ErvaringenSite

  Ervaringen Euroflorist

  Reviews en beoordelingen van Euroflorist België

  Ben jij bekend met Euroflorist België? Ontdek hoe ook jij de mooiste bloemen kunt laten bezorgen in België of op een andere plek in de wereld. Euroflorist heeft een wereldwijd netwerk van bloemisten. Ze zijn in 1982 opgericht en hebben sindsdien een netwerk van 11.000 bloemisten opgebouwd. Rozen, gerbera’s en ook seizoenboeketten kun je laten maken en laten bezorgen. Ook planten en verwante cadeaus behoren tot het aanbod van producten. Kwaliteit, service en hand gebonden boeketten worden dagelijks gemaakt en geleverd.
  Je kunt een boeket laten maken voor een verjaardag, bruiloft, een rouwwerk, een bloemetje voor je vrouw of partner of gewoon een bloemetje omdat het leuk is om te geven. Natuurlijk is het ook leuk om op Valentijn, bij Kerst, bij Pasen, bij Halloween of een ander vrolijk evenement een bloemetje in huis te halen of te laten bezorgen.

  Wist je dat je bloemen prima kunt eten? Zie het in dit filmpje!

  Over Euroflorist België

  In 1982 is Euroflorist opgericht om menen te helpen om sneller en gemakkelijker te versturen over de hele wereld. Met een netwerk van 11.000 bloemisten maken ze het mogelijk om overal bloemen en planten te laten bezorgen. In 2014 heeft Euroflorist België drie posities op het bloemsierkunst 2014 gewonnen. Momenteel heeft Euroflorist België het grootste netwerk van bloemisten. Het hoofdkantoor zit in Zweden. Ze hebben sinds 1982 trouwens meer dan 40 miljoen boeketten laten bezorgen.  De diensten van Euroflorist België

  Bloemen bestellen op onze website is een eenvoudige opgave. Na het plaatsen van de bestelling zorgen wij namelijk voor de rest. Zodra je bestelling geplaatst is gaan wij samen met de plaatselijke bloemist aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw geliefde de bloemen ontvangt zoals jij het aangegeven hebt! Natuurlijk kun je er een berichtje of kaartje bij doen. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om er een knuffel of stuk chocolade bij te doen. Een compleet pakket dus en een mooi cadeau.

  Klachten of tips over Euroflorist België

  Berichten kunnen positief en negatief zijn over Euroflorist België. Ook zij weten dit en waarderen het als een klant een ervaring over hun geeft. Het is immers waardevolle informatie om te weten wat ze goed doen en wat er nog verbeterd kan worden. Op ErvaringenSite kun je ook een beoordeling achter laten over Euroflorist België. Euroflorist België werkt er continu aan om hun dienstverlening en service nog verder te verbeteren.

  Aangezien ze aangesloten zijn bij de Stichting Webshop Keurmerk is het ook mogelijk om hier je klachten kenbaar te maken. Natuurlijk doe je dit pas als je er met Euroflorist België niet uitkkomt.
  Wat vind jij van Euroflorist België?

  Heb jij wel eens een bosje bloemen besteld bij Euroflorist België? Dan zien we graag jouw review en ervaring hiermee op onze website. ErvaringenSite verzamelt vele beoordelingen van tal van bedrijven en diensten. Hiermee is het voor anderen gemakkelijker om een goed beeld te krijgen van hun dienstverlening.

  Bloemboeket of bloemen van euroflorist; lees ervaringen van consumenten. Leuke cadeaubonnen of kortingscodes? Lees eerst beoordelingen van consumenten die u voorgingen!

  Euroflorist
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (22)

  5.2
  64% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  4.8
  Prijs
  rating
  4.8
  Leveren
  rating
  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Supergroot boeket

  Ik wil heel even euroflorist bedanken want ik had een boeket(je) besteld voor mijn oma die in het zuikenhuis lag. Toen werd ik gebeld dat ze mijn preciese bloem die ik besteld had niet meer hadden en of dat erg was. Ik wilde graag blauwe (achtige) bloemen want daar houdt ze van. Dus zolang het maar blauwig was, was het ok. Toen ik zelf een paar dagen later naar het ziekenhuis ging om mijn oma te bezoeken bleek het boeket 2x zo groot te zijn als dat ik besteld had. Ze gaven aan dat ze dit gedaan hadden omdat ik niet de bloemen had gekregen die ik besteld had in eerste instantie. Nou prima, mijn oma was heel erg blij!!

