ErvaringenSite

    Ervaringen Euroflorist

    Reviews en beoordelingen van Euroflorist België

    Ben jij bekend met Euroflorist België? Ontdek hoe ook jij de mooiste bloemen kunt laten bezorgen in België of op een andere plek in de wereld. Euroflorist heeft een wereldwijd netwerk van bloemisten. Ze zijn in 1982 opgericht en hebben sindsdien een netwerk van 11.000 bloemisten opgebouwd. Rozen, gerbera’s en ook seizoenboeketten kun je laten maken en laten bezorgen. Ook planten en verwante cadeaus behoren tot het aanbod van producten. Kwaliteit, service en hand gebonden boeketten worden dagelijks gemaakt en geleverd.
    Je kunt een boeket laten maken voor een verjaardag, bruiloft, een rouwwerk, een bloemetje voor je vrouw of partner of gewoon een bloemetje omdat het leuk is om te geven. Natuurlijk is het ook leuk om op Valentijn, bij Kerst, bij Pasen, bij Halloween of een ander vrolijk evenement een bloemetje in huis te halen of te laten bezorgen.

    Over Euroflorist België

    In 1982 is Euroflorist opgericht om menen te helpen om sneller en gemakkelijker te versturen over de hele wereld. Met een netwerk van 11.000 bloemisten maken ze het mogelijk om overal bloemen en planten te laten bezorgen. In 2014 heeft Euroflorist België drie posities op het bloemsierkunst 2014 gewonnen. Momenteel heeft Euroflorist België het grootste netwerk van bloemisten. Het hoofdkantoor zit in Zweden. Ze hebben sinds 1982 trouwens meer dan 40 miljoen boeketten laten bezorgen.



    De diensten van Euroflorist België

    Bloemen bestellen op onze website is een eenvoudige opgave. Na het plaatsen van de bestelling zorgen wij namelijk voor de rest. Zodra je bestelling geplaatst is gaan wij samen met de plaatselijke bloemist aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw geliefde de bloemen ontvangt zoals jij het aangegeven hebt! Natuurlijk kun je er een berichtje of kaartje bij doen. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om er een knuffel of stuk chocolade bij te doen. Een compleet pakket dus en een mooi cadeau.

    Klachten of tips over Euroflorist België

    Berichten kunnen positief en negatief zijn over Euroflorist België. Ook zij weten dit en waarderen het als een klant een ervaring over hun geeft. Het is immers waardevolle informatie om te weten wat ze goed doen en wat er nog verbeterd kan worden. Op ErvaringenSite kun je ook een beoordeling achter laten over Euroflorist België. Euroflorist België werkt er continu aan om hun dienstverlening en service nog verder te verbeteren.

    Aangezien ze aangesloten zijn bij de Stichting Webshop Keurmerk is het ook mogelijk om hier je klachten kenbaar te maken. Natuurlijk doe je dit pas als je er met Euroflorist België niet uitkkomt.
    Wat vind jij van Euroflorist België?

    Heb jij wel eens een bosje bloemen besteld bij Euroflorist België? Dan zien we graag jouw review en ervaring hiermee op onze website. ErvaringenSite verzamelt vele beoordelingen van tal van bedrijven en diensten. Hiermee is het voor anderen gemakkelijker om een goed beeld te krijgen van hun dienstverlening.

    Bloemboeket of bloemen van euroflorist; lees ervaringen van consumenten. Leuke cadeaubonnen of kortingscodes? Lees eerst beoordelingen van consumenten die u voorgingen!

    Wist je dat je bloemen prima kunt eten? Zie het in dit filmpje!

    Euroflorist
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (28)

    4.8
    61% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    4.4
    Leveren
    rating
    4.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Supergroot boeket

    Ik wil heel even euroflorist bedanken want ik had een boeket(je) besteld voor mijn oma die in het zuikenhuis lag. Toen werd ik gebeld dat ze mijn preciese bloem die ik besteld had niet meer hadden en of dat erg was. Ik wilde graag blauwe (achtige) bloemen want daar houdt ze van. Dus zolang het maar blauwig was, was het ok. Toen ik zelf een paar dagen later naar het ziekenhuis ging om mijn oma te bezoeken bleek het boeket 2x zo groot te zijn als dat ik besteld had. Ze gaven aan dat ze dit gedaan hadden omdat ik niet de bloemen had gekregen die ik besteld had in eerste instantie. Nou prima, mijn oma was heel erg blij!!

    Door: Nadine25-08-2016
    Betty Van Den Broek15-08-2020

    Ik bestelde op zondag bloemen die maandag moesten geleverd worden bij een vriendin. Ik had alles betaald en kreeg een orderbevestiging. Maandag kreeg ik via spam een bericht dat ze de bloemen niet konden leveren die dag. Kunnen ze niet ineens zeggen dat ze de bloemen niet kunnen leveren.

