TV Familie

Alle reviews

TV Familie

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Viagogo merklogo voor beoordelingen van Overig
Viagogo
0 reviews

Treed uw favoriete band binnenkort op in Amsterdam en bent u op zoek naar tickets? Of kunt u door persoonlijke redenen niet meer naar de bekerfinal...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig
ReBuy
0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig
Ongediertewinkel
0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

TV Familie

Lezen kan stress verminderen en de bloeddruk verlagen. Hebt u niet veel te doen tijdens deze lockdownperiode gedurende Coronapandemie? Bent u een fan van showbizz en houdt u van lezen? Dan past een showbizz tijdschrift goed bij u. Hoeveel stress u ook ervaart op het werk, in uw relatie of door andere issues; een goed tijdschrift zorgt voor die afleiding om uw zorgen even aan een kant te zetten. Voor een tijdschrift dat niet saai is en vol zit met nieuws over celebraties kunt u terecht bij ErvaringenSite. Bezoekt u de site en wordt goed geïnformeerd over de diverse uitgevers en hun diensten. De ervaringen van anderen kunnen u helpen in uw zoektocht naar het juiste tijdschrift. Bekijk de reviews van anderen en maak uw keus. U bent zelf ook welkom om uw persoonlijke ervaringen te delen door uw review te plaatsen.

Over TV Familie
TV Familie is een Vlaams weekblad dat wordt uitgegeven door Magnet Magazines, een dochteronderneming van De Persgroep met als hoofdredacteur Greg Lievens. De eerste editie kwam uit in 1995. Het is een blad gericht op de showbizz- en televisienieuws met extra aandacht voor schandalen. Op 17 september 2002 kreeg TV Familie het weekblad Blik als zusterblad met een identieke inhoud, maar waarvan de bladen verschijnen met hun eigen cover.

Producten en diensten van TV Familie
Tvfamilie.be is een online showbizz tijdschrift. Bij hen hebt u de keuzemogelijkheid uit een tijdschrift die u in hardcopy kunt ontvangen of een digitale versie die u kunt downloaden via een app op uw telefoon, tablet of computer. Tv Familie tijdschriften die in hardcopy formaat zijn, kunt u zelfs ophalen of laten leveren op uw gewenste adres. Met Tv Familie kunt u een abonnement aansluiten om uw tijdschrift zo goed mogelijk te ontvangen, zodat u niets mist.

Abonnement, verzending en betaling bij tvfamilie.be.
De levering van het tijdschrift is afhankelijk van het afgesloten abonnement. Met het postabonnement ontvangt u een tijdschrift elke woensdag samen met de normale briefwisseling. Bij het winkelabonnement kan uw tijdschrift thuis worden geleverd of kunt u het zelf afhalen bij de winkel als het nieuw exemplaar al in de winkel is. De betaling voor het tijdschrift kan via overschrijving, domiciliëring of online. Uw betaalbrief ontvangt u tot maximaal 7 dagen na intekening op het abonnement. Als er wordt gekozen voor een digitale versie van het tijdschrift, dan kan men via de applicatie inloggen en het tijdschrift downloaden. De inloggegevens worden per mail gestuurd nadat men het abonnement heeft aangesloten. Met de redactie van het tijdschrift kunt u contact opnemen door het invullen van een contactformulier via tvfamilie.be. De klantenservice is ook voor klachten te bereiken op 02 454 29 56 en de bezorgservice op 02 490 11 14 tijdens kantooruren.

Complimenten en tips voor tvfamilie.be
Tv Familie, elke woensdag in de krantenwinkel! Bent u tevreden met de leveringen van de tijdschriften van tvfamile.be? Wat vindt u van hun klantenservice? En van het abonnement en de digitale versie?

Deel uw ervaringen en maak uw mening kenbaar door het plaatsen van een review over de diensten van tvfamilie.be op onze website. Leest u ook de reviews van anderen op onze site. Besluit u toch meer te weten te komen over Tv Familie, maak dan gebruik van de opties van ErvaringenSite.