  Door: Nadine25-08-2016
  Betty Van Den Broek15-08-2020

  Ik bestelde op zondag bloemen die maandag moesten geleverd worden bij een vriendin. Ik had alles betaald en kreeg een orderbevestiging. Maandag kreeg ik via spam een bericht dat ze de bloemen niet konden leveren die dag. Kunnen ze niet ineens zeggen dat ze de bloemen niet kunnen leveren.

  Marcel Riemis19-11-2020

  Ik ben niet tevreden over de betaling omdat ik daar geen bevestiging van kreeg of er overheen gekeken heb. Zodoende heb ik bij een andere bloemist, die een pak goedkoper is, een nieuwe bestelling gedaan bestemd voor levering aan dezelfde persoon. Die gaat m.a.w. twee bloemenpakketten aan haar deur geleverd krijgen wat uiteraard niet mijn bedoeling is. Er is blijkbaar geen mogelijkheid om de bestelling ongedaan te maken en de factuur te annuleren. Euroflorist rekent bijna 10,00 € extra aan voor levering aan huis. Intussen vond ik andere online floristen die niets extra aanrekenen hiervoor.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Passend en gemakkelijk

  Een goede vriendin van mij ging door een moeilijke periode, ik zal hier niet in details treden, maar een bloemetje was het minste wat ik kon doen. Langsgaan was niet wenselijk in de situatie en zo kwam ik uit bij Euroflorist. Online bestel je een boeket naar keuze en dat wordt dan bezorgd. Erg gemakkelijk en zo kon ik toch iets laten weten met meer dan een kaartje.

  Door: A. van G..30-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  ideaal concept

  al een aantal keer een vriendin verrast met een bosje bloemen op te sturen.
  Het is handig bestellen en altijd een grote verrassing voor de ontvanger.
  prijs valt mij alles mee, de reactie van de ontvangers is telkens onbetaalbaar!

  Door: Imke09-09-2016
  Put Yvonne19-12-2020

  Had op vrijdag 11 december een kerststuk besteld om op die dag geleverd te worden voor een VERJAARDAG ! Middelgroot aan € 35,00. Het is pas op zondag geleverd omdat ze geen amaryllissen hadden hebben ze gezegd bij de levering. Daar heeft de klant geen boodschap aan. Het was een "onnozel stukje " zei mijn dochter met een KNOL en een dennentak en twee denappels. Mijn dochter is naar de winkel geweest omdat op de knol ook nog € 9,00 stond. En ze vertelde in de winkel dat .....klein, medium of groot geen verschil was. Waarom dan meer betalen? Ik kan bij mijn eerste bestelling alleen maar een dikke 0 geven ! ! ! Over heel de lijn een grote teleurstelling. YP

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Verrassing voor mijn moeder e.a.

  Al geef ik liever een bloemetje in levende lijven, soms vind ik het ook juist leuk om een boeketje op te sturen. Als verrassinkje. Mijn moeder was er in ieder geval heel blij verrast mee!

  Door: Aagjevanderzee07-10-2015
  Henk Meyer07-10-2015

  Altijd handig joh voor moeders!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Boeket bloemen

  Levering niet op afgesproken verjaardag!
  Bellen naar tel binnen kantooruren gat bericht dat ze gesloten zijn.
  Onbetrouwbaar en schandalige organisatie,
  Nooit meer. Ik sta met rode kaken hier,

  Door: chris fischer06-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Wat een onzin!

  Ik bestelde tijdig een boeket, vulde alles netjes in en in de bevestiging stonden zowel de datum als het leveradres fout.... Ik probeer al een hele dag telefonisch contact op te nemen zonder enig succes.... Ik ga hier mee verder tot ik mijn geld terug krijg.

  Door: Eva Johanna No07-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Bloemen besteld trouwdag

  Bloemen besteld voor onze achtste trouwdag

  Levering was op de aangegeven dag gelukt en het boeket bleek zeer schoon!

