ErvaringenSite

  Ervaringen Parking Zaventem

  Als je het vliegtuig neemt vanaf Zaventem, dan wil je natuurlijk in je eigen auto naar de luchthaven en deze parkeren op een plaats met toezicht zodat hij er nog ongeschonden staat als je terugkeert. Hiervoor kun je terecht bij Quick Parking Zaventem. Wat klanten van de service van dit bedrijf vinden lees je hier, op ErvaringenSite.

  Over Quick Parking Eindhoven

  Het bedrijf Quick Parking bestaat sinds 2007. Ze hebben in totaal ruim 13 locaties met meer dan 3.000 parkeerplaatsen tot hun beschiking. Ze staan voor ‘Goedkoop, snel en comfortabel parkeren nabij luchthavens.’ Bij Quick Parking Zaventem kunnen klanten die vanaf Brussels Airport vertrekken hun auto 24/7 parkeren, maar ook kort parkeren is hier mogelijk vanaf één dag. Wanneer je twee dagen parkeert, hoef je zelfs maar voor één dag te betalen. Op het gebied van lang parkeren bij Brussels Airport hanteren ze de voordeligste tarieven.


  Ontdek de service van Quick Parking Zaventem

  Diensten

  Bij Quick Parking kun je lang of kort parkeren op de locatie die slechts 15 minuten met een shuttle bus van Brussels Airport verwijderd is en goed bereikbaar is vanaf de snelweg. Het parkeerterrein van Quick Parking Zaventem is verder volledig afgesloten en wordt 24/7 bewaakt. Het reserveren gaat als volgt:

  - Vul het online reserveringsformulier in en klik op ‘Verstuur’
  - Controleer hierna al je gegevens en kies voor de door jou gewenste betaalwijze, klik dan weer op ‘Verstuur’
  - Als laatste druk je de reserveringsbevestiging af die je als bijlage in de bevestigingsmail van je reservering ontvangt. Hierop staat ook het adres van de parkeerplaats en een routekaartje.

  Wanneer je bij Quick Parking Zaventem parkeert houd je zelf de autosleutels in handen. Je wordt geholpen met je bagage en met een gratis luxe shuttlebus naar de terminal van Brussels Airport gebracht. Uiteraard wordt je na de reis ook weer opgehaald en naar de parkeerplaats gebracht.

  Annuleren

  Je kunt tot 20 minuten van te voren reserveren of gratis annuleren als de reis om wat voor reden dan ook niet doorgaat. Wanneer je voor een online betaling had gekozen dan dien je een e-mail te sturen naar info@parkingzaventem.be o.v.v. van je reserveringsnummer. Voeg ook je bankgegevens toe, zodat ze het betaalde bedrag weer terug kunnen storten. Wanneer je later annuleert, wordt dit gezien als een no-show en dien je het hele bedrag te betalen.

  Betaalmogelijkheden

  Bij het reserveren kun je ervoor kiezen om online te betalen via iDeal, Paypal of creditcard(Mastercard of Visa).

  Klachten

  Wanneer je een klacht hebt over het product en/of de dienstverlening van Quick Parking Zaventem, dan kun je een e-mail sturen naar de klantendienst. je kan hier ook terecht als je vragen hebt, die worden dan zo snel mogelijk beantwoord. Je kan ze ook altijd bereiken via de telefoon.

  Wat is jouw ervaring met Quick Parking Zaventem?
  Wat vond je van de prijzen, de benadering van de medewerkers en de snelheid waarmee ze je naar het vliegveld brachten? Laat hier je review achter, zodat anderen een beter beeld krijgen over de service van Parking Zaventem.

  Zijn klanten blij met de service van Quick Parking Zaventem? Of zijn de ervaringen negatief en zou men de auto toch niet opnieuw bij ze achterlaten? Kom het te weten in de reviews op deze pagina!

  Parking Zaventem
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Parking Zaventem

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Parking Zaventem een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Parking Zaventem. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Parking Zaventem actief?

  Parking Zaventem is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Parking Zaventem gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.