KES Visum Support

Alle reviews

KES Visum Support

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

ActievandeDag.nl merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen
ActievandeDag.nl
1 reviews

Bent u opzoek naar een leuk dagje uit met het gezin, of ben je gewoon opzoek naar leuke producten voor een acceptabel bedrag? Dan bent u bij het ju...

Esteon merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers
Esteon
1 reviews

Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Esteon is een website waar huurders en verhuurders samenkomen. Het is een mooie website welke uitstekend is g...

Kamernet merklogo voor beoordelingen
Kamernet
9 reviews

Kamernet: Ervaringen Duizenden kamers te huur! Via Kamernet. Maar is dat wel betrouwbaar? In de wereld van het kamer verhuren lopen nogal wat louc...

Plarium - online strategy merklogo voor beoordelingen van Overig
Plarium - online strategy
2 reviews

Vecht tegen of met Spartanen, Perzen, Vikingen, mutanten en piraten! Hou jij van gamen? Doe jij dat het liefst gratis en online? Dan ben je vast ...

KES Visum Support

Elk jaar gaan duizenden Nederlanders op reis, naar landen over de hele wereld. Als Europeanen is het erg handig dat we binnen Europa kunnen rond reizen zonder iets van extra documenten. Maar als je naar een ver land wil gaan, zal je zeer vaak een visum nodig hebben. De aanvraag hiervan gebeurt meestal via de desbetreffende ambassade, een consulaat, of een of andere online dienst. En dat kan vaak erg lang duren, of erg irritant zijn wegens de vele documenten die je moet verzamelen en de onduidelijkheid die er soms bij komt kijken. Bij KES Visum Support kan je een visumaanvraag indienen, waarbij zij je visum voor jou regelen. Maar uiteraard kan er bij een dergelijke dienst nog steeds veel mislopen! Hierdoor is het ten sterkste aan te raden om hier bij ErvaringenSite alle reviews en ervaringen te lezen van mensen die reeds gebruik gemaakt hebben van KES Visum Support. Informeer je op voorhand of je je visumaanvraag met een gerust hart kan uitbesteden of niet!

Over KES Visum Support
KES Visum Support is een Nederlands bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het regelen van visumaanvragen voor particulieren en zakelijke klanten. KES Visum Support is gevestigd in Den Haag en kan bereikt worden per post, per email, per telefoon en via een contact formulier op de website. Ze zijn ook actief op Sociale Media, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. KES Visum Support is een onderdeel van Keith Export Services, een bedrijf dat werd opgericht in 1990 en gevestigd is in ’S-Gravenhage.

Producten en diensten van KES Visum Support
KES Visum Support is een visum- en paspoortkantoor, en houdt zich vooral bezig met consulaire diensten, legalisatie van documenten, verzorgen van reisvisa en het voorbereiden van export documenten. KES Visum Support biedt hun diensten aan in een viertal stappen. Eerst moet je naar de website gaan, je bestemming en type visum selecteren. Hierna vul je het aanvraagformulier in en voltooi je de betaling. Dan moet je je paspoort samen met de overige vereiste documenten naar KES Visum Support toesturen. Tot slot zal je je paspoort terug gestuurd krijgen, met je visum erbij. Het is ook mogelijk om je documenten op hun kantoor te komen afgeven en ophalen. De prijzen op de website zijn exclusief BTW. Bij KES Visum Support kan je terecht voor een visum (waar nodig) voor min of meer alle landen ter wereld. De meest populaire aangevraagde visums zijn die voor Rusland, China en Nigeria. Zowel toeristen- als zakelijke visa kunnen aangevraagd worden.

Klachten, complimenten en tips voor KES Visum Support
Ben jij al wel eens op reis gegaan en heb je eerst je visum laten regelen door KES Visum Support? Vertel er ons dan alles over! Hoe was de communicatie met dit bedrijf? Was je tevreden over de snelheid en de professionaliteit waarmee ze alles regelden, of moest je voortdurend wachten en omgaan met frustratie? Het is belangrijk voor andere mensen dat jij hier op onze site volledig eerlijk al je positieve en negatieve ervaringen met KES Visum Support neerpent. Informeer anderen zodat zij kunnen beslissen om al dan niet met KES in zee te gaan!