50% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

J
Janssen
De parking was echt lastig te vinden en we moesten wachten aan de gesloten slagboom, daardoor waren we later dan afgesproken. De plek waar we werden opgehaald was ook een beetje verwarrend, maar ge...Lees verder
V
V. Nguyen
De shuttle stond voor ons klaar toen we aankwamen, zelfs om 3 uur 's nachts. Bij onze terugkeer werden we meteen gebeld nadat we geland waren, maar moesten nog even wachten voordat we konden v...Lees verder
J
Julia Thomas
Zo handig en snel om een parkeerplek te vinden! We kregen duidelijke instructies op voorhand en er was genoeg ruimte op de parking. Binnen 5 minuten werden we al geholpen. De chauffeurs waren ook s...Lees verder
M
M. Verhelst
Na een duidelijke uitleg over waar we moesten parkeren, was het gemakkelijk te vinden. Het was ook heel eenvoudig om de sleutels af te geven, de kilometerstand te noteren en vervolgens een korte wa...Lees verder
N
Nathan Delhaye
Onlangs had ik een reservering gemaakt bij een parkeerservice en het was knap lastig om de locatie te vinden. Gelukkig kon ik met behulp van de gps de parking uiteindelijk vinden, maar 's nach...Lees verder

Alle reviews (28)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Moeilijk te vinden parkeerplaats met warrige ophaallocatie en vriendelijk personeel

  De parking was echt lastig te vinden en we moesten wachten aan de gesloten slagboom, daardoor waren we later dan afgesproken. De plek waar we werden opgehaald was ook een beetje verwarrend, maar gelukkig waren de mensen daar heel vriendelijk en hielpen ze ons goed.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankomst en vertrek met shuttle service

  De shuttle stond voor ons klaar toen we aankwamen, zelfs om 3 uur 's nachts. Bij onze terugkeer werden we meteen gebeld nadat we geland waren, maar moesten nog even wachten voordat we konden vertrekken. We belden opnieuw nadat we onze bagage hadden en de shuttle was er enkele minuten later. Alles verliep heel vlot en de chauffeurs waren super vriendelijk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn parkeerervaring

  Zo handig en snel om een parkeerplek te vinden! We kregen duidelijke instructies op voorhand en er was genoeg ruimte op de parking. Binnen 5 minuten werden we al geholpen. De chauffeurs waren ook super vriendelijk en gezellig. Het terugkomen op Schiphol verliep even vlot. Na het oppikken van onze bagage, belden we Parkos en liepen we naar de ophaallocatie waar de chauffeur al op ons stond te wachten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parkeergelegenheid informatie

  Na een duidelijke uitleg over waar we moesten parkeren, was het gemakkelijk te vinden. Het was ook heel eenvoudig om de sleutels af te geven, de kilometerstand te noteren en vervolgens een korte wandeling naar de luchthaven te maken. Tijdens onze vakantie kregen we zelfs een grappige e-mail van onze auto waarin stond dat hij het naar zijn zin had op de parkeerplaats. Toen we terugkwamen stond onze auto netjes op ons te wachten op de parking.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn reservatie bij een parkeerservice

  Onlangs had ik een reservering gemaakt bij een parkeerservice en het was knap lastig om de locatie te vinden. Gelukkig kon ik met behulp van de gps de parking uiteindelijk vinden, maar 's nachts was het niet duidelijk zichtbaar. Een simpel bord met de naam bij de ingang van de poort zou veel duidelijkheid kunnen bieden voor toekomstige klanten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankomst en vertrek parkeren Schiphol

  Toen we aankwamen, hebben we onze barcode laten scannen en zijn we snel naar de luchthaven gegaan. Bij onze terugkomst stond de shuttlebus al klaar. De prijs was betaalbaar en de service was top, dus zeker een aanrader!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede parkeerplaats

  Ik vond de parking makkelijk dankzij de handige wegwijzers. De shuttlebus was echt chique en proper, en de chauffeur was heel vriendelijk. Toen ik op de luchthaven aankwam, kreeg ik meteen reactie toen ik het nummer belde dat ze hadden gegeven. Ik hoefde niet lang te wachten op de shuttlebus van de luchthaven naar de parking, dat was echt handig.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boeking van parking

  Ik was super blij met mijn parkeerervaring. Het boeken verliep heel vlot en ik kon snel en gemakkelijk een parkeerplaats reserveren. De mensen waren echt vriendelijk en ik voelde me goed verzorgd. Bij aankomst stond er meteen een shuttlebus klaar om ons naar de luchthaven te brengen. De rit duurde maar 10 minuutjes, dus we waren snel op onze bestemming. Toen we terugkwamen, hoefden we enkel even te bellen en binnen een kwartiertje werden we weer opgehaald en terug naar onze auto gebracht. Geweldige service en super handig!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parkeerdienst luchthaven

