ErvaringenSite

    Ervaringen Auto europe

    Lees wat anderen zeggen over Autoeurope en vorm uw eigen beeld van dit autoverhuur bedrijf. Autoeurope zorgt ervoor dat u in slechts drie stappen uw eigen auto kunt huren met gegarandeerd de scherpste prijs. Er zijn geen annuleringskosten en zelfs het telefoonnummer om te annuleren is gratis. Ook zijn er geen creditcardkosten bij Autoeurope. Autoeurope is al sinds 1954 actief en heeft een klantenservice welke 7 dagen per week uitstekend te bereiken is. Ontdek de laatste autoverhuur aanbiedingen op Autoeurope. Lees op ErvaringenSite.be de laatste beoordelingen over dit bedrijf en weet dat u voor een goed bedrijf gekozen hebt.

    Over Autoeurope

    De jaren zestig waren het begin van de welvaart. Er startte een compleet nieuw tijdperk. Autoeurope wordt opgericht en het bedrijf ziet de beste mogelijkheden voor groei in de toekomst. Een innovatief concept om de Amerikanen te helpen om een auto in Europa te kunnen huren was geboren. Nu is het dus Auto Europe geworden! Een geweldig bedrijf.

    Het bedrijf is al meer dan zestig jaren actief in de autoverhuur en ze kunnen hun klanten een goede aanbieding doen in combinatie met een geweldige klantenservice. De tevredenheid van de klanten is de belangrijkste maatstaf voor Autoeurope.

    Waarom bij Auto Europe boeken?

    AutoEurope biedt altijd de laagste autohuur prijzen aan en garanderen ook de laagste autohuur prijzen. Als een klant ergens anders een betere aanbieding kan vinden met dezelfde voorwaarde dan zal AutoEurope u dezelfde prijs berekenen of zelfs nog een betere aanbieding doen.

    Het is mogelijk om via AutoEurope in meer dan 150 landen op meer dan 20.000 locaties een auto te huren. U kunt de huurauto hier ophalen en ook weer terugbrengen. Er worden ook nooit annuleringskosten gerekend als u 48 uur voor het ophalen de boeking annuleert. Daarnaast rekent AutoEurope ook nooit creditcardkosten.
    Het is ook mogelijk om naast een normale auto een luxe auto te huren. Het kan zelfs met of zonder een chauffeur. U kunt de auto kiezen welke bij de situatie en bij u past. Ook is het mogelijk om een hotel te boeken bij uw bestemming.

    Auto europe heeft naar eigen zeggen "award winning customer service". Is dat ook echt zo? Bekijk dit filmpje en laat ons weten of u het met ze eens bent!


    Daarnaast is de nieuwste service het verhuren van een camper. Een roadtrip begint bij het boeken van een goede en sterke camper op Autoeurope.

    Diensten van Autoeurope

    AutoEurope houdt zich bezig met het verhuren van auto’s in meer dan 200 landen. Ook is het mogelijk om een hotel te boeken via de website. Sinds kort zijn er ook mogelijkheden om een camper te huren via AutoEurope.
    Ontdek de laatste autohuur en verhuur aanbiedingen op de site van Auto Europe.

    Klachten, tips en complimenten over en voor Autoeurope

    Heeft u een klacht of opmerking over de dienstverlening van AutoEurope? Dan is het natuurlijk belangrijk dat u die klacht kenbaar maakt. U kunt dit doen bij het lokale afhaal- en brengpunt van de auto. Ook kunt u telefonisch contact met ze opnemen of via de website. Er zijn tal van mogelijkheden om uw klacht gehoor te geven. Het is dan aan AutoEurope om een passende oplossing te zoeken voor de klacht.

    Uw mening over Autoeurope

    Heeft u al eens gebruik gemaakt van de diensten van Autoeurope? Dan is het goed om uw beoordeling, review en mening op ErvaringenSite.be. U helpt hier vele andere mensen mee om een goed beeld te krijgen van dit autoverhuurbedrijf wat in zovele landen actief is.

    Is het verstandig om de eigen risico af te kopen? En zijn ze de goedkoopste in auto verhuur? Lees ervaringen van consumenten die u voor gingen! En beoordeel auto europe bij ErvaringenSite.

    Auto europe
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

    5,8
    42% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,6

    Service

    4,6

    Prijs

    6,8

    Leveren

    5,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Wij hebben 2dagen voor vertrek naar Chania auto gehuurd voor 11 dagen om af te halen op luchthaven Chania bij abbycar. Wij hebben met creditcard betaald maar nooit bevestiging via email gekregen. Toen we daar aankwamen hadden we dus geen reservatie bewijs

    Niet te vertrouwen! Best niet vooraf betalen!!

