E-matching Reviews

: 18
33% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

J
jules
Hey, tof dat het nu gratis is! Ik ben echt blij met hoe het ging op deze website. De matches die ik heb gekregen waren top en ik kreeg regelmatig updates met nieuwe profielen. De vragen die geste...Lees verder
G
G. Wuyts
Mijn ervaring met E-matching was eigenlijk best positief. Ik was eerst wat sceptisch over online datingsites, maar e-Matching heeft me aangenaam verrast. Als gratis lid kreeg ik snel reacties van v...Lees verder
N
Nore
Ik heb mijn trouwjurk en pak gekocht bij e-matching en ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan! Ik heb mijn partner ontmoet via deze website in 2010 en na 3 jaar verkering zijn we eindelijk getrouwd. ...Lees verder
V
Van den Broeck
Wow, ik heb echt al een paar leuke dates gehad dankzij E-matching! Ik vind het hier serieuzer dan op sommige andere datingsites, wat ik wel fijn vind. De profielen geven een goed beeld van de mense...Lees verder
R
Rousseau
Ik heb besloten mij aan te melden als betalend lid na het lezen van een eerdere review die waarschuwde voor inactieve 'gratis' leden. Jammer genoeg kan ik bevestigen dat dit nog steeds ee...Lees verder

Reviews (18)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goede matches, veel updates, goed niveau, overzichtelijk, netjes, goede vragen, 25 gratis nu, super!

  Hey, tof dat het nu gratis is!

  Ik ben echt blij met hoe het ging op deze website. De matches die ik heb gekregen waren top en ik kreeg regelmatig updates met nieuwe profielen. De vragen die gesteld werden, hielpen me echt om een goed beeld te krijgen van mijn mogelijke matches. Het niveau van de matches was ook goed en de website was heel overzichtelijk en netjes. En een bonus was dat ik 25 berichten gratis kon versturen, wat de ervaring nog beter maakte. Kortom, echt een super ervaring!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn positieve ervaring

  Mijn ervaring met E-matching was eigenlijk best positief. Ik was eerst wat sceptisch over online datingsites, maar e-Matching heeft me aangenaam verrast. Als gratis lid kreeg ik snel reacties van verschillende vrouwen en heb ik zelfs leuke online ontmoetingen gehad en een goede vriendschap aan overgehouden. Het platform is overzichtelijk en makkelijk in gebruik, zo kon ik snel zien wie mijn profiel had bezocht en welke nieuwe leden erbij waren gekomen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn trouwjurk en pak

  Ik heb mijn trouwjurk en pak gekocht bij e-matching en ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan! Ik heb mijn partner ontmoet via deze website in 2010 en na 3 jaar verkering zijn we eindelijk getrouwd. E-matching heeft echt mijn leven veranderd en ik ben zo dankbaar voor hun service. De jurk en het pak waren perfect en we zagen er geweldig uit op onze grote dag. Ik zou e-matching zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar zijn perfecte match!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dates met grappige mensen

  Wow, ik heb echt al een paar leuke dates gehad dankzij E-matching! Ik vind het hier serieuzer dan op sommige andere datingsites, wat ik wel fijn vind. De profielen geven een goed beeld van de mensen en ze durven zelfs af en toe iets negatiefs over zichzelf te zeggen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn ervaring als betalend lid

  Ik heb besloten mij aan te melden als betalend lid na het lezen van een eerdere review die waarschuwde voor inactieve 'gratis' leden. Jammer genoeg kan ik bevestigen dat dit nog steeds een probleem is bij e-Matching. De meeste vrouwen blijken inderdaad 'slapende' gratis leden te zijn die niet reageren op berichten, wat heel frustrerend is. Ondanks de belofte van e-Matching om inactieve profielen te verwijderen, lijkt hier in de praktijk weinig van terecht te komen. Ik zou e-Matching willen aanraden om hun beleid ten aanzien van 'gratis' leden te herzien om te voorkomen dat betalende leden, zoals ik, teleurgesteld raken en vertrekken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dating site for educated singles

  Het is overduidelijk dat deze dating site echt niet aansluit bij wat hoger opgeleide singles verwachten. De profielen zitten vaak vol met mensen die op zoek zijn naar een partner met veel centen, in plaats van gelijkwaardige, hoogopgeleide partners. Het feit dat er niet gecontroleerd wordt op het opleidingsniveau van de gebruikers en dat er profielteksten vol taalfouten worden aanvaard, is gewoon teleurstellend en bedrieglijk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanbod van gratis 25 contacten

  Contacten
  De communicatie op de site is goed geregeld, maar die recente aanbieding van 25 gratis contacten via de media werkt eigenlijk helemaal niet. Na een paar contacten te hebben gelegd, werd ik geblokkeerd omdat er blijkbaar een tijdslimiet was die nergens duidelijk werd gecommuniceerd. Bovendien kan je niet zien of een profiel nog actief is, waardoor je reacties verloren kunnen gaan. Die tijdslimiet lijkt alleen maar standaardreacties aan te trekken van mensen die niet aan de verwachtingen van EM-leden voldoen, wat voor teleurstelling zorgt. Echt jammer.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn ervaring als gratis lid op een datingplatform

