ErvaringenSite

  Ervaringen Fotogeschenk

  Wil je je ouders, partner of beste vriendin verrassen met een geschenk? Of ben je op zoek naar een manier om al je foto's van de afgelopen zomervakantie te ordenen in een fotoboek? Dankzij de informatie op deze pagina kom je alles te weten wat andere mensen te vertellen hebben over hun persoonlijke ervaringen met Fotogeschenk. Zo kun je zelf bepalen of deze onderneming voldoet aan jouw wensen en behoeften. Uiteraard is het mogelijk dat je in het verleden al een bestelling hebt geplaatst bij Fotogeschenk. Indien dit het geval is, kun je ervoor kiezen om zelf een bondige review over dit bedrijf te schrijven. Het maakt niet uit of je ervaring positief of negatief was, want hier wordt alles gepubliceerd.

  Over Fotogeschenk

  Fotogeschenk is een onderneming die is gespecialiseerd in printwerk op verschillende soorten materialen, zoals aluminium, tuinposters, hout, canvas, plexiglas, posters en stickers. Dit bedrijf werd opgericht in 2005 en heeft door de jaren heen een uitgebreide klantenkring opgebouwd. Hoewel het grootste deel van hun activiteiten is gericht op het printen van foto's, behoren ook scans, slogans en logo's tot de mogelijkheden. Fotogeschenk stelt zowel qua aanbod, afwerking, logistiek en administratief onophoudelijk op zoek te zijn naar verbetering en innovatie. Zo is deze onderneming ooit begonnen met het afdrukken van foto's op canvas, en is dit intussen uitgebreid tot puzzels, posters, aluminium en nog vele andere mogelijkheden.

  Van algemeen nut 25.01.2018 - over roken

  Producten en diensten van Fotogeschenk

  Op de website van Fotogeschenk kun je kiezen tussen een aantal categorieën, zoals wanddecoratie, fotoprints, stickers en kaarten. Je kunt je eigen foto's uploaden of een afbeelding kiezen in de beeldbank van dit bedrijf. Volgens Fotogeschenk kun je rekenen op een snelle levering, krijg je € 5 korting als je je aanmeldt op de nieuwsbrief, ben je gegarandeerd van professionele kwaliteit, is er een white label voor fotografen en zijn er meer dan 120 afhaal- en verkooppunten van Fotogeschenk in Vlaanderen en Nederland. Als je een prijsopgave wenst te ontvangen of een foto wil laten keuren, kun je dit doen door een bericht te sturen naar een specifiek e-mailadres dat op de website wordt vermeld. Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je contact opnemen met dit bedrijf via whatsapp, e-mail of telefoon. Volgens de website zouden ze in alle gevallen tijdens de kantooruren binnen enkele uren reageren.

  Complimenten, klachten en tips voor Fotogeschenk

  Heb je al foto's of andere producten besteld bij Fotogeschenk en ben je bereid om je persoonlijke ervaring met ons en andere mensen te delen? Grijp dan zeker de kans om een bondige review over deze onderneming te schrijven. Op basis van jouw kostbare informatie kunnen andere potentiële klanten beslissen of ze al dan niet gebruik wensen te maken van de producten en diensten van Fotogeschenk. Klopt het dat producten snel worden geleverd en kun je bij vragen of problemen makkelijk een beroep doen op de klantendienst van deze onderneming? Wij zouden je hulp alvast enorm op prijs stellen! Ben je benieuwd naar wat onze bezoekers te vertellen hebben over andere bedrijven die gelijkaardige diensten aanbieden? Ga dan zeker eens kijken naar de pagina met reviews over UwFotoCadeau. Wie weet sluit dit bedrijf nog beter aan bij jouw persoonlijke wensen en behoeften!

  Fotogeschenk
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fotogeschenk

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fotogeschenk een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fotogeschenk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fotogeschenk actief?

  Fotogeschenk is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fotogeschenk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.