ErvaringenSite

  Ervaringen Discover Cars

  Er zijn inmiddels ontelbare mogelijkheden als je tijdens een reis een auto wilt huren. Er zijn naast lokale en internationale verhuurders ook bedrijven die zich richten op het vergelijken van de diverse prijzen en die dus als intermediair werken. Het is daarom soms niet makkelijk om het beste bedrijf te kiezen als je een auto nodig hebt. Je kunt daarom het beste luisteren naar wat andere huurders te zeggen hebben over al deze aanbieders. Zij doen dat in de vorm van reviews die zij op onze website plaatsen. Zo krijg jij een duidelijk overzicht over al deze bedrijven en kom je erachter hoe zij door klanten gewaardeerd worden.

  Over Discover Cars

  Discover Cars werkt zoals vele andere aanbieders van huurauto's als intermediair. Het bedrijf heeft geen wagenpark maar heeft contracten met grote verhuurmaatschappijen waardoor ze met scherpe tarieven kunnen werken. Zodoende is het bedrijf in staat om op meer dan 10.000 locaties in bijna 150 landen auto's te huur aan te bieden. De site vergelijkt de prijzen van de diverse verhuurders en zoekt de meest voordelige voor je op én laat je de prijzen inclusief alle verplichte extra kosten en belastingen zien. Het bedrijf werd op 16 juli 2013 opgericht als Discover Car Hire en de groei van het bedrijf in Europese bestemmingen heeft ertoe bijgedragen dat de naam in 2019 werd gewijzigd naar Discover Cars.com.

  22 april 2018

  De producten en service van Discover Cars

  De laatste jaren is de aanwezigheid van deze intermediair vooral gegroeid in landen zoals Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Marokko en Portugal. Maar ook in landen buiten Europa zoals Argentinië, Chili, Australië en zelfs bijvoorbeeld in Armenië kun je bij Discover Cars terecht. De meest populaire bestemmingen staan vermeld op de site van de verhuurder en je kunt voor de auto die jij nodig hebt makkelijk gebruik maken van de zoekmachine die je als eerste op de homepagina ziet. Zoals gezegd werkt het bedrijf samen met grote verhuurmaatschappijen maar ook met lokale kleinere maatschappijen die je normaal gezien waarschijnlijk over het hoofd zou zien. Enkele van de grote namen waarmee samengewerkt wordt zijn Hertz, Sixt en Centauro. Als je eenmaal je wensen hebt ingegeven krijg je alle locatie opties inclusief uitgebreide beschrijving te zien. Je kunt een reservering met PayPal of creditcard betalen. Om het je makkelijk te maken kun je een app voor Android of Apple downloaden.

  Reviews over Discover Cars

  Met zoveel verschillende aanbieders van huurauto's is het voor klanten belangrijk dat zij precies weten wat hen te wachten staat. Jij kunt daar als klant van Discover Cars aan bijdragen door een review over de site te schrijven. Publiceer deze beoordeling op onze website zodat iedereen kan lezen welke ervaring jij hebt opgedaan bij deze verhuurder. Vooral ook omdat het huren van een auto al begint op het moment dat je reserveert en pas stopt op het moment dat je hem op je bestemming weer hebt ingeleverd. Hoe was het bijvoorbeeld om de auto op te halen? Hoe vriendelijk waren de medewerkers ter plaatse? Was het eenvoudig om de auto weer in te leveren? Maar natuurlijk ook van belang is welke hulp er geboden wordt op het moment dat je een aanrijding of ongeval hebt gehad. Beschrijf daarom zo uitgebreid mogelijk over jouw ervaring met Discover Cars. Nieuwe klanten die deze verhuurder nog niet kennen zullen je bij voorbaat dankbaar zijn.

  Discover Cars
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Discover Cars

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Discover Cars een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Discover Cars. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Discover Cars actief?

  Discover Cars is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autoverhuur

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Discover Cars gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.