Rentalcars Reviews

: 18
61% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

A
Amber
Ik had een fijne ervaring met het boeken van mijn huurauto, maar soms had ik wat problemen met betalen via de app. Gelukkig werkte de website beter en kon ik daar uiteindelijk mijn extra verzekerin...Lees verder
M
Martin
Toen ik een auto wou reserveren via de website, heb ik per ongeluk een foutje gemaakt en de auto op de verkeerde naam geboekt. Dat zorgde voor problemen toen ik de auto wou ophalen, want de naam op...Lees verder
I
Ilias
Het was echt geweldig om een huurauto te regelen via Rentalcars! Tijdens de meivakantie kregen we een bijna nieuwe Nissan Qashqai van Herz op Faro Airport. Alles was helemaal in orde, van de verzek...Lees verder
T
tess
Onlangs heb ik een huurauto geboekt met volledige dekking. Tijdens mijn trip heb ik helaas schade opgelopen door een parkeerpaaltje. Gelukkig kreeg ik binnen 2 dagen na mijn melding de volledige 45...Lees verder
L
liam
Ik had een super fijne ervaring met de autoverhuur! Ik kon de auto oppikken op de luchthaven en de medewerker stond al klaar voor mij. Het vertrek verliep vlot en het terugbrengen was ook geen enke...Lees verder

Alle reviews (18)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Huurauto boeken

  Ik had een fijne ervaring met het boeken van mijn huurauto, maar soms had ik wat problemen met betalen via de app. Gelukkig werkte de website beter en kon ik daar uiteindelijk mijn extra verzekering toevoegen. Het leek alsof het lag aan de verhuurmaatschappij. Na het maken van een andere keuze lukte het wel om de verzekering toe te voegen. Het annuleren van een andere reservering was gemakkelijk. Over het geheel genomen vond ik de site betrouwbaar en was de klantenservice goed telefonisch bereikbaar.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Foutieve boeking

  Toen ik een auto wou reserveren via de website, heb ik per ongeluk een foutje gemaakt en de auto op de verkeerde naam geboekt. Dat zorgde voor problemen toen ik de auto wou ophalen, want de naam op de creditcard moest overeenkomen met die van de boeking. Gelukkig was de klantendienst super behulpzaam en hebben ze een oplossing gevonden voor mij. Ik kon een nieuwe boeking maken en de vorige werd geannuleerd en terugbetaald. Echt een top service van hen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn huurauto bij Rentalcars

  Het was echt geweldig om een huurauto te regelen via Rentalcars! Tijdens de meivakantie kregen we een bijna nieuwe Nissan Qashqai van Herz op Faro Airport. Alles was helemaal in orde, van de verzekering tot het terugbrengen van de auto. We hebben geen enkel probleem gehad tijdens ons verblijf en het inleveren ging ook vlot. Het enige minpuntje vond ik de hoge borg en de brandstofkosten. Maar over het algemeen was het echt een geweldige ervaring!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Huurauto met volledige dekking

  Onlangs heb ik een huurauto geboekt met volledige dekking. Tijdens mijn trip heb ik helaas schade opgelopen door een parkeerpaaltje. Gelukkig kreeg ik binnen 2 dagen na mijn melding de volledige 450 euro vergoed. Dit is precies de service die je mag verwachten van een verhuurbedrijf. Als blije klant kan ik dit alleen maar positief aanbevelen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangename autoverhuurervaring

  Ik had een super fijne ervaring met de autoverhuur! Ik kon de auto oppikken op de luchthaven en de medewerker stond al klaar voor mij. Het vertrek verliep vlot en het terugbrengen was ook geen enkel probleem. De medewerker was echt vriendelijk en behulpzaam, wat alles nog beter maakte.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slecht bereikbaar bedrijf voor klachten

  Ik ben echt teleurgesteld omdat we al dagenlang proberen om contact op te nemen met het bedrijf via de telefoon, maar het lukt gewoonweg niet. Zelfs nadat we een klachtenformulier online hebben ingevuld, hebben we nog steeds geen antwoord gekregen over de onterecht afgeschreven kosten van onze creditcard. Het is frustrerend, vooral omdat we een verzekering hebben afgesloten bij Rentalcars en toch lijkt het alsof dat geen enkel verschil maakt. We zullen zeker niet opnieuw een auto huren bij dit bedrijf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Auto huren in buitenland

  Auto's huren in verschillende landen is handig. Het is belangrijk om een goede prijs te krijgen en ik raad aan om full insurance te nemen voor de veiligheid. Het is ook fijn als je snel je geld terugkrijgt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Autohuur in Lissabon

