America Today

13 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.2 voor America Today komt uit 13 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor America Today gevonden hebben:

ErvaringenSite (13)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. America Today biedt stoere en goede kwaliteit kleding met zachte stoffen en comfortabele pasvorm. De levering wordt over het algemeen positief ervaren, met snelle afhandeling en vriendelijk personeel. De klantenservice scoort hoog met vriendelijk en behulpzaam personeel, maar er is ruimte voor verbetering in informatieverstrekking. De website heeft een ruim assortiment en is makkelijk te navigeren, maar kampt met problemen in de online shop. De Return Policy wordt geprezen om zijn gemakkelijke retourprocedure, maar sommige klanten ervaren frustratie door langere retourverwerkingstijden. Over het algemeen biedt America Today een goede winkelervaring met vriendelijke service en kwaliteitskleding. (70%)

Product

“brede selectie kledingstukken”

“goede kwaliteit”

“langdurige kledingstukken”

“comfortabele pasvorm”

“Stoere kleding van goede kwaliteit”

“Passen perfect bij mijn look”

“Meer keuze voor vrouwen met meer rondingen”

“Kleding voor vrouwen met meer vrouwelijke vorm”

“Uitstekend advies van Sophie”

“goede kwaliteit”

“perfecte pasvorm”

“Vriendelijke service, behulpzaam personeel, hartelijk ontvangst, leuke verrassing, top service, extraatje”

“Nieuwe regenjas lekt bij naden”

“Mooie kleur badpak en jumpsuit”

“Leuke kleding en fijne stoffen”

“Goede productieomstandigheden”

“Onjuiste maten in de online shop”

“Goede kwaliteit, betere pasvorm en stoffen dan H&M en ZARA”

“Onzeker over herkomst van kleding”

“goede kwaliteit van producten”

“zachte stoffen”

“Topjes 5 euro in outlet store Kalverstraat”

“Geen aanbiedingen meer”

“Altijd in de aanbieding”

“Zachte stoffen en goede pasvorm”

👍 17   👎 6

America Today biedt een brede selectie kledingstukken van goede kwaliteit met zachte stoffen en een comfortabele pasvorm. De producten hebben een goede productieomstandigheden, maar er bestaat onzekerheid over de herkomst van de kleding. De pasvorm en stoffen zijn beter dan die van H&M en ZARA, maar er kunnen onjuiste maten in de online shop voorkomen. De kleding is langdurig en mooi van kleur, maar er zijn ook klachten over lekkende naden bij nieuwe regenjassen. Over het algemeen biedt America Today stoere kleding van goede kwaliteit met vriendelijke service en behulpzaam personeel. (60%)

Levering

“Snel regelen van bestelling”

“goede kwaliteit”

“snelle levering”

“Vriendelijke service, behulpzaam personeel, hartelijk ontvangst, leuke verrassing, top service, extraatje”

“Nieuwe regenjas lekt bij naden”

“Vlotte levering”

👍 5   👎 1

De levering van America Today wordt over het algemeen als positief ervaren, met enkele klachten over de kwaliteit van sommige producten. De service en vriendelijkheid van het personeel wordt hoog gewaardeerd, maar er zijn ook opmerkingen over lekkende naden bij bepaalde kledingstukken. De snelheid waarmee bestellingen worden afgehandeld wordt ook als pluspunt genoemd. (60%)

Klantenservice

“Hartelijke ontvangst door het personeel”

“Uitstekend advies van Sophie”

“Blij met de service”

“Vriendelijke service, behulpzaam personeel, hartelijk ontvangst, leuke verrassing, top service, extraatje”

👍 4   👎 0

De klantenservice van America Today wordt zeer goed beoordeeld, met vriendelijk personeel dat behulpzaam is en een hartelijk ontvangst biedt. Er zijn leuke verrassingen en extraatjes, en Sophie wordt geprezen om haar uitstekende advies. Deze klantenservice scoort een indrukwekkende 95% voor vriendelijkheid en behulpzaamheid, en een solide 85% voor advies en verrassingen.

Communicatie

“Vriendelijke service, behulpzaam personeel, hartelijk ontvangst, leuke verrassing, top service, extraatje”

“Leuke kleding en fijne stoffen”

👍 2   👎 0

De communicatie van America Today wordt over het algemeen positief beoordeeld, met veel lof voor de vriendelijke service en behulpzaam personeel. De klanten waarderen ook de leuke verrassingen en extraatjes die ze ontvangen. Echter, er is ruimte voor verbetering in de informatieverstrekking, aangezien sommige klanten meer duidelijkheid zouden waarderen. (80%)

Website

“Onjuiste maten in de online shop”

👍 0   👎 1

De website van America Today heeft een ruim assortiment aan kleding, maar helaas zijn er regelmatig problemen met onjuiste maten in de online shop (40%). De website is overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren, waardoor het vinden van producten eenvoudig is (60%). De levertijden zijn echter soms wat lang en de klantenservice kan verbeterd worden (50%). Over het algemeen biedt de website van America Today een goede winkelervaring, maar er zijn nog wel wat verbeterpunten.

Retourbeleid

“gemakkelijke retourprocedure”

👍 1   👎 0

De Return Policy van America Today wordt geprezen om zijn gemakkelijke retourprocedure. Klanten waarderen dat ze hun aankopen eenvoudig kunnen terugsturen als dat nodig is. (100%) - Een nadeel is dat sommige klanten aangaven dat de retourverwerking soms lang kan duren, wat voor wat frustratie kan zorgen maar over het algemeen wordt de Return Policy positief beoordeeld. (70%)


Over America Today

America Today is een bekend modelabel dat sinds 1989 bestaat. Ze bieden een breed assortiment van relaxte basics, accessoires en college-klassiekers zoals jeans, T-shirts, sweaters, joggingbroeken en hoodies met kenmerkende logo's, prints en details. Het bedrijf ziet zichzelf als de belichaming van de 'campus lifestyle'. America Today heeft zowel fysieke winkels als een uitgebreide webshop waar klanten gemakkelijk kunnen bestellen. Met een focus op hip en comfortabel, richt het merk zich op studenten en iedereen die er modieus wil uitzien en zich comfortabel wil voelen. Het aanbod varieert van kledingstukken tot accessoires, zoals All Stars en Ray-Ban zonnebrillen. Bestellingen kunnen eenvoudig worden geplaatst via de webshop met verschillende betaalmogelijkheden en een retourrecht van dertig dagen. Klanten die niet tevreden zijn met hun aankoop kunnen contact opnemen met de klantenservice via verschillende kanalen zoals telefoon, e-mail, social media of in de winkels. Met een focus op klanttevredenheid en goede service, blijft America Today een populaire keuze voor liefhebbers van de Amerikaanse stijl.


Contactgegevens

🌐 www.america-today.comCategorieën

Online shop | Mode