America Today

13 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.2 voor America Today komt uit 13 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor America Today gevonden hebben:

ErvaringenSite (13)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van America Today heeft een ruim assortiment aan kleding, maar helaas zijn er regelmatig problemen met onjuiste maten in de online shop (40%). De website is overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren, waardoor het vinden van producten eenvoudig is (60%). De levertijden zijn echter soms wat lang en de klantenservice kan verbeterd worden (50%). Over het algemeen biedt de website van America Today een goede winkelervaring, maar er zijn nog wel wat verbeterpunten.

“Onjuiste maten in de online shop”

👍 0   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Kim - 9 jaren geleden

  • Leuke kleding en fijne stoffen
  • Goede productieomstandigheden
  • Onjuiste maten in de online shop