ErvaringenSite

  Ervaringen Shopmium

  Boodschappen doen moeten we allemaal. Zelfs de mensen die de boodschappen laten bezorgen moeten nadenken over wat te halen. Wat we per week uitgeven aan boodschappen hangt natuurlijk helemaal af van de gezinssituatie en de persoonlijke behoeften. Wanneer je een niet al te groot budget hebt dien je op de kleintjes te letten, en te profiteren van de verschillende aanbiedingen. Maar wist je dat je op het internet verschillende leuke kortingen kunt verdienen op je dagelijkse boodschappen? Shopmium voorziet daarin, op een hele aparte manier. Heeft u Shopmium wel eens bezocht? Graag horen wij van u wat u van deze website vind. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een review op onze vergelijkingssite achter te laten zodat andere mensen van uw ervaring kunnen leren? Dat zouden we zeker op prijs stellen. Meer weten over dit bedrijf? Lees dan snel verder!

  Over Shopmium

  Shopmium is een gratis app

  waarmee je toegang kunt krijgen tot exclusieve aanbiedingen en kortingen op alledaagse merken en producten die in de supermarkt aangeboden worden. Shopmium is in 2011 in Frankrijk begonnen, en vandaag de dag telt het Shopmium team in Parijs en Londen mer dan 70 werknemers. Het bedrijf heeft al heel veel prijzen gewonnen voor deze baanbrekende app. In 2015 trad Shopmium toe tot Quotient Technology Inc., een in de VS gevestigde organisatie die eigenaar is van Coupons.com.

  Producten en Diensten van Shopmium
  Shopmium is een gratis App waarmee je kunt bekijken op welke producten je bij Shopmium korting kan krijgen. Als gebruiker kun je gewoon naar de winkel van jouw keue gaan. Koop je een product waarop je een korting kunt verdienen, dan dien je de barcode van het product in te scannen en daarbij een foto van je kassabon te voegen. Over elk product waar een actie voor geldt en je de koting wilt claimen dien je vervolgens ook een korte review te geven. Vervolgens krijg je de beloofde kortingen op je PayPal- of bankrekening teruggestort! Er verschijnen wekelijks nieuwe aanbiedingen in de app. Er wordt samengewerkt met meer dan 500 van de grootste fabrikanten van supermarktproducten zoals Danone, Nestlé, SC Johnson, Heineken, McCain, Pepsico en nog veel meer. In Engeland en Frankrijk bestaat deze App al een tijdje, maar in Nederland en België is dit een nieuw systeem van kortingen krijgen.

  Complimenten, Klachten en Tips over Shopmium
  Via een App kortingen verdienen over bepaalde producten. En het maakt niet uit bij welke winkel je ze hebt aangeschaft, zolang je maar een foto van de kassabon hebt en de barcode van het product inscant. Het is een nieuwe manier, maar als je het niet breed hebt is iedere euro er eentje. Heeft u de App al geïnstalleerd? Wat vind u van dit systeem van kortingen verdienen. Shopmium heeft een unieke manier van kortingen geven op bepaalde merkproducten en het lijkt in het begin nogal ingewikkeld, maar laten we eens vragen wat mensen ervan vinden die deze App wel eens gebruikt hebben. Werkt het? Is al die moeite de verkregen korting waard? Wij kijken met veel belangstelling uit naar uw persoonlijke review.

  Sportoase Hallebad - algemeen

  Shopmium
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Shopmium

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Shopmium een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Shopmium. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Shopmium actief?

  Shopmium is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel & Winnen, Overig, Apps

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Shopmium gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.