  Het was echt fantastisch om onze auto veilig en makkelijk te kunnen parkeren bij de luchthaven. De parking was goed beveiligd en het busje stond meteen klaar om ons naar de vertrekhal te brengen. Toen we terugkwamen, stond de chauffeur al te wachten om ons terug naar onze auto te brengen. Alles verliep super vlot en efficiënt, dus we raden deze parkeerdienst zeker aan aan iedereen die een betrouwbare optie zoekt om hun auto te parkeren bij de luchthaven.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Best Parking Fly Charleroi

  Begrijpt geen Nederlands, in tegenstelling tot wat beweerd wordt. Frans is ook lastig om duidelijk te spreken. Bij het bellen, 30' op voorhand, zegt ie 'oui oui' en hangt op. Toen we aan kwamen, was er niemand aanwezig. 24/24 bewaking? We hebben ter plaatse 45 min moeten wachten. Toen hij uiteindelijk aankwam, moest hij eerst nog zijn koffer legen, want had boodschappen gedaan. We betaalden de 5 euro, waarna hij aan volle snelheid, telefonerend met telefoon IN DE HAND (ruzie makend met zijn broer) naar de luchthaven reed. 500 m voor de parking werden we het busje van die broer ingeduwd, waarna we naar de parking rally'den.
  Het wordt nog beter... Bij het terugkeren moesten we bellen om opgehaald te worden. 25x gebeld, nummer niet bereikbaar. We stonden na een halfuur op het punt om de politie te bellen (Parkos ook niet meer bereikbaar na 21u). Tot een vriendelijke man met een busje van een ander vervoersbedrijf zei dat we met hem mochten mee rijden. Hij bezat ook gelukkig de sleutel van het hokje waar alle sleutels werden bewaard. Op de parking was opnieuw niemand aanwezig.

  Opgelet: u moet de sleutel van de auto afgeven aan deze rallypiloten. Auto moet je parkeren ROND andere auto's, die niet meer weg kunnen. Dus ze moeten je auto wel verplaatsen.
  Opgelet II: Reken meer dan 1 uur extra vóór het aankomen op de luchthaven aangezien niemand op de parking aanwezig is
  Opgelet III: Wagenziek? Niet doen.

  Wij doen deze parking NOOIT MEER. Deze mensen moeten gecontroleerd worden! Gsm'en achter het stuur, hoge snelheid, geen bewaking, oplichting?


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Valet parking via Parkos en Fast Shuttle parking

  Tussen 14 en 27 juni op Schiphol gebruik gemaakt van valet parking van Parkos via Fast Shuttle parking. Bij terugkomst meer dan 1,5 (!) uur moeten wachten op retourontvangst van mijn auto. En ik was niet de enige! Slechte communicatie en een zwak excuus over een afgesloten weg. Terwijl de auto op slechts 10 km afstand van Schiphol geparkeerd stond. Nooit weer via Fast Shuttle parking!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reservering op allerlaatste moment geannuleerd

  Drie maanden geleden parkeerplaats geboekt en minder dan 10 uur voor vlucht s avonds om half 9 uit t biedt annulering. Bewust want na mail was de klantenservice ook dicht .
  Daar sta je dan om 22 uur s avonds op zoek naar alternatief. Het eigenlijke bedrijf gebeld en daar uitgegild. Dit was bij hun bekend. Als ze eerder hadden gebeld hadden we mee kunnen kijken naar alternatief. Nooit meer Parkos en hopen dat geld terug wordt gestort . 🤬😤🤯


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  verkeerde auto voorgereden Parkos en Perfect Parking

  Bij terugkomst reeds op tijd gebeld. Toch geen auto voor de vertrekhal. Na een half uur buiten in de regen wachten kwam 'perfect' parking erachter dat er een verkeerde auto gestuurd was, die stond voor mijn neus. Pardon? Hoe vaak is er met mijn auto naar SH gereden dan? Vervolgens nog een half uur wachten totdat onze eigen auto er was. Excuses konden er nog net af. Gevraagd naar klachtenprocedure, wel beloofd, maar geen reactie meer sindsdien. Als je wilt dat je auto door een andere klant bereden wordt moet je vooral hier heengaan. Superslecht!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parking

  Parkos / Park & Go = slechtste parkeerervaring ooit !!

  Bij aankomst aan de parking hebben we meer dan een uur moeten wachten voor de shuttle arriveerde. Op dat ogenblik moest de chauffeur nog verschillende auto's verzetten om de wagens van terugkerende passagiers vrij te zetten.

  Reeds verschillende keren hadden we gebeld om te vragen wanneer de shuttle ons zou ophalen.
  Onbeleefde reactie, enkel in het Frans.

  Na bijna twee uur tijd verloren te hebben, hebben we uiteindelijk beslist om snel zelf naar de luchthaven te rijden om te vermijden dat we ons vliegtuig zouden missen.
  We hebben het nog juist op het nippertje gehaald.
  Nog eens 170 € extra mogen betalen voor parking.

