ErvaringenSite

  Ervaringen TV Familie

  Lezen kan stress verminderen en de bloeddruk verlagen. Hebt u niet veel te doen tijdens deze lockdownperiode gedurende Coronapandemie? Bent u een fan van showbizz en houdt u van lezen? Dan past een showbizz tijdschrift goed bij u. Hoeveel stress u ook ervaart op het werk, in uw relatie of door andere issues; een goed tijdschrift zorgt voor die afleiding om uw zorgen even aan een kant te zetten. Voor een tijdschrift dat niet saai is en vol zit met nieuws over celebraties kunt u terecht bij ErvaringenSite. Bezoekt u de site en wordt goed geïnformeerd over de diverse uitgevers en hun diensten. De ervaringen van anderen kunnen u helpen in uw zoektocht naar het juiste tijdschrift. Bekijk de reviews van anderen en maak uw keus. U bent zelf ook welkom om uw persoonlijke ervaringen te delen door uw review te plaatsen.

  Over TV Familie
  TV Familie is een Vlaams weekblad dat wordt uitgegeven door Magnet Magazines, een dochteronderneming van De Persgroep met als hoofdredacteur Greg Lievens. De eerste editie kwam uit in 1995. Het is een blad gericht op de showbizz- en televisienieuws met extra aandacht voor schandalen. Op 17 september 2002 kreeg TV Familie het weekblad Blik als zusterblad met een identieke inhoud, maar waarvan de bladen verschijnen met hun eigen cover.

  Producten en diensten van TV Familie
  Tvfamilie.be is een online showbizz tijdschrift. Bij hen hebt u de keuzemogelijkheid uit een tijdschrift die u in hardcopy kunt ontvangen of een digitale versie die u kunt downloaden via een app op uw telefoon, tablet of computer. Tv Familie tijdschriften die in hardcopy formaat zijn, kunt u zelfs ophalen of laten leveren op uw gewenste adres. Met Tv Familie kunt u een abonnement aansluiten om uw tijdschrift zo goed mogelijk te ontvangen, zodat u niets mist.

  Abonnement, verzending en betaling bij tvfamilie.be.
  De levering van het tijdschrift is afhankelijk van het afgesloten abonnement. Met het postabonnement ontvangt u een tijdschrift elke woensdag samen met de normale briefwisseling. Bij het winkelabonnement kan uw tijdschrift thuis worden geleverd of kunt u het zelf afhalen bij de winkel als het nieuw exemplaar al in de winkel is. De betaling voor het tijdschrift kan via overschrijving, domiciliëring of online. Uw betaalbrief ontvangt u tot maximaal 7 dagen na intekening op het abonnement. Als er wordt gekozen voor een digitale versie van het tijdschrift, dan kan men via de applicatie inloggen en het tijdschrift downloaden. De inloggegevens worden per mail gestuurd nadat men het abonnement heeft aangesloten. Met de redactie van het tijdschrift kunt u contact opnemen door het invullen van een contactformulier via tvfamilie.be. De klantenservice is ook voor klachten te bereiken op 02 454 29 56 en de bezorgservice op 02 490 11 14 tijdens kantooruren.

  Complimenten en tips voor tvfamilie.be
  Tv Familie, elke woensdag in de krantenwinkel! Bent u tevreden met de leveringen van de tijdschriften van tvfamile.be? Wat vindt u van hun klantenservice? En van het abonnement en de digitale versie?

  Deel uw ervaringen en maak uw mening kenbaar door het plaatsen van een review over de diensten van tvfamilie.be op onze website. Leest u ook de reviews van anderen op onze site. Besluit u toch meer te weten te komen over Tv Familie, maak dan gebruik van de opties van ErvaringenSite.

  'Mohammed Hamdi nieuwe algemeen directeur PEC Zwolle' | DE ORANJEZOMER

  TV Familie
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TV Familie

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is TV Familie een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over TV Familie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TV Familie actief?

  TV Familie is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TV Familie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.