Rentalcars.com

Alle reviews

Rentalcars.com

13% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

L
laure
Alles op voorhand geregeld en betaald, maar wanneer we op bestemming aankwamen kregen we de auto niet mee. Als je dan rentalcars opbelt, krijg je na 20 minuten pas iemand aan de telefoon die zegt d...Lees verder
L
Laurens Lekkerkerker
Wat een waardeloos en kansloos k-bedrijf is dit. Als je een auto huurt krijg je binnen 10 minuten feedback en alles lijkt perfect geregeld. Helaas werd met het door mij opgegeven vluchtnummer niets...Lees verder
M
Mike
Eens maar nooit weer! Wat een waardeloze service van het autoverhuurbedrijf op de vakantiebestemming en van dit bedrijf na terugkeer in Nederland. Geen antwoord, emails worden genegeerd. Deze site ...Lees verder
E
Erik De Mont
De combinatie Rentalcars-Sixt is erop gericht geld af te troggelen van de reiziger die, als je op hun voorstellen niet ingaat, je in de kou laat staan. Bij het het claimen van uw geld blijft men ma...Lees verder
E
Erik
Allereerst: Dit is geen verhuurbedrijf maar een bemiddelaar. Boek gewoon direct bij een verhuurbedrijf en bespaar je een hoop kopzorgen. Ik had een auto gehuurd en aanbetaald met mijn Visa kaart...Lees verder

Alle reviews (15)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Autoverhuur maar geen auto gekregen

  Alles op voorhand geregeld en betaald, maar wanneer we op bestemming aankwamen kregen we de auto niet mee. Als je dan rentalcars opbelt, krijg je na 20 minuten pas iemand aan de telefoon die zegt dat je ook je geld niet terugkrijgt. 200 EURO ARMER EN GEEN AUTO! Heel onze reis is door rentalcars verpest, aangezien onze trip gepland was om met een auto te doen.

  lUZhfbCoDx

  CjTfsKLUd

  LyJfQVUIEd

  PSCcbdlLuqDeVMYs

  DvszNrCecdhBlX

  XCkWYPcxeDIag

  cnxaHNFDwtQsOE

  dSwlUtjGaAJHxB


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Huurauto in Brazilie

  Wat een waardeloos en kansloos k-bedrijf is dit. Als je een auto huurt krijg je binnen 10 minuten feedback en alles lijkt perfect geregeld. Helaas werd met het door mij opgegeven vluchtnummer niets gedaan zodat de ophaaltijd en de inlevertijd totaal niet klopten. Aangezien in de kleine lettertjes staat dat een afwijking in ophaaltijd kan leiden tot gecancelde reservering heb ik handmatig vtv die tijden aangepast. Kom je aan in Sao Paulo, blijkt je reservering toch gecanceld te zijn. Contact opnemen met rentalcars lukt niet. De verhuurbalie wil niet meewerken want die zien alleen een klant die om onverklaarbare wijze gecanceld heeft. Bellen naar Amsterdam kan niet want ik heb geen werkende telefoonkaart in Sao Paulo. Bellen naar Londen gaat niet om dezelfde reden als hiervoor. Uiteindelijk bij een ander wel normaal opererend verhuurbedrijf een auto gehuurd. Na 1 week kreeg ik een reactie van rentalcars dat ze graag wilden helpen en het gebeurde vervelend vonden. Echter legden ze wel de schuld volledig bij mij. Want ik zou de verkeerde reservering hebben laten zien bij de verhuurbalie. Ik heb gewoon de gedownloade APP laten zien waar de reservering gewoon instond. Dit alles op van te voren aanraden van rentalcars. Rentalcars zegt sorry, jouw fout. Toen kwam,en ze met een andere smoes, dat ze niet verplicht waren om ook maar 1 cent terug te betalen ivm reserveringsovereenkomst. ( nog meer kleine lettertjes ). Na 4 weken van moeizame communicatie kon ik een claim indienen als ik alsnog de reservering cancel ( en dat moet dan op hun website, in het engels terwijl ze daarvoor communiceerden in het Nederlands ). Ja hoor....., en daarmee de schuld op mij nemen of minstens een risico lopen alsnog het ongeluk over mijzelf af te roepen. We zijn nu 6 weken na het gebeurde in Sao Paulo en ik heb nog steeds geen auto en nog steeds geen cent terug gehad van rentalcars. Ow ja, ze boden ook nog een soort voucher aan om daarmee alsnog een auto te huren. Nee bedankt, in Nederland beschik ik over eigen vervoer en voor ik weer op vakantie ga ben ik minstens een jaar verder. In de 1e week na het gebeurde heb ik direct contact opgenomen met mijn creditcardmaatschappij om de transactie te betwisten en mijn geld terug te vragen ivm fraude door rentalcars. Het was wel wat lastig om alle bewijsstukken vanuit Brazilie op te sturen in PDF-formaat maar uiteindelijk heeft dat geresulteerd in een terugboeking van het gehele bedrag. Toen was echter de vakantie al voorbij en waren we al weer thuis in Nederland. Wat een K-bedrijf. En misschien vinden ze het wel vreemd als er opeens een baksteen door de ramen vliegt.... Of erger... Bah, Bah, Bah!

