Groupon

Alle reviews

Groupon

33% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

V
Van Brusselen
bon kon snel worden aangekocht en reservatie verliep via groupon website. Bij aankomst op de gereserveerde dag en uur bleek het hotel gesloten. En niet enkel voor een dag. Het gaat niet meer open....Lees verder
D
Daniel
Geweldige site. Voor mooie aanbiedingen kan je lekker uit eten, een reisje maken of verschillende producten aanschaffen. Ik ben al meerdere keren lekker uit eten gegaan, zoals een 4 gangen diner vo...Lees verder
A
Astrid
Ik maak regelmatig gebruik van Groupon. Super leuke aanbiedingen. Zo heb ik laatst een heerlijke wellness dag met zijn zus gehad voor bijna niets. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je z...Lees verder
M
Marc De Vos
Bij de betaling van een etensbon werd een afgesproken korting niet toegepast Mijn klacht hierop werd binnen de 24 uur en correct opgelost Bedankt ! Klasse .Lees verder
W
Wendy Van Beeck
In November 2019 aangekocht, na 3 maanden al stuk. Was duur in aankoop. Vanaf maart constant mails aan het sturen waar ofwel niet op geantwoord wordt ofwel een typische standaardmail om te zeggen d...Lees verder

Alle reviews (15)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ontbijt hotel Keravic Kasterlee

  bon kon snel worden aangekocht en reservatie verliep via groupon website.
  Bij aankomst op de gereserveerde dag en uur bleek het hotel gesloten. En niet enkel voor een dag. Het gaat niet meer open. Ook telefonisch zijn ze niet meer te bereiken, geen aansluiting meer.
  Na dit gemeld te hebben aan groupon om mijn geld te recupereren krijg ik van hen het antwoord dat ik dit zelf moet opnemen met het "niet meer actieve" hotel als bewijs. Absoluut niks service of verontschuldiging. Maffiapraktijken vind ik dit.
  De deal wordt nog steeds aangeboden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Handig en goede prijzen

  Geweldige site. Voor mooie aanbiedingen kan je lekker uit eten, een reisje maken of verschillende producten aanschaffen. Ik ben al meerdere keren lekker uit eten gegaan, zoals een 4 gangen diner voor 2 voor maar 15 euro. Ook heb ik aantal elektronica producten besteld en deze zijn netjes geleverd. Het enige nadeel vind ik dat het best lang duurt voor de producten geleverd worden. Maar voor de prijs waarin het wordt aangeboden is het het wachten zeker waard!

  Na 2 weken nog mijn bestelling niet en wel mails dat ze bezorgd zouden worden nooit meer ga radar hierover inlichten


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leuke deals

  Ik maak regelmatig gebruik van Groupon. Super leuke aanbiedingen. Zo heb ik laatst een heerlijke wellness dag met zijn zus gehad voor bijna niets. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je zulke goeie aanbiedingen laat liggen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Etensbon

  Bij de betaling van een etensbon werd een afgesproken korting niet toegepast
  Mijn klacht hierop werd binnen de 24 uur en correct opgelost
  Bedankt ! Klasse .


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Whirlpool home deluxe

  In November 2019 aangekocht, na 3 maanden al stuk. Was duur in aankoop. Vanaf maart constant mails aan het sturen waar ofwel niet op geantwoord wordt ofwel een typische standaardmail om te zeggen dat ik geduld moet hebben. 😡😡😡


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  gillette - scheermesjes Mach 3 , 12 stuks

  bestelling geplaatst op 17 mei en betaald.
  Bericht ontvangen dat bestelling vertrokken is.
  Tot heden geen bestelling ontvangen.
  Groupon voor uitleg telefonisch niet te bereiken.
  Geen e - mail adres Groupon kunnen achterhalen bij hun klantendienst.
  Laatste keer dat ik bij Groupon iets bestel.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goedkoop uit eten

  Ik gebruik Groupon altijd om goedkoop uit eten te gaan
  Er staat altijd genoeg lekkers op!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen

  Ik zou iedereen aanraden geen creditcardgegevens op te geven bij Groupon, want eens ze die hebben verdwijnt er plots geld van je rekening zonder dat je iets besteld hebt. En je kan het bedrag niet terugkrijgen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  wegwerpmaskers voor je gezicht

  Jammer dat ik toch nog 1 ster moet geven.

  Bij Groupon zijn het LIJKENPIKKERS die het coronavirus tot 2 maal toe misbruiken!

