ErvaringenSite

  Ervaringen The Student Hotel

  Ben je als student op zoek naar een studentenkamer? Dan zul je vast wel gemerkt hebben dat er een flink te kort aan studentenkamers is. Hoge prijzen worden gevraagd voor hele kleine kamertjes. Misschien is het interessant voor je om het concept van The Student Hotel eens te bekijken. Op internet leggen ze uit wat dit concept inhoudt en laten ze allerlei mooie foto’s zien van hetgeen ze aan kamers en faciliteiten bieden. Maar hoe weet je als student nu of je hetgeen je leest en ziet ook daadwerkelijk betrouwbaar is? Voordat je een lange termijn verbinding aangaat als het huren van een kamer zou het fijn zijn om even achter de schermen te kunnen kijken of ervaringen en meningen van anderen te kunnen lezen. Voordat laatste ben je hier op Ervaringensite.be aan het juiste adres. Mensen die in aanraking zijn geweest met The Student Hotel hebben hier reviews achtergelaten waarin u informatie leest die u kunt meenemen in uw keuzes.

  Over The Student Hotel

  Het bedrijf The Student Hotel is opgericht in Den Haag in 2006 door Charlie MacGregor. Begonnen met de gedachten dat studenten beter verdiende. The Student Hotel biedt naast studenten accommodatie en hotel kamers ook gemeenschappelijke werkruimtes, vergaderzalen, sportfaciliteiten, bar, restaurant en tevens organiseren ze evenementen en workshops. Men wil zo een creatieve, open en verwelkomende mix creëren waarin hotelgasten, studenten, long-stayers en co-workers allemaal onder een dak leven en een geheel eigen community vormen. Onder tussen hebben hun concept uitgerold over meerdere locaties zoals Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Bologna, Delft, Eindhoven, Florence, Groningen, Maastricht, Parijs, Rotterdam, Wenen en Den Haag. De ruimtes in The Student Hotel zoals de fysieke -, digitale - en culturele ruimtes hebben de grenzen vaak in elkaar overlopend. Zo kun je bijvoorbeeld tafeltennissen terwijl je de was doet en werken in de sportschool. Ze willen gemeenschappen creëren die open, nieuwsgierig, fun, ontwikkeld, bewust en ondernemend zijn en waar iedereen die hier deel van uit maakt volledig tot zijn recht komt.

  Social Return Algemeen

  Producten en Diensten The Student Hotel

  Hetgeen The Student Hotel aanbiedt is te verdelen in Verblijven, Werken, Ontmoeten en Eten & Drinken. Verblijven in The Student Hotel kan als student, als gast in het hotel of als langverblijvende gast. De kamers voor studenten bieden een privé badkamer, airconditioning, gratis Wifi, een bed, een tv, een fiets, een gedeelde keuken en wordt geregeld schoongemaakt. Wanneer je als hotelgast wil in checken of misschien wel een langere tijd wil verblijven dan vragen ze je een aantal opties aan te geven waar je naar opzoek bent. Wil je alleen verblijven of wil je verblijven terwijl je ook moet studeren? Ben je opzoek naar een gedeelde werkplek of misschien een ruimte voor een bijeenkomst of evenement? Misschien wel alleen een tafel in het restaurant? Online kun je alles bij The Student Hotel regelen.

  Ervaringen, mening, review, tips en klachten The Student Hotel.

  Ben je in het verleden wel eens binnen geweest in The Student Hotel? Heb je misschien een kamer aldaar gehuurd? Wel eens met vrienden daar in de bar wat gedronken? In de gevallen dat je ervaringen hebt op gedaan met The Student Hotel, dan horen we het graag. We willen je vragen om een review te schrijven met daarin niet alleen je ervaringen, maar graag ook je mening over het bedrijf en misschien wel tips en / of klachten. Jouw informatie is erg interessant voor mensen die bijvoorbeeld op het punt staan om al dan niet een kamer of ruimte te huren bij The Student Hotel. Daarvoor bij voorbaat dank.

  The Student Hotel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over The Student Hotel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is The Student Hotel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over The Student Hotel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is The Student Hotel actief?

  The Student Hotel is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van The Student Hotel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.