ErvaringenSite

    Ervaringen Euroflorist

    Reviews en beoordelingen van Euroflorist België

    Ben jij bekend met Euroflorist België? Ontdek hoe ook jij de mooiste bloemen kunt laten bezorgen in België of op een andere plek in de wereld. Euroflorist heeft een wereldwijd netwerk van bloemisten. Ze zijn in 1982 opgericht en hebben sindsdien een netwerk van 11.000 bloemisten opgebouwd. Rozen, gerbera’s en ook seizoenboeketten kun je laten maken en laten bezorgen. Ook planten en verwante cadeaus behoren tot het aanbod van producten. Kwaliteit, service en hand gebonden boeketten worden dagelijks gemaakt en geleverd.
    Je kunt een boeket laten maken voor een verjaardag, bruiloft, een rouwwerk, een bloemetje voor je vrouw of partner of gewoon een bloemetje omdat het leuk is om te geven. Natuurlijk is het ook leuk om op Valentijn, bij Kerst, bij Pasen, bij Halloween of een ander vrolijk evenement een bloemetje in huis te halen of te laten bezorgen.

    Wist je dat je bloemen prima kunt eten? Zie het in dit filmpje!

    Over Euroflorist België

    In 1982 is Euroflorist opgericht om menen te helpen om sneller en gemakkelijker te versturen over de hele wereld. Met een netwerk van 11.000 bloemisten maken ze het mogelijk om overal bloemen en planten te laten bezorgen. In 2014 heeft Euroflorist België drie posities op het bloemsierkunst 2014 gewonnen. Momenteel heeft Euroflorist België het grootste netwerk van bloemisten. Het hoofdkantoor zit in Zweden. Ze hebben sinds 1982 trouwens meer dan 40 miljoen boeketten laten bezorgen.



    De diensten van Euroflorist België

    Bloemen bestellen op onze website is een eenvoudige opgave. Na het plaatsen van de bestelling zorgen wij namelijk voor de rest. Zodra je bestelling geplaatst is gaan wij samen met de plaatselijke bloemist aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw geliefde de bloemen ontvangt zoals jij het aangegeven hebt! Natuurlijk kun je er een berichtje of kaartje bij doen. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om er een knuffel of stuk chocolade bij te doen. Een compleet pakket dus en een mooi cadeau.

    Klachten of tips over Euroflorist België

    Berichten kunnen positief en negatief zijn over Euroflorist België. Ook zij weten dit en waarderen het als een klant een ervaring over hun geeft. Het is immers waardevolle informatie om te weten wat ze goed doen en wat er nog verbeterd kan worden. Op ErvaringenSite kun je ook een beoordeling achter laten over Euroflorist België. Euroflorist België werkt er continu aan om hun dienstverlening en service nog verder te verbeteren.

    Aangezien ze aangesloten zijn bij de Stichting Webshop Keurmerk is het ook mogelijk om hier je klachten kenbaar te maken. Natuurlijk doe je dit pas als je er met Euroflorist België niet uitkkomt.
    Wat vind jij van Euroflorist België?

    Heb jij wel eens een bosje bloemen besteld bij Euroflorist België? Dan zien we graag jouw review en ervaring hiermee op onze website. ErvaringenSite verzamelt vele beoordelingen van tal van bedrijven en diensten. Hiermee is het voor anderen gemakkelijker om een goed beeld te krijgen van hun dienstverlening.

    Bloemboeket of bloemen van euroflorist; lees ervaringen van consumenten. Leuke cadeaubonnen of kortingscodes? Lees eerst beoordelingen van consumenten die u voorgingen!

    Euroflorist
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

    5.8
    71% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.8
    Service
    rating
    5.6
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    5.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Supergroot boeket

    Ik wil heel even euroflorist bedanken want ik had een boeket(je) besteld voor mijn oma die in het zuikenhuis lag. Toen werd ik gebeld dat ze mijn preciese bloem die ik besteld had niet meer hadden en of dat erg was. Ik wilde graag blauwe (achtige) bloemen want daar houdt ze van. Dus zolang het maar blauwig was, was het ok. Toen ik zelf een paar dagen later naar het ziekenhuis ging om mijn oma te bezoeken bleek het boeket 2x zo groot te zijn als dat ik besteld had. Ze gaven aan dat ze dit gedaan hadden omdat ik niet de bloemen had gekregen die ik besteld had in eerste instantie. Nou prima, mijn oma was heel erg blij!!

