ErvaringenSite

  Ervaringen CoolGift

  Lees hier alle beoordelingen over CoolGift en kom erachter hoe het zit met de service en dienstverlening van CoolGift. Als u op zoek bent naar een leuke gadget of een origineel cadeau dan wilt u natuurlijk geen miskoop. Door de beoordelingen over CoolGift te lezen, bent u goed geïnformeerd over dit bedrijf, alvorens u een aankoop verricht. U komt meer te weten over de kwaliteit van de aangeboden producten en over de dienstverlening. Zo is het voor u als consument belangrijk om te weten hoe het zit met eventuele garanties en het retourbeleid. Mocht u zelf onlangs een aankoop hebben gedaan bij CoolGift? Schrijf dan zelf een beoordeling.

  Over CoolGift

  CoolGift is oorspronkelijk hobbymatig ontstaan. In 2007 startte de eigenaar met iGadgets.be en later bereidde dit bedrijf zich uit naar Nederland, Duitsland en Frankrijk. Op dit moment levert het bedrijf producten aan consumenten en bedrijven in heel West-Europa. Om het bedrijf mee te laten groeien met de internationale uitbreiding, is de naam CoolGift ontstaan. CoolGift richt zich op service. Het moet voor de consument duidelijk zijn wat hij koopt.


  En hoe pak je zo'n cool cadeau dan in? Nou, zo!

  Door duidelijke foto’s en filmpjes te plaatsen met een duidelijke productomschrijving onderscheidt CoolGift zich ten opzichte van andere bedrijven die gadgets aanbieden. Niet alleen kunnen consumenten online een bestelling plaatsen, maar het bedrijf richt zich ook op de B2B markt. Bedrijven kunnen bij CoolGift terecht om promotionele artikelen en relatiegeschenken te kopen.

  Diensten

  Bij CoolGift kunt u online leuke artikelen kopen op het gebied van lifestyle, gadgets en gizmos, toys en games. Met de handige kado zoeker heeft u snel een passend cadeau gevonden. U kunt dan gemakkelijk een keuze maken uit verschillende prijsklassen. Voor elk budget is er een geschikt cadeau te vinden. Alle artikelen die u bij CoolGift tegenkomt zijn niet standaard. Ze hebben iets grappigs of origineels. U vindt altijd een duidelijke productomschrijving bij het artikel, foto’s of video’s.

  Indien u op zoek bent naar leuke relatiegeschenken voor uw klanten dan kunt u deze ook bij CoolGift bestellen. U kunt relatiegeschenken of promotionele artikelen bestellen vanaf vijftig stuks tot wel tienduizend stuks. Zo heeft u voor uw relaties en klanten altijd een leuk, origineel presentje. Als particulier kunt u uw bestelling eenvoudig online plaatsen, binnen ongeveer één werkdag heeft u de bestelling dan in huis. Wanneer u als bedrijf een grote bestelling wilt plaatsen dan kunt u contact opnemen met de klantenservice.

  Klachten

  Het kan altijd voorkomen dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet, ondanks de duidelijke productinformatie die u wordt gegeven. U heeft bij CoolGift negentig dagen de tijd om uw artikel te retourneren. Hiervoor dient u een e-mail naar de klantenservice te sturen en een herroepingsformulier in te vullen, deze kunt u op de website van CoolGift vinden onder het kopje retourneren. Op alle artikelen heeft u twee jaar garantie. Indien u aanspraak wilt maken op de garantie omdat het product niet meer naar behoren werkt buiten uw schuld om, dan kunt u contact leggen met de klantenservice.

  Wanneer u een klacht heeft over de dienstverlening van CoolGift dan kunt u uw klacht beschrijven in een e-mail. Het bedrijf belooft binnen twee dagen te zullen reageren. Mocht u er niet uitkomen met CoolGift dan kunt u zich wenden tot de Geschillencommissie Thuiswinkel. Dit dient u binnen drie maanden te doen. Daarnaast is het mogelijk om uw klacht voor te leggen aan de Geschillencommissie Europees ODR Platform.

  Heeft u onlangs een klacht ingediend bij CoolGift en wilt u uw ervaringen hierover delen? Schrijf dan een beoordeling.

  Lees hier hoe klanten de cadeauwinkel CoolGift beoordelen. Vonden ze hier een origineel cadeau? Was de verzendtijd snel genoeg of te laat voor het feestje?

  CoolGift
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  3
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2,6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  5,4
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Bestellen ging niet goed

  Ik heb 5x geprobeert te bestellen maar het lukte maar niet. Heel vervelend, ook vaak gehoord van mensen dat ze het niet hebben binnen gekregen.

  Door: Tara 12-11-2017
  Jan 12-11-2017

  Ik ben het helemaal met u eens, zeker geen aanrader!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5
  rating

  Niet binnen gekomen

  Mijn bestelling is niet binnen gekomen. Ik vind het ook niet heel betrouwbaar.

  Door: ... 12-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Geen goede service

  Duurt lang. niet betrouwbaar

  Door: lala 12-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  Schrijf zelf een review over CoolGift

  Uw beoordeling