  Ik was een paar maanden gratis lid op een datingwebsite en heb besloten om niet te upgraden naar een betalend lidmaatschap. Jammer genoeg kreeg ik helemaal geen reacties en viel het me op dat er veel inactieve profielen waren. Mijn profiel had geen succes, ook al werd het zo'n 15 keer bekeken. Het lijkt alsof de datingwebsite regelmatig het systeem reset om te doen lijken alsof de site actiever is dan in werkelijkheid. Dit heeft me teleurgesteld en ik vind dat ze verantwoording moeten afleggen voor hun werkwijze en inkomsten. Mijn advies aan anderen is om weg te blijven van dit datingplatform.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online dating site

  Ik wou eens een nieuwe dating site uitproberen en dacht, laat ik E-matching eens proberen. Ik had gehoord dat het een site was voor slimme mensen, maar ik vond het eerlijk gezegd maar niks. De foto's waren saai en er waren niet veel mensen om mee te babbelen. En dan mocht ik niet eens zeggen dat ik gewoon wat vriendschap zocht! Dat slaat toch nergens op?! En toen ik eenmaal had betaald, lukte het me niet eens meer om in te loggen! Echt een rotervaring, nooit meer voor mij!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online datingabonnement

  De site werkt goed en is duidelijk, maar ik vind het jammer dat ik niet kan zien of de gratis leden ook actief zijn. Dat zorgt voor frustratie, omdat je geen reactie krijgt na het sturen van persoonlijke berichten. Het lijkt erop dat eMatching niet controleert op inactieve leden. Overweeg als betalend lid om niet te verlengen en op zoek te gaan naar andere opties.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Klantonvriendelijk fotobeleid

  Ik was echt teleurgesteld in hoe het bedrijf omgaat met foto's. Ondanks enkele goede dingen, kon ik mijn laatste ervaring maar met een 1 beoordelen. Ze plaatsen alleen foto's met herkenbare gezichten en snijden de rest weg. Na vriendelijk vragen om mijn foto's niet te weigeren of te bewerken, kreeg ik een arrogant antwoord van de klantendienst. Dit leidde tot lange discussies per mail, veel afgekeurde foto's en ik bleef als ontevreden klant achter. Hopelijk verandert dat in de toekomst en betrekken ze iemand met klantvriendelijkheid en bevoegdheid in het bedrijf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mislukte match

  Deze datingwebsite is echt een teleurstelling! Na 3 weken nog steeds geen enkel bericht ontvangen, serieus? Gelukkig was ik ook bij een andere site aangemeld met hetzelfde profiel en daar kreeg ik heel wat reacties. Het is echt duidelijk dat er iets fout loopt op dit platform. Geen enkele hoger opgeleide die de moeite neemt om een bericht te sturen, belachelijk gewoon! Het idee dat je meteen moet beginnen met berichten sturen is gewoon te moeilijk. Het is niet eens de moeite waard om je hierover onzeker te voelen, ga gewoon ergens anders naartoe!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online datingplatform

  Ik ben echt verbaasd over de kwaliteit van de mannen op deze site. Het lijkt alsof ze enkel op zoek zijn naar goedkope seks en niet echt interesse hebben in iets serieus. Het is echt walgelijk en teleurstellend, zeker omdat dit een platform is voor hoger opgeleide mensen. Ik had meer verwacht van de service en de gebruikers, maar helaas was het een grote teleurstelling.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangetrokken tot hoger opgeleiden

  Amai, ik moet je zeggen, ik ben serieus teleurgesteld. Ik spendeer al een tijdje op deze site en eerlijk gezegd, het brengt me niet veel plezier. Ik benader vrouwen, maar krijg nooit een antwoord terug. Ik begrijp echt niet hoe dit normaal is voor mensen die 'hoger opgeleid' zijn. Wanneer ik zelf benaderd word, reageer ik altijd meteen, zelfs als het een afwijzing is. Dat hoort gewoon zo, uit beleefdheid en respect. Maar blijkbaar denken sommige mensen daar anders over op deze site. Het is echt ontmoedigend om te blijven proberen en geen enkele reactie te ontvangen. Bovendien zijn er amper nieuwe profielen en word ik zelden benaderd, terwijl ik zeker weet dat ik geen onaantrekkelijke keuze ben. Dit hele gedoe valt serieus tegen en ik ben er echt niet blij mee.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  datingwebsite voor hoger opgeleiden

  Als lid van deze datingsite voor mensen met een hogere opleiding was ik teleurgesteld om te zien dat er zo veel mensen waren die eigenlijk niet aan dat criterium voldoen. Sommigen maken zelfs misbruik van de site omdat ze als gratis lid meer voordelen hebben. Er zou echt strenger gecontroleerd moeten worden om dit te voorkomen, zodat het matchen op gelijk niveau wat vlotter zou verlopen.


Anderen bekeken ook