ErvaringenSite

  Ervaringen Gevril

  Aan de hand van zijn horloge herken je een iemand. Een uitspraak die veel zegt over de relatie tussen mensen en hun horloge. Je hebt iets met horloges of je hebt het niet, maar het dragen van een horloge is iets persoonlijks en kan veel vertellen over de persoon die het draagt. Het komt neer op smaak, functionaliteit, gemak, maar ook statussymbool en misschien wel pracht en praal. Horloge merken spelen hier graag op in. In de marketing heet dit differentiatie, een merk onderscheid zich op bepaalde fronten en er wordt vaak ingespeeld op gevoel van de consument. Men koopt niet alleen een horloge van een bepaald merk, maar men koopt daarmee ook een aandeel in een bepaalde levensstijl en visie. In het maken van een horloge zit veel tijd en kwaliteit verschilt aanzienlijk per merk. Gevril is een Zwitsers horloge merk dat claimt hoogwaardige horloge te maken. Maar klopt dit wel? Wat vinden andere consumenten van dit merk? Als het gaat om draagcomfort, hoe scoort een horloge van Gevril? Hier op onze site lees je reviews over Gevril en hun horloges. Ervaringen en meningen van Belgen die je voor zijn gegaan en je haar fijn vertellen wat ze van het bedrijf vinden. Bruikbaar voor als je een keuze denkt te gaan maken voor een horloge van Gevril bijvoorbeeld.

  Over Gevril

  Jacques Gevril kwam oorspronkelijk uit Zwitserland en was een talentvolle horloge en klokkenmaker. In 1758 maakte hij naam bij de Spaanse koning als zodanig en zijn meesterwerken vielen in de smaak. Jacques besloot in Spanje te gaan wonen en de baan aan te nemen als horloge van de koning. Vanaf dat moment ontwikkelde zijn talenten zich in sneltrein vaart en met behulp van de middelen van de koning creëerde Gevril unieke exemplaren. De naam Gevril is sinds dien verbonden gebleven aan het vak horlogemaker en generatie op generatie is dit vakmanschap doorgegeven. In 2001 was het een Zwitserse zaken man, Samuel Friedmann, die de rechten van de naam en het merk Gevril opkocht en het merk gemaakt heeft tot wat het vandaag de dag is geworden. Jaren lange vakmanschap gecombineerd met heel veel passie voor horloges maken de horloges van Gevril gewild bij steeds meer mensen.

  zomer2020 algemeen

  Producten van Gevril

  Gevril biedt hoogwaardige horloges voor zowel mannen als vrouwen. Het assortiment staat online gesorteerd op nieuw assortiment, sport, chronograaf, klassiek, retro, mode en speciale edities. Het complete gamma wordt aangeboden met innovatie, kwaliteit en vakmanschap als belangrijkste pijlers. Sinds het begin van het bedrijf in 1758 zijn er heel wat unieke exemplaren gemaakt. Doordat kwaliteit hoog in het vaandel staat zijn vandaag de dag er nog steeds oude modellen te bezichtigen in privé-collecties, maar ook in musea.

  Uw mening, ervaringen en tips Gevril

  Heeft je een horloge van Gevril om jouw pols? Dan willen we graag weten wat je er van vindt. Jouw ervaringen met betrekking tot jouw horloge horen we graag. Hoe is de kwaliteit van het horloge? Hoe zit het met het draagcomfort? Is de kwaliteit prijs verhouding van het horloge dat wat je voor ogen had toen je hem kocht? Antwoorden op deze vragen en veel meer lezen we graag in je review die je hier kan achterlaten. Heb je tips en trucs voor je mede Belg die op het punt staat om een keuze te maken voor een horloge van Gevril? Schrijf alsjeblieft een review en help om een duidelijk beeld te schetsen van Gevril en haar producten.

  Gevril
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gevril

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Gevril een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Gevril. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gevril actief?

  Gevril is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gevril gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.