Parkos

Alle reviews

Parkos

25% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

G
Geert Jacobs
05.10u op parking aangekomen er stond iemand klaar om de arriverende mensen te ontvangen. Hij had ook de reservatie papieren bij de hand deze werden vervolgens afgehandeld. Dan werden we in groep ...Lees verder
S
Seydi
Ik had gereserveerd bij de verkeerde luchthaven. Echter deden ze niet moeilijk en hebben last-minute mijn reservatie geannuleerd zodat ik opnieuw (bij de juiste) reserveren. TOP!Lees verder
P
peter van Leeuwen
Slechter dan slecht en die reviiew plaatsen ze niet op hun eigen siteLees verder
M
Melissa Pöpsel
Dit was de derde en allerlaatste keer dat ik parkos geboekt heb. Bij mijn vorige 2 trips heb ik lang moeten wachten om afgehaald te worden op de luchthaven. De eerste keer 45 minuten, de tweede ke...Lees verder
H
Hans van den Oever
Als je ruim 2 uur voor je gaat vliegen je meldt bij de dienstverlener, daar in eerste instantie niemand aantreft, wel een briefje. Na 10 minuten komt er iemand maar die moet eerst nog klanten ophal...Lees verder

Alle reviews (12)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zeer goede vervaring.

  05.10u op parking aangekomen er stond iemand klaar om de arriverende mensen te ontvangen. Hij had ook de reservatie papieren bij de hand deze werden vervolgens afgehandeld.
  Dan werden we in groep begeleid naar onze parkeerplaats.
  Enkele minuten later arriveerde er een busje dat ons samen met 7 andere personen om 5.30u aan luchthaven heeft afgezet (parking 2).

  We kregen ook nog een geplastificeerd kaartje met daarop een plattegrond van de luchthaven waarop het ophaalpunt was aangeduid (parking 2), en uitleg hoe contact op te nemen om opgehaald te worden met de nodige gsm nummers.

  Bij het terug aan komen op de luchthaven 4 dagen later stond er al een busje klaar op de parking. De chauffeur had nu ook het ingevulde reservatie papieren bij van de mensen die op dat moment zouden aankomen. nadat het busje vol zat 7 personen zijn we terug vertrokken naar de parking een rit van +/-10 minuten.

  We zijn altijd vriendelijk behandeld geweest door het personeel.
  De chauffeurs reden ook voorzichtig en respecteerden de verkeersregels (met een andere firma in Zaventem hebben we dit al anders ervaren met rally toestanden).

  De prijs van de parking was zeer gunstig 21 euro voor 4 dagen.
  Wel last minute geboekt.

  Ik zou deze parking opnieuw boeken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zeer flexibel bij annulering

  Ik had gereserveerd bij de verkeerde luchthaven. Echter deden ze niet moeilijk en hebben last-minute mijn reservatie geannuleerd zodat ik opnieuw (bij de juiste) reserveren. TOP!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parkeren

  Slechter dan slecht en die reviiew plaatsen ze niet op hun eigen site


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  35 dagen parkeren

  Dit was de derde en allerlaatste keer dat ik parkos geboekt heb.
  Bij mijn vorige 2 trips heb ik lang moeten wachten om afgehaald te worden op de luchthaven. De eerste keer 45 minuten, de tweede keer 30 minuten. Gisteren kwam ik terug en probeerde ik te bellen naar het nummer op de reservering vanaf het moment dat ik mijn bagage had. Ik kreeg niemand aan de lijn. Na een uur bellen, nam er eindelijk iemand op. Deze man vertelde me dat hij er binnen 20 minuten zou zijn. Een half uur later was er nog steeds niemand. Ik telefoneerde terug en de man zei dat hij op dit moment op de parking was terwijl ik duidelijk had aangegeven dat ik op de luchthaven stond. Hij zou er binnen 15 minuten zijn. Nadat hij er na 20 minuten nog steeds niet was, probeerde ik opnieuw te bellen en nam hij niet meer op. Ik ben blijven bellen maar er werd niet meer opgenomen. Aangezien ik daar 2 uur in de kou met mijn koffers stond te wachten en herhaaldelijk sprak met shuttle chauffeurs van andere parkings, had er een chauffeur zodanig veel medelijden met mij, dat hij die niks te maken heeft met parkos me heeft meegenomen en afgezet aan de parking.
  Toen ik daar aankwam stond een chauffeur een sigaret te roken tegen een shuttle busje. Hij vroeg me om mijn reservering te zien. Waarop ik vroeg of hij de man was die ik 2 uur had proberen contacteren. Hij zei dat hij me niet verstond en dat hij enkel de chauffeur was.
  Verschrikkelijke ervaring, NOOIT meer parkos. Vervolgens boek ik Quick Parking aangezien dat het parkeerbedrijf is die me uiteindelijk naar mijn auto heeft gebracht.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  parkeren Park and Go Zaventem

