Meetic

Alle reviews

Meetic

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

50plusdating merklogo voor beoordelingen van online dating
50plusdating
5 reviews

Wat? Daten voor senioren? Wat zeggen anderen hiervan? Op ErvaringenSite kun je lezen wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke moge...

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating
Alleenstaande Mama's
3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

Lexa merklogo voor beoordelingen van online dating
Lexa
5 reviews

Een beoordeling of review van Lexa Wat vind jij van Lexa? Op ErvaringenSite kun je jouw reactie achterlaten over Lexa. Als je nog niet zo bekend b...

Dating easy merklogo voor beoordelingen van online dating
Dating easy
5 reviews

Reviews en beoordelingen van Datingeasy Ben jij al eens op Datingeasy geweest? Wat denk je dat anderen van deze site vinden? Online daten heeft de...

Meetic

Nog vrijgezel en op zoek naar een leuke en veilige online datingsite waar u serieuze, oprechte singles kunt ontmoeten voor een echte relatie. Lees, dan hier op ErvaringenSite, de reacties van personen die al een date hebben ontmoet online. Het bespaart u tijd en ellende als u de richtlijnen, die u meekrijgt, inzet in uw zoektocht naar de levenspartner of sekspartners die voldoen aan de door u gestelde eisen. Graag vernemen wij ook van uw online datingervaring hier in de reviews van ervaringesite.be.

Over Meetic
Meetic is een datingsite voor vrijgezellen in België. Opgericht door Marc Simoncini in november 2001 met als hoofdvestiging Boulogne-Billancourt, Frankrijk. Sinds 2013 is Meetic een onderdeel van de Match Group. De dochtermaatschappijen zijn Twoo.com, Lexa.nl, Cleargay SA en MEER.  Naast de Match Group is Meetic deel van de overkoepelende organisaties InterActiveCorp, Match.com en Europe Limited.

Producten en diensten van Meetic
Meetic is een online datingservice tussenpersonen, die voor de leden toegankelijk is via internet, mobiele telefoon of mobiele applicaties en via vaste telefoon. Bij Meeticmore ontmoeten mensen elkaar dankzij het gebruik van een psychologische matching. De Meetic zijn de Affinity-persoonlijkheidstest en de psychologische matching verplicht. Bepaalde functionaliteiten van de Meetic Affinity dienst zijn gratis toegankelijk en voor andere functionaliteiten moeten de leden betalen. Matches kunnen worden gevonden aan de hand van zoekcriteria of gewoon op zoek gaan naar een profiel dat u aanspreekt. Met de mogelijkheden tot videobellen en het gebruik van de Meetic App voor iOS en Android.  

Betaling en veiligheid bij Meetic
Betalen als lid bij Meetic kan met creditcards (Visa, Mastercard, American Express en Diners Club International), iDEAL(Internetbankieren) en PayPal. Alle memberships worden automatisch verlengd, maar niet als zij deze uitvinken bij betaling. Meetic garandeert de veiligheid van haar leden door de inzet van moderators die elke profielbeschrijving en foto controleren. Ook de persoonsgegevens worden beschermd. En mocht een lid zich ooit ongemakkelijk voelen bij een profiel of een bericht dat hij of zij ontving, dan mag men altijd overgaan tot het blokkeren van de persoon en deze rapporteren aan de moderators. Meerdere controlemechanismen zijn de Incognito- en Zen-modus, waarmee zij zelf kunnen bepalen wie zij online ontmoeten. In overeenstemming met artikel L 121-21 van de Franse consumentenwet beschikt elk lid van Meetic over het herroepingsrecht. Beroepen hierop kan per brief geadresseerd aan Meetic CS 10002 – 75320 PARIJS cedex 09 of door het contactformulier in te vullen.

Complimenten, klachten en tips voor Meetic
Meetic garandeert haar klanten dat zij bij hen terecht kunnen voor singels met profielen, die bij hun criteria passen. En zij zijn zoveel meer dan gewoon een match. Hebt u dit ook als lid mogen ervaren? Hoe is de begeleiding vanuit Meetic zelf? Wordt u werkelijk beschermd door de inzet van moderators? Hoe is Meetic omgegaan met een klacht, die u had? Drop uw ervaring hier bij ErvaringenSite en laat ons weten hoe het verlopen is met uw date.

Nog zoekende naar een betrouwbare datingsite en spreekt Meetic u aan? Voor meer informatie bent u terecht op hun site en volg natuurlijk de overige ervaringen hier vermeld in onze reviews op de voet!