Chegg

Alle reviews

Chegg

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
CIVAS Opleidingen
0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

De Bijlesmeester merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
De Bijlesmeester
0 reviews

Je kinderen een goede en kwalitatieve opvoeding geven is enorm belangrijk voor ouders. En de meeste mensen stellen dit gelijk aan goede punten hale...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
Thuiscursus.nl
0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Chegg

Bent u aan het studeren en heeft u moeite met de voorbereiding van uw komende examens? Dan is het wellicht interessant om het bedrijf Chegg eens op te zoeken. Ze claimen een leer platform voor studenten opgericht te hebben die ondersteunt niet alleen met het leren, maar ook financieel en met bijvoorbeeld het plannen van uw toekomst. Dat klinkt natuurlijk bijna te mooi om waar te zijn. De grote vraag is; hoe komt u er nou achter of hetgeen ze vermelden op hun website nou ook daadwerkelijk waar is. Is het bedrijf betrouwbaar? Komen ze hun gemaakte afspraken na en is de ondersteuning die ze geven ook daadwerkelijk genoeg om uw examens te halen? Hier op ErvaringenSite leest u reviews met daarin in ervaringen en meningen van studenten die u zijn voorgegaan en daadwerkelijk het bedrijf kennen. Op basis van wat u hier leest kun u een reëel beeld vormen van het bedrijf Chegg en haar producten en diensten.

Over Chegg
Chegg is in 2005 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Santa Clara, Californië, Verenigde Staten. Chegg biedt een leer platform voor student van het voortgezet onderwijs en universiteiten. Het bedrijf helpt en ondersteunt bij het leren van de studenten en zorgt er voor dat ze ook nog eens tijd en geld kunnen besparen. Chegg biedt ondersteuning van af de eerste dag dat een student naar school gaat tot en met eindexamens, in de vorm van huiswerk begeleiding, schrijf ondersteuning en examen voorbereiding speciaal op maat gemaakt voor hun opleiding. Chegg stelt studenten in staat zich te abonneren op de verschillende diensten van Chegg, de zogeheten Chegg Services. Een abonnement start vanaf een prijs van $6.95 dollar per maand dat op ieder gewenst moment gecanceld kan worden.

Producten en diensten Chegg
De producten en diensten die Chegg op haar platform aanbied zijn erg divers en allen gericht op het ondersteunen van de student in zijn of haar leertraject. Ze helpen bij het kiezen van een school, bieden kostenbesparing aan als het gaat om lesmateriaal en helpen bij het bestuderen van de lesstof. Tevens helpen ze bij het maken van examens, het verkrijgen van een stageplek en bij de baan de ze het liefst willen hebben. Hetgeen ze aanbieden hebben ze verdeeld in vier groepen, te weten; Boeken, Studeren, Carrière en Leven. Onder de noemer Boeken heeft de consument een aantal optie als het gaat om het bestellen van lesboeken. Zo kun je kiezen om boeken te lenen, te kopen, alleen online te lezen of te verkopen. Als het gaat om Studeren dan hebben ze taken en instrumenten. Zo kunnen ze je specifiek helpen bij een taak, zoals huiswerk begeleiding, schrijf opdracht of examen voorbereiding. En bij instrumenten kunt u denken aan een plagiaat controle, flashcards, antwoorden op vragen uit leerboeken en bijvoorbeeld spellingscontroles. Bij ondersteuning op het gebied van Carrière moet u denken aan carrière advies, hulp bij stageplekken en bootcamps. Onder de noemer Leven biedt Chegg mogelijkheden om mensen in het alledaagse leven ondersteuning te krijgen, zoals bij het doen van je persoonlijke boekhouding of het plannen van je toekomst. In totaal heeft Chegg meer dan 15 verschillende services en diverse bij behorende abonnementsvormen. Na betaling krijgt u een specifieke inlog naam en kunt u uw gehele aanbod managen. Hoe meer u per maand betaald, hoe meer u van de producten en diensten van Chegg gebruik kunt maken.

Ervaringen, klachten, review Chegg
Bent u reeds bekend met het bedrijf Chegg? Zou u ons dan een groot plezier willen doen en ons vertellen wat u van het bedrijf en haar diensten vindt? We willen u vragen om hier op onze site een review achter te laten, met daarin uw ervaringen, mening en wellicht ook klachten met betrekking tot Chegg. Heeft u examens voorbereid met hulp van Chegg? Of misschien hebben ze u wel geholpen met een stageplek? Kunt u ons vertellen of men het bedrijf veilig en betrouwbaar vindt? We horen het allemaal graag van u. Hoe uitgebreider uw review hoe meer informatie mensen krijgen waarop ze hun beeld kunnen baseren van het bedrijf.