  Echt waar, ik heb een auto gehuurd via jullie en de partner in Lissabon was geweldig. De auto was top, de service was vriendelijk en het terugbrengen verliep vlot. Geen klachten van mijn kant!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Autohuur in Panama Stad

  Tijdens onze reis van 2 tot 11 januari hebben we een auto gehuurd bij een verhuurbedrijf in Panama Stad. Het was echt een mooie trip, maar toen we de auto terugbrachten, was er plots een probleem. Het verhuurbedrijf beweerde dat er een extra bestuurder was toegevoegd aan de administratie, terwijl dat helemaal niet klopte. We hebben dit uitgelegd aan de vriendelijke medewerkster daar, die zei dat we niets extra moesten betalen. Maar toch hebben ze wel geld van onze creditcard afgeschreven. We hebben hen hierover gemaild, maar tot nu toe hebben we nog geen reactie gekregen of ons geld teruggekregen. Het is echt teleurstellend en onprofessioneel.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Auto gehuurd voor vakantie

  Het was echt heel makkelijk om online te boeken. Het oppikken en terugbrengen van de auto duurde niet lang (op de luchthaven van Genève, inclusief de shuttlebus). De auto was proper, zonder schade en modern. Maar opgelet! Je moet een creditcard hebben op dezelfde naam als de hoofdbestuurder, anders kan je in de problemen komen. En je betaalt voor volledige dagen, zelfs als je de auto slechts een paar uurtjes langer nodig hebt. Over het algemeen waren we wel tevreden met de auto en de service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pure diefstal bij ophaling

  Ik heb een volledige, maximale verzekering met de naam "Full protection insurance" genomen bij Rental Cars voor 64,68 euro. Ik betaalde op dit via de website van "Rental Cars" en ik kreeg de mail dat ik de maximale verzekering had. Maar toen ik de auto ophaalde bij "Italy Car Rent" in Pisa zeiden ze tegen mij dat de volledige verzekering die ik betaald had bij Rental Cars niet voor hen telt. Ik moest 197,99 euro extra betalen voor de volledige verzekering. Dat is 3 keer meer dan de initiële prijs die ik reeds betaald had. Toen ik probeerde uit te leggen dat ik dit al betaald had bij Rental Cars, werd ik er arrogant op gewezen dat dit voor hen niet telt en dat ik het geld maar terug moest vragen bij RentalCars. Dit is echt ongezien, daar sta je dan met 4 kinderen en je voelt je echt bestolen. Rental Cars zou betere afspraken moeten maken met haar partners Italy Car Rent want dit is pure diefstal.

  I took a full, maximum insurance called "Full protection insurance" from Rental Cars for 64.68 euros. I paid on this through the website of "Rental Cars" and I got the email that I had the maximum insurance. But when I picked up the car at "Italy Car Rent" in Pisa they told me that the full insurance I paid at Rental Cars does not count for them. I had to pay 197.99 euros extra for the full insurance. That is 3 times more than the initial price I had already paid. When I tried to explain that I had already paid this at Rental Cars, I was arrogantly told that this does not count for them and that I should just ask RentalCars for the money back. This is really unseen, there you are with 4 children and you really feel robbed. Rental Cars should make better arrangements with its partners Italy Car Rent because this is pure theft.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Huurauto Mex

  Bij het ophalen krijgen we te horen dat de wagen die we geboekt hadden niet meer beschikbaar is en dat wij moeten opleggen voor een grotere wagen. Dit wouden wij echter niet, maar anders zouden we geen wagen krijgen.
  Na terugkomst van onze reis hebben we een claim ingediend via rentalcars (staat ook letterlijk op hun website dat hier geen extra kosten voor aangerekend mogen worden) we krijgen echter een aantal flauwe excuses te horen en een terugbetaling zou niet mogelijk zijn. Blijkbaar zijn de verhuurbedrijven toch belangrijker dan de klanten die een auto huren ....


