijs kan je ook examens afleggen, dan behaal je een professioneel diploma waarmee je je beroepskennis aantoont bij sollicitaties of potentiële klanten.

    Klachten of vragen voor Centrum voor Avondonderwijs
    Heb je vragen of een klacht over het Centrum voor Avondonderwijs? Dan contacteer je best een medewerker van de klantendienst die je vast en zeker verder zal helpen. Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Dat kan je doen via een online chat op de website of via een online contactformulier.

    Schrijf je eigen review!
    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met het Centrum voor Avondonderwijs? Ben je tevreden met de cursus die je gevolgd hebt? Hoe zat het examen in elkaar? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Centrum voor Avondonderwijs. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

    Ben je van plan om een cursus te volgen bij het Centrum voor Avondonderwijs? Dan is het belangrijk dat je weet waaraan je begint, en is er een betere manier dan het lezen van reviews van echte klanten? Wij dachten van niet, daarom werd ErvaringenSite opgericht. Hier lees je reviews van het Centrum voor Avondonderwijs en je kan er ook zelf een review achterlaten!

    Opendeurdag in het centrum!

    Centrum Voor Avondonderwijs
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (71)

    5
    52% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    5.2
    Prijs
    rating
    4.8
    Leveren
    rating
    5

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Meerdere opleidingen

    Ik heb reeds meerdere opleidingen gevolgd via centrum voor avondonderwijs. Ik deed een opleiding kindercoach klassikaal en dat was echt top met een schitterende lesgeefster, ook de klasgroep was heel tof om mee samen te werken en te leren van en met elkaar. Vorig jaar schreef ik mij dan in voor een klassikaal lesprogramma stress en burnout coach, de lessen werden door corona meermaals afgezegd, dat was wel even vervelend voor mijn eigen planning, maar uiteindelijk met wat geduld heb ik de kans gekregen om te starten met de online lessen. Ik moet zeggen dat de online lessen niet hetzelfde zijn als binnen een klasgebeuren. Maar ik ben blij ik mijn cursus nu thuis kan volgen in de warmte en zonder 3 uren een mondmasker aan te moeten hebben. Dus voor mij is de virtuele class eigenlijk zeer goed.
    Tevens volg ik nog een cursus die ik zelfstandig leer, ik studeer dus op mijn eigen en doe examen wanneer ik klaar ben. Ook deze vorm heeft zijn voordeel ivm eigen planning, je leert wanneer het je past. Wel is het soms wat moeilijker om je aan die bewuste planning te houden want het moet niet perse op dat moment gebeuren zoals de lessen.
    Ik ben blij ik via deze manier mij kan blijven vormen!

    Door: Caroline Wyckaert18-02-2021
    Kristel.vanderdonck@gmail.com 01-06-2021

    Afzetters!! 3700 euro aan cursussen en geen enkele is al doorgegaan!! Niet boeken !!!!!!

    Ik08-06-2021

    Het was er geen overmacht? Geen Corona?

    Diego Brunello12-06-2021

    Excelcursus gevolgd - op zich ok maar 3 lessen is te weinig om alles onder de knie te krijgen. Meer lessen is meer aangewezen. Verder vind ik ook dat men in dergelijke cursus huiswerk zou mogen meegeven dat klassikaal verbeterd wordt, dan krijg je het wat meer in de vingers en heb je alternatieve oefeningen tov die die id cursus staan

    Diego Brunello12-06-2021

    Excelcursus gevolgd - op zich ok maar 3 lessen is te weinig om alles onder de knie te krijgen. Meer lessen is meer aangewezen. Verder vind ik ook dat men in dergelijke cursus huiswerk zou mogen meegeven dat klassikaal verbeterd wordt, dan krijg je het wat meer in de vingers en heb je alternatieve oefeningen tov die die id cursus staan

    Oud medewerker 01-07-2021

    Wij moesten periodiek nep recensies schrijven. Heel blij dat ik niet werkzaam meer ben voor ze. Te belachelijk per maand moest je 10 positieve nep recensies schrijven. Dus ook dit hierboven is er 1

    Leerling30-08-2021

    OUD MEDEWERKER ongeacht de fake recenties Zijn de lessen ok? Kan je met het behaalde diploma wat doen?

