ErvaringenSite

  Ervaringen Chegg

  Bent u aan het studeren en heeft u moeite met de voorbereiding van uw komende examens? Dan is het wellicht interessant om het bedrijf Chegg eens op te zoeken. Ze claimen een leer platform voor studenten opgericht te hebben die ondersteunt niet alleen met het leren, maar ook financieel en met bijvoorbeeld het plannen van uw toekomst. Dat klinkt natuurlijk bijna te mooi om waar te zijn. De grote vraag is; hoe komt u er nou achter of hetgeen ze vermelden op hun website nou ook daadwerkelijk waar is. Is het bedrijf betrouwbaar? Komen ze hun gemaakte afspraken na en is de ondersteuning die ze geven ook daadwerkelijk genoeg om uw examens te halen? Hier op ErvaringenSite leest u reviews met daarin in ervaringen en meningen van studenten die u zijn voorgegaan en daadwerkelijk het bedrijf kennen. Op basis van wat u hier leest kun u een reëel beeld vormen van het bedrijf Chegg en haar producten en diensten.

  Over Chegg

  Chegg is in 2005 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Santa Clara, Californië, Verenigde Staten. Chegg biedt een leer platform voor student van het voortgezet onderwijs en universiteiten. Het bedrijf helpt en ondersteunt bij het leren van de studenten en zorgt er voor dat ze ook nog eens tijd en geld kunnen besparen. Chegg biedt ondersteuning van af de eerste dag dat een student naar school gaat tot en met eindexamens, in de vorm van huiswerk begeleiding, schrijf ondersteuning en examen voorbereiding speciaal op maat gemaakt voor hun opleiding. Chegg stelt studenten in staat zich te abonneren op de verschillende diensten van Chegg, de zogeheten Chegg Services. Een abonnement start vanaf een prijs van $6.95 dollar per maand dat op ieder gewenst moment gecanceld kan worden.

  1A STEM (WET/TEC): ALGEMEEN

  Producten en diensten Chegg

  De producten en diensten die Chegg op haar platform aanbied zijn erg divers en allen gericht op het ondersteunen van de student in zijn of haar leertraject. Ze helpen bij het kiezen van een school, bieden kostenbesparing aan als het gaat om lesmateriaal en helpen bij het bestuderen van de lesstof. Tevens helpen ze bij het maken van examens, het verkrijgen van een stageplek en bij de baan de ze het liefst willen hebben. Hetgeen ze aanbieden hebben ze verdeeld in vier groepen, te weten; Boeken, Studeren, Carrière en Leven. Onder de noemer Boeken heeft de consument een aantal optie als het gaat om het bestellen van lesboeken. Zo kun je kiezen om boeken te lenen, te kopen, alleen online te lezen of te verkopen. Als het gaat om Studeren dan hebben ze taken en instrumenten. Zo kunnen ze je specifiek helpen bij een taak, zoals huiswerk begeleiding, schrijf opdracht of examen voorbereiding. En bij instrumenten kunt u denken aan een plagiaat controle, flashcards, antwoorden op vragen uit leerboeken en bijvoorbeeld spellingscontroles. Bij ondersteuning op het gebied van Carrière moet u denken aan carrière advies, hulp bij stageplekken en bootcamps. Onder de noemer Leven biedt Chegg mogelijkheden om mensen in het alledaagse leven ondersteuning te krijgen, zoals bij het doen van je persoonlijke boekhouding of het plannen van je toekomst. In totaal heeft Chegg meer dan 15 verschillende services en diverse bij behorende abonnementsvormen. Na betaling krijgt u een specifieke inlog naam en kunt u uw gehele aanbod managen. Hoe meer u per maand betaald, hoe meer u van de producten en diensten van Chegg gebruik kunt maken.

  Ervaringen, klachten, review Chegg

  Bent u reeds bekend met het bedrijf Chegg? Zou u ons dan een groot plezier willen doen en ons vertellen wat u van het bedrijf en haar diensten vindt? We willen u vragen om hier op onze site een review achter te laten, met daarin uw ervaringen, mening en wellicht ook klachten met betrekking tot Chegg. Heeft u examens voorbereid met hulp van Chegg? Of misschien hebben ze u wel geholpen met een stageplek? Kunt u ons vertellen of men het bedrijf veilig en betrouwbaar vindt? We horen het allemaal graag van u. Hoe uitgebreider uw review hoe meer informatie mensen krijgen waarop ze hun beeld kunnen baseren van het bedrijf.

  Chegg
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Chegg

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Chegg een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Chegg. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Chegg actief?

  Chegg is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Chegg gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.