  Door: Evi 09-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Prima boeketje

  Prima boeketje hoor! Precies zoals op de foto en dat is niet bij elke online bloemen winkel zo.

  Door: Peter07-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  schoon boeketje voor moeder

  het was een schoon boeketje voor mijn moeder geworden
  niet erg groot maar ook niet erg duur. ...

  Door: Lina Geraardt25-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Bloemen

  Mooi boeket voor moederdag,op tijd geleverd(op ne Zondag)betrouwbaar.

  Door: Catteeuw Benny13-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  bloemen

  Er werd zaterdag besteld, de levering van de bloemen zou dinsdag z plaats vinden. Dinsdag geen levering. Op woensdag nog steeds geen levering alhoewel er telefonisch bevestigd werd dat er zeker kon geleverd worden. We zijn vandaag donderdag, in de voormiddag nog steeds geen levering....Wij wachten af!

  Door: Elissa Sureda-Castello26-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Boeket (49€)

  2 weken geleden bloemen besteld die de dag erna geleverd zouden worden. Ook speciaal hun gekozen omdat ze beloofden te leveren op die dag. Dag zelf krijg ik een mail dat levering op de gewenste dag niet zou lukken. Dan maar gekozen om het zo snel mogelijk te laten leveren. Na 10 dagen stuur ik opnieuw een mail met de vraag om de levering te bevestigen. Enkele dagen later antwoorden ze dat er jammer genoeg iets mis is gegaan.. Er werd nooit geleverd. Had ik niets gevraagd, dan had ik het nooit geweten. Nu hopen dat ze dit wel gaan terugbetalen. Maar de kans... De reden voor die bloemen, dat komt natuurlijk niet meer terug. Beschamend.

  Door: Sabrina Conings04-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Een boeket bloemen

  Onbetrouwbaar bedrijf dat eigenlijk zou moeten worden gesloten wegens niet in staat te doen waarvoor ze staan. Heb een boeket bloemen besteld die nooit zijn toegekomen. Het boeket werd de dag zelf als onbestelbaar doorgegeven... Maar geen probleem het komt er alsnog aan...niet dus. Liever terug betalen dan bloemen leveren. Hopelijk komt dat wel in orde. Dit is misschien voer voor de Federale OverheidsDienst Economie...

  Door: Michel Boeckx30-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Betaalde bestelling nooit geleverd, schuiven achteraf schuld af

  Voor Moederdag ruim op tijd bloemen besteld, die nooit geleverd zijn. Wat jammer was op de dag zelf, maar goed: dat kan gebeuren op zo'n drukke dag.

  De echte ellende met dit bedrijf begon daarna, toen de klantendienst me doodleuk probeerde wijs te maken 'dat de levering wel degelijk had plaatsgevonden.' Niet dus. Want mijn moeder gaat echt niet liegen over een boeket bloemen. Een bewijs van levering hadden ze niet, en de naam van de bloemist die zogezegd geleverd had heb ik nog altijd niet gekregen.

  Totaal onbetrouwbaar bedrijf, en een klantendienst die er niks van bakt: tot elke prijs te mijden.

  Door: Tom W.12-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Boeket bloemen voor verjaardag besteld op 2/05 ... verjaardag 3/05 .. vandaag 5/05 (13u42) nog steeds niets geleverd ...

  Wij heben samen gelegd voor een boeket bloemen voor de verjaardag van onze zus op 2/05 besteld voor levering op 3/05 .. we zijn vandaag 5/05 om 13u45 nog steeds niks geleverd .. we proberen verschillende keren te bellen naar Euroflorist (03/808.11.73) en je krijgt een antwoord apparaat met bijna niet te begrijpen Nederlands .. uitzonderlijk gesloten of zo .. en gedaan .. We kunnen niemand contacteren .. schandalig ... GEEN AANRADER ...

