Euroflorist
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,6

U bent nu bij:

Totaal

7,6

Bestellen

8,2

Service

7,6

Prijs

6,4

Leveren

8
15 rating78 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

25-01-2018
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lina Geraardt

Euroflorist - schoon boeketje voor moeder

het was een schoon boeketje voor mijn moeder geworden
niet erg groot maar ook niet erg duur. ...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


09-11-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Evi

Euroflorist - Bloemen besteld trouwdag

Bloemen besteld voor onze achtste trouwdag

Levering was op de aangegeven dag gelukt en het boeket bleek zeer schoon!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-07-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Haan

Euroflorist - Geen levering

Omwille dat ik 5 jaar samen was met mijn vrouw heb ik 5 boeketten besteld bij diverse leveranciers:
Fleurop: mooi boeket, correcte levering overeenkomend met foto internet
Topbloemen: erg klein boeket voor groot boeket, vraag me af wat je zou krijgen als ik normaal had genomen
Greetz: correcte levering, was plant kwam overeen met afbeelding.
EUROFLORIST': helaas twee boeketten: waarvan een NOOIT werd afgeleverd en de andere een dag te vroeg wat de verrassing bijna teniet deed. Gekregen boeket kwam niet overeen met foto.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Imke

Euroflorist - ideaal concept

al een aantal keer een vriendin verrast met een bosje bloemen op te sturen.
Het is handig bestellen en altijd een grote verrassing voor de ontvanger.
prijs valt mij alles mee, de reactie van de ontvangers is telkens onbetaalbaar!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-08-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Nadine

Euroflorist - Supergroot boeket

Ik wil heel even euroflorist bedanken want ik had een boeket(je) besteld voor mijn oma die in het zuikenhuis lag. Toen werd ik gebeld dat ze mijn preciese bloem die ik besteld had niet meer hadden en of dat erg was. Ik wilde graag blauwe (achtige) bloemen want daar houdt ze van. Dus zolang het maar blauwig was, was het ok. Toen ik zelf een paar dagen later naar het ziekenhuis ging om mijn oma te bezoeken bleek het boeket 2x zo groot te zijn als dat ik besteld had. Ze gaven aan dat ze dit gedaan hadden omdat ik niet de bloemen had gekregen die ik besteld had in eerste instantie. Nou prima, mijn oma was heel erg blij!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-07-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Anouck

Euroflorist - Bedriegelijk

LET OP VOOR DEZE SITE: foto's geven niet weer wat je eigenlijk krijgt. Bloemen van heel slechte kwaliteit.
Ik heb een rouwkrans besteld twv 200euro. Het werd eerst en vooral al niet geleverd zoals gevraagd en daarnaast klopte de rouwkrans helemaal niet met hetgeen we hadden besteld op de website.
Iginio van de klantendienst heeft niet het minste inlevingsvermogen (tegemoetkoming van 5 euro) Sorry mevrouw, u heeft geen foto genomen. Nee, spijtig ik was even met iets anders bezig tijdens de begrafenis!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Nootenboom16-07-2016

Ik ben nu 3 maanden bezig om mijn kastje omgeruild te krijgen voor een werkend kastje en ik vroeg mij af of er nu echt veel mensen zijn opgelicht en of er iemand is die een rechtzaak begonnen is te deze oplichters om zo te voorkomen dat er nog meer mensen in zee gaan met deze oplichters. Ik ben benieuwd naar de reacties en kan ienand mij vertellen wie hier nu de eigenaar van is?

07-01-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Peter

Euroflorist - Prima boeketje

Prima boeketje hoor! Precies zoals op de foto en dat is niet bij elke online bloemen winkel zo.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    4
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Aagjevanderzee

Euroflorist - Verrassing voor mijn moeder e.a.

Al geef ik liever een bloemetje in levende lijven, soms vind ik het ook juist leuk om een boeketje op te sturen. Als verrassinkje. Mijn moeder was er in ieder geval heel blij verrast mee!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Henk Meyer07-10-2015

Altijd handig joh voor moeders!

