CoolGift

Alle reviews

CoolGift

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

A
Andy
Een winkel die doet wat hij beloofd. Als ik nog een gadget nodig heb dan zal ik deze website in het achterhoofd houden!! Top fop kado's goed gelachen thx!!Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cryptex Puzzle Pod

  Een winkel die doet wat hij beloofd. Als ik nog een gadget nodig heb dan zal ik deze website in het achterhoofd houden!! Top fop kado's goed gelachen thx!!

  Ziet er een héél stuk goedkoper (plastiek) uit dan op de beelden, indien je wil retourneren op eigen kosten en niet al te veel hulp of hulpzame reacties van de klantendienst. Jammer dat we lokaal proberen te shoppen, maar weer maar eens bewezen dat lokaal shoppen duurder uitkomt dan zelfs zendingen van China


Anderen bekeken ook

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Christine Le Duc

9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

Manfield merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Manfield

4 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Manfield? U kunt online kleding en schoenen kopen bij Manfield.  Manfield richt zich hierbij voora...

Sarenza merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Sarenza

7 reviews

Benieuwd naar ervaringen van andere klanten van Sarenza? Lees dan gauw verder. Sarenza is een webshop waar je online schoenen kan kopen. Met een u...

Flinndal merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Flinndal

4 reviews

Wilt u weten wat de ervaringen van andere mensen zijn met Flinndal. Dan bent u bij ErvaringenSite aan het goede adres. Hier kunt u reviews vinden...

CoolGift

Lees hier alle beoordelingen over CoolGift en kom erachter hoe het zit met de service en dienstverlening van CoolGift. Als u op zoek bent naar een leuke gadget of een origineel cadeau dan wilt u natuurlijk geen miskoop. Door de beoordelingen over CoolGift te lezen, bent u goed geïnformeerd over dit bedrijf, alvorens u een aankoop verricht. U komt meer te weten over de kwaliteit van de aangeboden producten en over de dienstverlening. Zo is het voor u als consument belangrijk om te weten hoe het zit met eventuele garanties en het retourbeleid. Mocht u zelf onlangs een aankoop hebben gedaan bij CoolGift? Schrijf dan zelf een beoordeling.

Over CoolGift
CoolGift is oorspronkelijk hobbymatig ontstaan. In 2007 startte de eigenaar met iGadgets.be en later bereidde dit bedrijf zich uit naar Nederland, Duitsland en Frankrijk. Op dit moment levert het bedrijf producten aan consumenten en bedrijven in heel West-Europa. Om het bedrijf mee te laten groeien met de internationale uitbreiding, is de naam CoolGift ontstaan. CoolGift richt zich op service. Het moet voor de consument duidelijk zijn wat hij koopt. 


Door duidelijke foto’s en filmpjes te plaatsen met een duidelijke productomschrijving onderscheidt CoolGift zich ten opzichte van andere bedrijven die gadgets aanbieden. Niet alleen kunnen consumenten online een bestelling plaatsen, maar het bedrijf richt zich ook op de B2B markt. Bedrijven kunnen bij CoolGift terecht om promotionele artikelen en relatiegeschenken te kopen. 

Diensten
Bij CoolGift kunt u online leuke artikelen kopen op het gebied van lifestyle, gadgets en gizmos, toys en games. Met de handige kado zoeker heeft u snel een passend cadeau gevonden. U kunt dan gemakkelijk een keuze maken uit verschillende prijsklassen. Voor elk budget is er een geschikt cadeau te vinden. Alle artikelen die u bij CoolGift tegenkomt zijn niet standaard. Ze hebben iets grappigs of origineels. U vindt altijd een duidelijke productomschrijving bij het artikel, foto’s of video’s. 

Indien u op zoek bent naar leuke relatiegeschenken voor uw klanten dan kunt u deze ook bij CoolGift bestellen. U kunt relatiegeschenken of promotionele artikelen bestellen vanaf vijftig stuks tot wel tienduizend stuks. Zo heeft u voor uw relaties en klanten altijd een leuk, origineel presentje. Als particulier kunt u uw bestelling eenvoudig online plaatsen, binnen ongeveer één werkdag heeft u de bestelling dan in huis. Wanneer u als bedrijf een grote bestelling wilt plaatsen dan kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet, ondanks de duidelijke productinformatie die u wordt gegeven. U heeft bij CoolGift negentig dagen de tijd om uw artikel te retourneren. Hiervoor dient u een e-mail naar de klantenservice te sturen en een herroepingsformulier in te vullen, deze kunt u op de website van CoolGift vinden onder het kopje retourneren. Op alle artikelen heeft u twee jaar garantie. Indien u aanspraak wilt maken op de garantie omdat het product niet meer naar behoren werkt buiten uw schuld om, dan kunt u contact leggen met de klantenservice.

Wanneer u een klacht heeft over de dienstverlening van CoolGift dan kunt u uw klacht beschrijven in een e-mail. Het bedrijf belooft binnen twee dagen te zullen reageren. Mocht u er niet uitkomen met CoolGift dan kunt u zich wenden tot de Geschillencommissie Thuiswinkel. Dit dient u binnen drie maanden te doen. Daarnaast is het mogelijk om uw klacht voor te leggen aan de Geschillencommissie Europees ODR Platform.

Heeft u onlangs een klacht ingediend bij CoolGift en wilt u uw ervaringen hierover delen? Schrijf dan een beoordeling.

Lees hier hoe klanten de cadeauwinkel CoolGift beoordelen. Vonden ze hier een origineel cadeau? Was de verzendtijd snel genoeg of te laat voor het feestje?