E-matching

Alle reviews

E-matching

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

50plusdating merklogo voor beoordelingen van online dating
50plusdating
5 reviews

Wat? Daten voor senioren? Wat zeggen anderen hiervan? Op ErvaringenSite kun je lezen wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke moge...

Alleenstaande Mama's merklogo voor beoordelingen van online dating
Alleenstaande Mama's
3 reviews

Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nie...

Lexa merklogo voor beoordelingen van online dating
Lexa
5 reviews

Een beoordeling of review van Lexa Wat vind jij van Lexa? Op ErvaringenSite kun je jouw reactie achterlaten over Lexa. Als je nog niet zo bekend b...

Dating easy merklogo voor beoordelingen van online dating
Dating easy
5 reviews

Reviews en beoordelingen van Datingeasy Ben jij al eens op Datingeasy geweest? Wat denk je dat anderen van deze site vinden? Online daten heeft de...

E-matching

Online daten is in! Steeds meer mannen en vrouwen vinden hun weg naar een online datingsite of app. Ze doen dit voor allerlei redenen en ze zijn op zoek naar plezier, vriendschap, vaste relaties, of iets dat ertussen ligt. Voor elk wat wils in de online datingwereld! Als je op zoek bent naar een vaste, serieuze relatie, is het niet altijd even gemakkelijk om het kaf van het koren te scheiden. Veel mensen zijn immers maar voor de lol op zo’n site, dus je weet nooit heel goed waar je aan toe bent. e-Matching is een datingsite die zich vooral richt op hoger opgeleide mensen die een vaste relatie willen vinden, of de liefde van hun leven. Maar zelfs met een nichesite kan het nog steeds vaak mislopen. Er zijn immers veel verhalen te lezen over mensen die een slechte ervaring hebben gehad met een bepaalde site. Heb jij zelf ervaringen met e-Matching? Laat het dan weten aan anderen hier op ErvaringenSite! Deel je mening over dit bedrijf en help iemand anders om een goede beslissing te maken om zich al dan niet in te schrijven!

Over e-Matching
e-Matching is een Nederlandse datingsite die zich voornamelijk richt op hoger opgeleiden die een vaste relatie willen vinden. e-Matching.nl is een onderdeel van Focus Internet, een Besloten Vennootschap uit Nijmegen, opgericht in 1996. Focus Internet is actief in de sector Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software en is op zich is dan weer onderdeel van JaJan Holding BV, Stiching Administratiekantoor Focus Internet en Tking Holding BV. Bij Focus Internet B.V. zijn tussen de 6 en 10 personen werkzaam.

e-Matching is aangesloten bij de Thuiswinkel Waarborg.

Producten en diensten van e-Matching
e-Matching biedt hun leden een online dating-netwerk aan. Hier kan je gelijkgezinde mannen en vrouwen vinden, met hen een praatje slaan, en eventueel, als het klikt, een afspraakje regelen. e-Matching richt zich op een specifiek doelpubliek, namelijk HBO’ers en academici die een vaste relatie willen. Met andere woorden: hoger opgeleide mensen op zoek naar iets serieus. e-Matching maakt duidelijk dat mensen voor one-night-stands of friends-with-benefits elders moeten gaan. Je kan je bij e-Matching gratis inschrijven, en dan krijg je toegang tot andere profielen en kan je reageren op ontvangen berichten. Dat heet een “passief lid”. Om “actief lid” te worden moet je betalen. Hiermee krijg je dan toegang tot alle functies. Je kan betalen via iDeal, creditcard, overschrijving of incasso. Je hebt ook een herroepingsrecht van 14 dagen. Bovenop de lidmaatschappen kan je ook een Second Opinion kopen, waarbij een personeelslid van e-Matching je profiel onder de loep neemt en je wat tips geeft hoe dit beter kan.

Klachten, complimenten en tips voor e-Matching
Online dating is een verwarrende wereld voor mensen die er niet veel ervaring mee hebben. Het is moeilijk om op voorhand in te schatten of een bepaalde site betrouwbaar is of niet. Hierdoor is het zo immens belangrijk om jouw review van e-Matching hier bij ErvaringenSite achter te laten. Voel je je belazerd, of heb je de liefde van je leven gevonden? Laat het aan iedereen weten, deel je mening en vertel de wereld over je ervaringen met e-Matching!