  Een eerste maal om broodnodige mondmaskers te verkopen die ze NIET leveren (OPLICHTING)!
  Een tweede maal om het coronavirus in te roepen als schuld dat de mondmaskers niet geleverd worden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Stofzuiger, nooit aangekomen

  Van 12 december 2019 tot nu aan het lijntje gehouden geweest. Het product is nooit aangekomen, maar het geld is wel van mijn rekening.
  Ronduit schandalig.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hotel Elderschrans- Aardenburg

  All-in-dinner + drank gekocht bij Elderschrans in Aardenburg voor 4 personen. De prijs is teveel voor wat men krijgt.
  Wij hadden gereserveerd om 19u. Er was niemand die ons enige uitleg gaf over hoe en waar we het buffet-restaurant in het hotel konden vinden, het buffet was maar open tot 20u ipv tot 22u. Buffet was bovendien al bijna volledig leeg om 19u en op de vraag of er mogelijkheid bestond om bepaalde gerechten bij te vullen, was het antwoord NEEN. Verder waren alle inbegrepen dranken beperkt. Voor cocktails moest er een bedrag van 10 euro per persoon bijbetaald worden, wat ook niet vermeld staat bij aankoop van de Groupon. Wij gaan hier nooit meer terug.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lagoon Genk

  Ik had een wellness bon gekocht voor een gelaatsverzorging/lichaamsmassage en pedicure bij Beauty for you Genk. Toen ik op afgesproken afspraak aankwam bleek die firma niet meer te bestaan. Website bestond nog maar zaak dicht en op het tel nummer nam niemand op. Toen ik ongeveer terug thuis was (45 min na afspraak)kreeg ik een telefoontje met een vage uitleg dat de firma al een jaar verhuisd was en tevens van naam veranderd was en dat ze onze afspraak niet konden nakomen wegens een panne aan de sauna alhoewel Ik helemaal geen sauna had besproken. En bij navraag waarom ze mij niet vooraf gecontacteerd hadden kreeg ik geen uitleg. Dus verlof weg, parkinggeld weg en geen wellness. Enfin, nieuwe afspraak gemaakt voor een week later. Ik ben nog nooit zo teleurgesteld geweest. Gelaatsverzorging(????)met kruidvat producten, vluchtige lichaamsmassage van max 15 min en pedicure betekende knippen van teennagels en 7 min later klaar. Ik heb daar dus 2 uur gezeten en gewacht terwijl de juffrouw aan t bellen was. Voor mij een ervaring om nooit meer te vergeten en zeker NOOIT meer opnieuw te doen! Van onkunde gesproken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  wildmenu 't veerhuis Bornem

  Op 8/12 ll. gingen we eten in "t veerhuis in Bornem tegen 19 h. Eerst werd de aperitief genoteerd. Bleek dan dat er geen rode port meer was en ook de sangria ( nochtans vermeld als gans het jaar voorradig) was op. Een half uur later werd voor ieder paling in het groen geserveerd, zonder dat vooraf het menu was kenbaar gemaakt of besproken. Dat hadden we maar op de website moeten opzoeken eerst. Omdat één persoon helemaal geen paling lust, werd vaar haar 10 minuten later dan toch een kaaskroket gebracht. Verder mocht er dan toch gekozen worden tussen vlees en vis( die vis bleek later niet de beloofde kreeft op de wijze van de chef te zijn). De aangekondigde witloofsoep was later dan ook weer op, zodat we het moesten stellen met erg zoute en smakeloze tomatensoep uit blik. Tegen 10.30h, terwijl ze de zaak al aan het opruimen waren, kregen we uiteindelijk ons hoofdgerecht. Helaas was daartegen onze honger over. Trouwens we zijn niet gewend om nog zo laat zo zwaar te eten. Voor het nagerecht hebben we uiteindelijk bedankt.
  Groupon mag dan wel een 'goede koop' zijn, maar het is erg als tweederangsklant behandeld te worden. Nee, dat nooit meer.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  aankoop / levering

  2 aankopen gedaan, en nu krijg ik te horen dat ik een maand moet wachten op mijn aankoop, dit omdat groupon zelf de leverancier is, met de chat even gemaild maar daar krijg je zeer diplomatieke antwoorden zonder hulp. Telkens verschillende antwoorden ook. Ik vind het een zeer lange termijn om te leveren, als dit met alles zo gaat koop ik in geen geval nog iets. Ben benieuwd of de aankopen ook van kwaliteit goed zijn, daar moet ik dus nog op wachten. Na de betaling krijg je meteen een verzendstatus en die blijft dan een maand op verzonden staan maar je aankopen komen niet aan. Heel frustrerend vind ik het. Echte hulp of een oplossing moet je dus van groupon niet verwachten. Ik vroeg hen om de leverancier vrij te geven zodat ik zelf contact kon opnemen, kreeg ik het antwoord dat zij de leverancier zijn en dat ik dit had kunnen weten in de termijnen. Dus met deze de laatste x geweest, was voor een cadeau voor een verjaardag. Die nu dus schandalig te laat komen. Ik koop in de toekomst wel elders. Men doet geen extra moeite bij groupon om de klant te helpen, kan zijn dat het iets vroeger komt was het antwoord en anders tegen 30 november zal het wel komen. Meer hulp krijg je niet.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slechte afspraken met de partners