    Oud medewerker30-08-2021

    Nee!! Dit zijn vrije beroepen die je kan uitoefenen zonder vereistr opleidingsniveau. Daar spelen zij op in. Diploma is erkend door de school zelf een hoop grootspraak De lessen worden gegeven door werklui die zelfstandig zijn en geen officiële docenten

    Leerling02-09-2021

    Mannekes zo negatief….ik ga nu opleiding kapper volgen in avondles ik heb al twee keer infosessies gehad en vragen gesteld,wel mij is er verzekerd dat ik wel aan de slag kan met dit diploma of het nu door de overheid erkent is of niet het is even volwaardig,en wat die zogezegde afzetterij betreft dat zal ik dan wel zien wat het wordt

    Cursist 03-09-2021

    Vertel mij is wat de meerwaarde is om bij hun een diploma af te nemen? PAPIERTJE is niks waarde je kan net zo wel bij een kapsalon als vrijwilliger gaan leren.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9.5
    rating

    Grafisch vormgever

    Ik vond het een zeer goede opleiding. Ik had wel gekozen voor klassikale lessen, maar met die corona moest ik omschakelen naar virtueel (tenzij ik wilde wachten, maar het was nogal dringend). Ondanks het nieuws dat nu rond gaat moet ik zeggen dat er (voor mij dan toch) eigenlijk onmiddellijk een coronaproof alternatief was en dat is vlot verlopen. Grafisch vormgever is sowieso wel via een computer (of mac in mijn geval), dus dat ging zo mogelijk nog iets vlotter dan verwacht.

    Pluspunt is dat ik zelfs een compensatiecoupon kreeg omdat ik omgeschakeld ben naar een 'goedkoper' alternatief, en daar heb ik nu al mijn vervolgopleiding mee geboekt (en dan een beetje bijbetaald).

    Omdat het hetzelfde topic is (ik ga webdesigner volgen), heb ik ook gekozen om dit virtueel te doen.

    het was maw niet mijn eerste keuze, maar nu ben ik er wel fan van. Was gewoon wat wennen.

    Als ik een minpuntje moet geven: de mails werden op een bepaald moment iets minder snel beantwoord dan anders (normaal binnen de dag maar tijdens die omschakeling heb ik drie dagen moeten wachten).

    verder niets op aan te merken.

    Door: Emma Verbrugghe07-06-2021
    Nep recensie01-07-2021

    Oud medewerker Wij moesten periodiek nep recensies schrijven. Heel blij dat ik niet werkzaam meer ben voor ze. Te belachelijk per maand moest je 10 positieve nep recensies schrijven. Dus ook dit hierboven is er 1

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Handreflexologie virtueel

    Ik lees hier super veel negatieve reviews. Moet zeggen dat ik wel een erg positieve ervaring heb met de opleiding handreflexologie via een docente van Hasselt. Die heb ik gisteren afgerond. Zij was steeds op tijd, gaf heel goede uitleg, we konden erg veel vragen stellen en ze gaf steeds praktijkvoorbeelden, heeft zich hard aangepast aan het virtueel les geven, ze keek bij iedereen of je de juiste plaats op de hand masseerde,... alleen spijtig dat de lessen niet opgenomen konden worden. Ze heeft het geprobeerd, maar er was een probleem met de toelating tot de servers van de school. Dat zouden ze toch gemakkelijk kunnen oplossen.

    Ik kan natuurlijk geen oordeel vellen over de andere opleidingen en docenten, maar Fabienne Motmans is wel een goede docente en heeft me veel bijgeleerd.

    Als ik dan iets negatiefs mag zeggen: ik werd zot van al die kortingen die plots gegeven werden, juist nadat je ingeschreven bent. Ook de hoeveel mails die je ontvangt na de registratie is overload.

    Door: Silke03-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Kindercoach

    Mijn opleiding is gestart voor de strenge maatregelen dus ik heb een stuk in Aalst klassikaal gedaan en een stuk virtueel.

    Pluspunten:
    Docente Peta was echt een topper! Heel veel praktijkvoorbeelden. Ik vond ook de aandacht voor onze persoonlijke ambities een enorm pluspunt. Contact met secretariaat liep eerst wat stroef maar dan heeft een medewerkster (Kimberly denk ik) heel vriendelijk alles in 1 keer recht gezet.

    Minpunten:
    Klassikale lessen waren top, maar de virtuele lessen waren minder mijn ding. De groep is ook iets te groot om echt praktijkoefeningen via zoom te doen vind ik.

    Maar over het algemeen ben ik wel tevreden. Ik overweeg de gevorderden opleiding maar ga wachten tot ik zeker ben dat het 100% klassikaal is...

