America Today

13 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.2 voor America Today komt uit 13 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor America Today gevonden hebben:

ErvaringenSite (13)

Ervaringen met Klantenservice Klantenservice

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De klantenservice van America Today wordt zeer goed beoordeeld, met vriendelijk personeel dat behulpzaam is en een hartelijk ontvangst biedt. Er zijn leuke verrassingen en extraatjes, en Sophie wordt geprezen om haar uitstekende advies. Deze klantenservice scoort een indrukwekkende 95% voor vriendelijkheid en behulpzaamheid, en een solide 85% voor advies en verrassingen.

“Hartelijke ontvangst door het personeel”

“Uitstekend advies van Sophie”

“Blij met de service”

“Vriendelijke service, behulpzaam personeel, hartelijk ontvangst, leuke verrassing, top service, extraatje”

👍 4   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Tibo De Cock - 4 maanden geleden

  • Hartelijke ontvangst door het personeel
  • Uitstekend advies van Sophie
  • Snel regelen van bestelling
  • Blij met de service

Elisa - 7 maanden geleden

  • Vriendelijke service, behulpzaam personeel, hartelijk ontvangst, leuke verrassing, top service, extraatje