    Marcel Riemis19-11-2020

    Ik ben niet tevreden over de betaling omdat ik daar geen bevestiging van kreeg of er overheen gekeken heb. Zodoende heb ik bij een andere bloemist, die een pak goedkoper is, een nieuwe bestelling gedaan bestemd voor levering aan dezelfde persoon. Die gaat m.a.w. twee bloemenpakketten aan haar deur geleverd krijgen wat uiteraard niet mijn bedoeling is. Er is blijkbaar geen mogelijkheid om de bestelling ongedaan te maken en de factuur te annuleren. Euroflorist rekent bijna 10,00 € extra aan voor levering aan huis. Intussen vond ik andere online floristen die niets extra aanrekenen hiervoor.

    Kristof07-03-2021

    Hier geloof ik geen bal van: communiceren is zeker niet hun sterkste kant en zomaar een commerciële tegemoetkoming doen, daar hebben ze bij euroflorist nog nooit van gehoord

    Ann Ceyssens11-03-2021

    Na een klacht werd er snel een commerciële geste gedaan en werd een nieuw en mooi boeket Er geleverd samen met een woordje met excuses. Fleuristen: wees op uw hoede! We leven in 2021, mensen sturen foto's van het boeket door!

    Vivian06-05-2021

    Ik had rouwboeket besteld het leek er niet op wat ik had besteld heel weinig bloemen ik heb heel de week gebeld slechte service het boeket was ook 62 euro nou ik koop er nooit niks meer wat slecht daar

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Roze bloemenboeket van € 50

    Bij de levering werd een bijna verwelkt en zielig boeket afgegeven.
    Ik heb klacht ingediend en kreeg heel snel een antwoord met als commerciële geste de levering van een nieuw en mooi boeket samen met een woordje met excuses. Dit heeft alles goedgemaakt!
    We zijn zeer tevreden over de vlotte en vriendelijke communicatie bij Euroflorist en uiterst tevreden over hun begrip en de daarop volgende commerciële geste!

    Door: Ann Ceyssens11-03-2021
    Van poucke20-03-2021

    Na 3 dagen waren de beste bloemen na 3 dagen verwelkt. Kostprijs 99 euro!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9.5
    rating

    Passend en gemakkelijk

    Een goede vriendin van mij ging door een moeilijke periode, ik zal hier niet in details treden, maar een bloemetje was het minste wat ik kon doen. Langsgaan was niet wenselijk in de situatie en zo kwam ik uit bij Euroflorist. Online bestel je een boeket naar keuze en dat wordt dan bezorgd. Erg gemakkelijk en zo kon ik toch iets laten weten met meer dan een kaartje.

    Door: A. van G..30-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    ideaal concept

    al een aantal keer een vriendin verrast met een bosje bloemen op te sturen.
    Het is handig bestellen en altijd een grote verrassing voor de ontvanger.
    prijs valt mij alles mee, de reactie van de ontvangers is telkens onbetaalbaar!

    Door: Imke09-09-2016
    Put Yvonne19-12-2020

    Had op vrijdag 11 december een kerststuk besteld om op die dag geleverd te worden voor een VERJAARDAG ! Middelgroot aan € 35,00. Het is pas op zondag geleverd omdat ze geen amaryllissen hadden hebben ze gezegd bij de levering. Daar heeft de klant geen boodschap aan. Het was een "onnozel stukje " zei mijn dochter met een KNOL en een dennentak en twee denappels. Mijn dochter is naar de winkel geweest omdat op de knol ook nog € 9,00 stond. En ze vertelde in de winkel dat .....klein, medium of groot geen verschil was. Waarom dan meer betalen? Ik kan bij mijn eerste bestelling alleen maar een dikke 0 geven ! ! ! Over heel de lijn een grote teleurstelling. YP

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 boeketten pioenrozen

    Een boeket was een tractatie voor mezelf en dat was prima in orde.
    Het andere was een verjaardagboeket voor mijn dochter en was een echte afknapper: pas 's avonds laat geleverd, helemaal verpieterd, foute kleur, zelfs geen takje groen erbij, en dat voor zo'n duur boeket! Dit was dus mijn eerste en meteen ook laatste aankoop via Euroflorist, wat een schande!

    Door: Wagemans01-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Bloemen

    Bloemen besteld voor verjaardag. Werden pas om 19u geleverd. Prijs kwaliteit absoluut niet naar verhouding. Voor die prijs vind je makkelijk boeketten van quasi dubbele grote in omgeving.

