Auto europe Reviews: Deel je review & Lees ervaringen!

Alle reviews

Auto europe

56% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

C
christel
Auto gehuurd in Catania; via AUto Europe bij Budget; kregen aanbod voor "grotere wagen" maar dat hebben we geweigerd; net als de bijkomende verzekering waarvoor we via Autoeurope de resti...Lees verder
J
Jordy Hoppema
ALTIJD voor deze gasten gaan. Ik weet niet hoe ze het doen, maar ga maar eens vergelijken bij het daadwerkelijke bedrijf waar je de auto uiteindelijk ophaalt (sixt / europcar / hertz etc). Deze pri...Lees verder
M
Mike
Bestel proces is echt ruk. Klopt, je moet wel een paar keer proberen voordat je je bestelling kan plaatsen. Maar goedkoop is het wel en prima (nieuwe) autos. Het afhaalpunt dat als schiphol staat a...Lees verder
M
Manon Bakker
ben eigenlijk gewend om bij Europcar te huren, maar er zat een vestiging van Auto Europe dichter bij mijn vakantieadres. Alles ging goed, de reservering ging prima en we kregen een goede auto mee. ...Lees verder
W
Wouters Joseph
Gevraagde auto niet beschikbaar, voorstel voor up grade tegen betaling, extra verzekering moeten nemen. Nu een brief voor het betalen van schade via inningkantoor Shakespeare Martineau Birminham. ...Lees verder

Alle reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goede ervaring - budget Catania

  Auto gehuurd in Catania; via AUto Europe bij Budget; kregen aanbod voor "grotere wagen" maar dat hebben we geweigerd; net als de bijkomende verzekering waarvoor we via Autoeurope de restitutie hadden genomen. Waarborg voor tank is 60 EUR; wat ook de prijs bleek voor het voltanken : EERLIJKE waarborg; Andere waarborgen voor de verzekeringen werden blijkbaar niet gereserveerd.
  In Catania moet je niet naar AutoEurope in de luchthaven, zoals aangegeven op de voucher en de info , maar direct naar de auto-dealer. in dit geval Budget en die zit buiten het luchthavengebouw , even verderop.
  check wagen bij afhaling : OK; de schade onderaan de bumper wilde men wel niet aanduiden want daar ging men toch niet op controleren bij terugname; even aangedrongen en foto's genomen maar uiteindelijk ook OK bij teruggave (inderdaad geen controle onderaan de bumper).
  Auto was relatief nieuw : slechts 7000 km op de teller.
  In Sicilie zijn de wegen slecht (een collega heeft voor een lekke band 160 EUR opgehoest) ; een verzekering voor banden kan wel eens nuttig zijn. In Sicilie zijn er onverlichtte tunnels ... zorg dat je weet hoe de lichten werken (niet meer evident met al die automatische opties).
  Zeer vlotte afwerking ophaling en terugname - eerlijke waarborg brandstof - positief verhaal.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goedkoper huren

  ALTIJD voor deze gasten gaan. Ik weet niet hoe ze het doen, maar ga maar eens vergelijken bij het daadwerkelijke bedrijf waar je de auto uiteindelijk ophaalt (sixt / europcar / hertz etc). Deze prijzen zijn echt superduur ten opzcithe van wat je betaalt bij auto europe. Terwijl ze uiteindelijk gewoon een tussenpersoon zijn voor de autoverhuur bedrijven. Ik had een prima auto van europcar uiteindelijk voor 2 weken voor maar 400 euro. Bij europcar zelf was dat over de duizend. Enige is dat je wel even moet opletten dat je bijvoobeeld geen winterbanden erbij kunt huren. Dus als je op wintersport gaat dan moet je dus wel opletten. En ik weet niet wat er gebeurd als je gesodemieter hebt of schade enzo want dat heb ik nog niet gehad. Ook krijg je waarschijnlijk niet precies de auto die je uitzocht. (altijd de " vergelijkbare" auto) maar die zijn natuurlijk ook prima, zeker voor die prijs!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vet goedkoop

  Bestel proces is echt ruk. Klopt, je moet wel een paar keer proberen voordat je je bestelling kan plaatsen. Maar goedkoop is het wel en prima (nieuwe) autos. Het afhaalpunt dat als schiphol staat aangegeven is niet echt schiphol, want ze brengen je met een busje eerst zon beetje naar haarlem. Maar dat is ok, de service is goed (brengen en halen naar het afhaalpunt) en voor die prijs heb ik best een ritje van 15 minuten in een busje voor over. Let wel op dat je je credit card bij je hebt en ook op jouw naam staat, daar doen ze nog wel eens moeilijk over. Anders dan dat, goed en goedkoop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  auto huren op vakantie

  ben eigenlijk gewend om bij Europcar te huren, maar er zat een vestiging van Auto Europe dichter bij mijn vakantieadres. Alles ging goed, de reservering ging prima en we kregen een goede auto mee. We moesten wel even wachten, want het was best druk, maar goed dat kan gebeuren. Inleveren ging ook goed, geen gekke rekeningen of niks.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Voucher 16287134 dd 11-05-2019 EuropCar Airport Edinburgh