  Ik heb gereserveerd voor 24/03 via de site van Groupon bij Combi Bar te Brussel.
  Toen we daar aankwamen konden we op vrijdagavond niet eten met een voucher van Groupon volgens de eigenaars
  We moesten met Groupon contact opnemen om het geld van de bon terug te krijgen of een andere datum kiezen.

  Een andere datum ging niet meer en van Groupon moest ik schriftelijke bevestiging hebben.
  Dus ik moet door een fout in hun systeem terug gaan naar Brussel voor een schriftelijke bevestiging of ik heb mijn geld niet terug.
  Als er een fout zit in hun afspraken, vind ik toch dat Groupon kan contact opnemen met de partner en niet ik.
  De klantenservice bij Groupon is niet goed.


Anderen bekeken ook

ActievandeDag.nl merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen
ActievandeDag.nl
1 reviews

Bent u opzoek naar een leuk dagje uit met het gezin, of ben je gewoon opzoek naar leuke producten voor een acceptabel bedrag? Dan bent u bij het ju...

One day Fashion deals merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen
One day Fashion deals
1 reviews

Wil jij ook geen aanbieding missen, en altijd de laatste koopjes kunnen scoren? En dan ook op het gebied van kleding, schoenen en bijpassende acces...

Deals For Women merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen
Deals For Women
1 reviews

Iedereen doet graag wel eens een koopje! Sommige mensen schuimen rommelmarkten en vlooienmarkten af op zoek naar goede deals, anderen gaa...

Unibet merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen
Unibet
1 reviews

Is online gokken bij Unibet iets voor u? Lees alle beoordelingen van online spelers die ervaring hebben met het gokken bij Unibet. Als u online gok...

Groupon

Een goed of een slecht bedrijf? Lees het hier. Groupon is natuurlijk een zeer bekend bedrijf. Het geeft sterke korting weg namens de bedrijven welke met hun samenwerken. Vele miljoenen mensen hebben hier over de hele wereld al gebruik van gemaakt. Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over Groupon. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over Groupon om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt! 

Over Groupon
Groupon is een aanbieder van lokale deals over de hele wereld. Het is de plek waar jij een scherpe korting kunt krijgen. Groupon heeft wereldwijde schaalvoordelen en een sterk wereldwijd netwerk. Hierdoor kunnen ze uitstekende aanbiedingen geven aan haar klanten. 

Via de website of app van Groupon is het mogelijk om bij een lokale Groupon een vakantie met korting te boeken, kleren met korting te kopen, een ander interieur te kiezen of om andere elektronica producten aan te schaffen met een prijskorting. 

Voor ondernemers daarentegen is het een platform om nieuwe klanten aan te trekken. Groupon biedt vele ondernemers vele verschillende producten aan om meer klanten te krijgen. Ook zijn er online reserveringssystemen welke de klanten kunnen gebruiken. 
Er is een Groupon nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen. In België kun je deze via Groupon.be aanvragen. 

Diensten van Groupon

Groupon biedt een groot aantal kortingsacties aan in de volgende categorieën: 
•    Eten & drinken  
•    Travel  
•    Beauty & spa 
•    Elektronica  
•    Vrouwen  
•    Huis & tuin  
•    Er op uit  
•    Gezondheid & Fitness  
•    Lokale diensten  
•    Shopping  

Klachten, tips en complimenten over Groupon
Ben je ontevreden over Groupon? Dan is het goed om een klacht in te dienen over hun. Kies ervoor om je klacht kenbaar te maken om zo mogelijk het probleem op te lossen. 
Laat ook je oordeel over Groupon op onze site ErvaringenSite achter. 

Heb jij ervaring met Groupon? 
Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op ErvaringenSite achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van. 

 

Slechte ervaringen of juist hele goede? Iedereen heeft wel een mening over groupon. Maar hoe zit het nu echt? Lees beoordelingen bij ErvaringenSite