    Door: Patricia Moreaux05-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    autohuur

    We hadden een auto gehuurd via Auto-Europe en afhalen bij RECORD in Alicante . de max leeftijd is 70 ik ben 69 dus moesten we de ommium verzekering nemen wat wij NIET deden .
    dan maar op een andere manier proberen hebben ze gedacht , we hadden al een extra verzekering bij Europe genomen maar dat was niet bij hen , en telde dus niet ?? na een uurtje onderhandelen maar toegegeven anders GEEN auto die overigs al betaald was .
    extra verzekering 168 euro , meer dan de auto zelf . het enige wat goed was , was de auto zelf .NOOIT meer .

    Door: Theuwissen M-L22-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Oplichters!

    Volgens Auto Europe is klanten voorliegen om er financieel voordeel uit te halen OK. Bij het ter plaatste boeken van een upgrade verzekerde de dame ons dat we enkel het verschil zouden moeten betalen, uiteindelijk betalen we twee maal het volledige bedrag. De klantenservice liet me weten dat dit onze fout is dat we de dame in kwestie geloven.

    Door: Elisa15-11-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    problemen mastercard

    Voor onze vakantie aan het Gardameer boekten we bij autoeurope een auto vanaf de vlieghaven Bergamo op 22/9 ( Sicily by cars)
    Wij hadden vooraf alles netjes betaald met mijn mastercard en ook een 'super cover' verzekering geboekt.
    Ik had vooraf op de site de (engelstalige) algemene voorwaarden gelezen en daar vond ik geen hindernissen.
    Groot was onze verbijstering toen bij het afhalen de bediende doodleuk vertelde dat ik geen creditcard had ( mastercard via Argenta bank).
    Hij neemt mijn voucher met daaraan de 6 blz nederlandstalige algemene voorwaarden en wijst met de vinger direct naar een alinea op pag 5 waar staat dat mastercard wordt aanvaard maar daarachter iets van elektronische kaart en relief opdruk. Daarover staat niets in de engelstalige voorwaarden die ik vooraf gelezen had.
    Ik kon geen contact krijgen met autoeurope die zogezegd 24h bereikbaar zijn.
    Hij stelde me voor om rechtstreeks bij Sicily by cars een voertuig te huren, ik kon niet anders dan daarop in te gaan ( elders was het duurder). Eigenaardig genoeg was mijn creditcard nu wel ok.
    Ik heb later gebeld met autoeurope en het probleem uitgelegd en ze antwoordden me dat ze me zouden doorverbinden met de klantendienst. ik word verbonden met een nummer in Munchen waar ik uitsluitend in het engels mijn verhaal kwijt kan. Omdat ik dat onvoldoende beheers om die complexe situatie uit te leggen heb ik alles op mail gezet en tot op heden, na 14 dagen nog altijd geen antwoord gehad.
    De creditkaarten die recent uitgegeven worden zijn zonder in relief gedrukte nummers.

    Door: herman beyers19-10-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Puur bedrog!

    Wij hebben een auto gehuurd via auto europe en dit bij de firma THRIFTY in de luchthaven van Alicante. Alles was op voorhand betaald, dus wij zijn zeer correct geweest.
    Bij aankomst hebben we de auto niet gekregen en dit omdat de credit kaart waarvan een garantie dient te worden genomen niet op naam staat van mijzelf maar van mijn man die ook mee was! Resultaat geld kwijt, geen auto, tenzij alternatief voor 3 keer de prijs die wij al hadden betaald en nog steeds geld kwijt!
    We hebben uiteraard autoeurope gebeld en daar hebben ze gezegd dat wij de voorwaarden maar moesten hebben gelezen. Daarop staat dat de hoofdbestuurder zijn naam,dezelfde moet zijn als die van de kredietkaart! Ronduit belachelijk! We zijn met taxi vertrokken en zijn onze vakantie in mineur gestart. NOOIT MEER autoeurope, ze weigeren zelf enige compensatie, uiteindelijk hebben we de auto niet gebruikt maar betalen we wel de omnium verzekering. Maw in gevolg van schade betaalt auto europe alle kosten dus een garantie via kredietkaart is zelfs overbodig. Puur bedrog!

    Door: Elke20-07-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    goede ervaring - budget Catania

    Auto gehuurd in Catania; via AUto Europe bij Budget; kregen aanbod voor "grotere wagen" maar dat hebben we geweigerd; net als de bijkomende verzekering waarvoor we via Autoeurope de restitutie hadden genomen. Waarborg voor tank is 60 EUR; wat ook de prijs bleek voor het voltanken : EERLIJKE waarborg; Andere waarborgen voor de verzekeringen werden blijkbaar niet gereserveerd.
    In Catania moet je niet naar AutoEurope in de luchthaven, zoals aangegeven op de voucher en de info , maar direct naar de auto-dealer. in dit geval Budget en die zit buiten het luchthavengebouw , even verderop.
    check wagen bij afhaling : OK; de schade onderaan de bumper wilde men wel niet aanduiden want daar ging men toch niet op controleren bij terugname; even aangedrongen en foto's genomen maar uiteindelijk ook OK bij teruggave (inderdaad geen controle onderaan de bumper).
    Auto was relatief nieuw : slechts 7000 km op de teller.
    In Sicilie zijn de wegen slecht (een collega heeft voor een lekke band 160 EUR opgehoest) ; een verzekering voor banden kan wel eens nuttig zijn. In Sicilie zijn er onverlichtte tunnels ... zorg dat je weet hoe de lichten werken (niet meer evident met al die automatische opties).
    Zeer vlotte afwerking ophaling en terugname - eerlijke waarborg brandstof - positief verhaal.