    Door: Nadine25-08-2016
    Betty Van Den Broek15-08-2020

    Ik bestelde op zondag bloemen die maandag moesten geleverd worden bij een vriendin. Ik had alles betaald en kreeg een orderbevestiging. Maandag kreeg ik via spam een bericht dat ze de bloemen niet konden leveren die dag. Kunnen ze niet ineens zeggen dat ze de bloemen niet kunnen leveren.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Passend en gemakkelijk

    Een goede vriendin van mij ging door een moeilijke periode, ik zal hier niet in details treden, maar een bloemetje was het minste wat ik kon doen. Langsgaan was niet wenselijk in de situatie en zo kwam ik uit bij Euroflorist. Online bestel je een boeket naar keuze en dat wordt dan bezorgd. Erg gemakkelijk en zo kon ik toch iets laten weten met meer dan een kaartje.

    Door: A. van G..30-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    ideaal concept

    al een aantal keer een vriendin verrast met een bosje bloemen op te sturen.
    Het is handig bestellen en altijd een grote verrassing voor de ontvanger.
    prijs valt mij alles mee, de reactie van de ontvangers is telkens onbetaalbaar!

    Door: Imke09-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Verrassing voor mijn moeder e.a.

    Al geef ik liever een bloemetje in levende lijven, soms vind ik het ook juist leuk om een boeketje op te sturen. Als verrassinkje. Mijn moeder was er in ieder geval heel blij verrast mee!

    Door: Aagjevanderzee07-10-2015
    Henk Meyer07-10-2015

    Altijd handig joh voor moeders!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Bloemen

    Mooi boeket voor moederdag,op tijd geleverd(op ne Zondag)betrouwbaar.

    Door: Catteeuw Benny13-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Betaalde bestelling nooit geleverd, schuiven achteraf schuld af

    Voor Moederdag ruim op tijd bloemen besteld, die nooit geleverd zijn. Wat jammer was op de dag zelf, maar goed: dat kan gebeuren op zo'n drukke dag.

    De echte ellende met dit bedrijf begon daarna, toen de klantendienst me doodleuk probeerde wijs te maken 'dat de levering wel degelijk had plaatsgevonden.' Niet dus. Want mijn moeder gaat echt niet liegen over een boeket bloemen. Een bewijs van levering hadden ze niet, en de naam van de bloemist die zogezegd geleverd had heb ik nog altijd niet gekregen.

    Totaal onbetrouwbaar bedrijf, en een klantendienst die er niks van bakt: tot elke prijs te mijden.

    Door: Tom W.12-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bloemen besteld trouwdag

    Bloemen besteld voor onze achtste trouwdag

    Levering was op de aangegeven dag gelukt en het boeket bleek zeer schoon!

    Door: Evi 09-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Prima boeketje

    Prima boeketje hoor! Precies zoals op de foto en dat is niet bij elke online bloemen winkel zo.

    Door: Peter07-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    schoon boeketje voor moeder

    het was een schoon boeketje voor mijn moeder geworden
    niet erg groot maar ook niet erg duur. ...

    Door: Lina Geraardt25-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Boeket bloemen voor verjaardag besteld op 2/05 ... verjaardag 3/05 .. vandaag 5/05 (13u42) nog steeds niets geleverd ...

    Wij heben samen gelegd voor een boeket bloemen voor de verjaardag van onze zus op 2/05 besteld voor levering op 3/05 .. we zijn vandaag 5/05 om 13u45 nog steeds niks geleverd .. we proberen verschillende keren te bellen naar Euroflorist (03/808.11.73) en je krijgt een antwoord apparaat met bijna niet te begrijpen Nederlands .. uitzonderlijk gesloten of zo .. en gedaan .. We kunnen niemand contacteren .. schandalig ... GEEN AANRADER ...