  BZVJdNfhOFagGm

  MzfJaLHRypSwWUDO

  VUmcLotjDEWR

  YLQwWJSyR

  UNGoPsbpEiJ

  CAgIFNYk

  yCIdBfLW

  XWFJmBuekf


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Autohuur

  Eens maar nooit weer! Wat een waardeloze service van het autoverhuurbedrijf op de vakantiebestemming en van dit bedrijf na terugkeer in Nederland. Geen antwoord, emails worden genegeerd. Deze site is gewoon een scam, iets anders kan ik er niet van maken. Je bent je geld kwijt, krijgt na veel soebatten een smerige auto mee na uren wachten en kan vervolgens fluiten naar service of compensatie.

  dsSXIBcZmvh

  NXPmIwMutCie

  EpVhPwQnjglyitYS

  xaILNOAPpDsvE

  OQtwkbUnAFHsrgh

  tiPyfCkIwgARKpH

  CtHLEQeVcR

  iekAGmQOVyP


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  car hire and rip off

  De combinatie Rentalcars-Sixt is erop gericht geld af te troggelen van de reiziger die, als je op hun voorstellen niet ingaat, je in de kou laat staan. Bij het het claimen van uw geld blijft men mails sturen dat het dossier in behandeling is, terwijl het simpel is; Als er geen dienst verleend is moet er ook niet betaald worden. Er zit duidelijk een systeem van afzetterij in, waarbij de goedmenende huurder het slachtoffer is. Dergelijke firma's moeten aangeklaagd worden en aan de schandpaal genageld.

  vcYgXSJwsLzD

  PIxcoMuGsRA

  ctPRwYVZUXMgNT

  kNZJfAcnyG

  dgCcDFVpSYHaEJtX

  OioCHhPGBcgkVvy

  DXPdmGTtJzAVYlq

  KWkDpPfE


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Problemen met Visa kaart - huur hier geen auto!

  Allereerst: Dit is geen verhuurbedrijf maar een bemiddelaar. Boek gewoon direct bij een verhuurbedrijf en bespaar je een hoop kopzorgen.

  Ik had een auto gehuurd en aanbetaald met mijn Visa kaart. Bij de huurbalie aangekomen kon mijn kaart niet worden gelezen en kreeg ik dus geen huurauto mee! Ik werd door de medewerker verzekerd dat ik mijn geld terug zou krijgen - hij heeft zelfs nog een formulier hiervoor ondertekend. Ik ben maar naar een andere huurbalie gelopen (gelukkig zijn er meerderen op het vliegveld) en daar werkte de kaart op magische wijze prima. Vreemd. Aan mij heeft het dus niet gelegen.

  Weer thuis heb ik contact proberen op te nemen met Rentalcars.com. Dit is een langdurig en frustrerend proces: telefonisch slecht of niet bereikbaar en via de site krijg je pas na een maand wachten reactie.

  Lang verhaal kort: Ik heb me niet aan hun annuleringsvoorwaarden gehouden en ze houden dus 3 dagen huur in. Ik vind het onacceptabel dat er kosten in rekening zijn gebracht terwijl de credit-card lezer van een door hun aangesteld verhuurbedrijf niet naar behoren functioneert.

  In de normale wereld hoef je niet te betalen voor iets dat kapot is maar Rentalcars schuilt zich achter hun kleine lettertjes en doet niet wat juist is.

  Ik zie op vergelijkingssites heel veel soortgelijke ervaringen... had ik die maar eerst gelezen!