30-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: A. van G..

Euroflorist - Passend en gemakkelijk

Een goede vriendin van mij ging door een moeilijke periode, ik zal hier niet in details treden, maar een bloemetje was het minste wat ik kon doen. Langsgaan was niet wenselijk in de situatie en zo kwam ik uit bij Euroflorist. Online bestel je een boeket naar keuze en dat wordt dan bezorgd. Erg gemakkelijk en zo kon ik toch iets laten weten met meer dan een kaartje.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Euroflorist

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Euroflorist?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Euroflorist

Reviews en beoordelingen van Euroflorist België
Ben jij bekend met Euroflorist België? Ontdek hoe ook jij de mooiste bloemen kunt laten bezorgen in België of op een andere plek in de wereld. Euroflorist heeft een wereldwijd netwerk van bloemisten. Ze zijn in 1982 opgericht en hebben sindsdien een netwerk van 11.000 bloemisten opgebouwd. Rozen, gerbera’s en ook seizoenboeketten kun je laten maken en laten bezorgen. Ook planten en verwante cadeaus behoren tot het aanbod van producten. Kwaliteit, service en hand gebonden boeketten worden dagelijks gemaakt en geleverd.  
Je kunt een boeket laten maken voor een verjaardag, bruiloft, een rouwwerk, een bloemetje voor je vrouw of partner of gewoon een bloemetje omdat het leuk is om te geven. Natuurlijk is het ook leuk om op Valentijn, bij Kerst, bij Pasen, bij Halloween of een ander vrolijk evenement een bloemetje in huis te halen of te laten bezorgen. 

Over Euroflorist België
In 1982 is Euroflorist opgericht om menen te helpen om sneller en gemakkelijker te versturen over de hele wereld. Met een netwerk van 11.000 bloemisten maken ze het mogelijk om overal bloemen en planten te laten bezorgen.  In 2014 heeft Euroflorist België drie posities op het bloemsierkunst 2014 gewonnen. Momenteel heeft Euroflorist België het grootste netwerk van bloemisten. Het hoofdkantoor zit in Zweden. Ze hebben sinds 1982 trouwens meer dan 40 miljoen boeketten laten bezorgen. 

Wist je dat je bloemen prima kunt eten? Zie het in dit filmpje!


De diensten van Euroflorist België
Bloemen bestellen op onze website is een eenvoudige opgave. Na het plaatsen van de bestelling zorgen wij namelijk voor de rest. Zodra je bestelling geplaatst is gaan wij samen met de plaatselijke bloemist aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw geliefde de bloemen ontvangt zoals jij het aangegeven hebt! Natuurlijk kun je er een berichtje of kaartje bij doen. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om er een knuffel of stuk chocolade bij te doen. Een compleet pakket dus en een mooi cadeau. 

Klachten of tips over Euroflorist België
Berichten kunnen positief en negatief zijn over Euroflorist België. Ook zij weten dit en waarderen het als een klant een ervaring over hun geeft. Het is immers waardevolle informatie om te weten wat ze goed doen en wat er nog verbeterd kan worden. Op ErvaringenSite kun je ook een beoordeling achter laten over Euroflorist België. Euroflorist België werkt er continu aan om hun dienstverlening en service nog verder te verbeteren.  

Aangezien ze aangesloten zijn bij de Stichting Webshop Keurmerk is het ook mogelijk om hier je klachten kenbaar te maken. Natuurlijk doe je dit pas als je er met Euroflorist België niet uitkkomt. 
Wat vind jij van Euroflorist België?

Heb jij wel eens een bosje bloemen besteld bij Euroflorist België? Dan zien we graag jouw review en ervaring hiermee op onze website. ErvaringenSite verzamelt vele beoordelingen van tal van bedrijven en diensten. Hiermee is het voor anderen gemakkelijker om een goed beeld te krijgen van hun dienstverlening.

 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!