    Door: Guy Van Holderbeke05-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    coupe met lentebloemen

    De bestelling was een coupe met lentebloemen voor een verjaardag. Resultaat : een plastieken pot met slechts 1 soort bloemen en een dag te laat geleverd wegens vergeten door bloemist !!De betrokken bloemist beweerde dat hij voor het betaalde bedrag niet kon leveren wat was gevraagd. De transportkosten bedroegen echter 9,95 euro terwijl de winkel (Beau Terra Keerbergen )op nog geen kilometer afstand ligt van de bestemmeling. Euroflorist vindt echter dat de betreffende bloemist geen kwaad woord verdient ...terwijl een verontschuldiging hier op zijn plaats was. Dus goede raad : vermijd Euroflorist en Beau Terra in de toekomst !!

    Door: Christa Geens18-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    TOP OPLICHTERS

    Betaald : 1 stenen decoratieve bloempot met frisse lentebloemen t.w.v. 40 € (zie 1e foto) met speciaal verpakkingspapier en een wenskaart + fles wijn t.w.v. 9,95 € om af te leveren voor Pasen in deze coronatijden.
    Gekregen : een miserabele, aftandse en beschadigde plastic pot vol met vlekken met 1 miserabel bloemetje en de rest wat groenafval, 3 piepschuimeitjes en een klein houten konijntje verpakt in gewone folie ZONDER speciale verpakking, ZONDER wenskaart en ZONDER wijn. De bloemist in de buurt, die de opdracht heeft gekregen, bleek uiteindelijk 25 km van het leveradres te wonen (of was dit de goedkoopste ???).
    De afleveraar heeft achteraf gezien dat de fles wijn er niet bij zat en heeft die 5 uur later komen brengen. Voor de betaalde prijs kunnen er minstens 2 identieke flessen worden gekocht.
    Ik heb mijn klachten en eis om gedeeltelijke terugbetaling vorige week via mail aan info@euroflorist.be overgemaakt en een antwoord gevraagd binnen de 3 werkdagen, zonder enig antwoord en we zijn nu meer dan een week verder. Ze weten hun ook goed te verstoppen want een telefoonnummer vindt je niet.
    Misschien betalen zij de bloemist een aalmoes voor het geleverde werk en steken ze de rest gewoon in hun zakken.
    Het is niet voor niks dat het gros van de commentaren negatief zijn. Zelfs 1 ster is nog te veel voor zulke organisatie.
    ABSOLUUT TE MIJDEN !!!!!!

    Door: Roger Peeters18-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Boeket

    Na twee weken nog steeds niet geleverd. Zonder iets te laten weten. Geld teruggevraagd, geen verontschuldigingen gekregen. Geen aanrader in deze corona tijden blijkbaar.

    Door: Nvc14-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    GROOT besteld - mini gekregen

    Ik heb een GROOT boeket besteld van €45 (+ vaas + voeding en levering totaal €67,89), en mijn moeder heeft een MINI boeket ontvangen dat ze bij haar bloemist voor rond de €15-20 zou kunnen krijgen (zonder de extra's en levering).
    Ik heb naar de klantendienst foto's gestuurd van de ontvangen bloemen en de foto die wordt gebruikt op de website. Het verschil is enorm. Dat een bedrijf winst moet maken, volledig mee akkoord, maar dit is puur bedrog! Het boeket is 50% kleiner. Wat is dan een "mini" boeket bij hen? 1 bloem?

    Dit is het standaard antwoord dat ik kreeg:
    Na het bekijken van de foto die u ons heeft toegestuurd, zijn wij tot de conclusie gekomen dat het boeket dat geleverd is door onze bloemist naar waarde is geweest. De grootte van een boeket wordt bepaald door de bloemenprijs op het moment van leveren, de beschikbaarheid en de manier van opmaak van de bloemist.