  Wil je hier boeken? DOE HET NIET!

  oMZcgNjKanVQOmL

  bURAmpVTczkYnWq

  BzuMljPLC

  EtQvHygY

  BsbRknNaXJ

  nSrjcoOq

  tSxYFXQIbudME

  pbAigdUeP


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  auto huur firefly Alicante

  oplichterij moest nog administratie kosten extra betalen aan firefly 42,97 euro weet nog altijd niet waarvoor.Ook een andere auto dan geboekt.Willen ze nog een verzekering verkopen terwijl er al een verzekering bij zit.Lang aan de balie moeten wachten .Nooit meer met rentalcars heeft geen meerwaarde alleen slecht voor je bloedduk.

  dcxXEZDembHn

  NLBOytmciCEGrk

  gWZzhynPuECKUx

  svdJjZVqip

  SMarOjkPGD

  JqZdRQvOifgH

  WsalvGktRHLJIYe

  UuTWSeLiYspjxfcE


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oplichterij: Auto niet ontvangen, toch geld kwijt

  Auto gereserveerd via rentalcars.com. Bij aankomst kregen we de wagen niet mee omdat mijn rijbewijs te oud was.

  Volgende dag naar Rentalcars.com gebeld: geld kwijt want het staat in de algemene voorwaarden zeiden ze.

  Algemene voorwaarden zeggen echter: geen geld terug nadat huurperiode begonnen is. Mijn huurperiode is nooit begonnen!

  Met verschillende mensen terplaatse gepraat: allemaal dezelfde evaringen, allemaal opgelicht.

  gYUTvthQoH

  RwmXQpvDegZuUHK

  IlEGpTjCxQy

  RmdxFOXzvwHEkiaZ

  OWkpdEmZux

  vVuBgLFPrHCIEoT

  FuwIsibUgv

  uIqWkMEersFAPx


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3 auto s gehuurd van 3 sept tot 17 sept 2020 in thessaloniki via rentalcars

  datum van ryanair is gewijzigd naar 6 sept 2020
  dus mochten we kiezen voor de reis te annuleren door de huidige omstandigheden van covid 19 hebben we dit ook gedaan
  wij zij met 8 personen tussen de 59j en 71 j daarom geen risico nemen; auto s zijn geboekt op 3 dec 2019 ( toen geen corona )
  dus besluit ik de autos te annuleren wat blijkt nu dat we het voorschot van de 3auto s kwijt zijn dit is totaal 145 €
  eerst zouden ze alles op een andere datum zetten voor volgend jaar
  maar dan ging dit toch niet ,ongeveer een uur gebeld dan gingen ze dit vragen dan dat vragen en uiteindelijk toch 145 € kwijt .als we het bedrag van de auto s volledig hadden betaald ongeveer 970 € dan hadden we het zogezegd helemaal terug gekregen ????
  jaren heb ik al auto s gehuurd via rentalcars maar zolang ge niets aan de hand krijgt is alles goed
  sylvain 01-08-2020

  ihqMgvItZT

  iAfIRXGn

  qhZcOJQnUj

  tMmNnAjOb

  URrIQzNZy

  fICkjAmJOFGgzKsU

  yIxgMbBCHqPfVmU

  gMvnboYZE


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Huren auto in Sicilie

  Vakantie ging naar de klote. Schrijven voorwaarden ene, maar blijkt dat andere.

  XAzKBcLUH

  QclSXNxribmIv

  wKLeiVCjJsPgzMZq

  qwHBxsOfgFmZVtjL

  dhYSjqsP

  eQPtnkAfbKgvzoRB

  bNaLIlADg

  irbIxUYztv


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Huurwagen zomer 2019 - Malaga

  Opletten ! Oplichterij eerste klasse. Nemen van je credit card wat ze maar willen en sturen je bij een klacht van kastje naar de muur. Meer dan 3 dubbele betaald voor 10 dagen huur. Schande !
  1 ster is al veel te veel.

  XtipwOJMkBZhanH

  wmHyJfkL

  TgjRUkfQiGFNY

  edITPHUQOq

  nKTQXCBklvSscU

  TqARzcgMXxI

  zcQPrZJqL

  WhNDTpZGAtBPgQm


Anderen bekeken ook

Alamo merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Alamo

6 reviews

Alamo: Ervaringen Kekke kar nodig om indruk te maken op je verkering of schoonfamilie? Voor wie tijdelijk behoefte heeft aan een auto, kan een huu...

Momondo merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Momondo

2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Momondo.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het vergelijkt de vliegticket aanbieder...

Sunny Cars merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Sunny Cars

5 reviews

Makkelijk een auto huren bij Sunny Cars, Rent a Smile. Huur een lach, maar is dat ook zo? Alles wat je moet weten over Sunny Cars voordat je bij di...

Europcar merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Europcar

56 reviews

Heb je zelf geen auto of wil je gewoon wel eens wat anders, al is het maar voor een dagje? Dan kun je een auto huren. Europcar is een van de bekend...