Outspot

Alle reviews

Outspot

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

D
Dirk
Blijf vooral weg bij Outspot! Je koopt dingen die vroegtijdig verslijten of snel stukgaan. En als je dat dan meldt dan draaien ze eindeloze rondjes met niet terzake doende vragen ipv coulant de spu...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kussenslopen, e.a

  Blijf vooral weg bij Outspot! Je koopt dingen die vroegtijdig verslijten of snel stukgaan. En als je dat dan meldt dan draaien ze eindeloze rondjes met niet terzake doende vragen ipv coulant de spullen terug te nemen. Bij mij ging het om kussenslopen die langs de naad scheurden toen ze de tweede keer gebruikt werden. Uitleg van Outspot: verkeerd gewassen. Wel, ik kan alleen maar zeggen dat mijn 10 jaar oude kussenslopen van Ikea nog altijd niet gescheurd zijn.
  Laat je dus niet verleiden door de hoge kortingen die Outspot aanbiedt, want je koopt rommel die ze nergens anders meer krijtraken. En als je even zoekt, dan blijken hun kortingen heel vaak uit de lucht gegrepen.


Anderen bekeken ook

ActievandeDag.nl merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen

ActievandeDag.nl

1 reviews

Bent u opzoek naar een leuk dagje uit met het gezin, of ben je gewoon opzoek naar leuke producten voor een acceptabel bedrag? Dan bent u bij het ju...

One day Fashion deals merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen

One day Fashion deals

1 reviews

Wil jij ook geen aanbieding missen, en altijd de laatste koopjes kunnen scoren? En dan ook op het gebied van kleding, schoenen en bijpassende acces...

Deals For Women merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen

Deals For Women

1 reviews

Iedereen doet graag wel eens een koopje! Sommige mensen schuimen rommelmarkten en vlooienmarkten af op zoek naar goede deals, anderen gaa...

Unibet merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen

Unibet

1 reviews

Is online gokken bij Unibet iets voor u? Lees alle beoordelingen van online spelers die ervaring hebben met het gokken bij Unibet. Als u online gok...

Outspot

Wil je graag weten waar je online aankopen kunt doen tegen voordelige prijzen? Dan zou het aanbod van Outspot wel eens iets voor jou kunnen zijn! Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg fijn vinden als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een informatieve review over Outspot te schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten van deze onderneming namelijk helpen beslissen of het aanbod van dit bedrijf aansluit op hun persoonlijke wensen en behoeften en iets voor hen zou kunnen zijn. Het maakt overigens helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Outspot
Via de online aanbiedingensite Outspot zou je aankopen kunnen doen aan voordelige prijzen. Zo zou je jezelf kunnen laten verwennen, inspireren en je leven meer kleur kunnen geven. Enkele voorbeelden van aanbiedingen zijn een citytrip naar Wenen, een lekker etentje in een nabijgelegen restaurant, een leuke uitstap met je kinderen, een bezoek aan een wellnesscentrum, een sportieve uitdaging, een handig keukeninstrument of een fonkelend juweel voor je partner. Via de nieuwsbrief van Outspot kun je op de hoogte blijven van de nieuwste deals. Hiervoor zou je op de site alleen maar je e-mailadres moeten ingeven. Deze aanbieder zou je een kwalitatieve en betrouwbare koopervaring bieden, waarbij je na betaling de aangekochte voucher onmiddellijk in je persoonlijke mailbox ontvangt.

Producten en diensten van Outspot
Op de website van Outspot krijg je een overzicht van alle beschikbare aanbiedingen die er op dat moment lopende zijn. Dit kan variëren van fietszadels tot computerbrillen, een weekendje Oostende, oplaadkabels, comfortabele herenslippers, slimme luchtreinigers, een set van vier japanse esdoorns, een complete tuinset en een pocketveermatras. Zodra je op een aanbieding klikt, krijg je meer details over de verschillende voordelen en de levertijd. Per aanbieding kun je ook een reactie toevoegen. Als een aanbieding je interessant lijkt, kun je klikken op 'Bestel nu' om over te gaan tot afrekening. Heb je een vraag of opmerking voor het team van Outspot? Dan kun je de klantenservice van deze onderneming van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereiken tussen 9.00 en 12.00 uur of door het formulier op de site in te vullen en te versturen.

Complimenten, klachten en tips voor Outspot
Heb je ooit al één of meerdere aanbiedingen via dit bedrijf gekocht? En ben je nog op zoek naar een platform om een korte, eerlijke review te schrijven? Dan is dit jouw kans! Jouw informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten van dit bedrijf, en hen helpen beslissen om al dan niet een bestelling te plaatsen. Ben je tevreden over de door Outspot verkochte producten en diensten? Hoe zit het met de levertijd? Of heb je misschien nog andere tips voor onze bezoekers? Laat het ons zeker weten! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven.