93% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

H
Helena Benali
Ik heb een stille compressor bij jullie gekocht en ik was tevreden over het product zelf. Ik had echter gevraagd om een factuur met BTW en dat bleek niet mogelijk te zijn bij jullie. Gelukkig hebbe...Lees verder
C
Cornet
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst en het liep niet helemaal vlot. De trackingcode klopte niet en het pakket werd niet herkend door de bezorgdienst, dus ik wist niet waar mijn bestelling zich ...Lees verder
T
Tibo
Ik was eerst een beetje op mijn hoede door enkele slechte reviews, maar uiteindelijk toch besloten om een machineonderdeel te kopen. Jammer genoeg kwam het product deels beschadigd aan, maar dat wa...Lees verder
E
Eline Verhoeven
Onlangs heb ik iets online besteld en de levering verliep redelijk vlot. Ik heb mijn bestelling geplaatst op een maandag en ik kreeg het product op een donderdag. Het betalingsproces verliep via ee...Lees verder
T
Théo Benali
Ik ben echt super tevreden met mijn aankoop van een breekbaar product. Het was mooi verpakt en helemaal compleet geleverd. De bestelling kwam op tijd en zonder schade aan. Ik zou dit bedrijf zeker ...Lees verder

Reviews (14)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Low noise compressor

  Ik heb een stille compressor bij jullie gekocht en ik was tevreden over het product zelf. Ik had echter gevraagd om een factuur met BTW en dat bleek niet mogelijk te zijn bij jullie. Gelukkig hebben jullie wel netjes de BTW terugbetaald na mijn verzoek. De communicatie verliep goed en ik kreeg snel antwoord op mijn berichten. Het is wel belangrijk om Engels te kunnen spreken, aangezien dat de voertaal is. De levering was snel en binnen vijf dagen had ik mijn bestelling al ontvangen. De prijs-kwaliteitverhouding was uitstekend en ik ben erg blij met mijn aankoop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  tracking probleem, communicatie via chatbot, vertraging, compensatie aangeboden.

  Ik heb onlangs een bestelling geplaatst en het liep niet helemaal vlot. De trackingcode klopte niet en het pakket werd niet herkend door de bezorgdienst, dus ik wist niet waar mijn bestelling zich bevond. Alsof dat nog niet genoeg was, kon ik enkel met een chatbot communiceren en was er geen telefoonnummer beschikbaar voor de klantenservice. Uiteindelijk bleek mijn pakketje ergens in Italië te zijn, wat voor de nodige frustratie zorgde. Gelukkig heb ik na 11 dagen mijn pakketje ontvangen, maar het heeft toch heel wat moeite en klachten op Trustpilot gekost.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Machineonderdeel

  Ik was eerst een beetje op mijn hoede door enkele slechte reviews, maar uiteindelijk toch besloten om een machineonderdeel te kopen. Jammer genoeg kwam het product deels beschadigd aan, maar dat was niet hun schuld. Ik heb hen een mail gestuurd met foto's van de schade en kreeg snel respons. Na wat heen en weer gemail boden ze een passende oplossing aan. Het beschadigde onderdeel werd na 2 weken opnieuw verzonden, sneller dan verwacht. Over het algemeen ben ik erg tevreden over de service en ik kan hen zeker aanraden. Een tevreden klant.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Materiaal besteld online

  Onlangs heb ik iets online besteld en de levering verliep redelijk vlot. Ik heb mijn bestelling geplaatst op een maandag en ik kreeg het product op een donderdag. Het betalingsproces verliep via een online gateway, wat voor mij een beetje vreemd was, maar het werkte goed. Jammer genoeg werd de track en trace niet volledig geüpdatet, waardoor ik niet precies kon zien waar mijn bestelling zich bevond tijdens het transport. Over het algemeen ben ik echter wel tevreden met mijn aankoop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Breekbaar product

  Ik ben echt super tevreden met mijn aankoop van een breekbaar product. Het was mooi verpakt en helemaal compleet geleverd. De bestelling kwam op tijd en zonder schade aan. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitsproducten en betrouwbare service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop pcp compressor

  Ik heb die pcp compressor gekocht bij dat bedrijf en man, het werkt echt slecht! Eerst heb ik geprobeerd hulp te krijgen via de chat, maar dat lukte van geen kanten. Toen heb ik een e-mail gestuurd, maar moest een bestand toevoegen en ik kreeg dat niet voor elkaar. Nu zit ik vast met dat nutteloze ding en kan het niet eens terugsturen. Ik krijg gewoon geen contact met die mensen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Holoprojector besteld

  Onlangs heb ik een holoprojector besteld bij Vevor. Het werd redelijk snel geleverd, maar jammer genoeg was het kapot. Na wat heen en weer gemaild met de klantenservice, heb ik uiteindelijk een nieuw exemplaar kunnen krijgen. Ik heb het aangeboden compensatievoorstel niet aanvaard en gelukkig werkt het nieuwe exemplaar perfect. Al bij al was het een beetje een hobbelige ervaring, maar toch goed. Het communiceren met de klantenservice kostte wel wat moeite.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boormachine

  Ik ben super blij met mijn laatste aankoop bij jullie. De boormachine die ik besteld heb, is precies wat ik ervan verwachtte. Het is duidelijk dat er veel zorg is besteed aan de kwaliteit van het product en ik ben er echt tevreden over. Ook wil ik mijn dank uitspreken voor de klantenservice. Mijn vragen werden snel en professioneel beantwoord. Kortom, ik heb een hele fijne ervaring gehad bij jullie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Waterval dispenser gekocht

  Ik heb onlangs een waterval dispenser gekocht voor een superprijsje. Helaas was het pakketje zoekgeraakt bij GLS, maar gelukkig werd dit probleem snel opgelost via de klantenservice chat en had ik het product heel snel in huis. De hulp die ik kreeg was rap, correct, vriendelijk en behulpzaam. Ik ben echt tevreden en zal zeker nog eens bestellen bij deze winkel.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  lineaire actuator

  Ondanks alle slechte verhalen heb ik toch besloten om de lineaire actuator te bestellen. Het zou via DHL komen, maar uiteindelijk werd het na 4 dagen geleverd door een onbekend transportbedrijf. Het product was precies wat ik ervan verwachtte en ook nog eens 40% goedkoper dan bij bol.com en andere verkopers.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  lang wachten, goede machine, matige communicatie

  Ik heb me echt moeten inhouden om mijn bestelling te krijgen, maar uiteindelijk is het dan toch aangekomen. De machine werkt perfect en voldoet aan mijn verwachtingen. Alleen jammer dat het allemaal zo lang heeft geduurd en de communicatie met het bedrijf niet vlot verliep.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ultrasone reiniger

  Ik heb deze reiniger nu al 8 maanden en hij is al kapot gegaan. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en moest foto's sturen. Na veel gedoe hebben ze uiteindelijk een nieuwe reiniger gestuurd. Ik ben blij dat het probleem is opgelost, maar het was wel een gedoe.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een elektrische boormachine

  Ik had een elektrische boormachine besteld op de website van het bedrijf en zou het vandaag geleverd moeten krijgen. Helaas heb ik tot op heden nog steeds niets ontvangen. De levering verloopt via DPD en het is frustrerend dat wanneer je contact met hen opneemt, je te horen krijgt dat het tot 4 werkdagen kan duren voordat ze je klacht behandelen. Dit soort service is onacceptabel en ik heb meteen gevraagd om mijn geld terug te krijgen en wil de aankoop annuleren. Ik vind het teleurstellend dat ze ervoor hebben gekozen om met DPD te verzenden en ik zal in de toekomst niet opnieuw iets kopen bij een webshop die deze koerierdienst gebruikt. Ik hoop dat mijn geld onmiddellijk wordt teruggestort, maar gezien de eerdere ervaringen van andere klanten ben ik er niet gerust op. Ik ben benieuwd of ze me positief kunnen verrassen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Airbrush dual action setje

  Ik heb mijn Airbrush dual action setje begin november besteld en alles kwam netjes en op tijd binnen, ondanks de drukte rond de feestdagen. Het setje was van goede kwaliteit en was goed geprijsd. Ik ben echt blij met mijn aankoop en kan geen enkele klacht bedenken.


Anderen bekeken ook