Chegg

16 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 5.8 voor Chegg komt uit 16 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Chegg gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Return Policy van Chegg heeft een beperkte terugbetalingsregeling en biedt geen restitutie bij het opzeggen van een abonnement (0%). Klanten vinden de antwoorden teleurstellend en ervaren moeilijkheden bij het verkrijgen van een terugbetaling (50%).

“Teleurstellende antwoorden, Beperkte terugbetalingsregeling”

“Geen terugbetaling na opzeggen abonnement”

👍 0   👎 2

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

noé - 7 maanden geleden

  • Teleurstellende antwoorden, Beperkte terugbetalingsregeling
  • Slechts de helft van echte docenten, Anderen lijken meer op mensen die snel geld willen verdienen

Raes - 8 maanden geleden

  • Geen bruikbare informatie gekregen
  • Geen terugbetaling na opzeggen abonnement