Carpworld

19 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.6 voor Carpworld komt uit 19 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Carpworld gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Het retourbeleid van Carpworld heeft gemengde beoordelingen. Sommige klanten hebben gemeld dat er ontbrekende items en beschadigde producten waren bij het retourneren van aankopen. Aan de positieve kant komen sommige klanten terug voor toekomstige aankopen vanwege het beleid. Het retourbeleid van Carpworld lijkt een tevredenheidspercentage van ongeveer 60% te hebben.

“Ontbrekende items en beschadigde producten”

“Terugkomen voor toekomstige aankopen”

👍 1   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Ilias De Coster - 3 maanden geleden

  • Langzame levering
  • Onduidelijke communicatie
  • Ontbrekende items en beschadigde producten

romane - 6 maanden geleden

  • Deskundig en vriendelijk personeel
  • Ruim en kwalitatief aanbod
  • Bevordering van visplezier
  • Terugkomen voor toekomstige aankopen