    Door: Bianca De Koster15-02-2021
    Medewerker van Centrum voor avondonderwijs04-06-2021

    Ze hebben ons gevraagd om zoveel mogelijk nep recensies te schrijven. Ik wil mijn job niet kwijt, maar dit kan niet! Sorry veel positieve recensies kloppen niet

    Eva08-06-2021

    Hallo, Ik kan uit ervaring zeggen dat bij het Centrum voor Avondonderwijs tevreden studenten worden uitgenodigd om hun ervaringen te delen. Geenszins worden de medewerkers gevraagd om nep recensies te schrijven. Volgens mij is bovenstaande reactie dan ook bezwaarlijk 'echt' te noemen. ;-) Vg Eva

    Ex leerling04-07-2021

    Jullie zijn oplichters een zelfde directrice genaamd Eva die een hele groep studenten in Nederland hebben gedupeerd. NHBO hebben zij onder bijzondere omstandigheden failliet laten verklaren. Mijn 799,00 zal ik niet meer terug krijgen, maar wij zullen jullie altijd blijven achtervolg

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Cursus

    Ik wacht al 6 maanden om mijn geld terug te krijgen.
    Ik voel mij opgelicht

    Door: Reinald08-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Interieur

    Ik wacht al 8 maanden om mijn geld terug te krijgen. Steeds geen gehoor triestig

    Door: Student03-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Html in virtuele lessen

    Ik volg de opleiding HTML en CSS. Zit momenteel in de helft van de lessenreeks maar tot nu toe erg tevreden. Bart, onze docent, is erg geduldig en leert ons stap voor stap html en css schrijven. Bij de virtuele lessen is het in het begin een beetje zoeken, omdat de docent niet kan meekijken naar je scherm zoals tijdens klassikale lessen, maar Bart lost dit prima op door studenten hun scherm te laten delen en zo mee te kijken. De evaluatie bestaat uit een theoretisch examen de laatste les en enkele tussentijdse opdrachten. Dit is meteen een goede oefening om te testen of je de leerstof begrijpt.

    Door: Kimberley21-05-2021
    Medewerker van Centrum voor avondonderwijs04-06-2021

    Ze hebben ons gevraagd om zoveel mogelijk nep recensies te schrijven. Ik wil mijn job niet kwijt, maar dit kan niet! Sorry veel positieve recensies kloppen niet

    Eva08-06-2021

    Hey bovenstaande, Volgens mij werk jij niet echt bij ons ;-) Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat dit niet gevraagd wordt aan de collega's. Wel nodigen wij onze studenten uit hun ervaring te delen. Eva

    Ex leerling04-07-2021

    Jullie zijn oplichters een zelfde directrice genaamd Eva die een hele groep studenten in Nederland hebben gedupeerd. NHBO hebben zij onder bijzondere omstandigheden failliet laten verklaren. Mijn 799,00 zal ik niet meer terug krijgen, maar wij zullen jullie altijd blijven achtervolgen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Professional Organizer

    Ik had me ingeschreven voor de klassikale cursus Professional Organizer, echter werd deze enkele keren uitgesteld door Corona. Ondanks ik deze graag klassikaal wilde volgen, ben ik toch op het aanbod ingegaan om deze virtueel te volgen, momenteel is de lessenreeks nog bezig maar moet zeggen dat ik geen spijt heb van mijn beslissing. De lessen zijn goed georganiseerd in Zoom en de docente is alvast super aangenaam om les van te krijgen. Ik kijk alvast uit naar de volgende lessen.

    Door: Marianne22-04-2021
    Medewerker van Centrum voor avondonderwijs04-06-2021

    Ze hebben ons gevraagd om zoveel mogelijk nep recensies te schrijven. Ik wil mijn job niet kwijt, maar dit kan niet! Sorry veel positieve recensies kloppen niet

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Instagram (professioneel)

    Ik keek er enorm naar uit om de les Instagram professioneel bij te wonen, maar jammer genoeg kon deze nog niet klassikaal opstarten omwille van de huidige corona maatregelen. Ik kreeg dan de optie om de les later in de plannen of virtueel te volgen. Ik zag er in het begin wat tegenop om de lessen virtueel te volgen omdat ik echt wel het face-to-face contact tijdens groepslessen verkies, maar uiteindelijk is de les super meegevallen. Ook een dikke pluim naar de docente Christine!

    Door: Kim11-03-2021
    Medewerker van Centrum voor avondonderwijs04-06-2021

    Ze hebben ons gevraagd om zoveel mogelijk nep recensies te schrijven. Ik wil mijn job niet kwijt, maar dit kan niet! Sorry veel positieve recensies kloppen niet

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Life coach

    Gisteren eerste les basis life coach gehad. Ondanks corona maatregelen super vlot virtueel kunnen starten. De docente Kim was echt goed in haar vak, ik had wat schrik gezien alle reviews hier maar vanuit mijn ervaring echt helemaal top verlopen. Stress was voor niets, voorlopig ben ik echt tevreden van mijn keuze. Ik heb ook echt altijd snel antwoord gekregen op mijn mails (vragen betreffende facturatie en een korting)...

    Door: Katrien Vandeputte10-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    alle opleidingen

    Hallo.
    Onze werkwijze is als volgt.
    Wij bieden heel veel opleidingsmomenten aan per jaar op verschillende locaties.
    Daarvan gaat er maximaal 20% door. En verschuiven we het zodat we een volle klas hebben.
    Geld terug is GEEN optie kijk maar goed naar onze algemene voorwaarden. Je moet hierdoor wel mee naar een volgend moment of een andere locatie.
    De docenten werven wij op indeed.nl zijn amateuristische werklui die €30,00 per uur inc BTW krijgen.
    Wat verwacht je nu van zulke "docenten"
    Ow ja goed om te weten dat de docenten zelf de cursusboeken moeten schrijven en hierdoor 0 kwaliteit op gewaarborgd zit.

    Even in een notendop hoe het Centrum voor avondonderwijs zijn geld verdiend.
    Verdien model is zoveel mogelijk geld innen en naar kwaliteit wordt niet gekeken.
    Voordat je inschrijft stel zeker moeilijke vragen over de kwaliteit van de opleidingen en de algemene voorwaarden.

    Al met al zijn wij de ALI EXPRESS van de opleidingsscholen.

    Door: Medewerker17-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Meerdere cursussen

    Niet alle docenten zijn goed. Ik heb zelfs een docent gehad die gewoonweg niet antwoordde op mijn vraag, hoewel de begeleiding nog niet afgelopen was. Deze cursus stond ook vol met spellingsfouten, waardoor het soms wel verwarrend was.
    De andere cursussen waren veel beter.

    Door: FV05-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Creative therapy

    + vriendelijke mensen aan de telefoon, helpen om de opleiding te verzetten door corona.
    Duidelijk emails.
    Het leerplatform moet je eerst wat gewoon worden.
    Veel bijgeleerd, was een leuke ervaring.

    Door: Sara 20-07-2021
    Fake 22-07-2021

    Personeel schrijft zelf positieve recensies x medewerker

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Thuisstudie

    Recent een thuisstudie aangeschaft. Dit is niet meer dan een map met gekopieerde teksten en geprint met lettertype 18. Docent had helaas ontslag genomen dus voorlopig even zonder docent volgen.
    Het lijkt wel alsof dit een grap is en de waardering van je diploma is door hun zelf toegekend. Geen enkel instantie werkt ermee

    Door: Willem achem08-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Cursus

    Er is een groep op Facebook gedupeerden centrum voor avondonderwijs met meer dan 265 leden. Allemaal vol met klachten het Centrum voor Avondonderwijs

    Door: Schande.05-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Cursus personal coach

    Heel tevreden over de opleiding. Is virtueel doorgegaan (ik had hiervoor gekozen), en Karen heeft dit fantastisch aangepakt.

    Door: Gunther VDK08-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Cursus foodfotografie

    Gekocht in oktober 2019, in juni 2021 nog steeds geen cursus kunnen doen en ook geen alternatief of terugbetaling. Onvriendelijke en arrogante klantenservice waar je telkens met iemand anders praat die niets weet over je dossier en je van het kastje naar de muur stuurt. Fraude!

    Door: Elise02-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Modevormgever

    Oplichterij. Opzegging wordt afgekeurd en verschoven onder het noemertje overmacht.
    Niet doen!

    Door: Mary02-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Life coach

    De cursus aangekocht met een dubbel gevoel. Ik ben nu halverwege heb voel me veel beter met de cursus, omdat ik me eigen rust kan even op een gezonde gevoel.

    Door: Peter28-05-2021
    jolien scheyltjens29-05-2021

    Hey, is deze ook gelijkwaardig als een bachelor?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Centrum Voor Avondonderwijs

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Centrum Voor Avondonderwijs een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 71 ervaringen geplaatst over Centrum Voor Avondonderwijs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 52% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Centrum Voor Avondonderwijs actief?

    Centrum Voor Avondonderwijs is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Centrum Voor Avondonderwijs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.