Jeep

Alle reviews

Jeep

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

OSW merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

OSW

0 reviews

ErvaringenSite is de grootste Nederlandstalige verzamelsite van ervaringen. Met uw hulp zorgen wij ervoor dat toekomstige consumenten meer informat...

Alamo merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Alamo

6 reviews

Alamo: Ervaringen Kekke kar nodig om indruk te maken op je verkering of schoonfamilie? Voor wie tijdelijk behoefte heeft aan een auto, kan een huu...

IParking Schiphol merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

iParking Schiphol

4 reviews

iParking Schiphol: Ervaringen Ik ga op vakantie en neem niet mee… de auto! Vlieg je vanaf Schiphol, dan kan het echter een hele klus zijn o...

Hertz merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Hertz

13 reviews

Hertz: Ervaringen Zekerheid is bij het huren van een auto geen overbodige luxe. Je rijdt immers in een onbekende wagen en wilt natuurlijk wel dat ...

Jeep

Altijd al een fan geweest van 4x4 off-road rijden geweest en nu eindelijk genoeg op de bankrekening staan om een SUV te kopen? Dan zult u ongetwijfeld al een merk en een type in gedachte hebben. Mocht dit niet het geval zijn en u heeft de opties nog open staan, dan zou u wellicht kunnen kijken naar het aanbod van het bedrijf Jeep. De naam Jeep is niet alleen een automerk dat 4x4 auto’s levert, maar wordt ook vaak gebruikt om 4x4 terreinwagens in het algemeen te omschrijven. Die combinatie alleen al zou voor u als consument genoeg reden kunnen zijn om op de website van Jeep te bezoeken. Om erachter te komen wat andere mensen van het merk en haar producten vindt bent u hier aan het juiste adres. Hier op ErvaringenSite leest u reviews met daarin ervaringen en meningen van mensen over Jeep en haar producten. Deze informatie zou u moeten kunnen helpen bij het bepalen of Jeep wellicht uw droom voertuig heeft.

Over Jeep
Het merk Jeep is ontstaan naar aanleiding van een ontwerpwedstrijd uitgeschreven door het Amerikaanse leger tijdens de tweede wereldoorlog. Het model dat deze wedstrijd won, kwam van het bedrijf Willys-Overland en werd tijdens de oorlog door onder andere Ford en Willys-Overland geproduceerd. Na de oorlog was het Willys-Overland die doorging met het produceren van deze voertuigen en ging zich tevens richten op de particulieren markt. Pas vanaf 1950 mocht het bedrijf officieel als enige gebruik maken van de merknaam Jeep. In 1953 werd het bedrijf overgenomen door Kaiser-Fraser en na verschillende overnames die daar weer na volgde, is het automerk tegenwoordig onderdeel van de Fiat Chrysler Automobiles. Het aanbod van Jeep bestaat uit Sports Utility Vehicles / SUV's, pick-up trucks en off-road voertuigen. Jeep verkoopt haar auto’s via dealer-schappen zo ook in Nederland en België.

Producten en diensten Jeep
Op de website van Jeep staan de modellen die men levert. Dit zijn de Jeep Renegade, de Jeep Compass, Jeep Wrangler en de Jeep Gladiator. De Renegade is de compacte SUV van de familie en komt in vier brandstof uitvoeringen en drie plug-in hybrid versies. De Jeep Compass is uitgebracht op de tachtigste verjaardag van het merk. Er zijn 5 brandstof varianten beschikbaar en ook van de Compass zijn er drie plug-in hybrid versie. Bij de Jeep Wrangler heeft u de keuze voor twee- of vierdeurs varianten en hebben ze vier verschillende versies als het gaat om brandstof modellen. De Jeep Wrangler staat bekend om zijn off-road eigenschappen, mede door zijn brede wielbasis, krachtige motor en relatief lage gewicht. Ook van de Wrangler zijn er drie plug-in hybrid versies beschikbaar. De Jeep Gladiator maakt de collectie compleet en is de pick-up variant zoals Jeep dit ziet. Er zijn vier varianten van de Gladiator en ook hier geldt weer, hoe meer u uitgeeft hoe meer opties en extra’s u krijgt.

Ervaringen, mening, review Jeep
Bent u reeds bekend met het merk Jeep en haar aanbod aan auto’s? Heeft u misschien een Jeep in de garage staan? Of wellicht er vroeger een gehad? In alle gevallen dat u zich een mening kunt vormen over het bedrijf dan horen wij graag van u. Zou u in dat geval een review hier op onze site willen achter laten met daarin uw mening en ervaringen, zodat andere mensen een reëel beeld krijgen van Jeep. Uw gedeelde informatie wordt erg gewaardeerd en we willen u dan ook op voorhand danken.