TAO

Alle reviews

TAO

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Viagogo merklogo voor beoordelingen van Overig
Viagogo
0 reviews

Treed uw favoriete band binnenkort op in Amsterdam en bent u op zoek naar tickets? Of kunt u door persoonlijke redenen niet meer naar de bekerfinal...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig
ReBuy
0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig
Ongediertewinkel
0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

TAO

Dagelijks zijn mensen bezig met hun verplichtingen thuis, werk, over straat etc. Deze bezigheden kunnen voor het tegenovergestelde van rust zorgen in het leven van de mens. Meditatie kan helpen met ontspanning, innerlijke rust, stress vermindering en het tegengaan van vermoeidheid. Er bestaan vele vormen van meditatie. Verlangt u naar meditatie voor wat rust? Waar kunt u online betrouwbare meditatiecentra vinden om vanuit huis te mediteren of waar u persoonlijk langs kunt gaan? ErvaringenSite helpt u aan het antwoord op al uw vragen. Bekijk de reviews en maak uw keuze. Door de reviews van anderen te lezen, krijgt u een overzicht over het functioneren van de diverse bedrijven online die adverteren allen gespecialiseerd te zijn. Uiteraard ziet het team van ErvaringenSite ook uw reactie tegemoet!

Over TAO
Alles wat er binnen het TAO Center Nederland gedaan wordt, is verbonden met Tao. Tao staat voor de bron, de creërende kracht van alles en de eenheid. In april 2021 waren er wereldwijd twaalf Tao Centers met een Tao Meditatie Veld, in onder meer Duitsland, Groot-Brittannië, Canada, Hawaї, Martinique, Australië en Frankrijk. Een Tao Meditatieveld met 50 originele Tao Kalligrafieën is op het adres 3812 PL Amersfoort, Nijverheidsweg-Noord 123-127 aanwezig. Deze Kalligrafieën brengen samen een zuiver Tao Veld tot stand, welke het Tao Kalligrafie Healing Veld wordt genoemd.

Producten en diensten van TAO
Bij TAO worden er trainingen georganiseerd en workshops. Wekelijks worden er oefensessies gegeven vanuit het Tao Kalligrafie Healing Veld, waarbij deelnemers ook permanente overdrachten kunnen ontvangen vanuit het veld. Elke week worden 3 type sessies beschikbaar gemaakt om te kunnen werken in en met het Tao Kalligrafie Healing Veld. Namelijk de Tao Kalligrafie Meditatie. Dit wordt grotendeels in een zittende houding gedaan gebruik makende van de ademhaling, visualisatie, klank en muziek. Tweede type sessie is de Tao Kalligrafie. Dit wordt staande gedaan. Het is een actieve meditatie waar met het hele lichaam wordt beoefend, dit gaat gepaard met een of meer kalligrafieën. De derde type sessie is de Tao Kalligrafie Lichtmassage. Dit is een passieve meditatie. Hier gaat men liggen en wordt men meegenomen in een geleide meditatie met muziek en klank. Men kan een abonnement van een maand aannemen en met de drie verschillende type sessies werken.

Deelname en klachten van TAO
Om mee te doen aan de zondagochtend sessies kunt u zich aanmelden via de link op taocenter.nl. Voor het boeken van uw privéconsult of een groep coaching kan men online op hun site terecht of kan men contact opnemen met de klantenservice. De duur van de sessies variëren tussen 30 min tot 1uur per sessie. Bij klachten of vragen voor het maken van een afspraak of consult kunt u contact nemen met TAO Center op +31(0)850645812 of per mail via info@taocenter.nl.

Tips en complimenten voor TAO
Wat vindt u van de diensten van Taocenter.nl? Wat vindt u van hun meditatie sessies? Zijn hun meditatie sessies naar verwachting? Wat vindt u van hun nieuwsbrief? Wat is uw ervaring met hun online sessies? Krijgt u waar voor uw geld? Deel uw ervaringen met ons op ErvaringenSite.

U kunt ook de overige reviews lezen op onze site over Taocenter.nl. en als u geïnteresseerd bent, kunt u na participatie terug om uw ervaring met ons te delen op het reviewplatform.