  Als je ruim 2 uur voor je gaat vliegen je meldt bij de dienstverlener, daar in eerste instantie niemand aantreft, wel een briefje. Na 10 minuten komt er iemand maar die moet eerst nog klanten ophalen van de luchthaven. Vervolgens bleek er een gezelschap op de parking te staan van ik schat 15 mensen, koffers achterin, 15 mensen in de shuttle (Covid ???)We waren pas een uur voor vertrek op de luchthaven, we hebben als laatste ons gemeld, onze koffer (bleek achteraf) kwam niet mee, dus stress, frustratie, je moet kosten maken om toch wat basisspul te hebben (kleding, tandenborstel etc.). Ook terug ging niet soepel, maar was minder erg dan de heenvlucht.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  24-12

  In de mail stond dat we 30.
  Voor aankomst moeten bellen.
  Helaas meer dan een uur gebeld.
  Niemand bereikbaar.
  Stonden meer klanten voor de deur.
  Niemand aanwezig.
  We zijn tien maar naar de luchthaven gereden.
  En daar lang parkeren gepakt.
  Anders hadden we nooit ons vliegtuig meer gehaald.
  Duur geintje lang parkeren en het parkeren bij park is.
  Koste mijn nu €182,00 voor een week.
  Parkos BE gebeld.
  Zij hadden belooft terug te bellen.
  Maar zit nog steeds te wachten.
  Wij zijn gewoon opgelicht echt herl triest.
  Nooit geen Parkos meer.
  Dit is de tweede slechte ervaring al.
  In Amsterdam waren de medewerkers dronken en daar moetje je sleutels achterlaten.

  Wees gewaarschuwd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  5-daags parkeren Düsseldorf

  Mijn echtgenoot heeft op de luchthaven in Düsseldorf een uur lang naar jullie op zoek geweest het nummer dat op de voucher stond 10-tallen malen gebeld en er werd nooit opgenomen!!!!
  Hij heeft politie om hulp gevraagd en aan jullie collega’s en enige antwoord dat hij steeds kreeg was bad company !
  Hij heeft uiteindelijk elders moeten parkeren en betalen. Hoe kan dit in godsnaam gebeuren, bovendien stond de naam van de maatschappij op de voucher totaal niet vermeld dus wist hij niet waar hij terecht kon met vragen of klachten en anderen konden hem ook niet helpen. Een regelrechte schande, hij had hierdoor zelf bijna zijn vlucht gemist!
  Jullie krijgen van ons een dikke 0/10 !


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  De slechtste

  Bij aankomst rekenen ze nog eens extra 4,00€ voor parking heen/terug
  Bij terugkomst was mijn vliegtuig té laat.
  Aangekomen 00:30
  Bij de parking van Charleroi heb ik gebeld om te vragen of ze langs wilden komen.
  Hun antwoord was sorry u moet een taxi nemen tot bij ons (5km) want ze hadden geen chauffeurs meer...
  Na 30min zoeken achter een taxi ben ik aangekomen +18,00€
  Toen ik bij hun aankwam heb ik mijn beklag gedaan ze intimideren mij en voelde me bedreigd....
  Dez ervaring wil ik met jullie delen omdat parkos Charleroi bende oplichters zijn...
  Mvg • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parkos Zaventem - zeer ontevreden over service

  Parkos Zaventem moet je bellen als je aankomt. Eerste maal schepen ze ons af op korte manier . Tweede telefoontje zeggen ze dat ze geen tijd hebben om auto te brengen en als we niet tevreden zijn dat we maar een taxi moeten nemen. Derde maal bellen, zeggen ze onterecht dat we niet betaald hebben. Na anderhalf uur wachten in de hitte, komen ze eindelijk aan om de auto te brengen. Maw zeer onbeleefd, zeer onvriendelijk, slechte service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zeer slecht service

  Parkos Dusseldorf heeft 0,0 organisatie en zeer slechte service. 1 busje hadden ze voor enorm veel mensen die opgehaald moesten worden! Ipv namen af te roepen door de chauffeur vloog iedereen als zotten in da busje. Hier reserveer ik nooit meer!!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Klantenservice Parkos

  Door een samenloop van omstandigheden o.m. 40' wachttijd om met shuttledienst van parking Parkos naar luchthaven te vertrekken-hebben we helaas onze vlucht gemist. Bij terugkomst op parking toonden de medewerkers niet de minste empathie. Onze voor 4 dagen gereserveerde plaats die we noodgedwongen dienden te verlaten moesten we opnieuw betalen indien we s anderdaags zouden terugkeren voor het nemen van de eerstvolgende vlucht. Moraal van het verhaal: hier zien ze ons nooit meer terug. Goedkoop = miskoop


