America Today

13 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.2 voor America Today komt uit 13 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor America Today gevonden hebben:

ErvaringenSite (13)

Ervaringen met Communicatie Communicatie

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De communicatie van America Today wordt over het algemeen positief beoordeeld, met veel lof voor de vriendelijke service en behulpzaam personeel. De klanten waarderen ook de leuke verrassingen en extraatjes die ze ontvangen. Echter, er is ruimte voor verbetering in de informatieverstrekking, aangezien sommige klanten meer duidelijkheid zouden waarderen. (80%)

“Vriendelijke service, behulpzaam personeel, hartelijk ontvangst, leuke verrassing, top service, extraatje”

“Leuke kleding en fijne stoffen”

👍 2   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Elisa - 7 maanden geleden

  • Vriendelijke service, behulpzaam personeel, hartelijk ontvangst, leuke verrassing, top service, extraatje

Kim - 9 jaren geleden

  • Leuke kleding en fijne stoffen
  • Goede productieomstandigheden
  • Onjuiste maten in de online shop