  Door: Guy Van Holderbeke05-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  coupe met lentebloemen

  De bestelling was een coupe met lentebloemen voor een verjaardag. Resultaat : een plastieken pot met slechts 1 soort bloemen en een dag te laat geleverd wegens vergeten door bloemist !!De betrokken bloemist beweerde dat hij voor het betaalde bedrag niet kon leveren wat was gevraagd. De transportkosten bedroegen echter 9,95 euro terwijl de winkel (Beau Terra Keerbergen )op nog geen kilometer afstand ligt van de bestemmeling. Euroflorist vindt echter dat de betreffende bloemist geen kwaad woord verdient ...terwijl een verontschuldiging hier op zijn plaats was. Dus goede raad : vermijd Euroflorist en Beau Terra in de toekomst !!

  Door: Christa Geens18-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  TOP OPLICHTERS

  Betaald : 1 stenen decoratieve bloempot met frisse lentebloemen t.w.v. 40 € (zie 1e foto) met speciaal verpakkingspapier en een wenskaart + fles wijn t.w.v. 9,95 € om af te leveren voor Pasen in deze coronatijden.
  Gekregen : een miserabele, aftandse en beschadigde plastic pot vol met vlekken met 1 miserabel bloemetje en de rest wat groenafval, 3 piepschuimeitjes en een klein houten konijntje verpakt in gewone folie ZONDER speciale verpakking, ZONDER wenskaart en ZONDER wijn. De bloemist in de buurt, die de opdracht heeft gekregen, bleek uiteindelijk 25 km van het leveradres te wonen (of was dit de goedkoopste ???).
  De afleveraar heeft achteraf gezien dat de fles wijn er niet bij zat en heeft die 5 uur later komen brengen. Voor de betaalde prijs kunnen er minstens 2 identieke flessen worden gekocht.
  Ik heb mijn klachten en eis om gedeeltelijke terugbetaling vorige week via mail aan info@euroflorist.be overgemaakt en een antwoord gevraagd binnen de 3 werkdagen, zonder enig antwoord en we zijn nu meer dan een week verder. Ze weten hun ook goed te verstoppen want een telefoonnummer vindt je niet.
  Misschien betalen zij de bloemist een aalmoes voor het geleverde werk en steken ze de rest gewoon in hun zakken.
  Het is niet voor niks dat het gros van de commentaren negatief zijn. Zelfs 1 ster is nog te veel voor zulke organisatie.
  ABSOLUUT TE MIJDEN !!!!!!

  Door: Roger Peeters18-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Boeket

  Na twee weken nog steeds niet geleverd. Zonder iets te laten weten. Geld teruggevraagd, geen verontschuldigingen gekregen. Geen aanrader in deze corona tijden blijkbaar.

  Door: Nvc14-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  GROOT besteld - mini gekregen

  Ik heb een GROOT boeket besteld van €45 (+ vaas + voeding en levering totaal €67,89), en mijn moeder heeft een MINI boeket ontvangen dat ze bij haar bloemist voor rond de €15-20 zou kunnen krijgen (zonder de extra's en levering).
  Ik heb naar de klantendienst foto's gestuurd van de ontvangen bloemen en de foto die wordt gebruikt op de website. Het verschil is enorm. Dat een bedrijf winst moet maken, volledig mee akkoord, maar dit is puur bedrog! Het boeket is 50% kleiner. Wat is dan een "mini" boeket bij hen? 1 bloem?

  Dit is het standaard antwoord dat ik kreeg:
  Na het bekijken van de foto die u ons heeft toegestuurd, zijn wij tot de conclusie gekomen dat het boeket dat geleverd is door onze bloemist naar waarde is geweest. De grootte van een boeket wordt bepaald door de bloemenprijs op het moment van leveren, de beschikbaarheid en de manier van opmaak van de bloemist.

  Graag willen wij u erop wijzen dat eventuele vervangende bloemen van dezelfde of een hogere waarde zijn dan die uit de originele bestelling.

  Door: David08-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  bloemen en een fles

  Mooi optijd besteld maar niet geleverd
  Telefonisch niet berijkbaar
  beloven veel maar dan......
  Nooit opnieuw

  Door: peter van den eede01-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Euroflorist

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Euroflorist een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 22 ervaringen geplaatst over Euroflorist. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 64% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Euroflorist actief?

  Euroflorist is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bloemisten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Euroflorist gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.