ErvaringenSite

  Ervaringen Kobo

  Als liefhebber van boeken kun je tegenwoordig via het internet bijna elk boek bestellen dat er in de wereld is uitgegeven. Een nieuwe manier om boeken te beleven zijn audioboeken en e-books. Je hebt dan geen echt boek meer in je handen maar je leest het op een kleine tablet of je luistert ernaar met je koptelefoon. Er zijn online inmiddels veel aanbieders die dit soort boeken aanbieden. Maar hoe betrouwbaar is zo'n online shop die e-books en luisterboeken verkoopt? Hoe wordt er met je omgegaan als klant? Wat mag je verwachten als je een account opent of een abonnement afsluit bij een aanbieder? Kom er meer over te weten door reviews en recensies van andere consumenten te lezen. Je hoeft overigens niet ver te zoeken om deze reviews te vinden, wij bieden je ze geheel vrijblijvend en kosteloos aan op onze website.

  Over Kobo

  Kobo is een online service die wordt aangeboden door Kobo Software Ireland Ltd. Er worden e-books en audioboeken aan klanten in Europa te koop aangeboden. De site beschikt over een Engelstalige helpdesk waar je antwoord op veelgestelde vragen vindt en via de chatfunctie kun je in contact komen met de medewerkers van de klantenservice. De producten die Kobo via haar online shop aanbiedt zijn te betalen met veilige methodes zoals PayPal, iDeal en creditcard. Deze aanbieder heeft ook cadeaukaarten in het aanbod, je kunt ze elektronisch aan een familielid of vriend schenken of fysiek kopen bij partnerwinkels van de site.

  De klinisch fysicus - Algemeen

  De producten van Kobo

  Boekenliefhebbers vinden bij Kobo een uitgebreid assortiment aan boeken in diverse categorieën. De boeken zijn als audioboek of als e-book te downloaden. Hoe kun je de boeken van Kobo downloaden? Voordat je de boeken naar keuze kunt luisteren of lezen zul je eerst een account moeten maken. Zodra je account actief is kun je elk boek bestellen dat er leverbaar is. Kun je bij Kobo een abonnement afsluiten? Je kunt kiezen voor een plus abonnement waarbij je maandelijks een vast bedrag betaalt en zo toegang krijgt tot een geselecteerde set aan boeken. Er zijn onder andere romantische boeken, biografieën, non-fictie boeken en strips voor kinderen en volwassenen te lezen bij deze aanbieder. Verder vind je op de website aanbiedingen van e-readers en apps om de boeken zo prettig mogelijk te kunnen lezen en luisteren.

  Reviews over Kobo

  Ben jij klant van Kobo? Dan wil je ons vast meer vertellen over het waarom. We bieden je daarom de mogelijkheid om jouw review op onze website te plaatsen. Vraag je je nu af wat het nut daarvan is? Als je zelf reviews leest dat weet je dat consumenten graag van elkaar weten welke ervaring zij hebben met de diverse online shops. Als je nog nooit een review gelezen of geschreven hebt dan is dit het moment om daar actief mee te beginnen. Neem dus een paar minuten de tijd en schrijf een beoordeling over alles wat jij belangrijk vindt aan de manier van werken van Kobo. We horen graag je eerlijke en ongezouten mening, ook als je een negatieve ervaring hebt ben je van harte welkom daarover te berichten. Alleen op die manier zijn wij namelijk in staat om een realistisch beeld van de werkwijze van Kobo te laten zien.

  Kobo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kobo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kobo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kobo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kobo actief?

  Kobo is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kobo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.