ErvaringenSite

  Ervaringen Alleenstaande Mama's

  Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nieuwe partner. Het is een datingsite gericht op alleenstaande mama’s. Het is trouwens ook voor alleenstaande vaders mogelijk om zich hier aan te melden. Natuurlijk hoeft niet iedere date uit te lopen op een relatie. Soms kan het ook gewoon leuk zijn om een afspraakje te hebben. Je kunt dan met elkaar afspreken en een leuke tijd hebben. Het is natuurlijk ook mogelijk om een vriendschap te vinden. Er zijn volop redenen om je aan te melden bij Alleenstaande mama’s.

  Over Alleenstaande mama’s

  Alleenstaande mama’s is een datingsite waarbij je op een veilige manier een partner kunt ontmoeten als alleenstaande moeder. Misschien zoek je een alleenstaande vader? Een afspraakje om eens een leuke avond te hebben of misschien ben je wel op zoek naar een serieuze relatie waarbij je iemand voor het leven kunt vinden. Er zijn op Alleenstaande mama’s ongeveer 140 nieuwe leden per dag. Alleenstaande mama’s is een datingsite geworden welke de grootste in haar soort is in ons land. Het is gemakkelijk om in contact te komen met anderen via een goede website.

  Je account verwijderen? Dat kan ook, bekijk hier hoe!

  De diensten van Alleenstaande mama’s

  Alleenstaande mama’s is een datingsite om alleenstaande moeders te helpen een partner te vinden, een leuke tijd te hebben met iemand anders. In een paar stappen kun je starten met daten op de site. Eerst moet je een profiel aanmaken op de site. Vervolgens kun je dit profiel bevestigen via de link in je mail. Hierna kun je jouw profiel verder aanvullen. Dan begint het versturen van berichten naar anderen ook. Je kunt gaan chatten en berichten sturen op de site.

  Als je ergens afspreekt met iemand welke je nog nooit hebt ontmoet dan is het slim om op een neutrale plek af te spreken. Het is slim om naar een bar te gaan of op een terras af te spreken als het mooi weer is.  Klachten of tips over Alleenstaande mama’s

  Heb je een klacht, compliment of tip voor Alleenstaande mama’s? Dan kun je gebruik maken van de contactpagina. Er is geen aparte pagina om een klacht in te dienen. Als je echter ergens niet tevreden over bent is het goed om dat kenbaar te maken.

  Wat vind jij van Alleenstaande mama’s?

  Ben jij bekend met Alleenstaande mama’s ? Heb je er een keer een profiel gehad? Of misschien nog steeds? Dan is het goed om je beoordeling, je mening of je review op ErvaringenSite achter te laten. Op die manier is het voor anderen mogelijk om een goed beeld van Alleenstaande mama’s te krijgen.

  Dating op alleenstaande mamas een goed idee? Zijn er succesverhalen? Lees reviews en beoordelingen van mama's die u voorgingen!

  Alleenstaande Mama's
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8.6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.4
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Goed initiatief

  Wat een goed initiatief zeg! Om eerlijk te zijn lees ik hier nu voor het eerst over Alleenstaande Mama's, dus ik kan nog niet zoveel ervaringen achterlaten, maar ik denk wel dat ik me ga aanmelden. Heb een dochter van 9 en zoek een vader voor haar en een man voor mezelf. Fijn dat daar nu speciale websites voor zijn, want Tinder ofzo vind ik maar niks. Groetjes

  Door: Vanessa29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Veilige en fijne omgeving

  Een veilige en fijne omgeving voor mij om een nieuwe man te vinden en leren kennen.

  Ik voel mij hier echt op mijn gemak.

  Door: Barbara23-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Te druk hiervoor

  Leuk idee en ik heb geprobeerd hier tijd voor te maken, maar dat is niet gelukt. Heb het te druk met het opvoeden van mijn 3-jarige zoontje en zijn 5-jarige zusje en daarnaast nog een baan. Het daten moet maar even wachten.

  Door: Henriette Kippers17-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Schrijf zelf een review over Alleenstaande Mama's

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Alleenstaande Mama's een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Alleenstaande Mama's. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Alleenstaande Mama's actief?

  Alleenstaande Mama's is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dating sites, Doelgroependating

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Alleenstaande Mama's gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.