50match

Alle reviews

50match

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

50plusdating merklogo voor beoordelingen van online dating

50plusdating

5 reviews

Wat? Daten voor senioren? Wat zeggen anderen hiervan? Op ErvaringenSite kun je lezen wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke moge...

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating

Alleenstaande Mama's

3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

Lexa merklogo voor beoordelingen van online dating

Lexa

5 reviews

Een beoordeling of review van Lexa Wat vind jij van Lexa? Op ErvaringenSite kun je jouw reactie achterlaten over Lexa. Als je nog niet zo bekend b...

Pepper merklogo voor beoordelingen van online dating

Pepper

11 reviews

Een beoordeling of review van Pepper Lees hier wat anderen van Pepper vinden. Pepper is een van de grotere datingsites van ons land. Het is intere...

50match

Ben je op zoek naar een betrouwbare datingsite? Tegenwoordig schieten websites die dit soort diensten aanbieden als paddestoelen uit de grond. Hoe gaat zo'n website met jouw gegevens om? Welke resultaten mag je verwachten van een datingsite in België? Zijn de getoonde profielen van echte mensen? Waarschijnlijk schieten er nog veel meer vragen door je hoofd en de makkelijkste manier om ze beantwoord te krijgen is door de reviews van andere consumenten te lezen. Deze reviews vind je op onze website, waar je op je gemak alle commentaren en klachten over dit soort sites in België en Nederland kunt lezen. Dat maakt de zoektocht naar een nieuwe partner een stuk leuker en bovendien ben je goedkoper uit omdat je zult kiezen voor een betrouwbare datingsite die resultaat zal bieden.

Over 50Match
50Match.be is een Belgische datingsite die bedoeld is voor vrouwen en mannen van 50 jaar en ouder. Deze site is eigendom van GWA Limited, een bedrijf dat in Hong Kong geregistreerd staat. Ondanks dat de eigenaar zo ver weg gevestigd is heeft deze datingsite wel een klantenservice die telefonisch en schriftelijk bereikbaar is. Heb je er behoefte aan om te weten wat andere gebruikers te zeggen hebben over 50Match? Lees dan hun ervaringen en commentaren op onze website. Als je vragen hebt over hoe de site kunt gebruiken om te chatten dan kun je gebruik maken van de rubriek met veelgestelde vragen. Het aanmaken van een account is bij deze datingservice gratis, je betaalt pas op het moment dat je van bepaalde functies gebruik wilt maken.

De producten en diensten van 50Match
Zodra je als gebruiker geregistreerd bent kun je gaan beginnen met het zoeken naar mannen of vrouwen met dezelfde interesses. Voor de aanschaf van de extra functies zoals het kunnen sturen en ontvangen van berichten kun je gebruik maken van veilige betaalmethodes zoals iDEAL, Bancontact of creditcard. 50Match biedt pakketten aan die variëren in prijs van € 10 tot € 225. Met het duurste pakket kun je 250 berichten versturen. Volgens de site wordt er met louter fictieve profielen gewerkt die alleen bedoeld zijn voor entertainmentdoeleinden. Je kunt op de site geen afspraken maken met gebruikers van andere profielen.

Reviews en commentaren over 50Match
Heb jij al ervaring met deze datingsite in België? Dan willen wij en andere consumenten heel graag van je weten hoe dat bevallen is. Heb je een afspraakje kunnen maken met andere gebruikers van de site? Dit is heel belangrijk om te weten omdat de site informeert dat de getoonde profielen fictief zijn. Veel mensen vragen zich dus af of het wel nut heeft om ook lid te worden. Plaats daarom jouw review over 50Match op onze website zodat anderen er achter komen wat jij hebt meegemaakt. Is deze site wel betrouwbaar? Schrijf in jouw beoordeling over de plus- en minpunten van het gebruik van deze site als datingservice zodat iedereen die er gebruik van wil maken weet waar hij of zij aan toe is. Je draagt op die manier bij aan het liefdesgeluk van iemand die je helemaal niet kent.