ErvaringenSite

  Ervaringen SipWell

  Het drinken van voldoende water is voor mensen van levensbelang. Natuurlijk kun je in de supermarkt flessen water kopen om die mee naar huis te nemen. Maar er zijn ook andere manieren om drinkwater in huis te halen. Zo zijn er bedrijven die bronwater in waterkoelers te huur aanbieden. Wat zijn voordelen van het gebruik van zulke apparaten? En zijn dit soort bedrijven betrouwbaar? Laat anderen klanten je begeleiden door hun commentaren en meningen over dit soort leveranciers op onze website te lezen. Je komt zo vrij snel te weten wat je mag verwachten en kunt op die manier een weloverwogen beslissing maken of je gebruik wilt maken van zo'n mogelijkheid of niet.

  Over Sipwell

  Sipwell is een Belgische onderneming die drinkwater uit eigen bronnen in waterkoelers aanbiedt. Het bedrijf is gevestigd in Londerzeel waar de zes bronnen en de bottelfabriek zich bevinden. De site van Sipwell is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels. Levert Sipwell ook waterkoelers voor bedrijven? Via de website van deze leverancier kunnen zakelijke klanten net zoals particulieren een offerte aanvragen voor het huren van een waterkoeler. Meer informatie hierover vind je in de rubriek met veelgestelde vragen. De klantenservice van de site is van maandag tot en met donderdag tussen 08.30 en 17.00 uur zowel telefonisch al schriftelijk bereikbaar.

  SIVI Algemeen 2021

  De producten en diensten van Sipwell

  Bij Sipwell worden waterkoelers in verschillende modellen en uitvoeringen te huur aangeboden voor thuis of op kantoor. Je hebt de keuze uit machines die geschikt zijn voor plat of bruisend water. Daarnaast kun je zelf de grootte van de waterfles bepalen, 10 liter is de kleinste fles en 18,9 liter is de grootste fles. Zodra je een keuze maakt krijg je een overzicht te zien van de totale kosten om een waterkoeler te laten installeren. Niet alleen de maandelijkse huurkosten ook de waarborg en de prijs van de waterflessen staat gedetailleerd vermeld. Je kunt via de site direct een bestelling plaatsen door een account aan te leggen en je bestelling te bevestigen. Om de producten die Sipwell op de website te bieden heeft nog aantrekkelijker te maken zijn er ook blogs op de site te lezen.

  Reviews en commentaren over Sipwell

  Heb jij als klant klachten, tips of commentaar over de producten en service van Sipwell? Dan ben jij de aangewezen persoon om een review op onze website achter te laten. Waarom die beoordeling zo belangrijk is? Omdat je andere klanten die deze aanbieder nog niet goed kennen kunt wijzen op de klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid van het bedrijf. Op die manier geef je hen de kans om al ervaring met de site op te doen zonder dat ze er producten besteld hebben. Samen met jou en anderen kunnen wij op die manier bovendien een duidelijk en onpartijdig beeld laten zien van de manier waarop Sipwell functioneert. Ben je nog geen klant maar wil je wel graag meer weten over het bedrijf? Lees dan de commentaren en recensies die eerdere klanten al op onze website geplaatst hebben.

  SipWell
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SipWell

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is SipWell een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over SipWell. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SipWell actief?

  SipWell is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SipWell gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.