  En bij terugkomst krijgen we dan een vriendelijke mail waarin Park and Go ons laat weten dat ze goed zorg hebben gedragen voor onze auto.
  Onvoorstelbaar !!
  Duidelijk advies: betaal beter 10 € meer voor een betrouwbare parkeerservice bij een betrouwbare firma. Wij boeken NOOIT meer bij Parkos / Park & Go !


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parking

  Vreselijk bedrijf! Slecht sprekend personeel en het ergste van alles 50 minuten moeten wachten op Zaventem airport. Uiteindelijk komt er een shuttle busje, maar te weinig plek. Uiteindelijk weer bijna een uur moeten wachten in de nacht in de kou!

  NOOIT MEER!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Absolutely horrible experience. DO NOT USE THEM!
  We waited more than 1 hour to be picked at Zaventem airport by the driver who doesn't speak more than 3 works in French.
  He was lying to us: I am coming in 10 minutes, I'm on my way to the airport. When he finally arrived after more than 1 hour, he did not appologise, he did not speak with us, like it was our fault.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parkeren

  Slechter dan slecht en die reviiew plaatsen ze niet op hun eigen site


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  35 dagen parkeren

  Dit was de derde en allerlaatste keer dat ik parkos geboekt heb.
  Bij mijn vorige 2 trips heb ik lang moeten wachten om afgehaald te worden op de luchthaven. De eerste keer 45 minuten, de tweede keer 30 minuten. Gisteren kwam ik terug en probeerde ik te bellen naar het nummer op de reservering vanaf het moment dat ik mijn bagage had. Ik kreeg niemand aan de lijn. Na een uur bellen, nam er eindelijk iemand op. Deze man vertelde me dat hij er binnen 20 minuten zou zijn. Een half uur later was er nog steeds niemand. Ik telefoneerde terug en de man zei dat hij op dit moment op de parking was terwijl ik duidelijk had aangegeven dat ik op de luchthaven stond. Hij zou er binnen 15 minuten zijn. Nadat hij er na 20 minuten nog steeds niet was, probeerde ik opnieuw te bellen en nam hij niet meer op. Ik ben blijven bellen maar er werd niet meer opgenomen. Aangezien ik daar 2 uur in de kou met mijn koffers stond te wachten en herhaaldelijk sprak met shuttle chauffeurs van andere parkings, had er een chauffeur zodanig veel medelijden met mij, dat hij die niks te maken heeft met parkos me heeft meegenomen en afgezet aan de parking.
  Toen ik daar aankwam stond een chauffeur een sigaret te roken tegen een shuttle busje. Hij vroeg me om mijn reservering te zien. Waarop ik vroeg of hij de man was die ik 2 uur had proberen contacteren. Hij zei dat hij me niet verstond en dat hij enkel de chauffeur was.
  Verschrikkelijke ervaring, NOOIT meer parkos. Vervolgens boek ik Quick Parking aangezien dat het parkeerbedrijf is die me uiteindelijk naar mijn auto heeft gebracht.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  parkeren Park and Go Zaventem

  Als je ruim 2 uur voor je gaat vliegen je meldt bij de dienstverlener, daar in eerste instantie niemand aantreft, wel een briefje. Na 10 minuten komt er iemand maar die moet eerst nog klanten ophalen van de luchthaven. Vervolgens bleek er een gezelschap op de parking te staan van ik schat 15 mensen, koffers achterin, 15 mensen in de shuttle (Covid ???)We waren pas een uur voor vertrek op de luchthaven, we hebben als laatste ons gemeld, onze koffer (bleek achteraf) kwam niet mee, dus stress, frustratie, je moet kosten maken om toch wat basisspul te hebben (kleding, tandenborstel etc.). Ook terug ging niet soepel, maar was minder erg dan de heenvlucht.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  24-12

  In de mail stond dat we 30.
  Voor aankomst moeten bellen.
  Helaas meer dan een uur gebeld.
  Niemand bereikbaar.
  Stonden meer klanten voor de deur.
  Niemand aanwezig.
  We zijn tien maar naar de luchthaven gereden.
  En daar lang parkeren gepakt.
  Anders hadden we nooit ons vliegtuig meer gehaald.
  Duur geintje lang parkeren en het parkeren bij park is.
  Koste mijn nu €182,00 voor een week.
  Parkos BE gebeld.
  Zij hadden belooft terug te bellen.
  Maar zit nog steeds te wachten.
  Wij zijn gewoon opgelicht echt herl triest.
  Nooit geen Parkos meer.
  Dit is de tweede slechte ervaring al.
  In Amsterdam waren de medewerkers dronken en daar moetje je sleutels achterlaten.

  Wees gewaarschuwd.


Anderen bekeken ook