ErvaringenSite

  Ervaringen KES Visum Support

  Elk jaar gaan duizenden Nederlanders op reis, naar landen over de hele wereld. Als Europeanen is het erg handig dat we binnen Europa kunnen rond reizen zonder iets van extra documenten. Maar als je naar een ver land wil gaan, zal je zeer vaak een visum nodig hebben. De aanvraag hiervan gebeurt meestal via de desbetreffende ambassade, een consulaat, of een of andere online dienst. En dat kan vaak erg lang duren, of erg irritant zijn wegens de vele documenten die je moet verzamelen en de onduidelijkheid die er soms bij komt kijken. Bij KES Visum Support kan je een visumaanvraag indienen, waarbij zij je visum voor jou regelen. Maar uiteraard kan er bij een dergelijke dienst nog steeds veel mislopen! Hierdoor is het ten sterkste aan te raden om hier bij ErvaringenSite alle reviews en ervaringen te lezen van mensen die reeds gebruik gemaakt hebben van KES Visum Support. Informeer je op voorhand of je je visumaanvraag met een gerust hart kan uitbesteden of niet!

  Over KES Visum Support
  KES Visum Support is een Nederlands bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het regelen van visumaanvragen voor particulieren en zakelijke klanten. KES Visum Support is gevestigd in Den Haag en kan bereikt worden per post, per email, per telefoon en via een contact formulier op de website. Ze zijn ook actief op Sociale Media, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. KES Visum Support is een onderdeel van Keith Export Services, een bedrijf dat werd opgericht in 1990 en gevestigd is in ’S-Gravenhage.

  Producten en diensten van KES Visum Support
  KES Visum Support is een visum- en paspoortkantoor, en houdt zich vooral bezig met consulaire diensten, legalisatie van documenten, verzorgen van reisvisa en het voorbereiden van export documenten. KES Visum Support biedt hun diensten aan in een viertal stappen. Eerst moet je naar de website gaan, je bestemming en type visum selecteren. Hierna vul je het aanvraagformulier in en voltooi je de betaling. Dan moet je je paspoort samen met de overige vereiste documenten naar KES Visum Support toesturen. Tot slot zal je je paspoort terug gestuurd krijgen, met je visum erbij. Het is ook mogelijk om je documenten op hun kantoor te komen afgeven en ophalen. De prijzen op de website zijn exclusief BTW. Bij KES Visum Support kan je terecht voor een visum (waar nodig) voor min of meer alle landen ter wereld. De meest populaire aangevraagde visums zijn die voor Rusland, China en Nigeria. Zowel toeristen- als zakelijke visa kunnen aangevraagd worden.

  Klachten, complimenten en tips voor KES Visum Support
  Ben jij al wel eens op reis gegaan en heb je eerst je visum laten regelen door KES Visum Support? Vertel er ons dan alles over! Hoe was de communicatie met dit bedrijf? Was je tevreden over de snelheid en de professionaliteit waarmee ze alles regelden, of moest je voortdurend wachten en omgaan met frustratie? Het is belangrijk voor andere mensen dat jij hier op onze site volledig eerlijk al je positieve en negatieve ervaringen met KES Visum Support neerpent. Informeer anderen zodat zij kunnen beslissen om al dan niet met KES in zee te gaan!

  Niet op TV: Nathalie Meskens kan wél algemeen Nederlands praten | Jonas & Van Geel | VTM

  KES Visum Support
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over KES Visum Support

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is KES Visum Support een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over KES Visum Support. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is KES Visum Support actief?

  KES Visum Support is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van KES Visum Support gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.