ErvaringenSite

  Ervaringen Vevor

  Bent u op zoek naar nieuw materieel voor op de boerderij en kan uw huidige leverancier u niet helpen? Bent u voor uw keuken van uw restaurant op zoek naar een nieuwe ijsmachine? Of misschien wel naar nieuwe lepels voor uw heftruck? Dan kan de website van Vevor wellicht een uitkomst zijn. Ze claimen kwalitatief hoogwaardig zwaar materieel en gereedschap aan te bieden voor een gunstige prijs. Dit klinkt natuurlijk erg goed, maar vanachter de computer erg lastig te controleren. Hier op ErvaringenSite helpen we u bij het scheppen van een gedegen beeld van het bedrijf Vevor en haar producten. U kunt hier namelijk reviews van anderen lezen die u voor zijn gegaan. U leest meningen en ervaringen over het bedrijf en deze zouden u in staat moeten kunnen stellen om een weloverwogen keuzes te maken om al dan niet zaken te doen met Vevor.

  Over Vevor

  Vevor is een van oorsprong Amerikaans bedrijf met haar hoofdkantoor in Los Angeles. Het bedrijf is opgericht in 2007 en is gespecialiseerd in zwaar materieel en gereedschap. Haar producten worden in meer dan 200 landen verkocht en hebben in totaal meer dan 10 miljoen klanten wereldwijd. Naast de voorraad in Amerika hebben ze nog zeventien magazijnen in diverse landen, zo ook drie stuks in Europa. Door deze wereldwijde dekking te hebben kan men snel en secuur leveren. De producten die Vevor verkoopt zijn allen van hoge kwaliteit en worden strikt gecontroleerd. Door de rechtstreekse handelgarandeert men lage prijzen. Wanneer na levering de producten niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u deze geheel kosteloos retourneren. Dient u hier hulp bij te hebben of wanneer u andere vragen heeft, dan kunt u vierentwintig uur per dag de klantenservice

  De klinisch fysicus - Algemeen

  Producten en diensten Vevor

  Zoals Vevor het zelf zegt verkopen ze zwaar materieel en gereedschap voor een lage prijs. Kijkend naar het gehele assortiment dan worden de meer dan tienduizend producten verdeeld over verschillende productgroepen, zoals; Handgereedschap, Elektrisch gereedschap, Materiaal behandeling, Restaurant & Voedselvoorziening, Laboratorium, Kantoor spullen, Gras en Tuin, Loodgieters, Agrarisch materieel en als laatste groep Kunst & Ambacht & Naaien. Ieder productgroep heeft vervolgens weer diverse subgroepen waar de producten onder vallen. De producten kunnen gefilterd worden op prijs, datum van uitgifte en op meest verkocht. Per aangeboden product wordt er uitgebreid informatie verstrekt, met ook de bijbehorende specificaties.

  Ervaringen, mening, klachten Vevor

  Bent u bekend met Vevor en haar uitgebreide assortiment? Heeft u wellicht in het verleden eens iets bij het bedrijf gekocht? Of bent u misschien een terugkerende klant en heeft u voor uw bedrijf meerdere producten via hun webshop aangeschaft? Weet u te vertellen of ze betrouwbaar zijn als het gaat om zaken doen? Wanneer u een mening over het bedrijf kunt vormen, dan horen we u graag. We willen u dan vragen om alstublieft hier op onze site een review achter te laten en naast uw mening ook uw ervaringen met het bedrijf met ons te delen. Uw informatie en misschien ook wel klachten over het bedrijf helpen anderen bij het krijgen van een helder beeld van Vevor en haar producten. Daarvoor op voorhand dank!

  Vevor
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vevor

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vevor een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vevor. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vevor actief?

  Vevor is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vevor gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.