ErvaringenSite

  Ervaringen Match4me

  Match4me? Ontdek wat anderen erover zeggen! Match4me is een datingsite voor hoger opgeleiden. Het is mooi om te zien hoe een single persoon met een date via Match4me de partner van zijn of haar leven kan vinden. Het klinkt misschien te mooi voor woorden, maar het is natuurlijk wel mogelijk. Ontdek de opties en zie hoe je een geweldige tijd kunt krijgen met andere singles. Het is mogelijk om gebruik te maken van de website en van de Match4me app. Ontdek alle mogelijkheden en laat binnenkort ook een beoordeling over hun achter op ErvaringenSite. ErvaringenSite is een website welke beoordelingen verzamelt van verschillende bedrijven en websites om anderen te helpen een goed beeld van een bedrijf of site te krijgen. In dit geval zelfs van een dating app.

  Over Match4me

  Wil je met hoger opgeleide singles daten? Dat kan op Match4me! Sinds 2002 bieden ze de mogelijkheid om te daten met hoger opgeleide mensen. Er zijn volop kandidaten op de site en daarnaast weet je ook dat ze allemaal een goed opleidingsniveau hebben.

  Naast een datingsite in België zijn er ook websites in Denemarken, Zweden, Noorwegen en België. Match4me is dus een internationale organisatie. Belgen daten weer anders dan Belgen en daar wordt allemaal rekening mee gehouden. Websites worden helemaal op het land afgestemd.
  Ook voor de toekomst zijn er nog tal van mogelijkheden om de diensten te verbeteren. Een persoonlijke blog is een mogelijkheid en ook het inzetten van Social media kan nog beter vindt Match4me. Natuurlijk moet dat ook wel.
  Naast een goede site weten ze ook dat een klantenservice van groot belang is. Je kunt op alle berichten van Match4me reageren en je krijgt snel een persoonlijk contact. Natuurlijk staat privacy hoog in het vaandel. Het is ook goed om te weten dat de website is aangesloten bij het thuiswinkel waarborg keurmerk.

  U wilt natuurlijk ook weten hoe u uiteindelijk het account weer kan verwijderen. Dat wordt uitgelegd in dit filmpje!

  Diensten van Match4me

  Match4me is een website waar hoger opgeleiden elkaar kunnen ontmoeten. Het is ook mogelijk om van de app van Match4me gebruik te maken. Je kunt dan op je smartphone je nieuwe liefde vinden! Of in ieder geval een leuke date. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is vandaag de dag.
  Klachten, tips en complimenten over Match4me
  Het kan voorkomen, dat er iets misgaat. Match4me vindt een goede klantenservice echter essentieel. Het is dan ook niet moeilijk om contact op te nemen met Match4me. Je kunt gebruik maken van het contactformulier op de website (opent in een pop up) waarna je jouw klacht kunt indienen.
  Als je niet tevreden bent met de oplossing dan kun je altijd nog gebruik maken van de mogelijkheid om je klacht bij het Thuiswinkel Waarborg keurmerk in te dienen. Hier kun je zelfs gebruik gaan maken van een geschillencommissie.

  Heb jij ervaring met Match4me

  Heb jij al een keer een date gehad via Match4me? Heb jij een hoger opgeleide single getroffen via de Match4me app? Dan zien we graag jouw reactie tegemoet op ErvaringenSite. Ook als je trouwens geen date hebt gehad, maar wel van de site of app gebruik hebt gemaakt is het goed om te reageren. Je kunt je oordeel geven om zo anderen te helpen.

  Makkelijk om weer uit te schrijven of juist top datingsite met leuke dates? Lees alle ervaringen van hoger opgeleiden die u voorgingen! Lees beoordelingen bij ErvaringenSite!

  Match4me
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  6.6
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Succesverhaal!

  Na het overlijden van mijn man in 2007 was ik weer alleen. En ik dacht niet dat ik ooit een nieuwe 'ware' zou tegengekomen; die had ik immers al gehad toch? Maar alleen is ook maar zo alleen, dus ik ging op zoek naar een geschikte website om de daten. Ook aangespoord door mijn drie kinderen, die zagen hun moeder liever niet alleen oud worden in dat grote huis. Met tegenzin, eerlijk is eerlijk, kwam ik terecht bij Match4me en zag het somber in. Wie wilde er nou nog een vrouw die al een gelukkig liefdesleven achter de rug had? Die bovendien de 60 al is gepasseerd? Maar tot mijn grote verbazing waren er wel degelijk allerlei leuke mannen hier te vinden, die meestal zelf ook niet meer de jongsten waren en bovendien net als ik allerlei al hadden meegemaakt op liefdesverdriet. Scheidingen, begrafenissen. Net als ik. Toch had ik met de meeste geen echte romantische klik, slechts vriendelijke mailwisselingen. Maar toen was daar ineens Alfred. Prachtige kop, zeker als je bedenkt dat hij al 72 is, en wat een verhalen had hij te vertellen! Ik voelde me meteen thuis. De eerste ontmoeting was reuzespannend. Zou hij in het echt net zo zijn? Maar jawel hoor, het voelde meteen goed. En vertrouwd. Inmiddels hebben we al heel wat 'dates' achter de rug en denken we er zelfs over bij elkaar te gaan wonen! Stapje voor stapje, heel voorzichtig, maar er is toch weer een nieuwe liefde in mijn leven gekomen. En daar ben ik zeer erkentelijk voor!

  Dus, bedankt, Match4me!

  Door: Anna10-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Aanrader

  Echt een hele fijne website, ik ben blij dat ik er op ben gegaan!
  Het is makkelijk contact maken en berichtjes sturen als je een profiel hebt.
  Heb nu een paar dates gehad ook en dat ging best makkelijk.
  Natuurlijk is het toch anders dan hoe het was over de berichtjes: in het echt iemand zien is toch heel anders, maar het viel niet tegen op zich. Gewoon anders. We zien wel hoe het loopt, maar ik vond het in ieder geval wel handig via Match4Me. Heb niet zoveel vergelijkingsmateriaal alleen hoor, want ik meldde me hier het eerst aan. Maar als iets bevalt, dan ga ik niet overal verder zoeken. Dus aanrader!

  Door: Marthe van de Velde09-11-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Lidmaatschap

  Een pak fake profielen op deze sites. Kandidaten staan er al 20 jaar of langer op. Echte vrijgezellen krijgen hier weinig of geen reacties. Dit is geen eerlijk spel. Site voor hogeropgeleiden? Ik wist niet dat A2 of B1 een hoger opgeleid iemand is. Vrouwen krijgen hier blijkbaar een pak meer reacties dan mannen. Verder zit men hier in een relatie en men gaat nog eens kijken of men nog goed in de markt ligt. Terwijl men in een relatie zit? Correct?
  Gr.

  Door: chris vandendries06-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Nope

  Ook hier niet
  Heel veel profielen, maar gewoon geen match.
  En ik kon geen wijs worden uit die app.
  Jammer, maar helaas

  Door: Dianne van Raaij27-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over Match4me

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Match4me een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Match4me. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Match4me actief?

  Match4me is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dating sites, Doelgroependating

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Match4me gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.