92% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

F
Florian
De aanbiedingen zijn echt top voor kwaliteitsvolle producten. Ze hebben een ruime keuze en de terugbetaling verloopt redelijk vlot. Ik heb nog nooit een bon opnieuw moeten indienen bij een dertigta...Lees verder
C
Chiara Dupont
De app is echt tof omdat je er nieuwe dingen kan ontdekken en kopen die je anders misschien niet zou overwegen. Ik vind het super handig en leuk om te gebruiken.Lees verder
N
Noor
Echt geweldig! Ik gebruik het al bijna een jaar en krijg altijd mijn geld terug als ik iets vraag. Het geld wordt super snel teruggestort. De klantenservice is snel en behulpzaam. De website ziet e...Lees verder
J
Jeanne Vercammen
OMG, deze app is gewoon geweldig! Serieus, hoe kan je het geen 5 sterren geven?! Het idee is echt super cool en eerlijk gezegd, de app is zo gemakkelijk in gebruik. Gewoon een foto nemen van je bon...Lees verder
V
Vince
Meestal is het een degelijke site, maar dit jaar zijn er echt veel minder aanbiedingen en er is geen nieuwe inhoud verschenen in de app. De aanbiedingen die er wel zijn, zijn meestal voor nieuwe pr...Lees verder

Reviews (12)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goeie deals

  De aanbiedingen zijn echt top voor kwaliteitsvolle producten. Ze hebben een ruime keuze en de terugbetaling verloopt redelijk vlot. Ik heb nog nooit een bon opnieuw moeten indienen bij een dertigtal terugbetalingsaanvragen. Kortom, ik kan ze zeker aanbevelen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangename app

  De app is echt tof omdat je er nieuwe dingen kan ontdekken en kopen die je anders misschien niet zou overwegen. Ik vind het super handig en leuk om te gebruiken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  coole dingen

  Echt geweldig! Ik gebruik het al bijna een jaar en krijg altijd mijn geld terug als ik iets vraag. Het geld wordt super snel teruggestort. De klantenservice is snel en behulpzaam. De website ziet er ook goed uit. Gebruik mijn code voor een gratis product!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Free chocolate tablet

  OMG, deze app is gewoon geweldig! Serieus, hoe kan je het geen 5 sterren geven?! Het idee is echt super cool en eerlijk gezegd, de app is zo gemakkelijk in gebruik. Gewoon een foto nemen van je bon, de barcode scannen, en bam! Je krijgt binnen een paar uur terugbetaald. Geweldig, toch?! Applaus voor de app-ontwikkelaars om iets zo cool te maken. Oh, en als je nieuw bent, gebruik de code die ze je geven wanneer je je aanmeldt om een gratis Lindt-chocoladetablet ter waarde van 3€ te krijgen. Wie houdt er nu niet van gratis spullen, toch?!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Weinig aanbiedingen

  Meestal is het een degelijke site, maar dit jaar zijn er echt veel minder aanbiedingen en er is geen nieuwe inhoud verschenen in de app. De aanbiedingen die er wel zijn, zijn meestal voor nieuwe producten die niet in de meeste winkels worden verkocht. Tot nu toe heb ik nog geen enkel probleem gehad met het terugkrijgen van mijn cashback. Ik hoop dat het aanbod snel weer zal verbeteren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankopen met korting

  Ik maak dikwijls gebruik van Shopmium en ik ben er echt blij mee. Vooral omdat ik geld kan besparen als ik een product koop met kortingsbonnen + Shopmium. Het helpt me ook om nieuwe producten te ontdekken of te kopen die ik anders niet zou proberen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Trage terugbetalingen

  De terugbetalingen via PayPal die vroeger snel verliepen, worden nu steeds trager (soms 1 week). Zijn de kassa's leeg? De producten lijken minder aantrekkelijk met steeds strengere voorwaarden. Kortom, Shopmium lijkt minder voordelig te worden...


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Producten voor dagelijkse verzorging

  Amai, wat een gedoe om die vervloekte producten te vinden! Altijd hetzelfde gedoe en soms zelfs onvindbaar. En als ge dan toch eens een interessante deal vindt, is het vaak voor iets dat ge eigenlijk niet nodig hebt. Gelukkig heeft het wel zijn voordelen als ge silver of gold zijt, anders zou het helemaal rampzalig zijn.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cashback-app

  Ik vind deze cashback-app echt geweldig, omdat het me de kans geeft om nieuwe producten uit te proberen en tegelijkertijd wat geld terug te krijgen. Ik heb het een score van 4 sterren gegeven, maar ik zou graag meer producten zien en zou willen dat de aanbiedingen vaker worden bijgewerkt. Het is cool dat merken hun producten op de app kunnen plaatsen en zo meer verkoop en beoordelingen kunnen krijgen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanvraag waarmee je geld kan besparen

  Deze app kan je helpen om wat centen te besparen, dus kijk zeker eens na of de producten die je koop in aanmerking komen. Het toont je ook hoeveel geld je zal terugkrijgen, wat best handig is. Het is ook een leuke manier om nieuwe producten te leren kennen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Easy and convenient cashback app

  Ik vind het geweldig om deze cashback-app te gebruiken! Ik kan makkelijk beschikbare aanbiedingen bekijken, aankopen doen, mijn kastickets scannen en mijn cashback binnen slechts 2 dagen ontvangen. Het is echt magisch! En dankzij de code kreeg ik gratis een Lindt chocoladetablet. Zo'n fijne ervaring in het algemeen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Shopmium

  Ik raad de app niet aan
  Terugbetaling wordt onterecht geweigerd ondanks aan de voorschriften voldoet.

  Reageren heel laat en zeggen dan dat ze het niet kunnen rechtzetten

  Hier zelfde negatieve ervaring met Shopmium, weigering met juist kasticket en duurt lang vooraleer ze reageren, dus niet betrouwbaar


  Helaas konden wij deze cashback aanvraag om de volgende reden niet valideren:
  Ondanks meerdere herinneringen van onze kant, heb je nog steeds niet het goede kasticket verstuurd om je aanvraag te kunnen valideren..


Anderen bekeken ook