ErvaringenSite

  Ervaringen E-matching

  Online daten is in! Steeds meer mannen en vrouwen vinden hun weg naar een online datingsite of app. Ze doen dit voor allerlei redenen en ze zijn op zoek naar plezier, vriendschap, vaste relaties, of iets dat ertussen ligt. Voor elk wat wils in de online datingwereld! Als je op zoek bent naar een vaste, serieuze relatie, is het niet altijd even gemakkelijk om het kaf van het koren te scheiden. Veel mensen zijn immers maar voor de lol op zo’n site, dus je weet nooit heel goed waar je aan toe bent. e-Matching is een datingsite die zich vooral richt op hoger opgeleide mensen die een vaste relatie willen vinden, of de liefde van hun leven. Maar zelfs met een nichesite kan het nog steeds vaak mislopen. Er zijn immers veel verhalen te lezen over mensen die een slechte ervaring hebben gehad met een bepaalde site. Heb jij zelf ervaringen met e-Matching? Laat het dan weten aan anderen hier op ErvaringenSite! Deel je mening over dit bedrijf en help iemand anders om een goede beslissing te maken om zich al dan niet in te schrijven!

  Over e-Matching
  e-Matching is een Nederlandse datingsite die zich voornamelijk richt op hoger opgeleiden die een vaste relatie willen vinden. e-Matching.nl is een onderdeel van Focus Internet, een Besloten Vennootschap uit Nijmegen, opgericht in 1996. Focus Internet is actief in de sector Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software en is op zich is dan weer onderdeel van JaJan Holding BV, Stiching Administratiekantoor Focus Internet en Tking Holding BV. Bij Focus Internet B.V. zijn tussen de 6 en 10 personen werkzaam.

  e-Matching is aangesloten bij de Thuiswinkel Waarborg.

  Producten en diensten van e-Matching
  e-Matching biedt hun leden een online dating-netwerk aan. Hier kan je gelijkgezinde mannen en vrouwen vinden, met hen een praatje slaan, en eventueel, als het klikt, een afspraakje regelen. e-Matching richt zich op een specifiek doelpubliek, namelijk HBO’ers en academici die een vaste relatie willen. Met andere woorden: hoger opgeleide mensen op zoek naar iets serieus. e-Matching maakt duidelijk dat mensen voor one-night-stands of friends-with-benefits elders moeten gaan. Je kan je bij e-Matching gratis inschrijven, en dan krijg je toegang tot andere profielen en kan je reageren op ontvangen berichten. Dat heet een “passief lid”. Om “actief lid” te worden moet je betalen. Hiermee krijg je dan toegang tot alle functies. Je kan betalen via iDeal, creditcard, overschrijving of incasso. Je hebt ook een herroepingsrecht van 14 dagen. Bovenop de lidmaatschappen kan je ook een Second Opinion kopen, waarbij een personeelslid van e-Matching je profiel onder de loep neemt en je wat tips geeft hoe dit beter kan.

  Klachten, complimenten en tips voor e-Matching
  Online dating is een verwarrende wereld voor mensen die er niet veel ervaring mee hebben. Het is moeilijk om op voorhand in te schatten of een bepaalde site betrouwbaar is of niet. Hierdoor is het zo immens belangrijk om jouw review van e-Matching hier bij ErvaringenSite achter te laten. Voel je je belazerd, of heb je de liefde van je leven gevonden? Laat het aan iedereen weten, deel je mening en vertel de wereld over je ervaringen met e-Matching!

  Dating Over 40 Is Like Thrift Store Shopping. Joe DeVito - Full Special

  E-matching
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over E-matching

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is E-matching een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over E-matching. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is E-matching actief?

  E-matching is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dating sites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van E-matching gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.