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Autoverhuur maar geen auto gekregen

  Alles op voorhand geregeld en betaald, maar wanneer we op bestemming aankwamen kregen we de auto niet mee. Als je dan rentalcars opbelt, krijg je na 20 minuten pas iemand aan de telefoon die zegt dat je ook je geld niet terugkrijgt. 200 EURO ARMER EN GEEN AUTO! Heel onze reis is door rentalcars verpest, aangezien onze trip gepland was om met een auto te doen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Huurauto in Brazilie

  Wat een waardeloos en kansloos k-bedrijf is dit. Als je een auto huurt krijg je binnen 10 minuten feedback en alles lijkt perfect geregeld. Helaas werd met het door mij opgegeven vluchtnummer niets gedaan zodat de ophaaltijd en de inlevertijd totaal niet klopten. Aangezien in de kleine lettertjes staat dat een afwijking in ophaaltijd kan leiden tot gecancelde reservering heb ik handmatig vtv die tijden aangepast. Kom je aan in Sao Paulo, blijkt je reservering toch gecanceld te zijn. Contact opnemen met rentalcars lukt niet. De verhuurbalie wil niet meewerken want die zien alleen een klant die om onverklaarbare wijze gecanceld heeft. Bellen naar Amsterdam kan niet want ik heb geen werkende telefoonkaart in Sao Paulo. Bellen naar Londen gaat niet om dezelfde reden als hiervoor. Uiteindelijk bij een ander wel normaal opererend verhuurbedrijf een auto gehuurd. Na 1 week kreeg ik een reactie van rentalcars dat ze graag wilden helpen en het gebeurde vervelend vonden. Echter legden ze wel de schuld volledig bij mij. Want ik zou de verkeerde reservering hebben laten zien bij de verhuurbalie. Ik heb gewoon de gedownloade APP laten zien waar de reservering gewoon instond. Dit alles op van te voren aanraden van rentalcars. Rentalcars zegt sorry, jouw fout. Toen kwam,en ze met een andere smoes, dat ze niet verplicht waren om ook maar 1 cent terug te betalen ivm reserveringsovereenkomst. ( nog meer kleine lettertjes ). Na 4 weken van moeizame communicatie kon ik een claim indienen als ik alsnog de reservering cancel ( en dat moet dan op hun website, in het engels terwijl ze daarvoor communiceerden in het Nederlands ). Ja hoor....., en daarmee de schuld op mij nemen of minstens een risico lopen alsnog het ongeluk over mijzelf af te roepen. We zijn nu 6 weken na het gebeurde in Sao Paulo en ik heb nog steeds geen auto en nog steeds geen cent terug gehad van rentalcars. Ow ja, ze boden ook nog een soort voucher aan om daarmee alsnog een auto te huren. Nee bedankt, in Nederland beschik ik over eigen vervoer en voor ik weer op vakantie ga ben ik minstens een jaar verder. In de 1e week na het gebeurde heb ik direct contact opgenomen met mijn creditcardmaatschappij om de transactie te betwisten en mijn geld terug te vragen ivm fraude door rentalcars. Het was wel wat lastig om alle bewijsstukken vanuit Brazilie op te sturen in PDF-formaat maar uiteindelijk heeft dat geresulteerd in een terugboeking van het gehele bedrag. Toen was echter de vakantie al voorbij en waren we al weer thuis in Nederland. Wat een K-bedrijf. En misschien vinden ze het wel vreemd als er opeens een baksteen door de ramen vliegt.... Of erger... Bah, Bah, Bah!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Autohuur

  Eens maar nooit weer! Wat een waardeloze service van het autoverhuurbedrijf op de vakantiebestemming en van dit bedrijf na terugkeer in Nederland. Geen antwoord, emails worden genegeerd. Deze site is gewoon een scam, iets anders kan ik er niet van maken. Je bent je geld kwijt, krijgt na veel soebatten een smerige auto mee na uren wachten en kan vervolgens fluiten naar service of compensatie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3 auto s gehuurd van 3 sept tot 17 sept 2020 in thessaloniki via rentalcars

  datum van ryanair is gewijzigd naar 6 sept 2020
  dus mochten we kiezen voor de reis te annuleren door de huidige omstandigheden van covid 19 hebben we dit ook gedaan
  wij zij met 8 personen tussen de 59j en 71 j daarom geen risico nemen; auto s zijn geboekt op 3 dec 2019 ( toen geen corona )
  dus besluit ik de autos te annuleren wat blijkt nu dat we het voorschot van de 3auto s kwijt zijn dit is totaal 145 €
  eerst zouden ze alles op een andere datum zetten voor volgend jaar
  maar dan ging dit toch niet ,ongeveer een uur gebeld dan gingen ze dit vragen dan dat vragen en uiteindelijk toch 145 € kwijt .als we het bedrag van de auto s volledig hadden betaald ongeveer 970 € dan hadden we het zogezegd helemaal terug gekregen ????
  jaren heb ik al auto s gehuurd via rentalcars maar zolang ge niets aan de hand krijgt is alles goed
  sylvain 01-08-2020


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Huren auto in Sicilie

  Vakantie ging naar de klote. Schrijven voorwaarden ene, maar blijkt dat andere.


Anderen bekeken ook