    Graag willen wij u erop wijzen dat eventuele vervangende bloemen van dezelfde of een hogere waarde zijn dan die uit de originele bestelling.

    Door: David08-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    bloemen en een fles

    Mooi optijd besteld maar niet geleverd
    Telefonisch niet berijkbaar
    beloven veel maar dan......
    Nooit opnieuw

    Door: peter van den eede01-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geen levering

    Omwille dat ik 5 jaar samen was met mijn vrouw heb ik 5 boeketten besteld bij diverse leveranciers:
    Fleurop: mooi boeket, correcte levering overeenkomend met foto internet
    Topbloemen: erg klein boeket voor groot boeket, vraag me af wat je zou krijgen als ik normaal had genomen
    Greetz: correcte levering, was plant kwam overeen met afbeelding.
    EUROFLORIST': helaas twee boeketten: waarvan een NOOIT werd afgeleverd en de andere een dag te vroeg wat de verrassing bijna teniet deed. Gekregen boeket kwam niet overeen met foto.

    Door: Haan16-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Bedriegelijk

    LET OP VOOR DEZE SITE: foto's geven niet weer wat je eigenlijk krijgt. Bloemen van heel slechte kwaliteit.
    Ik heb een rouwkrans besteld twv 200euro. Het werd eerst en vooral al niet geleverd zoals gevraagd en daarnaast klopte de rouwkrans helemaal niet met hetgeen we hadden besteld op de website.
    Iginio van de klantendienst heeft niet het minste inlevingsvermogen (tegemoetkoming van 5 euro) Sorry mevrouw, u heeft geen foto genomen. Nee, spijtig ik was even met iets anders bezig tijdens de begrafenis!

    Door: Anouck14-07-2016
    Nootenboom16-07-2016

    Ik ben nu 3 maanden bezig om mijn kastje omgeruild te krijgen voor een werkend kastje en ik vroeg mij af of er nu echt veel mensen zijn opgelicht en of er iemand is die een rechtzaak begonnen is te deze oplichters om zo te voorkomen dat er nog meer mensen in zee gaan met deze oplichters. Ik ben benieuwd naar de reacties en kan ienand mij vertellen wie hier nu de eigenaar van is?

    Roger Peeters18-04-2020

    HOORT BIJ DE TOP VAN DE GROOTSTE OPLICHTERS Betaald : 1 stenen decoratieve bloempot met frisse lentebloemen t.w.v. 40 € met speciaal verpakkingspapier en een wenskaart + fles wijn t.w.v. 9,95 € om af te leveren voor Pasen in deze coronatijden. Gekregen : een miserabele, aftandse en beschadigde plastic pot vol met vlekken met 1 miserabel bloemetje en de rest wat groenafval, 3 piepschuimeitjes en een klein houten konijntje verpakt in gewone folie ZONDER speciale verpakking, ZONDER wenskaart en ZONDER wijn. De bloemist in de buurt, die de opdracht heeft gekregen, bleek uiteindelijk 25 km van het leveradres te wonen. De afleveraar heeft achteraf gezien dat de fles wijn er niet bij zat en heeft die 5 uur later komen brengen. Voor de betaalde prijs kunnen er minstens 2 identieke flessen worden gekocht. Ik heb mijn klachten en eis om gedeeltelijke terugbetaling vorige week via mail aan info@euroflorist.be overgemaakt en een antwoord gevraagd binnen de 3 werkdagen, zonder enig antwoord en we zijn al mer dan een week verder. Ze weten hun ook goed te verstoppen want een telefoonnummer vindt je niet. Misschien betalen zij de bloemist een aalmoes voor het geleverde werk en steken ze de rest gewoon in hun zakken. ABSOLUUT TE MIJDEN !!!!!!

    Christian29-04-2020

    Geeft op het laatste moment aan dat ze niet kunnen leveren ... en je kunt meerdere dagen wachten op terugbetaling

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Euroflorist

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Euroflorist een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 17 ervaringen geplaatst over Euroflorist. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Euroflorist actief?

    Euroflorist is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bloemisten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Euroflorist gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.