Fotogeschenk

Alle reviews

Fotogeschenk

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fotofabriek merklogo voor beoordelingen van Cadeauwinkels
Fotofabriek
0 reviews

Wat te doen met al die mooie digitale foto’s die je op je desktop of laptop hebt verzameld? Een idee is om de mooiste te gebruiken voor het o...

Nikkel Art merklogo voor beoordelingen van Foto en Canvas
Nikkel Art
0 reviews

Als je je partner, ouders of beste vriend wilt verrassen met wanddecoratie op maat, of je eigen woonkamer wat wilt opfrissen, kun je het aanbod van...

123TuinPoster merklogo voor beoordelingen van Foto en Canvas
123TuinPoster
0 reviews

Loop je wel eens over straat en zie je dan van die grote posters oftewel flyers. Wist je dat posters al vanaf de middeleeuwen bestaan? Dat klopt al...

Karo-art VOF merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Foto en Canvas producten
Karo-art VOF
0 reviews

Een wanddecoratie geeft uw huis of bedrijf absoluut een ander look en gevoel. Het kan een beroemde hedendaagse schilderij zijn, maar misschien ook ...

Fotogeschenk

Wil je je ouders, partner of beste vriendin verrassen met een geschenk? Of ben je op zoek naar een manier om al je foto's van de afgelopen zomervakantie te ordenen in een fotoboek? Dankzij de informatie op deze pagina kom je alles te weten wat andere mensen te vertellen hebben over hun persoonlijke ervaringen met Fotogeschenk. Zo kun je zelf bepalen of deze onderneming voldoet aan jouw wensen en behoeften. Uiteraard is het mogelijk dat je in het verleden al een bestelling hebt geplaatst bij Fotogeschenk. Indien dit het geval is, kun je ervoor kiezen om zelf een bondige review over dit bedrijf te schrijven. Het maakt niet uit of je ervaring positief of negatief was, want hier wordt alles gepubliceerd.

Over Fotogeschenk
Fotogeschenk is een onderneming die is gespecialiseerd in printwerk op verschillende soorten materialen, zoals aluminium, tuinposters, hout, canvas, plexiglas, posters en stickers. Dit bedrijf werd opgericht in 2005 en heeft door de jaren heen een uitgebreide klantenkring opgebouwd. Hoewel het grootste deel van hun activiteiten is gericht op het printen van foto's, behoren ook scans, slogans en logo's tot de mogelijkheden. Fotogeschenk stelt zowel qua aanbod, afwerking, logistiek en administratief onophoudelijk op zoek te zijn naar verbetering en innovatie. Zo is deze onderneming ooit begonnen met het afdrukken van foto's op canvas, en is dit intussen uitgebreid tot puzzels, posters, aluminium en nog vele andere mogelijkheden. 

Producten en diensten van Fotogeschenk
Op de website van Fotogeschenk kun je kiezen tussen een aantal categorieën, zoals wanddecoratie, fotoprints, stickers en kaarten. Je kunt je eigen foto's uploaden of een afbeelding kiezen in de beeldbank van dit bedrijf. Volgens Fotogeschenk kun je rekenen op een snelle levering, krijg je € 5 korting als je je aanmeldt op de nieuwsbrief, ben je gegarandeerd van professionele kwaliteit, is er een white label voor fotografen en zijn er meer dan 120 afhaal- en verkooppunten van Fotogeschenk in Vlaanderen en Nederland. Als je een prijsopgave wenst te ontvangen of een foto wil laten keuren, kun je dit doen door een bericht te sturen naar een specifiek e-mailadres dat op de website wordt vermeld. Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je contact opnemen met dit bedrijf via whatsapp, e-mail of telefoon. Volgens de website zouden ze in alle gevallen tijdens de kantooruren binnen enkele uren reageren.

Complimenten, klachten en tips voor Fotogeschenk
Heb je al foto's of andere producten besteld bij Fotogeschenk en ben je bereid om je persoonlijke ervaring met ons en andere mensen te delen? Grijp dan zeker de kans om een bondige review over deze onderneming te schrijven. Op basis van jouw kostbare informatie kunnen andere potentiële klanten beslissen of ze al dan niet gebruik wensen te maken van de producten en diensten van Fotogeschenk. Klopt het dat producten snel worden geleverd en kun je bij vragen of problemen makkelijk een beroep doen op de klantendienst van deze onderneming? Wij zouden je hulp alvast enorm op prijs stellen! Ben je benieuwd naar wat onze bezoekers te vertellen hebben over andere bedrijven die gelijkaardige diensten aanbieden? Ga dan zeker eens kijken naar de pagina met reviews over UwFotoCadeau. Wie weet sluit dit bedrijf nog beter aan bij jouw persoonlijke wensen en behoeften!