ErvaringenSite

  Ervaringen Lexa

  Een beoordeling of review van Lexa

  Wat vind jij van Lexa? Op ErvaringenSite kun je jouw reactie achterlaten over Lexa. Als je nog niet zo bekend bent met Lexa dan is het mogelijk om juist reacties en reviews van anderen te lezen op ErvaringenSite. Lexa is een van de bekendere datingsites van ons land. Je ziet regelmatig leuke commercials voorbijkomen op de televisie. Ze noemen zichzelf de nummer 1 datingsite van België. We laten het graag aan anderen over om hierover een oordeel te vellen. Jouw beoordelingen zien we daarom graag op ErvaringenSite. Je helpt er anderen mee om een goed beeld te krijgen van deze datingsite voor singles en vrijgezellen. Dating was nog nooit zo leuk?

  Over Lexa

  Lexa is een van de grootste datingsites van ons land. Ze helpt vrijgezellen en singles om via hun website of via hun app om te daten met anderen. Lexa is vier keer op rij uitgeroepen tot de meest betrouwbare website op het gebied van dating in België. In 2013 was het zelfs de beste datingsite van België. Ze doen dus zeker iets goed!

  Ze willen daarnaast ook de meest gebruikersvriendelijke website op het gebied van dating voor singles en vrijgezellen zijn.
  Naast België zijn er nog meerdere landen waar Lexa actief is. Duitsland, Portugal, Zwitserland, Spanje en bijvoorbeeld in Latijns Amerika en Azië zijn een paar gebieden en landen waar Lexa ook actief is.

  De diensten van Lexa

  Natuurlijk is de belangrijkste dienst van Lexa: de datingsite. Via de website is het mogelijk voor singles om contact te leggen met andere vrijgezellen. Op die manier kan een eerste gesprek uitgroeien tot een warme band en mogelijk een leuke relatie.

  Daarnaast heeft Lexa verschillende apps. Hiermee is het mogelijk om op je smartphone of tablet de berichten te lezen of om die geweldige man of vrouw te vinden. Ontdek de mogelijkheden van een mooie en warme relatie via Lexa.Ook organiseert Lexa verschillende single events. Hierdoor is het nog gemakkelijker om in contact te komen met een leuke vrijgezelle man of vrouw. Volop genieten van een leuke avond met als bonus een relatie? Wie weet!

  Klachten over Lexa

  Natuurlijk kan er een keer iets mis gaan. Als het dan niet goed wordt opgelost dan kun je hier een klacht over indienen. Er is geen aparte pagina om je klachten in te dienen. Wel is het mogelijk om contact op te nemen met Lexa. Het is goed om te weten dat Lexa is aangesloten bij het thuiswinkel waarborg keurmerk. Mocht je er samen niet uitkomen dan kun je hier altijd nog je klacht indienen. Een aparte geschillencommissie kan zich dan over de zaken gaan buigen.

  Lexa is ook aangesloten bij het keurmerk veilig daten. Hier kun je uiteindelijk ook nog terecht met je klacht.
  Je zou verwachten dat alle klachten (uiteindelijk) goed opgelost worden. Toch?

  Wat vind jij van Lexa

  Heb jij een persoonlijke ervaring met Lexa? Dan zien we graag jouw verhaal en ervaring terug op ErvaringenSite. Op die manier is het mogelijk voor anderen om sneller een goed beeld te krijgen van Lexa. Je helpt een ander dus! Plus je kunt je eigen beoordeling geven over Lexa.

  Profiel verwijderen, inloggen, opzeggen of juist inschrijven? Lees hoe anderen dit verging met ervaringen op ErvaringenSite!

  Het reclamefilmpje van Lexa België, leuk!

  Lexa
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  8.6
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.2
  Service
  rating
  8.4
  Prijs
  rating
  7.2
  Leveren
  rating
  9.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Goed voor het zelfvertrouwen haha.