  Gevraagde auto niet beschikbaar, voorstel voor up grade tegen betaling, extra verzekering moeten nemen.
  Nu een brief voor het betalen van schade via inningkantoor Shakespeare Martineau Birminham.
  Indien jullie mij kunnen helpen verneem ik het graag zodat ik de nodige informatie kan sturen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  problemen mastercard

  Voor onze vakantie aan het Gardameer boekten we bij autoeurope een auto vanaf de vlieghaven Bergamo op 22/9 ( Sicily by cars)
  Wij hadden vooraf alles netjes betaald met mijn mastercard en ook een 'super cover' verzekering geboekt.
  Ik had vooraf op de site de (engelstalige) algemene voorwaarden gelezen en daar vond ik geen hindernissen.
  Groot was onze verbijstering toen bij het afhalen de bediende doodleuk vertelde dat ik geen creditcard had ( mastercard via Argenta bank).
  Hij neemt mijn voucher met daaraan de 6 blz nederlandstalige algemene voorwaarden en wijst met de vinger direct naar een alinea op pag 5 waar staat dat mastercard wordt aanvaard maar daarachter iets van elektronische kaart en relief opdruk. Daarover staat niets in de engelstalige voorwaarden die ik vooraf gelezen had.
  Ik kon geen contact krijgen met autoeurope die zogezegd 24h bereikbaar zijn.
  Hij stelde me voor om rechtstreeks bij Sicily by cars een voertuig te huren, ik kon niet anders dan daarop in te gaan ( elders was het duurder). Eigenaardig genoeg was mijn creditcard nu wel ok.
  Ik heb later gebeld met autoeurope en het probleem uitgelegd en ze antwoordden me dat ze me zouden doorverbinden met de klantendienst. ik word verbonden met een nummer in Munchen waar ik uitsluitend in het engels mijn verhaal kwijt kan. Omdat ik dat onvoldoende beheers om die complexe situatie uit te leggen heb ik alles op mail gezet en tot op heden, na 14 dagen nog altijd geen antwoord gehad.
  De creditkaarten die recent uitgegeven worden zijn zonder in relief gedrukte nummers.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  loopt altijd gesmeerd

  Prima serviceverlener. Online boeken, betalen met creditcard, auto ophalen. Alles loopt altijd gesmeerd bij deze jongens.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Puur bedrog!

  Wij hebben een auto gehuurd via auto europe en dit bij de firma THRIFTY in de luchthaven van Alicante. Alles was op voorhand betaald, dus wij zijn zeer correct geweest.
  Bij aankomst hebben we de auto niet gekregen en dit omdat de credit kaart waarvan een garantie dient te worden genomen niet op naam staat van mijzelf maar van mijn man die ook mee was! Resultaat geld kwijt, geen auto, tenzij alternatief voor 3 keer de prijs die wij al hadden betaald en nog steeds geld kwijt!
  We hebben uiteraard autoeurope gebeld en daar hebben ze gezegd dat wij de voorwaarden maar moesten hebben gelezen. Daarop staat dat de hoofdbestuurder zijn naam,dezelfde moet zijn als die van de kredietkaart! Ronduit belachelijk! We zijn met taxi vertrokken en zijn onze vakantie in mineur gestart. NOOIT MEER autoeurope, ze weigeren zelf enige compensatie, uiteindelijk hebben we de auto niet gebruikt maar betalen we wel de omnium verzekering. Maw in gevolg van schade betaalt auto europe alle kosten dus een garantie via kredietkaart is zelfs overbodig. Puur bedrog!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  slechte ervaringen bestelproces

  ik heb minder positieve ervaringen met het huren hier, vooral met het bestelproces. kom er gewoon niet doorheen, je moet zoveel meuk invullen en telkens als je dat allemaal hebt gedaan, valt het weg. ERG irritant. Ik koos voor ze omdat ze goede prijzen hebben en nette auto's, maar als het zo lastig is om te bestellen of reserveren, dan haak ik af!

  Dit moest het maximale aantal sterren hebben!!!


Anderen bekeken ook

Rover merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Rover

0 reviews

De Autowereld en de Kracht van ReviewsDe wereld van de auto-industrie is een complexe en dynamische sector, waarin het belang van transparantie en ...

Alamo merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Alamo

6 reviews

Alamo: Ervaringen Kekke kar nodig om indruk te maken op je verkering of schoonfamilie? Voor wie tijdelijk behoefte heeft aan een auto, kan een huu...

Rent Cars merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Rent Cars

1 reviews

Welkom bij Rent Cars: Recensies, meningen en ervaringenOp ErvaringenSite hebben we een platform gecreëerd waar Belgische consumenten hun ervar...

Avis merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Avis

1 reviews

De Autoverhuurbranche en het Belang van ReviewsIn de autoverhuurbranche is het verkrijgen van klantfeedback van essentieel belang. Klanten vertrouw...