ErvaringenSite

  Ervaringen Meetic

  Nog vrijgezel en op zoek naar een leuke en veilige online datingsite waar u serieuze, oprechte singles kunt ontmoeten voor een echte relatie. Lees, dan hier op ErvaringenSite, de reacties van personen die al een date hebben ontmoet online. Het bespaart u tijd en ellende als u de richtlijnen, die u meekrijgt, inzet in uw zoektocht naar de levenspartner of sekspartners die voldoen aan de door u gestelde eisen. Graag vernemen wij ook van uw online datingervaring hier in de reviews van ervaringesite.be.

  Over Meetic

  Meetic is een datingsite voor vrijgezellen in België. Opgericht door Marc Simoncini in november 2001 met als hoofdvestiging Boulogne-Billancourt, Frankrijk. Sinds 2013 is Meetic een onderdeel van de Match Group. De dochtermaatschappijen zijn Twoo.com, Lexa.nl, Cleargay SA en MEER. Naast de Match Group is Meetic deel van de overkoepelende organisaties InterActiveCorp, Match.com en Europe Limited.

  Dating the Way God Intended

  Producten en diensten van Meetic

  Meetic is een online datingservice tussenpersonen, die voor de leden toegankelijk is via internet, mobiele telefoon of mobiele applicaties en via vaste telefoon. Bij Meeticmore ontmoeten mensen elkaar dankzij het gebruik van een psychologische matching. De Meetic zijn de Affinity-persoonlijkheidstest en de psychologische matching verplicht. Bepaalde functionaliteiten van de Meetic Affinity dienst zijn gratis toegankelijk en voor andere functionaliteiten moeten de leden betalen. Matches kunnen worden gevonden aan de hand van zoekcriteria of gewoon op zoek gaan naar een profiel dat u aanspreekt. Met de mogelijkheden tot videobellen en het gebruik van de Meetic App voor iOS en Android.

  Betaling en veiligheid bij Meetic

  Betalen als lid bij Meetic kan met creditcards (Visa, Mastercard, American Express en Diners Club International), iDEAL(Internetbankieren) en PayPal. Alle memberships worden automatisch verlengd, maar niet als zij deze uitvinken bij betaling. Meetic garandeert de veiligheid van haar leden door de inzet van moderators die elke profielbeschrijving en foto controleren. Ook de persoonsgegevens worden beschermd. En mocht een lid zich ooit ongemakkelijk voelen bij een profiel of een bericht dat hij of zij ontving, dan mag men altijd overgaan tot het blokkeren van de persoon en deze rapporteren aan de moderators. Meerdere controlemechanismen zijn de Incognito- en Zen-modus, waarmee zij zelf kunnen bepalen wie zij online ontmoeten. In overeenstemming met artikel L 121-21 van de Franse consumentenwet beschikt elk lid van Meetic over het herroepingsrecht. Beroepen hierop kan per brief geadresseerd aan Meetic CS 10002 – 75320 PARIJS cedex 09 of door het contactformulier in te vullen.

  Complimenten, klachten en tips voor Meetic

  Meetic garandeert haar klanten dat zij bij hen terecht kunnen voor singels met profielen, die bij hun criteria passen. En zij zijn zoveel meer dan gewoon een match. Hebt u dit ook als lid mogen ervaren? Hoe is de begeleiding vanuit Meetic zelf? Wordt u werkelijk beschermd door de inzet van moderators? Hoe is Meetic omgegaan met een klacht, die u had? Drop uw ervaring hier bij ervaringensite.be en laat ons weten hoe het verlopen is met uw date.

  Nog zoekende naar een betrouwbare datingsite en spreekt Meetic u aan? Voor meer informatie bent u terecht op hun site en volg natuurlijk de overige ervaringen hier vermeld in onze reviews op de voet!

  Meetic
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Meetic

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Meetic een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Meetic. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Meetic actief?

  Meetic is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dating sites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Meetic gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.