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Charleroi? Nooit meer

  Woensdag 28/3 na extra files circa 30 minuten later aangekomen- 30 minuten vooraf verwittigd. Enkele minuten later, samen met nog 1 koppel en 1 dame ingestapt voor vertrek naar luchthaven. Chauffeur krijgt dan een telefoontje- bleek nadien van een volgende klant, stapt uit zonder ons te informeren en begint een overduidelijk prive-gesprek op GSM naast de schuttle. Na ruim 10 minuten draait een wagen waarin 2 volwassenen en 1 klein kind de parking op en rijdt naar achteraan de parking, 10 minuten later zijn ze nog steeds niet bij de inrit aan de shuttle. Ik wijs de chauffeur op feit dat wij en de dame stilaan in tijdnood raken, stel voor dat hij de parking oprijdt om aan hun wagen zelf de uitgebreide bagage op te pikken en krijg als antwoord dat ik maar op tijd moest gekomen zijn (2uur op voorhand...). Retourvlucht op woensdag 4/4 heeft ruim 1,5 uur vertraging (aankomst 00.15 ipv 22.55. Ik stuur SMS vanop Tenerife om 16u, zonder enige reactie. Bel bij aankomst om 00.30 (pick up bagage) en krijg antwoord dat ik -op mijn kosten- taxi moet nemen. Naar parking (20€ kost). Vraag waarom zij geen SMS retour stuurden: "als wij dat voor al onze klanten moeten doen..." Dit was nochtans geen normale situatie.. Beide heren(bewaking) hadden er blijkbaar nog lol in dat ik mij aan situatie ergerde en hielden parmantig een A4 blad voor mijn neus dat shuttle enkel rijdt van 04.00 tot 24.00. Op kopie reservering staat dit NERGENS vermeld, en bij aankomst was het bureautje gesloten(en rolluiken toe) dus nergens boodschap schuttle uren leesbaar. Kan maar 1 ding stellen: absoluut gebrek aan klantgericht service of vriendelijkheid. Volgende beter, maar wel elders.


Anderen bekeken ook

Parking Zaventem merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
Parking Zaventem
1 reviews

Als je het vliegtuig neemt vanaf Zaventem, dan wil je natuurlijk in je eigen auto naar de luchthaven en deze parkeren op een plaats met toezicht zo...

Alamo merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
Alamo
6 reviews

Alamo: Ervaringen Kekke kar nodig om indruk te maken op je verkering of schoonfamilie? Voor wie tijdelijk behoefte heeft aan een auto, kan een huu...

IParking Schiphol merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
iParking Schiphol
4 reviews

iParking Schiphol: Ervaringen Ik ga op vakantie en neem niet mee… de auto! Vlieg je vanaf Schiphol, dan kan het echter een hele klus zijn o...

Hertz merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
Hertz
13 reviews

Hertz: Ervaringen Zekerheid is bij het huren van een auto geen overbodige luxe. Je rijdt immers in een onbekende wagen en wilt natuurlijk wel dat ...

Parkos

Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Parkos.be is geliefd en gehaat! Of toch niet? Meningen, oordelen en reviews! Op ErvaringenSite tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en een bedrijf. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van een bedrijf. Het is goed om ook een review op ErvaringenSite achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van een bedrijf vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op ErvaringenSite.

Over Parkos.be
Natuurlijk ga je niet iedere dag een parkeerplaats vergelijken. Het is daarom maar goed, dat er een site is als deze. Hier kun je namelijk volop parkeerplaatsen met elkaar vergelijken en ook gemakkelijk reserveren. Het is een mooie website waar je volop van kunt genieten. Er zijn natuurlijk vele voordelen, welke je krijgt als je via hun een parkeerplaats reserveert. Het is onder andere zo, dat alle parkeerplaatsen persoonlijk zijn geïnspecteerd. Daarnaast weet je zeker, dat je de beste deal krijgt en er ook altijd een plek is voor jou. Je kunt je reserveringen trouwens gratis aanpassen en annuleren 

De diensten van Parkos.be
Deze site maakt het mogelijk om op tal van vliegvelden een parkeerplaats te reserveren en te krijgen. Het gaat onder andere om de volgende vliegvelden: 
-    Parkeren Charleroi
-    Parkeren Zaventem
-    Parkeren Düsseldorf Airport
-    Parkeren Eindhoven Airport
-    Parkeren Schiphol
-    Parkeren Rotterdam Airport
-    Parkeren Weeze Airport
-    Parkeren Vliegveld Keulen
-    Parkeren Frankfurt Airport
Ze bieden een shuttle parkeerservice aan en ook een valet parkeren service. Het is gemakkelijk en fijn.  

Klachten, tips en complimenten over Parkos.be
Natuurlijk kan er een keer wat misgaan. Het is dan goed om dit kenbaar te maken. Op die manier is het namelijk mogelijk voor het bedrijf om het probleem op te lossen en te verhelpen. Het is voor hun een kans om je onvrede weg te nemen en om van jou een tevreden klant te maken. 

Heb jij ervaring met Parkos.be? 
Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf Parkos.be op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. ErvaringenSite helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen. Ook bij het parkeren van een auto gebeurt dat! 

 

Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Parkos is geliefd en gehaat! Of toch niet? Meningen, oordelen en reviews! Op ErvaringeSite tref je ze allemaal.