    Door: Jelle27-03-2021
    Jelle27-03-2021

    Blijkbaar staat in de review dat ik opnieuw zo bestellen, moet op NEEN staan, maar kan niet meer aanpassen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Verrassing voor mijn moeder e.a.

    Al geef ik liever een bloemetje in levende lijven, soms vind ik het ook juist leuk om een boeketje op te sturen. Als verrassinkje. Mijn moeder was er in ieder geval heel blij verrast mee!

    Door: Aagjevanderzee07-10-2015
    Henk Meyer07-10-2015

    Altijd handig joh voor moeders!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Bloemen besteld trouwdag

    Bloemen besteld voor onze achtste trouwdag

    Levering was op de aangegeven dag gelukt en het boeket bleek zeer schoon!

    Door: Evi 09-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Prima boeketje

    Prima boeketje hoor! Precies zoals op de foto en dat is niet bij elke online bloemen winkel zo.

    Door: Peter07-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    schoon boeketje voor moeder

    het was een schoon boeketje voor mijn moeder geworden
    niet erg groot maar ook niet erg duur. ...

    Door: Lina Geraardt25-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Boeket

    Verkeerde bestelling, ik heb totaal iets anders ontvangen dan dat ik besteld had. Het ergste vind ik nog de slechte klantenservice, ik krijg na anderhalve maand nog steeds geen antwoord!!! Wij zouden graag ons geld terug willen.

    Door: Eva26-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Geen bloemen !

    Bloemen voor mijn vrouw haar verjaardag besteld levering 24/03 geen bloemen gezien ! Ben op 25/03 nog altijd aan het wachten ! (Betaald met QR code) Hoop dat ik nu nog mijn geld terug krijg ?

    Door: Marc Theunis25-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Boeket 44 €

    Welgeteld 4 bloemen voor 44€ en 1 week te laat geleverd.
    Een schande

    Door: Kristof06-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Boeket bloemen

    Levering niet op afgesproken verjaardag!
    Bellen naar tel binnen kantooruren gat bericht dat ze gesloten zijn.
    Onbetrouwbaar en schandalige organisatie,
    Nooit meer. Ik sta met rode kaken hier,

    Door: chris fischer06-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Wat een onzin!

    Ik bestelde tijdig een boeket, vulde alles netjes in en in de bevestiging stonden zowel de datum als het leveradres fout.... Ik probeer al een hele dag telefonisch contact op te nemen zonder enig succes.... Ik ga hier mee verder tot ik mijn geld terug krijg.

    Door: Eva Johanna No07-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    bloemen

    Er werd zaterdag besteld, de levering van de bloemen zou dinsdag z plaats vinden. Dinsdag geen levering. Op woensdag nog steeds geen levering alhoewel er telefonisch bevestigd werd dat er zeker kon geleverd worden. We zijn vandaag donderdag, in de voormiddag nog steeds geen levering....Wij wachten af!

    Door: Elissa Sureda-Castello26-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Boeket (49€)

    2 weken geleden bloemen besteld die de dag erna geleverd zouden worden. Ook speciaal hun gekozen omdat ze beloofden te leveren op die dag. Dag zelf krijg ik een mail dat levering op de gewenste dag niet zou lukken. Dan maar gekozen om het zo snel mogelijk te laten leveren. Na 10 dagen stuur ik opnieuw een mail met de vraag om de levering te bevestigen. Enkele dagen later antwoorden ze dat er jammer genoeg iets mis is gegaan.. Er werd nooit geleverd. Had ik niets gevraagd, dan had ik het nooit geweten. Nu hopen dat ze dit wel gaan terugbetalen. Maar de kans... De reden voor die bloemen, dat komt natuurlijk niet meer terug. Beschamend.

    Door: Sabrina Conings04-11-2020
    Kristof07-03-2021

    Hier eenzelfde ervaring: niet doen!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Een boeket bloemen

    Onbetrouwbaar bedrijf dat eigenlijk zou moeten worden gesloten wegens niet in staat te doen waarvoor ze staan. Heb een boeket bloemen besteld die nooit zijn toegekomen. Het boeket werd de dag zelf als onbestelbaar doorgegeven... Maar geen probleem het komt er alsnog aan...niet dus. Liever terug betalen dan bloemen leveren. Hopelijk komt dat wel in orde. Dit is misschien voer voor de Federale OverheidsDienst Economie...

    Door: Michel Boeckx30-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bloemen

    Mooi boeket voor moederdag,op tijd geleverd(op ne Zondag)betrouwbaar.

    Door: Catteeuw Benny13-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Euroflorist

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Euroflorist een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 28 ervaringen geplaatst over Euroflorist. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 61% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Euroflorist actief?

    Euroflorist is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bloemisten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Euroflorist gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.