ErvaringenSite

  Ervaringen Aanbieders.be

  Wilt u ook weten of u kunt besparen via Aanbieders.be? Lees dan hier alle reviews over de vergelijkingssite Aanbieders.be. Als u het gevoel heeft dat u maandelijks veel te veel geld kwijt bent aan uw woonlasten, dan is het vergelijken van energieleveranciers, televisie- en internetaanbieders of telefonie maatschappijen de eerste stap naar besparen. Tegenwoordig hoeft u niet alle websites van Aanbieders.be af te struinen om een vergelijking te maken. Dit kunt u doen met behulp van vergelijkingssites. Bent u onlangs overgestapt naar een andere energieleverancier met behulp van Aanbieders.be? Dan kunt u op deze pagina uw beoordeling schrijven. Hoe meer mensen een review achterlaten, hoe meer consumenten geholpen kunnen worden met het maken van een betrouwbare keuze.

  Over Aanbieders.be

  Aanbieders.be bemiddelt tussen de verschillende leveranciers en de Belgische consumenten. Zij zijn een tussenpersoon die zelf geen contracten afsluit met consumenten. Aanbieders.be vergelijkt prijzen op het gebied van energie, telefonie, internet & tv en betaalmogelijkheden. Het bedrijf biedt de Belgische consument de mogelijkheid om te besparen op de vaste lasten. Hiervoor vergelijken zij prijzen en aanbiedingen van verschillende leveranciers op een onafhankelijke manier. Zij hebben geen samenwerkingsovereenkomsten met leveranciers, maar vergelijken enkel prijzen. Wanneer een consument interesse heeft in de aangeboden lagere tarieven dan hij via Aanbieders.be gratis overstappen van leverancier. Heeft u ervaring met dit bedrijf? Schrijf dan uw beoordeling en informeer anderen.


  Energieproblematiek: De toekomst van het Belgische energielandschap

  Diensten

  Bij Aanbieders.be kunt u prijzen van verschillende energieleveranciers, telefonie Aanbieders.be en op het gebied van internet en televisie met elkaar vergelijken. Daarnaast is het mogelijk om prijzen te vergelijken op het gebied van creditcards. Niet alleen particulieren kunnen besparen via Aanbieders.be, maar ook bedrijven. Met de factuurservice kunt u de eindafrekening van uw energieleverancier per e-mail versturen naar Aanbieders.be. Zij zullen u dan binnen twee dagen drie goedkopere alternatieven bieden. Wanneer u interesse heeft, helpen zij u met het overstappen. Hiervoor hoeft u niets te betalen.

  Aanbieders.be is een onafhankelijke vergelijkingsdienst en heeft geen samenwerkingsverbanden met leveranciers. Als consument kunt u er dan ook vanuit gaan dat u een eerlijke vergelijking ontvangt. Er wordt wel gekeken naar extra kortingen die u kunt ontvangen wanneer u overstapt. Dan kunt u op uw aanbieding wel een bepaalde leverancier zien die u een extraatje aanbiedt. Echter, dit is in uw voordeel. Met de gratis notificatiedienst wordt u automatisch op de hoogte gesteld wanneer uw contract afloopt met de desbetreffende aanbieder. Als u ervaring heeft met de diensten van Aanbieders.be, dan kunt u een review achterlaten voor andere consumenten.

  Klachten

  Wanneer u een klacht heeft, wilt u zo snel mogelijk een reactie ontvangen op uw klacht. Heeft u ervaring met de klachtenafhandeling van Aanbieders.be? Schrijf dan een boordeling hierover en laat andere consumenten weten wat u ervan vindt. Omdat Aanbieders.be een tussenpersoon is en zelf geen overeenkomsten met consumenten afsluit, dient u voor klachten over leveranciers zich te wenden tot het desbetreffende bedrijf. Aanbieders.be vergelijkt prijzen en biedt u deze aan. Echter, u bent zelf verantwoordelijk voor de keuze die u maakt om wel of niet over te stappen.

  Aanbieders.be geeft aan zoveel mogelijk te kijken naar de betrouwbaarheid en service die een leverancier aanbiedt, echter biedt Aanbieders.be geen enkele garantie hieromtrent. Wanneer u niet tevreden bent over de service van Aanbieders.be dan kunt u zich wenden tot de klantenservice. Op de website van dit bedrijf kunt u geen klachtenpolicy vinden, daarom is het belangrijk om direct contact op te nemen met Aanbieders.be zelf.

  Heeft u onlangs een klacht ingediend bij Aanbieders.be? Deel uw mening met anderen door een beoordeling hierover te schrijven.

  Lees hier de beoordelingen van klanten van Aanbieders.be. Besparen zij nu op hun kosten voor energie, telefonie, internet, TV en credit card? Is het betrouwbaar?

  Aanbieders.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

  5,4
  36% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6,4
  Service
  rating
  5,6
  Prijs
  rating
  4,8
  Leveren
  rating
  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Energie

  Heel goede service, iedereen klaagt maar dat alles duur is, deze mensen bellen je op nadat je zelf hebt ingevuld dus niet lukraak. Zij helpen vervolgens met de juiste leverancier kiezen. Nu denk je, kan je online ook, inderdaad, maar sommige dingen worden over het hoofd gezien dus gemakkelijk als je iemand hebt en het duurt een klein kwartiertje van je tijd, tenslotte met de korting kan je andere dingen doen op een jaar. Thanks!

  Door: Avdb20-11-2019
  Blabla02-09-2020

  Mij bellen ze wel lukraak op hoor...