  Heel wat dates gehad met Lexa! Had gewoon ff snel een profieltje aangemaakt met een fotootje erop en toen kwamen de mails meteen al binnen! Goed voor het zelfvertrouwen haha. Maar meestal leidde het niet tot dates of iets, gewoon beetje mailtjes sturen. ook leuk. Wel toen een keertje afgesproken met ene Peter. En dat was echt zoo ongemakkelijk. In de mails hadden we best veel te klessen maar hij zag er ineens heel anders uit in het echie! Dus toen was de gepreksstof beetje op en voor hem ook daardoor denk ik. dus dat werd niks. Ook niet meer gemaild daarna. Wel jammer. Maar vnid het mailen zelf ook wel leuk en dan met verschillende mensren en dan soms misschien afspreken maar al die dates dat kost ook wel veel tijd en mailen kan altijd even tussendoor. Maar wel romantische en spannende mails ook soms, dat is weer eens wat anders dan dat collegiaale gebabbel op het werk hahaha. Maar goed natuurlijk hoop ik stiekem nog wel de waare jacob tegen te komen of iemand met wie het ook in het echt klikt. dat zou leuk zijn!!

  Nou groetjes,
  Joyce

  Door: Joyce10-10-2015
  teKasYEVIlUm02-11-2019

  ykdhcQSrMF

  ihnyvJVqR02-11-2019

  QjezKnZcyY

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  love your imperfections

  Die reclame trok mij meteen
  Dat is toch prachtig
  Wat ik lelijk vind, vindt hij misschien wel juist mooi
  En het was nog waar ook !!
  Ik vind het niet leuk dat ik zo lang ben, maar toen kwam ik een jongen tegen op Lexa en die zocht juist een langere meid, omdat hij zelf bijna twee meter is.
  Dat komt dus goed uit, want ik ben 1.86 en voor een vrouw is dat best lastig
  Maar hij is meer dan alleen zijn lengte, want ook heel aardig en best knap
  Dat is ook goed
  Hoop dat we nog veel gaan daten en ik ben vast blij met Lexa

  Door: Willemien26-10-2015
  Frank26-10-2015

  Amen to that!!

  Josine26-10-2015

  Laat mensen zelf besluiten. Fouten maken hoort bij het leven.

  hiGTbUtlnjOaK02-11-2019

  duMCTOwZozaxSYf

  XaopJRqbixNH02-11-2019

  ZRqdvibHOLA

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Relatie gelukt - en mislukt

  Wij vonden elkaar ooit op Lexa. Het klikte al gauw in de berichtjes die wij elkaar stuurden en ook bij de eerste afspraakjes voelden we ons tot elkaar aangetrokken. Inmiddels zijn wij zelfs getrouwd! Helaas gaat het de laatste jaren minder en zijn we aanbeland om toch uit elkaar te gaan. Ik ga niet meer verder zoeken via Lexa, dat is toch te pijnlijk. Maar het bewijst wel dat je hier een relatie kunt vinden, maar ja, je hebt twee mensen nodig om die vervolgens in stand te houden en dat is ons (haar) dan toch niet gelukt...

  Door: Wil en Liesbeth02-11-2015
  SeEkscHCbZQyz02-11-2019

  sAbMgWTUnwFy

  JrlLMEgSWsBkVwC02-11-2019

  UhRmVDFqSznTMB

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8.5
  rating

  de eerste de beste

  Was Lexa niet een van de eerste online datingbureaus? Dat was voor mij tenminste reden genoeg om me bij dezen aan te melden, want anders is het zo lastig kiezen. En als het een gerenommeerd bedrijf is, dan is dat alleen maar voordelig. Verder vind ik de layout van de website ook heel prettig en de informatie en het proces enzo duidelijk.

  Door: Tweelingen29-09-2015
  NcXkUvyBPq02-11-2019

  XxeHEztQhulN

  WEHwUVOBQT02-11-2019

  pcCwRXTdFvMQtyUj

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  zomer = daten

  De zomer komt er weer aan hoor!
  Ik heb me maar (weer) ingeschreven bij een datingsite. Want de zomer is de tijd om te daten!
  Van vriendinnen hoorde ik goede verhalen over Lexa. Dat de profielen echt zijn en dat er mooie mannen op zijn. Hopelijk kom ik die dan ook tegen!

  Door: Annemarieke28-05-2016
  Ruben13-02-2018

  De ervaring met lexa is negatief. Het is gewoon een bende oplichters, die jouw profiel zonder echte reden blokkeren en je niet terugbetalen. Communicatie is niet mogelijk. Dus wegblijven van deze site.

  LEZYqcunvQoHk02-11-2019

  PhZlRsNKTJYbcmL

  loscCWUPGkRHA02-11-2019

  niPvpTWCfMDhuQz

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over Lexa

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lexa een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Lexa. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lexa actief?

  Lexa is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dating sites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lexa gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.