Klarna

Alle reviews

Klarna

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Viagogo merklogo voor beoordelingen van Overig
Viagogo
0 reviews

Treed uw favoriete band binnenkort op in Amsterdam en bent u op zoek naar tickets? Of kunt u door persoonlijke redenen niet meer naar de bekerfinal...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig
ReBuy
0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig
Ongediertewinkel
0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Klarna

De wereld is meer en meer cashless aan het gaan. Dit betekent dat mensen nu niet meer uitsluitend op contant geld vertrouwen bij hun dagelijkse financiële transacties. Ze maken gebruik van betaalmethoden in de vorm van kaarten of applicaties voor elektronisch geld of digitale portemonnees. Deze culturele verschuiving heeft zeker een goede invloed. Als het om financiën gaat, is veiligheid echter het belangrijkst. Ga niet achteloos om met je geld en persoonlijke gegevens. Dus, zorg ervoor dat je de veiligste en meest betrouwbare diensten zoekt. Heb je al recensies gelezen om meer over de verschillende mogelijkheden te leren?

Over Klarna
Klarna, is een van de manieren om cashloos te gaan. Het is een Zweeds fintech-bedrijf dat online financiële diensten zoals directe betaling, online webshop payment en betalingen na aankoop biedt. Het bedrijf, dat snel aan bekendheid wint, heeft meer dan 3.500 werknemers, van wie de meesten werken op de hoofdkantoren in Stockholm en Berlijn. Klarna is opgericht in 2005 en heeft momenteel 90 miljoen actieve consumenten en meer dan 250.000 handelaren in 17 landen.

Betalingsmogelijkheden van Klarna
Klarna is dus een digitale portemonnee waarmee je snel, efficiënt en veilig digitaal kunt betalen. De hoofddiensten van het platform zijn het leveren van betaaloplossingen voor de e-commerce industrie, het beheren van winkels en betalingen als klant. Klarna biedt directe afrekening, betaling bij ontvangst en afbetalingsregelingen. Met de optie om meteen te betalen, kun je elke rekening met één klik betalen zonder extra kosten en zonder veel moeite. Terwijl je bij de optie om achteraf te betalen aankopen tot de volgende 14 of 30 dagen kunt betalen. Dit zonder rente en extra kosten. Klarna heeft ook de optie afbetaling, zo kun je afrekenen over 3 termijnen. Zo wordt het geld elke 30 dagen automatisch van de geregistreerde creditcard of gekoppelde bankrekening afgeschreven totdat de bestelling volledig is betaald. Er zijn geen rentekosten en geen kosten als je een automatisch betalingsschema volgt. Ten slotte is er de Klarna rekening. Dit is een doorlopend krediet dat bij bepaalde winkeliers wordt aangeboden en dat werkt als een creditcard, zonder een fysieke kaart. Als je voor deze optie in aanmerking komt, kun je jouw aankoop gedurende zes tot 36 maanden afbetalen.

Mobiele app van Klarna
Je kunt de Klarna applicatie eenvoudig downloaden in de App Store of bij Google Play. Via deze app krijg je toegang tot exclusieve aanbiedingen en promotieacties. Je kunt er items opslaan in een verlanglijstje en meldingen ontvangen wanneer de prijzen dalen. Klarna biedt abonnees ook de mogelijkheid om deel te nemen aan Vibe, haar loyaliteitsprogramma. Je verdient één 'vibe' voor elke euro die je via de app uitgeeft. Je kunt je beloningen inwisselen voor cadeaubonnen van Amazon, Best Buy, Sephora, en andere grote retailers. In de app ontvang je ook real-time levering updates.

Complimenten, klachten en tips over Klarna
De klantendienst van Klarna is elke dag 24 uur bereikbaar voor al je vragen en klachten. Je bereikt ze gemakkelijk via de applicatie en kunt ook steeds chatten of bellen. Heb je zaken die je liever niet met het platform deelt, pen ze dan neer in een review. Ook complimenten van je ervaringen met Klarna zijn welkom zodat andere gebruikers weten welke digitale portemonnee ze best kiezen.