  Johan14-06-2021

  Mij belden/mailden ze totaal niet, hoewel ik wel een Radar abonnement afsloot en ervoor betaalde :-(

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  uitstekend

  Bedankt voor jullie opvolging van tarieven op de energiemarkt
  als leek en zeker wanneer men wat ouder is zie je tussen de bomen het bos niet meer tussen de energie leveranciers.
  Dank dat jullie de consumenten helpen om het beste tarief te kiezen
  en hun persoonlijk een mail zend om een vrijblijvend advies te geven wanneer het kontract eindigd
  Tent

  Door: tent19-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Zeer vriendelijke klantendienst

  Ben onlangs via Aanbieders.be overgestapt. Site is supermooi en overzichtelijk. Ik had de klantendienst gebeld en de dame in kwestie was vriendelijk, behulpzaam en ze heeft me alles duidelijk uitgelegd. Waar kom je dat nog tegen. Vanaf nu houden zij me blijkbaar op de hoogte van mijn contract en besparingen die ik kan realiseren als mijn kortingen verlopen. Aanrader!!!

  Door: Daphne 08-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Gemakkelijk en snel

  Ik ben voor energie overgestapt via Aanbieders.be. Die overstap is heel vlotjes en duidelijk verlopen.
  M

  Door: Johnny24-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8,5
  rating

  Gas & Electriciteit

  Telkens ik hun website gebruik beweert die goedkoper te zijn maar eens ik dan steeds mijn eerste faktuur ontvang betaal ik steeds meer!

  Nu was mijn korting verlopen dus betaalde ik plots 225 euro in plaats van 185 euro... ga ik over en plots krijg ik faktuur van 245 euro.... zijn ze daar helemaal aan het gek worden?

  Door: Peter07-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Energie Radar oplichterij

  Ook ik had een Radar abonnement met hen afgesloten. Nooit meer iets van gehoord, ondanks de mooie beloftes. Geld weggegooid dus. Een drama om hier van af te geraken want ze hebben heel veel bla bla. Zeker als je de hollandse eigenaar/baas aan de lijn krijgt, behoorlijk tenenkrullende persoon die telkens een antwoord klaar heeft, maar uiteindelijk echt niet levert. Nooit meer.

  Door: Johan Van Den Berg14-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  stroom en gas.

  Vorig jaar via aanbieders voor 3 adressen van energie leverancier
  veranderd .Voor alle drie zelfde resultaat , het voorschot was veel
  hoger dan het daar aanbieders voorgestelde voorschot. Na telefoon met de leverancier is dit dan veranderd . Nu doe ik het opnieuw voor 3
  adressen vandaag krijg ik het eerste voorschot 152€ in plaats van de voorgestelde 96€ die 96 was berekend op het verbruik van vorig jaar. De zaken veel goedkoper voorstellen dan ze zijn noem ik bedrieglijk. Aanbieders = onbetrouwbaar

  Door: paul pallemans08-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Veel bla bla, maar weinig echte service

  Ik ben via hun overgestapt voor energie, maar ik had dit eigenlijk veel beter zelf geregeld, Opgegeven adres was verkeerd doorgegeven, al stond het in de bevestigingsmail wel correct. En de getoonde prijzen klopten langs geen kanten. Ik heb zelf meerdere keren met Essent op moeten nemen om alles in orde te krijgen.

  Door: Jan Colraet02-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4,5
  rating

  GAS EN ELEKTRICITEIT

  ZEKER NIET OVERSTAPPEN; ZE BELOOFDEN ME TE HELPEN MAAR IK MOET NU TWEE KEER ZOVEEL BETALEN; HET GING VAN 27 EURO NAAR 50. IK ZAT BIJ WATZ MAAR MOEST OVERSTAPPEN NAAR LUMINUS; NA TWEE MAANDEN BEN IK WEGGEGAAN NU REKENEN ZE ME NOG EENS 45 EURO; ZOVEEL ELEKTRICITEIT GEBRUIK IK NIET; MEESTAL KRIJG IK GELD TERUG

  Door: Tatiana Jouravlova28-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  5 jaar geleden overgestapt

  Ik ben blijkbaar 5 jaar geleden (onbewust) via deze firma overgestapt van Lampiris naar Luminus. Sindsdien krijg ik om de zoveel tijd telefoontjes van hen om opnieuw over te stappen. Maar steeds krijg ik ook verkeerde cijfers, soms zelfs voor een adres dat helemaal niet van mij is. Geeft mij geen vertrouwen in deze firma.

  Door: Geert De Koninck15-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3,5
  rating

  Opdringerige verkopers

  Ik was zonder het al te goed te beseffen via Aanbieders overgestapt. Ik dacht dat ik rechtstreeks met Luminus in contact was. Vervolgens ben ik bijna platgebeld door hen om opnieuw te veranderen naar een andere energieleverancier.

  Door: Frans Van Mechelen26-02-2019
  Michael Van Riel06-02-2021

  Ik had bij hen een RADAR contract afgesloten voor de levering van gas. Ik heb nooit nog iets van hen gehoord en bij het einde van mijn contract heb ik zelf contact moeten nemen met aanbieders.be. Contract direct opgezegd. Slechte service

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Aanbieders.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Aanbieders.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 11 ervaringen geplaatst over Aanbieders.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,4 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Aanbieders.be actief?

  Aanbieders.be is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope energie, Telefoon, TV & Film, Internet & Hosting, Sparen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Aanbieders.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.