    Door: christel 10-06-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    geen service, misleidende informatie, fouten in bookingsysteem

    I had a bad experience with Autoeurope and their client"service".
    I wanted to upgrade a booking I made 3 days before. All went fine, but when I confirmed the change, a popup informed me that there was a systemerror. I tried several times but the popup kept coming. I then could have booked the upgraded car for the same price directly via the website, but I also got an email that the bookingrequest was processed so I decided to wait.
    After a few hours, the confirmation came, but it was the same old booking. So I sent a screendump of my booking change request.
    The "mitarbeiter", Tobias Nilsson, replied by: YES, same car, no change. Wow, that's really very helpful !
    In a second email he confirmed: YES, systemerrors...
    If I like, I could call him, but the car I wanted was probably not available anymore... Wow, again, very helpful, thank you Autoeurope for this "service". After one last try to convince Autoeurope to solve the problem their system created, Tobias only responded on my order to fully cancel the bookings, since the online cancellation option was not working either!
    So, that is the Autoeurope "service". Next time I go directly to Rentalcars and I advise you to do the same, if you want avoid hazzle and bad service. It saves you the review time :-)

    Door: Marit31-08-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Vet goedkoop

    Bestel proces is echt ruk. Klopt, je moet wel een paar keer proberen voordat je je bestelling kan plaatsen. Maar goedkoop is het wel en prima (nieuwe) autos. Het afhaalpunt dat als schiphol staat aangegeven is niet echt schiphol, want ze brengen je met een busje eerst zon beetje naar haarlem. Maar dat is ok, de service is goed (brengen en halen naar het afhaalpunt) en voor die prijs heb ik best een ritje van 15 minuten in een busje voor over. Let wel op dat je je credit card bij je hebt en ook op jouw naam staat, daar doen ze nog wel eens moeilijk over. Anders dan dat, goed en goedkoop.

    Door: Mike14-08-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    slechte ervaringen bestelproces

    ik heb minder positieve ervaringen met het huren hier, vooral met het bestelproces. kom er gewoon niet doorheen, je moet zoveel meuk invullen en telkens als je dat allemaal hebt gedaan, valt het weg. ERG irritant. Ik koos voor ze omdat ze goede prijzen hebben en nette auto's, maar als het zo lastig is om te bestellen of reserveren, dan haak ik af!

    Door: Joachim10-01-2016
    Wiebe Bloemhof08-01-2016

    Dit moest het maximale aantal sterren hebben!!!

    Admin NederlandReview08-01-2016

    Scoring aangepast.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Goedkoper huren

    ALTIJD voor deze gasten gaan. Ik weet niet hoe ze het doen, maar ga maar eens vergelijken bij het daadwerkelijke bedrijf waar je de auto uiteindelijk ophaalt (sixt / europcar / hertz etc). Deze prijzen zijn echt superduur ten opzcithe van wat je betaalt bij auto europe. Terwijl ze uiteindelijk gewoon een tussenpersoon zijn voor de autoverhuur bedrijven. Ik had een prima auto van europcar uiteindelijk voor 2 weken voor maar 400 euro. Bij europcar zelf was dat over de duizend. Enige is dat je wel even moet opletten dat je bijvoobeeld geen winterbanden erbij kunt huren. Dus als je op wintersport gaat dan moet je dus wel opletten. En ik weet niet wat er gebeurd als je gesodemieter hebt of schade enzo want dat heb ik nog niet gehad. Ook krijg je waarschijnlijk niet precies de auto die je uitzocht. (altijd de " vergelijkbare" auto) maar die zijn natuurlijk ook prima, zeker voor die prijs!

    Door: Jordy Hoppema07-01-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    auto huren op vakantie

    ben eigenlijk gewend om bij Europcar te huren, maar er zat een vestiging van Auto Europe dichter bij mijn vakantieadres. Alles ging goed, de reservering ging prima en we kregen een goede auto mee. We moesten wel even wachten, want het was best druk, maar goed dat kan gebeuren. Inleveren ging ook goed, geen gekke rekeningen of niks.

    Door: Manon Bakker05-11-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    loopt altijd gesmeerd

    Prima serviceverlener. Online boeken, betalen met creditcard, auto ophalen. Alles loopt altijd gesmeerd bij deze jongens.

    Door: XanderBoers19-10-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over Auto europe

    Uw beoordeling